- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
bu kayinvalidelere ne oluyorsa..40 dan sonra aziyorlar galiba...töbe töbe...ne insanlar var yavkızlar benim kayınvalidem annem rahmetli burada konu okuyorum bazı gelinlere okadar acıyorumki gelinin kayınvalidesi neredeyse bebeği emzirecekmiş okadar üzerine düşüyomuş anne emzirirken iyice dibine giriyomuş emzirincede hemen kucağına alıp hiç indirmiyormuş birde forumda çoğu kişi kayınvalideyi haklı bulmuş okadar kızdım anlatamam size
selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))
gelişimi normal dedi genelde hep 2 gün geriden giderdik bu sefer günü gününe ama birkaçgün önemli değil dedi.Kilosu içinde bişi demedi ama bence biraz daha olsaydı iyi olurdu.Gerçi 6 gün önce dr gitmiştim 6 gündede yarım kilo alcak deil yaa işte işte insan bekliyo daha çok olsun die.Peliinnn... canım doktora gittiğini okudum gerisini okuyamadım... bebeğin 1800 gr olmuş... boyu ne kadar ve bir de doktorun kilosu için ne dedi?
Aynen şimdi arayıp duruyor ne zaman gelcen ne zaman gelicen ama evde suratımıza bakmıyor nasıl iş anlamadım gittiiAhhhh bu erkekler yokmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naz yapmıyorum ama anlamıyor naz değil benim ki sadece bebeğimi düşünmek ama erkekler bunu anlayamıyor malesef onlara göre herşey naz numara midem yanar bi kere ah etmedim biliyorum bebeğime zararı yok ayaklarım şişince ah ederim çünkü bebeğime zararı var ama erkeklerin bunu anlaması çook zor çok
bu kayinvalidelere ne oluyorsa..40 dan sonra aziyorlar galiba...töbe töbe...ne insanlar var yav
Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Oğlumun oda takımı beyaz ağırlıklı turkuaz mavi desenli olacak.Odanın duvarları da istanbul mavisi yani mavi ama çok açık mavi turkuaza yakın. cama perde olarak nasıl birşey yapayım sizce.Odasının olduğu yerde bir tek cam ve bir balkon kapısı var.Kalın perde olarak stor yaptırayım diyorum içine.Dışını düz yere kadar beyaz tül yaptırayım farbasını ve kenar perdelerini de turkuazdan biraz daha açık mavi sizce nasıl olur? Mobilyayı aldığım yerde yaptırmak istemedim bu sefer oda çok boğulacak?
günaydın kızlar umarım herkes iyidir ben değilim eşimle tartıştım yani hamile değilken bile bu kadar ağlatmamıştı beni canım çok sıkkın erkekleri anlamak çok zor cidden şimdiden insan anneyle babanın farkını anlıyor
selam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...benim bebisimin kafasi inmis asagiya..34.haftadayim su an....ama coook uykusuzum..geceleri habire wc ye gidiyorum uykum bölünüyo herseferinde uykusuz kaliyorum...
canım dun sormusun ama ben bugun gordum... ben 15-20 gun boyunca zıbın takımı goydırmeyı duusnuyorum yag tabakası olusana kadar... sonrada sıfır kol badylerını gıydırmeyı dusunuyorum... yoksa bu sıcakta ısılık olur yavrucak... sımdıden kavruluyo burlar agustosta nasıl olur artık...
selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))
gelişimi normal dedi genelde hep 2 gün geriden giderdik bu sefer günü gününe ama birkaçgün önemli değil dedi.Kilosu içinde bişi demedi ama bence biraz daha olsaydı iyi olurdu.Gerçi 6 gün önce dr gitmiştim 6 gündede yarım kilo alcak deil yaa işte işte insan bekliyo daha çok olsun die.
Ama dedi kesinlikle aç kalmıcaksın 20 dakika bile sürekli atışıracaksın dışardan yemek yok zehirlenmeler çok oluyomuş.Sebze yemekleri ye dedi meyve felan.boyu 62.3 mm gibi ölçtü yani fl sini.
Annem daha çok moralimi bozdu 3 boyutluda kaburgalarda gözüküyo yaa.Neymiş kaburgaları bile gözüküomuş kakariçka gibiymiş abur cubur yermişim ben bebişi besleyememişim.6 günde 150 gr almış daha ne alsın...
Aynen şimdi arayıp duruyor ne zaman gelcen ne zaman gelicen ama evde suratımıza bakmıyor nasıl iş anlamadım gittii
Duyduum laflar abartıyosun,naz yapıosun aynı şeyler bunların hepsi aynı kalıptan çıkmış galiba.Sanki bize zevk veriyo kötü olmak...naz yapmıyorum ama anlamıyor naz değil benim ki sadece bebeğimi düşünmek ama erkekler bunu anlayamıyor malesef onlara göre herşey naz numara midem yanar bi kere ah etmedim biliyorum bebeğime zararı yok ayaklarım şişince ah ederim çünkü bebeğime zararı var ama erkeklerin bunu anlaması çook zor çok
benim tansiyon problemim olduğu için ikisinin ayı anda olması zararlı bide sizlere göre 2 hafta gerideyim yani daha erken aslında şişmeler için.
dün bi kaç saat ayakta kaldım şişti yine aslında inmesi lazımdı bu saate kadar inmedi zaten o yüzden kavga ettik ben eve gidelim ayaklarım şişiyor rahatsız oldum dedim ama o eğlenmek istedi
gelişimi normal dedi genelde hep 2 gün geriden giderdik bu sefer günü gününe ama birkaçgün önemli değil dedi.Kilosu içinde bişi demedi ama bence biraz daha olsaydı iyi olurdu.Gerçi 6 gün önce dr gitmiştim 6 gündede yarım kilo alcak deil yaa işte işte insan bekliyo daha çok olsun die.
Ama dedi kesinlikle aç kalmıcaksın 20 dakika bile sürekli atışıracaksın dışardan yemek yok zehirlenmeler çok oluyomuş.Sebze yemekleri ye dedi meyve felan.boyu 62.3 mm gibi ölçtü yani fl sini.
Annem daha çok moralimi bozdu 3 boyutluda kaburgalarda gözüküyo yaa.Neymiş kaburgaları bile gözüküomuş kakariçka gibiymiş abur cubur yermişim ben bebişi besleyememişim.6 günde 150 gr almış daha ne alsın...
Aynen şimdi arayıp duruyor ne zaman gelcen ne zaman gelicen ama evde suratımıza bakmıyor nasıl iş anlamadım gittii
naz yapmıyorum ama anlamıyor naz değil benim ki sadece bebeğimi düşünmek ama erkekler bunu anlayamıyor malesef onlara göre herşey naz numara midem yanar bi kere ah etmedim biliyorum bebeğime zararı yok ayaklarım şişince ah ederim çünkü bebeğime zararı var ama erkeklerin bunu anlaması çook zor çok
benim tansiyon problemim olduğu için ikisinin ayı anda olması zararlı bide sizlere göre 2 hafta gerideyim yani daha erken aslında şişmeler için.
dün bi kaç saat ayakta kaldım şişti yine aslında inmesi lazımdı bu saate kadar inmedi zaten o yüzden kavga ettik ben eve gidelim ayaklarım şişiyor rahatsız oldum dedim ama o eğlenmek istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?