arkideşler park yatak alan var mı alan varsa ne marka aldınız ben park yatak alıcamda ne almalıyım acep karar veremedim ya çok çeşit var
Ben varım, ben varım... Kraft marka aldık biz. Dur link veriyorum, gözüne takılanların yorumlarını okuyuver, biz öyle yaptk. Sonra da gittik gözümüzle gördük. İçimize sindi yani.
Beşikler,Yataklar,Oyun Parkları., Beşikler, Yataklar, Oyun Parkları, Bebek Odası, Benzinli ve Elektirikli Scooterlar, Maxima, Comfy, Sunny Baby, Crystal Baby, Dr. Mattress
Bizim aldığımız da bu,
Kraftbaby.com -
bende kraft mı chicco mu kararsız kaldım kraftın yakından bende görmüştüm bumuydu yoksa başkasımıydı modelini hatırlmaıyorumda ben de beyenmiştim kraftı lakin bi kaç yerde de kraft sallanıyor falan diye yorumlar okuyunca tedirgin oldum ama çok güzelmiş güle güle kullansın meleğin inşallah canım
Sallanıyor mu? Ayaklarını takınca sallanıyor beşik gibi. Sallanmaması mı lazımdı? Vallahi durduk yerde sallanır mı bilemem ama demiri nasıl demirse, 3 kişi kuramadık, öyle sert demir. Kuruluşu yoktu kılavuzda iflahımız kesildi çözene kadar
kızlar merhaba...
geçmişi okuyamadım 2 sayfacık okudum ben cok halsiz bitkin bi haldeyim sürekli kafam düşüyo yatıcak yer arıyorum hep böle değildim ki yaa :sinifsinif:
bide ben karnımın her yerinden darbeler alıyorum ama başı ne tarafta ayakları ne tarafta anlıyamıyorum acaba hıçırdığında hisssettiğimiz yer başı mı oluyordur ki ?
kızlar merhaba...
geçmişi okuyamadım 2 sayfacık okudum ben cok halsiz bitkin bi haldeyim sürekli kafam düşüyo yatıcak yer arıyorum hep böle değildim ki yaa :sinifsinif:
bide ben karnımın her yerinden darbeler alıyorum ama başı ne tarafta ayakları ne tarafta anlıyamıyorum acaba hıçırdığında hisssettiğimiz yer başı mı oluyordur ki ?
Nickim değişmiş kızlar haberiniz olsun. Sıkılmıştım öbüründen...
Nickim değişmiş kızlar haberiniz olsun. Sıkılmıştım öbüründen...
Liseden arkadaşım geliyormuştelefon açtı şimdi.Aynı gün evlenmiştik. Uzun zamandır görüşememiştik çalışıyordu.Çok özlemişim valla süper oldu.Biraz daha ütüm kaldı azcık daha dinleneyim de bitreyim sonra.Çok sıcak yaaa....
[ı]
burası da sıcaaaakkkk :icecream:[/ı]
ay dondurma olsada yesekburaya da yakın bakkal market yokki san. Bölgesinde calısıyorum da ancak biri dışarı cıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?