2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Onatcım odanız çok güzel iyi günlerde kullansın yusuf bebeğimiz inşallah. Allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin cümlesinin..

Doktor gaviscon içsin, eğer mide bulantısı devam ederse gelsin demiş. Ben biraz uzanayım bari. Öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan

evham yapmayın kızlaaar.kendinizi dinlemeyin çok fazla.o ağrılar normaldir atık sanırım.dr.da gel bakalım demiş nasılsa sımka canını sen

şaka maka bitirdik nerdeyse kızlar yaeyvahedigeldismile çok güzel ve çok heyecanlı bir döneme girdik..onlarla bütün hald yaşadığımız sayılı günlerimiz kaldı arıkk:lepi:

Doktor gaviscon içsin, eğer mide bulantısı devam ederse gelsin demiş. Ben biraz uzanayım bari. Öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan

Doktorun söylemiş ilacını, haydi geçmiş olsun şekercim. Dinlen, başını yüksek tut, ağzına gelmesin miden.

ben pek ayrıntılı anlamadım doğumamı gidiyolarmış:)
herşeyin hayırlısı yarabbim

kötükedihüso

banada ondan verdi dr. gece yatarken içiyorum baya rahatlatıyor.hatta bugün işe getirmemişim midem ağzıma çıktı çıkacak

Ya kızlar, ızmir'in havası malum 40'lara dayanıyor. Şimdi doğumdan sonra eve geleceğiz ya, evde çıtçıtlı body giydirsem olur mu? Üşür diye korkuyorum ama aynı zamanda sıcaktan havale geçirtmekten de korkuyorum. Efsanur özellikle sen ne düşünüyorsun bu konuda?

şaka maka bitirdik nerdeyse kızlar yaeyvahedigeldismile çok güzel ve çok heyecanlı bir döneme girdik..onlarla bütün hald yaşadığımız sayılı günlerimiz kaldı arıkk:lepi:

dimi ya bende dinlemeyin vs desemde benimde bazen ağrım çok oluyor belim kuyruk sokumum midem hepsi ayrı telden atıyo valla.işyrinde unutmaya çalışıyorum.

dün akşam yere mindere oturayım dedim biraz ters davrandım herhalde sağ kalçamdan bi ses geldikiiii bide bi ağrı girdi dedim kırıldı herhalde bitarafım.kemik aralarıda yumuşamaya başlıyor ya bu ara iyce oynak heryerimiz.

doğuran biçok anne elimi karnıma götürdüğümde tekmelerini hissetmek çok güzeldi keşke biraz daha mı kalsaydı içimde vs diyorlarmış.hepsinin tadı ayrı:asigim::asigim:

Boşşşver bana süreki sölüolar hele bi gün dalıcam görümceme yani.Annemde dedi hakkakten çok aşaıda die ama güldü doğurmak için bu çok aşaıda bi göbek diilmiş yani.Doğurmak için göbein çok aşaıya iniyormuş iyice kasıklara kadar.Bu çok aşaıda çok aşaıda dediimiz göbekler bile yukarda sayılıyo yani.bide böle olmak iyiymiş bu havalrda çok yukarda olunca nefes alamıomuşsun...
o küvet süngerlerini iyi kurutmakgerek yalnız kızlar nemli kalmaması gerekli.bakteri üretmeye en müsait yerdir çünkü.allah korusun.
benim file/minderin içinde minik minik yuvarlak köpükler var su çekmedii için bakteri barındırmıomuş tavsiye ederim...

Pilates ilk topla yapılmaz ki. Önce 1 ay civarı temel hareketler yapılır, sonra yavaş yavaş topa geçilir. ıyi bir yerini incitmemiş.
heveslendiler şimdi biras topla yapalım die ama görmeliydin zaten yarım saat o dana topu şişirmek tuttu,küçücük evde bi kocaman top eksikti nur topu gibi bi topumuzda oldu.
Ananemde normal top sandı niye bu kadar büyük top aldınız dio teyzemde anne yakar top oynucaz seni anca vururuz bunla die kaydirigubbakcemile3 akşam çok eğlenceliydi
Öyle çabuk doğum olsa keşke
Ahh keşke :)

Son düzenleme:
ben pek ayrıntılı anlamadım doğumamı gidiyolarmış:)
herşeyin hayırlısı yarabbim

Evet, sancısı tutmuş; k.validesine haber vermiş. Kadın da komşularına söylemiş. Araba tutmuşlar, hastane yolunda başka bir araçla azcık çarpışmışlar; azcık ama, çok olsa ölürlerdi Allah korusun. Sonra o panikle kadın fırt diye doğurmuş. Hey Allah'ım ya.

geçen sene 17 ağustosta doğuran arkadaşım var. içine body üstüne tulum yada penye takım giydirdim diyor.bebekler sıcağa alışıklarmış ya içimizde. üşürlermiş.sonuçta ince penyeleri takımların yeterli gelir bence çok fazla gelmez diye düşünüyorum.ben çok kalın penyeler almadım çoğunluğu incecik penye zıbın takımı.ama çok kalın şeyler alanlar varsa belki terletir.

Geçen sene 17 ağustosta kına gecem vardı. 18'inde de evlenmiştim. İyi madem, ben de öyle yaparım 1 ay kadar, bu iç çamaşırı gibi pamuklulardan var çıtçıtlı onun üzerine giydiririm takım. Baktım rahatsız oluyor, çıkarırım herhalde. 1 ay geçsin, biraz yağlanmaya başlasın, normal çıtçıtlılarını giydiririm veletimin. Malum 0-3 ay aldık kullanmadan kaldırmayalım.

herkeze merhaba bende geldım... erkeze guzel bı hafta dılıyorum...

Hoşgeldin canımmmm...

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.

Oğlumun oda takımı beyaz ağırlıklı turkuaz mavi desenli olacak.Odanın duvarları da istanbul mavisi yani mavi ama çok açık mavi turkuaza yakın. cama perde olarak nasıl birşey yapayım sizce.Odasının olduğu yerde bir tek cam ve bir balkon kapısı var.Kalın perde olarak stor yaptırayım diyorum içine.Dışını düz yere kadar beyaz tül yaptırayım farbasını ve kenar perdelerini de turkuazdan biraz daha açık mavi sizce nasıl olur? Mobilyayı aldığım yerde yaptırmak istemedim bu sefer oda çok boğulacak?

berrakçımgeçmiş olsun canımbanada bazen su bile içsem oluyo mide bulantısı

hosbulduk canalr...
demet senı ruyamda gordum ben dun gece... facede gordum senı bıtek ama ruyama gırmısın ıste:):)... bır oglun olmus bole kocaman masallah... tombıs bı cocuktu...

günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben değilim eşimle tartıştım yani hamile değilken bile bu kadar ağlatmamıştı beni canım çok sıkkın erkekleri anlamak çok zor cidden şimdiden insan anneyle babanın farkını anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…