2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bana kapı suus aldırtmıyo benım kocam... neymıs cok gereksızmıs gosterısmıs... o dururmus kapıda kız oldugunu soylermıs... dalga gecıyo benımle... ya hıc anlamıyo... 1 aydır ayrıyız ya hamıleıgın verdıgı sıkıntılar var ayrı olmanın verdıgı sıkıntılar var varda var yanı... bıde ben bısey ısteyınce suda olsun deyınce ılla bı ıtıraz edıyo...
annemde sen ona bısey soleme ıkımız alkırız dedı ama ben eşimde heveslı olsun oda ıstesın ıstıyorum... ona gore hrıstıyan adetıymıs kapıya celenk asmak.. ya dedım onlar noelde asıyolar ben dogumda ascam ne alakası var... anlamıyo beyfendıı.. bıde sıkayet edıyo surat asıyosun dıye offf

boşver sen onları canım ya..başlarına gelmediği için anlamıyorlar ve başlarına gelme gibi bir ihtimal olmadığından kıskanıyorlar bebişlerimizle bizim bütün halinde durmamızısempatiksalakcinnisırnaşık şey
benimde ayaklarım sürekli şiş...hiç inmiyorda artık..bunun bebeğe ne zararı varmış yaaCADIARZU

Hmm, geçmiş olsun canım. Benim patiler de hep şiş. Dikkat ettim, havalardan şişiyorlar genelde. Sıcakta balon gibi, ne yapsam inmiyor, hava soğuyunca hiç şişmiyorlar.

off cidden çok sıcak ben biraz kapıları kapatıp klima acayım en iyisi piştim resmen

Ayy kızlar İzmir de allah yardımcınız olsun bilirim şu an mahvediyodur sizi sıcaklar..ankarada sıcak ama en azından akşamları rahat ediyoruz.annemler le her gün konuştuğum için mahvoluyoruz şimdiden sıcaktan diyolar..bizim gelin de hamile benimde aklıma onunla siz geliyosunuz vallaa.allahım yardım etsin ordaki hamişleree..e şişmelerde sıcaklarda artar tabii..dikkat edin siz hep..önlemlerinizi alın yanii..

ÖLe kaynanaya bi gün yarımsaat 1 saat bırakcaksın.Annesini aradıında bi yaygara çıkarsında eli ayaına dolaşsın görsün gününü.Off benimkide çok karışcak adım gibi eminim yaa (

Ah maşallah 43 cm olmuş minnoş... Bak herkese anlatma etrafında, insanlarla yüzyüze konuştuğunda; dışarıdan soranlara iyi de geç. Ne nazarlara geldim ben. Sakın ha, dikkat et.

maşallah bebişine canımm

Saolun kızlar,doğru sölüosun ödüm kopuyo bana bile baksınlar istemiyorum.Sapık gibi oldum.Ayy çok güzel ayy çok güzel.Sonunda kaşlarımın ortasını boyayım palaparti çıkıcam dışarıya kaydirigubbakcemile3

Benim de psikolojimi bozuyor kociş sinir oluyorum bana çocuk gibi davranınca akıl vermeye kalkınca sen çok değiştin diyor bana

yaa benim kocam bi melek sanırım yaaa.daha 1 kerecik bile bana naz yapıosun ya da
abartıyorsun demedi.hemen en küçük bi ağrım sızımda ooo aşkım benim kıyamam sana masaj yapıym dr.u arayalım falan diyor bi de şimdi uzağız yaa soruyor hemn bişeyin var mı diye?ama kaynanama anlatamam hayatta diyorum belimm ve bacaklarım ağrıyor.o benden daha beter anlatmaya başlıyor hemen hemen hiç vakit kaybetmez anlatmak için benden daha beter valla.

kız didem sana özelden bişi yazıcam özeline bak...

gülay kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim yaklaşık 1 aydan önceden beri şişmeye başladı yani erken bide tansiyonum yükseliyor azcık sinirleyim ağlıyayım 15-9 yada 16-8 i görüyorum zaten dr 135-85 sınır koydu ondan yukarı çıkartmamam lazım tansiyonu tabi strese bağlı ama gelde eşime anlat bunu bildiği halde ağlattı ya beni ona üzülüyorum

Ay çok güldüm şeyma kocişine yaa..kapıda durup kız olduğunu söylermiş haa kaydirigubbakcemile3
Bencede herşeyi söyleme ben öle yapıyom.zaten anlamıyo o ne ki diyo..o yüzden boşver sen annenle al ne istiyosan cnm..onu da dinleme sonra içinde uhte kalır vallaa..

merhaba güzel anneler kocalar kaynatılıyor anlaşılan biz bebişi biraz zor bulduğumuz için bebek çok kıymetli ben birşey yap desem hemen yapar ama sancım olduğunda yada rahatsız olduğumda o kadar yanıma gelmez ya gerçekten dayanamıyor beni öyle görmeye yada umursamıyor bilemeyeceğim sadece iyi oldunmu der bir iki kere öper ondan sonra ayrılır yanımdan bu günde gelmiş sezeryanı istemeyen erkek sen çok sancı çekiyorsun istersen sezryan ol dedi iki gündür annemdeyim beni göremedi özledi anlaşılan kafasına birşeymi düştü dedim bende :)))

Öyleler canım yaa nie bizim gibi hevesi olamıyorlar anlamıyorum.
Sende duygu sömürüsü yap yani 20 den başlıyo fiyatları bi 20-30 tl için mi böle yapısun die başla hevesimi kırıyosun bilmem ne felan sonunda pes ediyolar.Ya da boşver annenin dedii gibi beraber alırsınız sorada kafasına kakarsın :jeyyar: ayy ne kötüyüm yaa kaydirigubbakcemile3

ya daha neler neler soluyo tatlım bı bılsen... bıde dıyokı ıcınde uhte klamasın boyle seylerın uhtesı olmaz falan dıyo... yanı gel benı oldur dıyo yanı:):):)

canım ben bugün 30.haftama girdim..yaklaşık 1 haftadır şişlikler hiç inmedi..bende hep havalara bağlıyordum..sen eşini boşver artık bu saatten sonra sadece bebeğini düşün...

selam güzel anneler...
herkesler iyi maşaallah gördüğüm kadarıyla,geçmişi biraz karıştırdık oğlumla....tabi bişi kaçmadıysa gözümüzden...
ben şu ağırlaşma denen şeyin ne olduğunu bu hafta anlıyorum üç gündür felan başladı bende.çok çabuk yoruluyorum,uzanmak istiyorum sürekli,ama artık normal sanırım değil mi??

ya daha neler neler soluyo tatlım bı bılsen... bıde dıyokı ıcınde uhte klamasın boyle seylerın uhtesı olmaz falan dıyo... yanı gel benı oldur dıyo yanı:):):)

bizde son günlerde hastaneye kuaför getirme olayından dolayı çok tartışıyoruz..neymiş ben çok kokoş olmuşum hamileliğimde:))
normal doğum yapmak istediğim için o kadar sa-ncıda yaz günü terleyip saçım başım darmadağınık duracak..o halde gelenleri karşılamak istemiyorum..gelsin kuaför yarım saatte fön çeksin gitsin nolcak sankiyerimseniben

kız bıde demıyomu bana benım ıcın parası degıl onemlıolan benım cekırdek param dıyo ya ben cıldırıyorum... cekırdege verdıgı kıymetı benım begendıgım kapı susune vermıyo... cıldırıyorum ya...

hoşgeldin tatlımmopuyorumnanaktan
ağırlaşma bende son 1 aydır var nerdeyse:kedi:e artık normaldir yanii şunun şurasında 1 ay gibi zamanlarımız kaldı nerdeyseeeyvahedigeldismile

Herkese merhaba

geçmişi okuyamadım ama hemen bilgileri paylaşmak istedim doktor amcamızdan geliyoruz teyzoşları

suyumuz ,ölçülerimiz,duruşumuz,bebeğin eşinin konumu ,gelişimi herşey normalmiş çok şükür :)

32+2 gözüküyoruz kilozmuz ise 2027g doktor sık gelmene gerek yok bu sıcaklarda sorun olmadıkça dedi ve 19 temmuza gün verdi çatı muayenesi ve son tahlilller için zaten ondan sonra temmuz sonuna kadar sık görüşüp gelişini bekleyeceğiz dedi.

bacağımdaki kırmızılıklar için ödem yapıyor sık sık ayağını havada tutmaya çalış dedi.akıntım için yine fitil verdi

ama yukarıda bekleyen bir doğum oldugu için kızımın güzel net bi fotosunu alamadık
verdi ama çok net değil:)

şimdilik bade'den haberler bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…