Allah kolaylık versin, zor günler ama geçecek. Bir de benden tavsiye, beklenen doğum tarihinizi etrafınızdakilere 2 hafta daha geç söyleyin, sizi bunaltmasınlar, doğrudun mu doğrumadın mı diye. a.s.
Bir milyon kere söyledim, temmuz sonu ağustos başı diye. Babam dahil herkes soruyor, k.validemin hiç görmediğim eski komşusu bile sordu; sen daha doğurmadın mı diye. Doğurdum, 2.ye hamileyim diyeceğim artık.
Kızlar 8. gün, bizim meşhur biberon hala yok. Kocam dün mail atmış, özür dileyip, istersek kısmi teslimat yapabileceklerini söylemişler. Sabah da puan vermişler. Biz puan istemiyoruz, parasını peşin aldıklarımız malları istiyoruz. Biberonumuzu istiyoruz yaw??
Hoşgeldin şekercim.
Geçmiş olsun, bazısında hamişlik uykusuzluk yapıyor işte.
Benim karnım avuç içi kadar kabarıyor sağa sola gidiyor, anlıyorum ki bu popiş. Yumurta gibi kabarıp inince anıyorum ki topuk. Hıçkırdığı zaman karnımın tamamı tık tık atıyor 1sn arayla, o zaman diyorum "kesin hıçkırıyor" .
Kızlar 8. gün, bizim meşhur biberon hala yok. Kocam dün mail atmış, özür dileyip, istersek kısmi teslimat yapabileceklerini söylemişler. Sabah da puan vermişler. Biz puan istemiyoruz, parasını peşin aldıklarımız malları istiyoruz. Biberonumuzu istiyoruz yaw??
ben deldım yıne oglusumun odasına kımse bakmadımı yaf
canım cıcısler kısmında ılk sayfada :)bulamadım hangi sayfada
Onatcım buldum, gördüm, çok tatlıymış, yerim ben o zürafayı :asigim: Güle güle kullansın bebiş...
kızlar bir sürü hastane çıkışı ve pijama takımı aldık ya hava böyle sıcak olursa nasıl giydirilirmi acaba bir badi üzerine tulum iki kat çokmu gelir kimi diyorduki bir badi ile geçirdik yazı ee bukadar şeyi niye aldık ozaman kızlar
Merhabalar..nasılsınız arkadaşlar..
Angel cım bende bu konuyu henüz anlamış değilim zaten.geçen seneki ağustos annelerine mi sorsak acaba??
biz geldik :).Bakayım bakayım cicilere,sizde bizimkilere bakın dün ekledik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?