Benim aldıım file minder daha kullanışlıymış fileyi çünkü çok uzun süre kullanamıyormuşsun ama mindere oturtabilirsin.
Amin canım :)
Off bu ev 50 derece va galiba,bütün gün sabahtan aksama kadar bi ev güneş alırmı yaa kapıları camları acsanda bi fayda yok.Aman ben evimi istiyorum yaa pis mis ama yoksa burda eriycem.
Bir sürü iş beni bekliyor evde((.
Ayy bu arada kızlar teyzemle plates topu aldık ebru şallının videolarından açtık kaydirigubbakcemile3 çok komikti yaa mahvoldu yaparken ne zormuş o topun üstünde durmak bende bakıp bakıp gülüyorum çok zevkliydi.Annemde topun üstünde durmaya çalıştıkca yuvarlandı öldüm gülmekten onlara kaydirigubbakcemile3
ok. canımAngel cim bende biraz önce sordum 2009 annelerine; hepsi diyoki ilk zamanlar yaz bile olsa bebekler bizim gibi değil yani öle sadece atletle olmaz deniyo..onların yağ tabakaları daha oluşmadığı için anne karnındaki ısıya alışık oldukları için giydirlceğini söylüyolar.yani çıtçıtlı atlet üstede tulum veya zıbın takımı ayağada çorap şeklinde cnm..bi de penye battaniye dediler..durum böle yani cnm..
Yok cnm yaa sen onlara bakma..benim göbek taa ne zamandan beri aşağıda gibi duruyo..o vücut yapısıyla alakalı..bu durumun erken doğurmayla filan hiç alakası yok merak etme sen..ama hazırlıklarınıda hızlandır baksana sıcaklar bastırmaya başladı bile..
biraz önce iki arkadaş geldi..sabah görmüşler beni ama söylemeye fırsat bulamamışlar göbeğim aşağı düşmüş...doğumum yaklaşmış yani..hazırlıklarını biran önce tamamla eli kulağında seninkinin geldi gelecek falan dediler..nasıl canım sıkıldı anlatamam..daha gelmemeli çok erken hiçbir belirti falanda yok dedim...ısrarla göbeğimin çok aşağıda olduğunu heran gelebileceğini söleyip gittiler..benim daha hibir hazırlığım tam değilki ya hastane çantasını bile hazırlamadım..gecelik bile almadım daha ya...göbek aşağı düşünce doğum yaklaşıyor demekmidir yaa??ben göbeğimde hiç aşağı doğru bir düşme falan hissetmiyorum çok tedirgin oldum şimdi böyle söylenincemafoldumben
Angel cim bende biraz önce sordum 2009 annelerine; hepsi diyoki ilk zamanlar yaz bile olsa bebekler bizim gibi değil yani öle sadece atletle olmaz deniyo..onların yağ tabakaları daha oluşmadığı için anne karnındaki ısıya alışık oldukları için giydirlceğini söylüyolar.yani çıtçıtlı atlet üstede tulum veya zıbın takımı ayağada çorap şeklinde cnm..bi de penye battaniye dediler..durum böle yani cnm..
Yok cnm yaa sen onlara bakma..benim göbek taa ne zamandan beri aşağıda gibi duruyo..o vücut yapısıyla alakalı..bu durumun erken doğurmayla filan hiç alakası yok merak etme sen..ama hazırlıklarınıda hızlandır baksana sıcaklar bastırmaya başladı bile..
gülayla cığım.çok dinleme sen öylelerini ya moralini de bozma.öyle yada böyle nasılsa doğacak.bi yakınım" yiğit anasından çıplak doğar donda bulur gömlekte" der.İllaki giydirecek yatacak birşeylerin vardır.
benim kuzeniminde 32.haftada çok inmiş sen 2 haftaya kalmazsın dediler.şimdi 40.haftasını geçiriyor.hala doğum belirtisi yok. sıkma canını sen
offf nebiliyim ya gelip ikisi iki yandan konuşunca çok tedirgin oldm...klava:
kızlarrrrrr!!!!
adet ağrısı gibi sağ kasığıma gelen giden ağrılar var bu sancımı acaba?????
dr umu aradım gel bakalım dedi ama ben akşama kadar beklemek istiyorum. benmi evham yapıyorum acaba....
ay tvde gördüm kadın hamile araba kaza yapıyor kadın ambulands vs gelene kadar doğuruveriyo arabanın zeminine.3,300 gr. ağırlığında doğurmuş hemde maşallah.sağlıklarıda iyiymiş. herşeyin hayırlısı istemek düşünmek lazım
Selam kızlar, sabahtan beri fenayım ben.Midem bulanıyo, kahvaltıda yediklerimin hepsini çıkardım. Şimdi kocam doktoru arıycak, gel derse gidicem. Bi kaç gündür mide bulantısı başlamıştı yine bende. bilmiyorumkismile
kızlarrrrrr!!!!
dr umu aradım gel bakalım dedi ama ben akşama kadar beklemek istiyorum. benmi evham yapıyorum acaba....
kızlarrrrrr!!!!
Selam kızlar, sabahtan beri fenayım ben.Midem bulanıyo, kahvaltıda yediklerimin hepsini çıkardım. Şimdi kocam doktoru arıycak, gel derse gidicem. Bi kaç gündür mide bulantısı başlamıştı yine bende. bilmiyorumkismile
gülayla;
ben dr a gittiğimde deidmki karnın düşmüş diolar bana dedim güldü nereye düşmüş dedi. dedim aşağı doğum yakın diolar dedim. yok canım biyere düşmemeiş karın düşermiymiş öle dedi:) gül geç bunlara yok öle bişey dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?