2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şahsi fikrim şu ki; ben olsam düz renk yaptırırm tülü farba fon vsde yapmazdım.zaten mobilyada desenler var. uyku setide desenlidir. halıda...çok objeli kalabalık olur diye düşünürüm.

hosbulduk canalr...
demet senı ruyamda gordum ben dun gece... facede gordum senı bıtek ama ruyama gırmısın ıste:):)... bır oglun olmus bole kocaman masallah... tombıs bı cocuktu...

akannehir

Hayırdır inşallah canım.Güzel bir rüya görmüşsün anlamı ne acaba bakayım hemen. İnşallah sağlıklı olsunlar da cümlesi.opuyorumnanaktan

Bizim odanın duvarları da mavi, çok tatlı bir mavi. Kapılarımız amerikan kapı beyaz, pencere de beyaz pvc diye perdeleri simli çiçekli beyaz tül yaptırdık. Altına da kırık beyaz güneşlik koydurttuk. Storla, farbayla uğraşmadım, ama duvarın renginde kenar perdesi güzel olabilir.

Hoşgeldin canımolumunekankayizsmile
Hiç üzülme canım hassas bir dönemde olduğumuz için olayları haddinden fazla abartabiliyoruz. Akşama gönlünüalır eşin üzülme bebeğini de üzme boş yere.

şahsi fikrim şu ki; ben olsam düz renk yaptırırm tülü farba fon vsde yapmazdım.zaten mobilyada desenler var. uyku setide desenlidir. halıda...çok objeli kalabalık olur diye düşünürüm.

Bende öyle düşünüyorum aslında.Çok abartı olur gibi geliyor dediğin gibi. Off bu perde konusuna çok takıldım kaç gündür aklımdan çıkmıyor ya.guclubacismile

Tünaydın canım, ne yaptı da üzdü seni bakiiim?? klava:

selam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...benim bebisimin kafasi inmis asagiya..34.haftadayim su an....ama coook uykusuzum..geceleri habire wc ye gidiyorum uykum bölünüyo herseferinde uykusuz kaliyorum...

canım dun sormusun ama ben bugun gordum... ben 15-20 gun boyunca zıbın takımı goydırmeyı duusnuyorum yag tabakası olusana kadar... sonrada sıfır kol badylerını gıydırmeyı dusunuyorum... yoksa bu sıcakta ısılık olur yavrucak... sımdıden kavruluyo burlar agustosta nasıl olur artık...

Canım storu sadece iç perdede kullanacağım.Benim evimin bütün iç perdeleri storlu.Zaten storlu olmasa imkanı yok uğraşamam.Salonda 2 tane dev gibi fransız bolkon cam var.Onlara mecbur storlu yaptırdık diğerleri de öyle olsun dedik evi düzerken. Güneşlikte stor iyi oluyor ama perde ve farba konusunda çok kararsız kaldım.Sadece perde boş mu olur diye düşünüyorum.:sm_confused:

bende tartıstım... cok bunaltıyo benı ya.... hıc yardımcı degıl sagolsun beyfendı... bıde hamıle olna benım nazını ceken yıne benım

Peliinnn... canım doktora gittiğini okudum gerisini okuyamadım... bebeğin 1800 gr olmuş... boyu ne kadar ve bir de doktorun kilosu için ne dedi?

merhaba anneler :)))
geçmiş birikmiş yine yetişilmiyor hızınıza vallahi.işe hergün gelmediğim için nete hergün giremiyorum ewimde de yok internet ama bağlatmayı düşünmüyor değilim merak ediyorum sizleri.
bi geçmişe göz atayım ben belki yetişirim size :))

selam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...benim bebisimin kafasi inmis asagiya..34.haftadayim su an....ama coook uykusuzum..geceleri habire wc ye gidiyorum uykum bölünüyo herseferinde uykusuz kaliyorum...

Selam, hoşgeldin. Evet ben bir aydır bu haldeyim, erken döndü aşağı. O zaman yukarı çıksın diye dua ediyordum, şimdi çıkmasın diye...

selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))

Ay kıyamam, uyumuş mu benim pisimm :asigim: . Hoşgeldin yine...

kızlar benim kayınvalidem annem rahmetli burada konu okuyorum bazı gelinlere okadar acıyorumki gelinin kayınvalidesi neredeyse bebeği emzirecekmiş okadar üzerine düşüyomuş anne emzirirken iyice dibine giriyomuş emzirincede hemen kucağına alıp hiç indirmiyormuş birde forumda çoğu kişi kayınvalideyi haklı bulmuş okadar kızdım anlatamam size

hiç gönlümü alacağa benzemiyor zaten sadece bebeğim için üzülmemeye çalışıyorum cidden sıktı canımı neyse

Tatlım belki de bir perdeciye gidip, ondan fikir almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…