- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
evham yapmayın kızlaaar.kendinizi dinlemeyin çok fazla.o ağrılar normaldir atık sanırım.dr.da gel bakalım demiş nasılsa sımka canını sen
Doktor gaviscon içsin, eğer mide bulantısı devam ederse gelsin demiş. Ben biraz uzanayım bari. Öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 Ben de izledim o haberi. Kocama da söyledim, doğumda hastaneye giderken ani bir fren, sonra fırt kucakta bebeğimiz dedim. O da ciddi ciddi dinledi beni iyi mi? Kafasına yattı sanırım. Yarıldım gülmekten kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Doktor gaviscon içsin, eğer mide bulantısı devam ederse gelsin demiş. Ben biraz uzanayım bari. Öptüm hepinizi. opuyorumnanaktan
şaka maka bitirdik nerdeyse kızlar yaeyvahedigeldismile çok güzel ve çok heyecanlı bir döneme girdik..onlarla bütün hald yaşadığımız sayılı günlerimiz kaldı arıkk:lepi:
Boşşşver bana süreki sölüolar hele bi gün dalıcam görümceme yani.Annemde dedi hakkakten çok aşaıda die ama güldü doğurmak için bu çok aşaıda bi göbek diilmiş yani.Doğurmak için göbein çok aşaıya iniyormuş iyice kasıklara kadar.Bu çok aşaıda çok aşaıda dediimiz göbekler bile yukarda sayılıyo yani.bide böle olmak iyiymiş bu havalrda çok yukarda olunca nefes alamıomuşsun...biraz önce iki arkadaş geldi..sabah görmüşler beni ama söylemeye fırsat bulamamışlar göbeğim aşağı düşmüş...doğumum yaklaşmış yani..hazırlıklarını biran önce tamamla eli kulağında seninkinin geldi gelecek falan dediler..nasıl canım sıkıldı anlatamam..daha gelmemeli çok erken hiçbir belirti falanda yok dedim...ısrarla göbeğimin çok aşağıda olduğunu heran gelebileceğini söleyip gittiler..benim daha hibir hazırlığım tam değilki ya hastane çantasını bile hazırlamadım..gecelik bile almadım daha ya...göbek aşağı düşünce doğum yaklaşıyor demekmidir yaa??ben göbeğimde hiç aşağı doğru bir düşme falan hissetmiyorum çok tedirgin oldum şimdi böyle söylenincemafoldumben
benim file/minderin içinde minik minik yuvarlak köpükler var su çekmedii için bakteri barındırmıomuş tavsiye ederim...o küvet süngerlerini iyi kurutmakgerek yalnız kızlar nemli kalmaması gerekli.bakteri üretmeye en müsait yerdir çünkü.allah korusun.
heveslendiler şimdi biras topla yapalım die ama görmeliydin zaten yarım saat o dana topu şişirmek tuttu,küçücük evde bi kocaman top eksikti nur topu gibi bi topumuzda oldu.
Pilates ilk topla yapılmaz ki. Önce 1 ay civarı temel hareketler yapılır, sonra yavaş yavaş topa geçilir. ıyi bir yerini incitmemiş.
Ahh keşke :)Öyle çabuk doğum olsa keşke
ben pek ayrıntılı anlamadım doğumamı gidiyolarmış:)
herşeyin hayırlısı yarabbim
Ya kızlar, İzmir'in havası malum 40'lara dayanıyor. Şimdi doğumdan sonra eve geleceğiz ya, evde çıtçıtlı body giydirsem olur mu? Üşür diye korkuyorum ama aynı zamanda sıcaktan havale geçirtmekten de korkuyorum. Efsanur özellikle sen ne düşünüyorsun bu konuda?
geçen sene 17 ağustosta doğuran arkadaşım var. içine body üstüne tulum yada penye takım giydirdim diyor.bebekler sıcağa alışıklarmış ya içimizde. üşürlermiş.sonuçta ince penyeleri takımların yeterli gelir bence çok fazla gelmez diye düşünüyorum.ben çok kalın penyeler almadım çoğunluğu incecik penye zıbın takımı.ama çok kalın şeyler alanlar varsa belki terletir.
herkeze merhaba bende geldım... erkeze guzel bı hafta dılıyorum...
herkeze merhaba bende geldım... erkeze guzel bı hafta dılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?