2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kıss dikkat et tansiyon çook önemli boşver salla gitsin.Başka şeylerle ilgilen bebşi düşün hayal kur düşünme canın sıkılmasın.Onlar kendilerini de hamile sanıyolar zaten.
selam kıslar ben geldim
öldüm bittim eridim
napıyosunuz bakalım

hoşgeldin...

dr rapor al diyor ama eşime göre ben sadece işe gitmek istemiyorum gayet rahatım iş yerinde masa başındayım elalem laf eder diye rapor almama gerek yok hatta dra da söyledi ama eşim rapor almasın ayakları şişince eve gider dedi drda iyi madem öğlene kadar çalış dedi eşim hemen atlayıp saat 2 den sonra gitse olur mu dedi sanki kendi işimiz bana ne başkalarnın ne söyleyiceğinden benim bebeğimin sağlığı önemli işte farkımız bu

canım ben bugün 30.haftama girdim..yaklaşık 1 haftadır şişlikler hiç inmedi..bende hep havalara bağlıyordum..sen eşini boşver artık bu saatten sonra sadece bebeğini düşün...

benımde ayaklarım bıde bacaklarım cok asırı sısıyo.. elımde yuzumde yok ole şişlikler ama ayaklarım berbat.. karsı komsunun ıkızlerı var onun ayak sısılıklerı ıcın bı krem gondermıs sursun aysegul dıye... daha hıc surmedım... bı deneyım olmazsa belkı ıyı gelır... gelırse ısmını verırım sıze kızlar...

kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?

bende dün kan verdim doktor kanda bir değerimin çok düşük olduğunu bunun tansiyonumu etkileyeceğini söyledi bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçeceğim sonrada onu doktora göstereceğim

Ya senin kociş her şeye karışıyor sinir oldum kaynana gibi üfffklava:

Aayy bencede çıldırtmak için sölüo galiba.Sende de o zman tamam hadi pembeli membeli çekirdek almaya gidelim senle die kaydirigubbakcemile3
Oyy oyy maaşallah bebişe :)..ooff sende de mi akıntı felan var bende de var dün yine yazdırdım fitil geçmişti yine başladı akıntılar mantardan dolayı bu 4. kutu artık fenalık geldi hele bu sıcaklarda...
kızlar ya sizin ellerinizde parmaklarınızdada şişme varmı? ben bikaç gündür alyansımı takamaz oldumda..
Bi kaçgündür müü ben haftalardır takamıyorum.Sakın takma bi şişiverir çıkaramassında wallla...
YORUMSUZ akannehir...

Hoşgeldiinn :) ay bi de doğum şekline karışmıyolarmı öldürüyolar beni yaa :)) bizimkide normal olsun diyo sanki kolaydı yada isteyince öle oluyo hemen..bi de demezmi doğum sonrası dikişlerini iyi atsınlar kaydirigubbakcemile3 neeeeeeee dedimmm..ee diyoo bizim de evli çocuklu arkadaşlarımız var bizde konuşuyoz heralde böle şeylerden diyeee...bende dedim o zaman sen söyle dr a onuda kaydirigubbakcemile3 yani hep menfaat hep menfaatt erkeklerde...

hoşbuldum canım
klima var ama çalıştırmıyolar ki

Aaaa niye açmıyolarmışş.ben hamileyim geberiyorum bunalıyorum sıcaktan desene kuşumm yaa..

CANIM BENİM EŞİM BİRAZ BAŞI AĞRISA NE NAZLAR YAPAR ANLATAMA ÖLÜYORUM.... DER.AMA BENİM HİÇ ŞİKAYET ETMEMİ İSTEMEZ ÇIKARIYORUM BAZEN KENDİNİ ZORLAMA DİYOR SANKİ İSTEYEREK ÇIKARIYORUMÇOK SEVERİM EŞİMİ AMA BÖYLE CANIMKIZ KARDEŞİNDE HAMİLEYKEN NUMARA YAPIYORDU SENDE ONA ÖZENME DİYO TÖBE TÖBE İNSANI SİNİR EDİYO BİRDE MARKETTE KARNI BENİMKİNDE BÜYÜK HAMİLE GÖRMÜŞ KADIN GAYET AKTİFMİŞ ÖYLE DİYO HEP BENİ KARŞILAŞTIRIR FALANCA ZEHİR GİBİ FİLANCA ZIMBA GİBİ OF OFsempatiksalakcinni

bende dün kan verdim doktor kanda bir değerimin çok düşük olduğunu bunun tansiyonumu etkileyeceğini söyledi bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçeceğim sonrada onu doktora göstereceğim

nurcancım bebek alışverişine çıktınızmı kayınvalidenle

kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?
Olur kusuum nie olmasın.Benim öle sepetim mepetim olmadıından aldım...

kaydirigubbakcemile3

Oyy oyy maaşallah bebişe :)..ooff sende de mi akıntı felan var bende de var dün yine yazdırdım fitil geçmişti yine başladı akıntılar mantardan dolayı bu 4. kutu artık fenalık geldi hele bu sıcaklarda...

teşekürler teyzesi bi sen yanıt verdin bize

bu ara herkes yoğun sanırım daha öncede cicilerimizi ekledimizi söledik yine yanıt alamamıştık iyi yada kötü diye bir yorum yani

akıntıyı sorma ya smir testinde birşeyde çıkmadı ama akıyo yani az az

çok buyuk sorun değil ama eğer devam eder ve normal doğum olursa akıntı yırtılma yapar dedi

valla siercim bizimkide normal doğum diyordu ama bilmiyorum dün ne olduysa istersen sezeryan ol dedi bende bilmem hayırlısı neyse o olsun diyorum artık :)))
erkeklerin tek derdi o canım o olsun dünyalar onların ama olmazsa senden kötüsü yok hakikaten menfaatlerini düşünüyorlar :))))

Çoooooooook sıcak ! ınanılmaz sıcak ! Sıkıntıdan patlıyorum !

Offffffffffffff bir ben mi böyle hissediyorum? Sizler ne durumdasınız ben hiçbişeyden keyif almıyorum, çok sıkıldımmmm !

delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…