2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin, zor günler ama geçecek. Bir de benden tavsiye, beklenen doğum tarihinizi etrafınızdakilere 2 hafta daha geç söyleyin, sizi bunaltmasınlar, doğrudun mu doğrumadın mı diye. a.s.

Allah kolaylık versin, zor günler ama geçecek. Bir de benden tavsiye, beklenen doğum tarihinizi etrafınızdakilere 2 hafta daha geç söyleyin, sizi bunaltmasınlar, doğrudun mu doğrumadın mı diye. a.s.

Bir milyon kere söyledim, temmuz sonu ağustos başı diye. Babam dahil herkes soruyor, k.validemin hiç görmediğim eski komşusu bile sordu; sen daha doğurmadın mı diye. Doğurdum, 2.ye hamileyim diyeceğim artık.

işte bu gibi durumlar anneyi baskı altına sokuyor ve normal doğum sürecinin uzamasına bile sebep olabiliyor. o yüzden gerekirse telefonlarınıza bakmayın, ve herkese doktorun beklenen tarihi 2 hafta ileri aldığını söyleyin, son zamanlarda iyice sıklaşacak arayanlar, oysa ki bu durum annenin ve bebeğin doğal doğum sürecini sekteye uğratır. sadece uyarmak istedim, eğer sözlerimi dikkate alırsanız daha rahat edeceğinizi düşünüyorum naçizane :) sevgilerle :)

Bir de arkadaşlar uyarmadan geçemeyeceğim, doğumunuz yaz aylarına geliyor ve bu aylar doktorların tatil vs. kaygılarla anneleri gereksiz yere sezaryene yönlendirdiği aylar, aman diyeyim gözünüzü seveyim her denene inanmayın. Yaz aylarında sezaryen oranları tavan yapıyor Türkiye'de, hele de büyük şehirlerdeyseniz. Gereksiz yere sezaryen için kandırılanlardan biriyim, canım yandı o yüzden sizlerle paylaşmak istedim. ınşallah doğum mucizesini hepiniz yaşayabilirsiniz. Sevgilerle.

günaydın arkadaşım nasılsın biberonu nerden aldın ben daha hiç bişey almadım nerdeyse yav izine çıkayımda öyle alayım diyorum ama bir sürü iş beni bekliyor yaa....

canım keşke biberonu migrostan alsaydın ben oradan aldım dr braun birde 20 liraydı 250 ml birde bugün 125mlini alıcam oda 16 lira

birde canım biz civciv bebeden bayağı alışveriş yaptık ama okadar ciddi iş yapıyorlarki anlatama bir gün sonra sparişin elinde hemde indirimli piyasaya göre stokta olmayan bir şayi hemen siteden düşüyorlar zaten kalmadı diye bir şey söylemeleri imkansız iyiki hepsi burada komdan alışveriş yapmamışız

Hoşgeldiniz kızlar. Biberonu internetten sipariş etmiştik, taaa geçen pazartesi. Hala "üretici firmadan bekleniyor" diyor. Diğer ürünler hazırlandı, o yüzden bir biberon için iptal edesim gelmiyor. Hiç böyle bir olayla karşılaşmamıştık. Daha da birşey almayacağız zaten.

Onatcım buldum, gördüm, çok tatlıymış, yerim ben o zürafayı :asigim: Güle güle kullansın bebiş...

kızlar bir sürü hastane çıkışı ve pijama takımı aldık ya hava böyle sıcak olursa nasıl giydirilirmi acaba bir badi üzerine tulum iki kat çokmu gelir kimi diyorduki bir badi ile geçirdik yazı ee bukadar şeyi niye aldık ozaman kızlar

onatçım çok güzel bebişin herşeyi iyi günlerde sağlıkla kullansın canım

Merhabalar..nasılsınız arkadaşlar..

Angel cım bende bu konuyu henüz anlamış değilim zaten.geçen seneki ağustos annelerine mi sorsak acaba??

selamkızlar.sıcaktan yakınıyosunuz gakliba.izmir resmen alev alev.ne yaparsan yap serinletmiyopr.klimalı odadan çıkamıyorum dışarı işyerinde.evde desen soğuk duşlar zlmaktan eskidim yani:)

çiğdemcim şu hastane isteklerini yazsana bana.ben yavaş yavaş hazırlıyorum unuturum birde.
hasta bezi demiştin sanırım bi ara yanlış hatırlamıyosam.o aklımda ama başka özel ne istiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…