2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biz geldik :).Bakayım bakayım cicilere,sizde bizimkilere bakın dün ekledik :)

toxi kız bravo sana yavaş yavaş hepsini tamamladın herşeyini çok beğendim uyku setin çok güzel bayağıda kıyafeti oldu bebişin güle güle kullansı galiba o hastane çıkışlarını giydiremiycez keşke hepsini yıkamasaydım birine hediye götürürdüm havalar sıcak ya giyemez diye düşünüyorum canım:hulya:

çiğdemcim şu hastane isteklerini yazsana bana.ben yavaş yavaş hazırlıyorum unuturum birde.
hasta bezi demiştin sanırım bi ara yanlış hatırlamıyosam.o aklımda ama başka özel ne istiyorlarmış

Hoşgeldin canım, mutfaktaydım; şimdi gördüm mesajını. Şimdi hastane hasta bezi istiyor. Ama o hasta bezlerinden değilmiş sanırım, şu alt açmalar var ya, hasta için olanlardan. Nst'ye bağlandığın zaman yatağın üzerinde göreceksin. İşte ondan 4 tane istiyorlarmış. Yalnız sakın paketle vermeyin, alıp kaldırıyorlarmış, gitti gider yani. Sonracıma, kağıt havlu da gerekliymiş, ben 2 tane koydum, gerisi arabada bekleyecek. Bebek bezi de 3 tane verin dediler, altaçmaya yaptıklarını beze de yapıyorlarmış sanırım. Öyle duydum ben. Daha ayrıntılı bilgi aldığım zaman seninle yine paylaşırım.

Merhabalar..nasılsınız arkadaşlar..

Angel cım bende bu konuyu henüz anlamış değilim zaten.geçen seneki ağustos annelerine mi sorsak acaba??

siercim ben tüm topikleri dün sabaha kadar okudum canım diyorki çoğu ilk bir badi ile geçirdik iki kat değil yani yapıcak bir şey yok yıkamasak hediye götürürdük

benimde almadığım banyo küveti filesi var file toxininkinden alıcam niveya losyon ve kolonya alıcamateş ölçer kulak temizleme çubuğu gibi şeyler kaldı

toxi'cim baktım cicişlerine. Çok minnoşlar. Allah hayırlısı ile, güle güle kullanmayı nasip etsin.

hımm sağol çiğdemcim.bizde annemle jhasta bezi bağlamaya gerek varmıki diye düşünüp duruyoduk.annem 3 tane doğurdum hiç gerek olmadı ama falan diyodu.demek yatak batmasın diye olanlardabnmış:):)dediğin iyi oldu bende igdip hasta bezi alcaktım bebek bezi gibi olandan :)

Saol canım amaan boşver hergün yeni bi tane giydiriris giydiremediklerimiz de 2. bebişlere kalır :) .
Öle diyoruz ama çok kusarsa batırırsa iyiki almışız dicess.İçine çıtçıtlı badi üstüne takım yada tulum haydi yallah yelek melek giydirmeyiz evleride çok sıcak yapmayız tek çıtçıtlı badilede lmaz heralde yaa o kadarda diil üşürler heralde.
Aayy doğru unuttum sizin oralar sıcak olur,bizim evler o kadar sıcak olmuyor malum trakya...
ben baktım çok güzel hepside.allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin:asigim:
Amin cümlemize :)

onatcıım oda süpper süpper zaten çilek mobilyaya bayılıyorum bide gözüme kestirdiim odayı almışsın bakarken transa geçtim çok güzel olmuş herşey bebek şekerleri de çok güzel güle güle kullanın canım :)

Ben yine birşeyler öğrenmeye çalışırım, öğrendiklerimi sana anlatırım okiş?? Üff ne sıcak var ya. 37 dereceymiş bugün, yarın da 38 olacakmış. Nemle birlikte 40 hissederiz artık.

biraz önce iki arkadaş geldi..sabah görmüşler beni ama söylemeye fırsat bulamamışlar göbeğim aşağı düşmüş...doğumum yaklaşmış yani..hazırlıklarını biran önce tamamla eli kulağında seninkinin geldi gelecek falan dediler..nasıl canım sıkıldı anlatamam..daha gelmemeli çok erken hiçbir belirti falanda yok dedim...ısrarla göbeğimin çok aşağıda olduğunu heran gelebileceğini söleyip gittiler..benim daha hibir hazırlığım tam değilki ya hastane çantasını bile hazırlamadım..gecelik bile almadım daha ya...göbek aşağı düşünce doğum yaklaşıyor demekmidir yaa??ben göbeğimde hiç aşağı doğru bir düşme falan hissetmiyorum çok tedirgin oldum şimdi böyle söylenincemafoldumben

Eee nolmuş ki? Benimki de düştü. Hem de 7,5 aylık hamileyken başladı göbek delüüüm aşağı bakmaya. Hala doğurmadım.Birşey olmaz. Daha göbek delüüüm pırtlamadı, o çizgi varmış o da çıkmadı. Bebek biraz ağır ondan düşmüştür benimki; malumunuz ben ufacık tefecik...

benimde almadığım banyo küveti filesi var file toxininkinden alıcam niveya losyon ve kolonya alıcamateş ölçer kulak temizleme çubuğu gibi şeyler kaldı
Benim aldıım file minder daha kullanışlıymış fileyi çünkü çok uzun süre kullanamıyormuşsun ama mindere oturtabilirsin.
toxi'cim baktım cicişlerine. Çok minnoşlar. Allah hayırlısı ile, güle güle kullanmayı nasip etsin.
Amin canım :)

Off bu ev 50 derece va galiba,bütün gün sabahtan aksama kadar bi ev güneş alırmı yaa kapıları camları acsanda bi fayda yok.Aman ben evimi istiyorum yaa pis mis ama yoksa burda eriycem.
Bir sürü iş beni bekliyor evde ((.

Ayy bu arada kızlar teyzemle plates topu aldık ebru şallının videolarından açtık kaydirigubbakcemile3 çok komikti yaa mahvoldu yaparken ne zormuş o topun üstünde durmak bende bakıp bakıp gülüyorum çok zevkliydi.Annemde topun üstünde durmaya çalıştıkca yuvarlandı öldüm gülmekten onlara kaydirigubbakcemile3

offf nebiliyim ya gelip ikisi iki yandan konuşunca çok tedirgin oldm...klava:

siercim ben tüm topikleri dün sabaha kadar okudum canım diyorki çoğu ilk bir badi ile geçirdik iki kat değil yani yapıcak bir şey yok yıkamasak hediye götürürdük

Angel cim bende biraz önce sordum 2009 annelerine; hepsi diyoki ilk zamanlar yaz bile olsa bebekler bizim gibi değil yani öle sadece atletle olmaz deniyo..onların yağ tabakaları daha oluşmadığı için anne karnındaki ısıya alışık oldukları için giydirlceğini söylüyolar.yani çıtçıtlı atlet üstede tulum veya zıbın takımı ayağada çorap şeklinde cnm..bi de penye battaniye dediler..durum böle yani cnm..

Yok cnm yaa sen onlara bakma..benim göbek taa ne zamandan beri aşağıda gibi duruyo..o vücut yapısıyla alakalı..bu durumun erken doğurmayla filan hiç alakası yok merak etme sen..ama hazırlıklarınıda hızlandır baksana sıcaklar bastırmaya başladı bile..

kızlarrrrrr!!!!
adet ağrısı gibi sağ kasığıma gelen giden ağrılar var bu sancımı acaba?????
dr umu aradım gel bakalım dedi ama ben akşama kadar beklemek istiyorum. benmi evham yapıyorum acaba....

gülayla cığım.çok dinleme sen öylelerini ya moralini de bozma.öyle yada böyle nasılsa doğacak.bi yakınım" yiğit anasından çıplak doğar donda bulur gömlekte" der.ıllaki giydirecek yatacak birşeylerin vardır.
benim kuzeniminde 32.haftada çok inmiş sen 2 haftaya kalmazsın dediler.şimdi 40.haftasını geçiriyor.hala doğum belirtisi yok. sıkma canını sen

o küvet süngerlerini iyi kurutmakgerek yalnız kızlar nemli kalmaması gerekli.bakteri üretmeye en müsait yerdir çünkü.allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…