naz yapmıyorum ama anlamıyor naz değil benim ki sadece bebeğimi düşünmek ama erkekler bunu anlayamıyor malesef onlara göre herşey naz numara midem yanar bi kere ah etmedim biliyorum bebeğime zararı yok ayaklarım şişince ah ederim çünkü bebeğime zararı var ama erkeklerin bunu anlaması çook zor çok
Hmm, geçmiş olsun canım. Benim patiler de hep şiş. Dikkat ettim, havalardan şişiyorlar genelde. Sıcakta balon gibi, ne yapsam inmiyor, hava soğuyunca hiç şişmiyorlar.
off cidden çok sıcak ben biraz kapıları kapatıp klima acayım en iyisi piştim resmen
ÖLe kaynanaya bi gün yarımsaat 1 saat bırakcaksın.Annesini aradıında bi yaygara çıkarsında eli ayaına dolaşsın görsün gününü.Off benimkide çok karışcak adım gibi eminim yaa
Kaynanalar ne kadar ellerinden düşürmeseler de bebekleri, o bebek annenin memesinden süt emiyor ya, kokusunu iyi bilir. Annesi olmadan rahat edemez, sıkılınca anneye gitmek için yaygarayı basar. O yüzden korkmamak lazım. Boşveeerrr demek lazım.
Ah maşallah 43 cm olmuş minnoş... Bak herkese anlatma etrafında, insanlarla yüzyüze konuştuğunda; dışarıdan soranlara iyi de geç. Ne nazarlara geldim ben. Sakın ha, dikkat et.
maşallah bebişine canımm
Benim de psikolojimi bozuyor kociş sinir oluyorum bana çocuk gibi davranınca akıl vermeye kalkınca sen çok değiştin diyor bana
bana kapı suus aldırtmıyo benım kocam... neymıs cok gereksızmıs gosterısmıs... o dururmus kapıda kız oldugunu soylermıs... dalga gecıyo benımle... ya hıc anlamıyo... 1 aydır ayrıyız ya hamıleıgın verdıgı sıkıntılar var ayrı olmanın verdıgı sıkıntılar var varda var yanı... bıde ben bısey ısteyınce suda olsun deyınce ılla bı ıtıraz edıyo...
annemde sen ona bısey soleme ıkımız alkırız dedı ama ben eşimde heveslı olsun oda ıstesın ıstıyorum... ona gore hrıstıyan adetıymıs kapıya celenk asmak.. ya dedım onlar noelde asıyolar ben dogumda ascam ne alakası var... anlamıyo beyfendıı.. bıde sıkayet edıyo surat asıyosun dıye offf
selam kıslar ben geldim
öldüm bittim eridim
napıyosunuz bakalım
Öyleler canım yaa nie bizim gibi hevesi olamıyorlar anlamıyorum.bana kapı suus aldırtmıyo benım kocam... neymıs cok gereksızmıs gosterısmıs... o dururmus kapıda kız oldugunu soylermıs... dalga gecıyo benımle... ya hıc anlamıyo... 1 aydır ayrıyız ya hamıleıgın verdıgı sıkıntılar var ayrı olmanın verdıgı sıkıntılar var varda var yanı... bıde ben bısey ısteyınce suda olsun deyınce ılla bı ıtıraz edıyo...
annemde sen ona bısey soleme ıkımız alkırız dedı ama ben eşimde heveslı olsun oda ıstesın ıstıyorum... ona gore hrıstıyan adetıymıs kapıya celenk asmak.. ya dedım onlar noelde asıyolar ben dogumda ascam ne alakası var... anlamıyo beyfendıı.. bıde sıkayet edıyo surat asıyosun dıye offf
Ay çok güldüm şeyma kocişine yaa..kapıda durup kız olduğunu söylermiş haa kaydirigubbakcemile3
Bencede herşeyi söyleme ben öle yapıyom.zaten anlamıyo o ne ki diyo..o yüzden boşver sen annenle al ne istiyosan cnm..onu da dinleme sonra içinde uhte kalır vallaa..
gülay kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim yaklaşık 1 aydan önceden beri şişmeye başladı yani erken bide tansiyonum yükseliyor azcık sinirleyim ağlıyayım 15-9 yada 16-8 i görüyorum zaten dr 135-85 sınır koydu ondan yukarı çıkartmamam lazım tansiyonu tabi strese bağlı ama gelde eşime anlat bunu bildiği halde ağlattı ya beni ona üzülüyorum
ya daha neler neler soluyo tatlım bı bılsen... bıde dıyokı ıcınde uhte klamasın boyle seylerın uhtesı olmaz falan dıyo... yanı gel benı oldur dıyo yanı:):):)
Öyleler canım yaa nie bizim gibi hevesi olamıyorlar anlamıyorum.
Sende duygu sömürüsü yap yani 20 den başlıyo fiyatları bi 20-30 tl için mi böle yapısun die başla hevesimi kırıyosun bilmem ne felan sonunda pes ediyolar.Ya da boşver annenin dedii gibi beraber alırsınız sorada kafasına kakarsın :jeyyar: ayy ne kötüyüm yaa kaydirigubbakcemile3
selam güzel anneler...
herkesler iyi maşaallah gördüğüm kadarıyla,geçmişi biraz karıştırdık oğlumla....tabi bişi kaçmadıysa gözümüzden...
ben şu ağırlaşma denen şeyin ne olduğunu bu hafta anlıyorum üç gündür felan başladı bende.çok çabuk yoruluyorum,uzanmak istiyorum sürekli,ama artık normal sanırım değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?