Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Oğlumun oda takımı beyaz ağırlıklı turkuaz mavi desenli olacak.Odanın duvarları da istanbul mavisi yani mavi ama çok açık mavi turkuaza yakın. cama perde olarak nasıl birşey yapayım sizce.Odasının olduğu yerde bir tek cam ve bir balkon kapısı var.Kalın perde olarak stor yaptırayım diyorum içine.Dışını düz yere kadar beyaz tül yaptırayım farbasını ve kenar perdelerini de turkuazdan biraz daha açık mavi sizce nasıl olur? Mobilyayı aldığım yerde yaptırmak istemedim bu sefer oda çok boğulacak?
hosbulduk canalr...
demet senı ruyamda gordum ben dun gece... facede gordum senı bıtek ama ruyama gırmısın ıste:):)... bır oglun olmus bole kocaman masallah... tombıs bı cocuktu...
Hoşgeldin canım...herkeze merhaba bende geldım... erkeze guzel bı hafta dılıyorum...
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Oğlumun oda takımı beyaz ağırlıklı turkuaz mavi desenli olacak.Odanın duvarları da istanbul mavisi yani mavi ama çok açık mavi turkuaza yakın. cama perde olarak nasıl birşey yapayım sizce.Odasının olduğu yerde bir tek cam ve bir balkon kapısı var.Kalın perde olarak stor yaptırayım diyorum içine.Dışını düz yere kadar beyaz tül yaptırayım farbasını ve kenar perdelerini de turkuazdan biraz daha açık mavi sizce nasıl olur? Mobilyayı aldığım yerde yaptırmak istemedim bu sefer oda çok boğulacak?
günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben değilim eşimle tartıştım yani hamile değilken bile bu kadar ağlatmamıştı beni canım çok sıkkın erkekleri anlamak çok zor cidden şimdiden insan anneyle babanın farkını anlıyor
şahsi fikrim şu ki; ben olsam düz renk yaptırırm tülü farba fon vsde yapmazdım.zaten mobilyada desenler var. uyku setide desenlidir. halıda...çok objeli kalabalık olur diye düşünürüm.
günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben değilim eşimle tartıştım yani hamile değilken bile bu kadar ağlatmamıştı beni canım çok sıkkın erkekleri anlamak çok zor cidden şimdiden insan anneyle babanın farkını anlıyor
Şeyma cım bu cicilerin hep 0-3 ay olanlar içinmi cnm? bi de benim 0-3 ay için çıtçıtlı badileri 7 tane kolsuzlardan.1 tanede yarım kollu var.içine kolsuz badi giydirilmesi bi sorun oluştururmu acaba? hani üşümeleri bakımından..
Bizim odanın duvarları da mavi, çok tatlı bir mavi. Kapılarımız amerikan kapı beyaz, pencere de beyaz pvc diye perdeleri simli çiçekli beyaz tül yaptırdık. Altına da kırık beyaz güneşlik koydurttuk. Storla, farbayla uğraşmadım, ama duvarın renginde kenar perdesi güzel olabilir.
Hoşgeldin canım...
a.s.
selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))
selam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...benim bebisimin kafasi inmis asagiya..34.haftadayim su an....ama coook uykusuzum..geceleri habire wc ye gidiyorum uykum bölünüyo herseferinde uykusuz kaliyorum...
selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))
Canım storu sadece iç perdede kullanacağım.Benim evimin bütün iç perdeleri storlu.Zaten storlu olmasa imkanı yok uğraşamam.Salonda 2 tane dev gibi fransız bolkon cam var.Onlara mecbur storlu yaptırdık diğerleri de öyle olsun dedik evi düzerken. Güneşlikte stor iyi oluyor ama perde ve farba konusunda çok kararsız kaldım.Sadece perde boş mu olur diye düşünüyorum.:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?