2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:sinifsinif::sinifsinif:

Amin canım inşallahh =))):Saruboceq:

Ay aklıma ne geldi "bu çocuğu böle giydirme biz 6 ay kundak yapardık" bunu okuyunca... K.validem bebek giydirme konusunda şöyle demişti: "Bebeği kundaklamak lazım, sonra eller boşta olunca, ellerinden korkuyor bebek" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 , ilahi anne...

Amiiinnn, Bana doktor "22 temmuzdan itibaren bekleyeceksin" demişti. 22 temmuzda 38 haftalık oluyor; miadım başlıyormuş. 5 Ağustos'ta da doluyormuş. Temmuz annesi de olma ihtimalim mi var yani?

ewt cnm oyle bı ıhtımlaınde warrr sen bızden oncesın ne guzell:))36. haftaan sonrası erken dogum olmuyor bılıdıgım kadarıyla bı tanıdıgımız 37. haftada normal dogum yaptıı 3250 gr dogurdu hemde cok saglıklı..1-2 hafta erken gelsınnn bnde ıstıyorum sahsennn( ınsallah hayırlısıyla gelsınlerrr saglıcaklaa..:ecrin_bebek:

Kızlar müsadenizle biraz ütü yapayım çok sıcak ama önüme vantilatörü alacağım artık ne yapayım.Baya biriktiler. Sonra görüşürüz yine. Çok öptük hepinizi..

BYEE

Ah ah evde olsam da suyun altında dursam
ay canım yaa sabret az kaldı

aynen öyle tatlım yaa gündüzleri bir iki saat uyursam ne mutlu valla

Amiiinnn, Bana doktor "22 temmuzdan itibaren bekleyeceksin" demişti. 22 temmuzda 38 haftalık oluyor; miadım başlıyormuş. 5 Ağustos'ta da doluyormuş. Temmuz annesi de olma ihtimalim mi var yani?

evet canım temmuz annesi olabilme ihtimalin var tabiki hepimizin var ama sağlıkla gelsinlerde şekercim

Allah sabır versin bize ne diyeyim. Böyle şeylerle biz de karşılaşacağız ne de olsa...

evet yaa malesef sabır sabır sabır

Bu lafı babannemden de duymuştum çok alemler ya.. Pijama giydirilirmi kundak yaparız demişti. Sonra ellerinden korkar korkak olur çocuk demişti ya..sempatiksalakcinni

Kızlar müsadenizle biraz ütü yapayım çok sıcak ama önüme vantilatörü alacağım artık ne yapayım.Baya biriktiler. Sonra görüşürüz yine. Çok öptük hepinizi..

BYEE

canım yorma çok kendini hava zaten çok sıcak yavaştan yavaştan kolay gelsin sana benimde kuzenlerim gelicek zaten oturmaya bir saate gelirler herhalde

Bende okudum valla bu sÖyleyenlere ceap nasıl verırım dıye dÜŞÜnmeye calısıyorum en komık olanıda sÜtÜn ÜŞÜr :) la havle ya

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay ilahi anneler

BYEE

görüşürüz canım kolay gelsin
çok yorma kendini dinlene dinlene yapŞeniz

arkideşler park yatak alan var mı alan varsa ne marka aldınız ben park yatak alıcamda ne almalıyım acep karar veremedim ya çok çeşit var

Ben kendı adıma sÖyleyeyım temmuz sonu doĞurmak ıstıyorum ama temmuz sonuda aĞustos sayılır:)) onun ıÇın hıÇbıryere gıtmek ıstemıyorum yanı sızınleyım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…