2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pilates ilk topla yapılmaz ki. Önce 1 ay civarı temel hareketler yapılır, sonra yavaş yavaş topa geçilir. İyi bir yerini incitmemiş.

ok. canım

ay tvde gördüm kadın hamile araba kaza yapıyor kadın ambulands vs gelene kadar doğuruveriyo arabanın zeminine.3,300 gr. ağırlığında doğurmuş hemde maşallah.sağlıklarıda iyiymiş. herşeyin hayırlısı istemek düşünmek lazım

sen bakma milletin dediğine bazıları felaket tellalcısı gbi banada neler söylüyolar neler

çok sağolun kızlar..nekadar keyifliyken iki lafla tüm moralim altüst olmuştu allahtan sizler varsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gülayla;
ben dr a gittiğimde deidmki karnın düşmüş diolar bana dedim güldü nereye düşmüş dedi. dedim aşağı doğum yakın diolar dedim. yok canım biyere düşmemeiş karın düşermiymiş öle dedi:) gül geç bunlara yok öle bişey dedi..

offf nebiliyim ya gelip ikisi iki yandan konuşunca çok tedirgin oldm...klava:

Olur böyle şeyler. Ayrıca evet doğum yaklaşıyor, doğru söylemişler. 6 ay sonra doğurmayacağız ya. Yavaş yavaş düşecek göbüşlerimiz. 1 ay 1 hafta sonra her an doğum olabilir 5 ağustosa kadar. Bir şey kalmamış.

kızlarrrrrr!!!!
adet ağrısı gibi sağ kasığıma gelen giden ağrılar var bu sancımı acaba?????
dr umu aradım gel bakalım dedi ama ben akşama kadar beklemek istiyorum. benmi evham yapıyorum acaba....

Adet sancısı gibi?? Evet bende de oluyor o sancı, benimki alıştırma sancısı çıktı, senin durumun daha kritik doktora görünsen iyi olur canım...

Selam kızlar, sabahtan beri fenayım ben.Midem bulanıyo, kahvaltıda yediklerimin hepsini çıkardım. Şimdi kocam doktoru arıycak, gel derse gidicem. Bi kaç gündür mide bulantısı başlamıştı yine bende. bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 Ben de izledim o haberi. Kocama da söyledim, doğumda hastaneye giderken ani bir fren, sonra fırt kucakta bebeğimiz dedim. O da ciddi ciddi dinledi beni iyi mi? Kafasına yattı sanırım. Yarıldım gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hayırdır inşallah birşey yoktur tatlış yaa..

kızlarrrrrr!!!!
dr umu aradım gel bakalım dedi ama ben akşama kadar beklemek istiyorum. benmi evham yapıyorum acaba....

Doruk cum bence her ihtimale karşı bi dr una görün..ne olur ne olmaz yani..onlar daha iyi bilir.senin ikiz olduğu için tedbirini elden bırakma bence..belkide doğum sancısı değildir henüz ozaman zaten eve yollar seni..

Ay bende de dün bütün gece oldu o yaa.Adet sancısı gibi.Tekrar mı adet olacağım diye de düşünmedim desem yalan olur yaniçok fena ağrıdı.gece hep kıvrandım ama çok ses çıkartmadım eşim uyanmasın diye.Bunlar doktorum dediğini söylüyorum fazla yorgunluktan ayakta kalmaktan ve ayaklarınıüşütmekten oluyor dedi.

kızlarrrrrr!!!!

evham yapmayın kızlaaar.kendinizi dinlemeyin çok fazla.o ağrılar normaldir atık sanırım.dr.da gel bakalım demiş nasılsa sımka canını sen

Doğum yaklaştıkça başa dönüyoruz canım.Bende günde 1 defa muhakkak çıkartıyorum ya sabah ya akşam ya gece. Endişelenme bence canım normal.

bende sadece benim karnım böyle sanmıştım biran..içim öylen bir rahatladıki dorukcuk çok saol..opuyorumnanaktan

bulantılar son aylarda geri gelir diye okumuştum.benimde midem hep bulandı hiç geçmedi.ara ara çıkardığımda oldu.

Hoşgeldin cnm..bazı hamişlerde son aylarda bulantı kusma nüksedebiliyormuş..merak etme..ama yinede dr unla görüşmen iyi olabilir tabii.geçmiş olsunn..

Bizim oğlanda karnımın sol tarafını sürekli kazıyo gibi kaç gündür..öle vurma şeklinde değilde kazıyo gibi çok tuhaf yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…