2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

naz yapmıyorum ama anlamıyor naz değil benim ki sadece bebeğimi düşünmek ama erkekler bunu anlayamıyor malesef onlara göre herşey naz numara midem yanar bi kere ah etmedim biliyorum bebeğime zararı yok ayaklarım şişince ah ederim çünkü bebeğime zararı var ama erkeklerin bunu anlaması çook zor çok

bu kayinvalidelere ne oluyorsa..40 dan sonra aziyorlar galiba...töbe töbe...ne insanlar var yav

selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))

didoş seninde çok kıyafet olmuş güle güle kullansın bebişin diyoruzki şimdi havalar çok sıcak ya badinin üzerine bu hastane çıkışlarını yada tulumları giydiremezsek boşamı aldık yıkamasaydık hediye götürürdük:hulya:

Peliinnn... canım doktora gittiğini okudum gerisini okuyamadım... bebeğin 1800 gr olmuş... boyu ne kadar ve bir de doktorun kilosu için ne dedi?
gelişimi normal dedi genelde hep 2 gün geriden giderdik bu sefer günü gününe ama birkaçgün önemli değil dedi.Kilosu içinde bişi demedi ama bence biraz daha olsaydı iyi olurdu.Gerçi 6 gün önce dr gitmiştim 6 gündede yarım kilo alcak deil yaa işte işte insan bekliyo daha çok olsun die.
Ama dedi kesinlikle aç kalmıcaksın 20 dakika bile sürekli atışıracaksın dışardan yemek yok zehirlenmeler çok oluyomuş.Sebze yemekleri ye dedi meyve felan.boyu 62.3 mm gibi ölçtü yani fl sini.
Annem daha çok moralimi bozdu 3 boyutluda kaburgalarda gözüküyo yaa.Neymiş kaburgaları bile gözüküomuş kakariçka gibiymiş abur cubur yermişim ben bebişi besleyememişim.6 günde 150 gr almış daha ne alsın...
Ahhhh bu erkekler yokmu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aynen şimdi arayıp duruyor ne zaman gelcen ne zaman gelicen ama evde suratımıza bakmıyor nasıl iş anlamadım gittii

Aspirincim takma canım kafana erkek milleti işte hepsi odun...

Çiğdoş kız hoşgeldin ben de netin koptu sanmıştım

Erkeklerin hepsi böyle. İnanmazlar hasta olduğumuza. Benim de ayaklarım şiş; başta sallamıyordu. Baktı yürüyemiyorum ciddi ciddi, ayaklarımı ovmaya başladı. Hatta günde 2 kere arar rahat, ağrım sızım var mı diye. Başta ben de sinir oluyordum lakayt kalmasına. Gözüyle gördü, doktor da dürtükledi. Düzeldi biraz işte. Bu arada ayak şişmesinin bebeğe ne zararı varmış??

bu kayinvalidelere ne oluyorsa..40 dan sonra aziyorlar galiba...töbe töbe...ne insanlar var yav

Kaynanalar ne kadar ellerinden düşürmeseler de bebekleri, o bebek annenin memesinden süt emiyor ya, kokusunu iyi bilir. Annesi olmadan rahat edemez, sıkılınca anneye gitmek için yaygarayı basar. O yüzden korkmamak lazım. Boşveeerrr demek lazım.

Demetcim bizim odada önceden maviydi.gerçi yine mavi olcak ama üst yarı krem alt yarı mavi olarak iki renk yaptırmayı düşünüyorum.ortayada bordür..perdelerimde şöyle: koyu mavi en üstte fon perde uçlarında beyaz ponponları var,beyaz tül yere kadar içinde kendinden küçük mavili çiçekleri var,en alttada mavi stor güneşlik var cnm..ben perdelerime dokunmuyorum.çünkü çok beğeniyorum onları.yalnız ufak bi değişiklik yaptım.beyaz tülümü yere kadardı, onu pencere hizasına kadar kestirdim.3-4 yerdende hani uçlara oval şekil veriliyo ya mıknatıslı mavi çiçekli boncuklu mandal aldım öle bi şekil verdim.yani şimdi uçları yuvarlak yuvarlak duruyo..hem çocuk odasına uygun havası oldu hemde oda daha ferahladı öle toplayınca tülü..benim kenar perdesi küçük model o yüzden oda boğulmuyo..sen yağtırmayı düşünüyosan küçük bişey yaptır bence.yani yerlere kadar olan abartılı fonlardan yaptırma..nacizane fikrim cnm )

Evet tabiiki anneyle babalarımızın yeri hep ayrııı..kocalar bazen çok anlayışsız ve zalim olabiliyorlar maalesefff...sen yinede üzülmee canını sıkmaa boşver...

selam kizlar...umarim hepiniz iyisinizdir...benim bebisimin kafasi inmis asagiya..34.haftadayim su an....ama coook uykusuzum..geceleri habire wc ye gidiyorum uykum bölünüyo herseferinde uykusuz kaliyorum...

Benimde aşağıda tuvaletten çıkamıyorum özellikle gecelerii..heralde 40 kere kalkıyorumdur.o yüzden işe kalkmakta zorlanıyorum sabahları..

Anladım cnm saoll :)) bakalım bebişler biraz biraz büyüdükçe anlarız heralde duruma göre hareket ederiz yanii..

selam kızlar ben geldim yine.
sabah konuşurken uyuyakaldım yaaavvv:))))

Hoşgeldin defne :))

Ah maşallah 43 cm olmuş minnoş... Bak herkese anlatma etrafında, insanlarla yüzyüze konuştuğunda; dışarıdan soranlara iyi de geç. Ne nazarlara geldim ben. Sakın ha, dikkat et.

benim tansiyon problemim olduğu için ikisinin ayı anda olması zararlı bide sizlere göre 2 hafta gerideyim yani daha erken aslında şişmeler için.
dün bi kaç saat ayakta kaldım şişti yine aslında inmesi lazımdı bu saate kadar inmedi zaten o yüzden kavga ettik ben eve gidelim ayaklarım şişiyor rahatsız oldum dedim ama o eğlenmek istedi

Duyduum laflar abartıyosun,naz yapıosun aynı şeyler bunların hepsi aynı kalıptan çıkmış galiba.Sanki bize zevk veriyo kötü olmak...

Hoşgeldin çiğdem sende geçmişin derinliklerine daldın galiba benim gibin ama ben şimdi yazarken bilem yetişemiyorum walla gittin mi tekirdağa bn ist.dayım ama burası yanıyo yaaw

Annem kafamın dibinde karnımda aç deil bişiler atıştırmaya gidiyorum yoksa pc yi kapatıcak..

Hmm, geçmiş olsun canım. Benim patiler de hep şiş. Dikkat ettim, havalardan şişiyorlar genelde. Sıcakta balon gibi, ne yapsam inmiyor, hava soğuyunca hiç şişmiyorlar.

maşallah bebişine canımm

Benim de psikolojimi bozuyor kociş sinir oluyorum bana çocuk gibi davranınca akıl vermeye kalkınca sen çok değiştin diyor bana

benimkide beni en mutlu edicek şeyin onsuzluk olduğunu düşünüyor aman ne düşünürse düşünsün umursamıyorum şu anda umursadığım tek bi şey var

Benimkide dün koltukta uzanıyorum o da öbür koltukta..kumanda ikimizn arasında bi yerde kalmış.bana versene dedi..bende dedimm yaa zorlanıyorum yerlere uzanmaya dedim..ohooo dediii onlar ilk üç ay için geçerli dediii :1shok: yani düşük riski için pek hareket etmiyodum ya o aylar öle zannediyo..ya dedim ne ilk üç ayı karnımı görmüyonmu sen..hareket edemiyom eğilip doğrulamıyom sen ne diyosun dedim..
yani anlayacağın hepsi aynı bu erkeklerin..hep abarttığımızı naz yaptığımızı zannediyolar sanırım..ama şimdi bizimkinin beli tutuldu rahat hareket edemiyoo..eee etme bulma dünyasıııı kaydirigubbakcemile3
o yüzden takma kafanaa..iki bağır kendine geliverir yerimseniben

Neyse kızlar, çıkayım ben artık. Konuşuruz yine. Kendinize iyi bakın. Canınızı sıkmayın. Öpüyorum hepinizi...

hoşbuldum kızlar hem geçmişe bakıyordum hem babanişkomla muhabbet ediyodum:)))
valla konuşcak ne çok şey varmış,tekirdağdayım pelincim geldim daha 5 gün buradayım...
didemim net kopmadı 7 bucukta uyandım saat 10 a doğru öldm uykusuzluktan.uyudum biraz sonrada
babannem kahvaltı hazırlamış.ooooh valla keyfime diyecek yok.akşamada yavaştan yavaştan oturarak
babannemle yemek yapıcaz.canımın istediği 1 2 şey var:))))
nurcan canım didem demişsin ama bana dedin heralde şeker.valla zıbınlar var evet kolsuz ve kollu zıbınlar falan hangilerini giydiririm bilemiyorum hangleri kalır?artık ne giyerse kalan kalsın napalım.
olmadı yıkamış olsamda sıradakilere veririm.kızkardeşim var allah nasip ederse o nunda bebişi olursa
3 kere giyilmiş olsa bile veririm.isterse giydirir.ama yepyeni kalacaklar niye giydirmesin ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…