Ayy kıss dikkat et tansiyon çook önemli boşver salla gitsin.Başka şeylerle ilgilen bebşi düşün hayal kur düşünme canın sıkılmasın.Onlar kendilerini de hamile sanıyolar zaten.gülay kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama benim yaklaşık 1 aydan önceden beri şişmeye başladı yani erken bide tansiyonum yükseliyor azcık sinirleyim ağlıyayım 15-9 yada 16-8 i görüyorum zaten dr 135-85 sınır koydu ondan yukarı çıkartmamam lazım tansiyonu tabi strese bağlı ama gelde eşime anlat bunu bildiği halde ağlattı ya beni ona üzülüyorum
selam kıslar ben geldim
öldüm bittim eridim
napıyosunuz bakalım
Amanınnn burcucum gelmiş beniimmmmm a.s.
Klima yokmu kuşum orda?? Bende artık öğlen leri dışarı çıkmıyorum.öğle yürüyüşleri artık iptal yaniii :)
canım ben bugün 30.haftama girdim..yaklaşık 1 haftadır şişlikler hiç inmedi..bende hep havalara bağlıyordum..sen eşini boşver artık bu saatten sonra sadece bebeğini düşün...
dr rapor al diyor ama eşime göre ben sadece işe gitmek istemiyorum gayet rahatım iş yerinde masa başındayım elalem laf eder diye rapor almama gerek yok hatta dra da söyledi ama eşim rapor almasın ayakları şişince eve gider dedi drda iyi madem öğlene kadar çalış dedi eşim hemen atlayıp saat 2 den sonra gitse olur mu dedi sanki kendi işimiz bana ne başkalarnın ne söyleyiceğinden benim bebeğimin sağlığı önemli işte farkımız bu
Aayy bencede çıldırtmak için sölüo galiba.Sende de o zman tamam hadi pembeli membeli çekirdek almaya gidelim senle die kaydirigubbakcemile3kız bıde demıyomu bana benım ıcın parası degıl onemlıolan benım cekırdek param dıyo ya ben cıldırıyorum... cekırdege verdıgı kıymetı benım begendıgım kapı susune vermıyo... cıldırıyorum ya...
Oyy oyy maaşallah bebişe :)..ooff sende de mi akıntı felan var bende de var dün yine yazdırdım fitil geçmişti yine başladı akıntılar mantardan dolayı bu 4. kutu artık fenalık geldi hele bu sıcaklarda...Herkese merhaba
geçmişi okuyamadım ama hemen bilgileri paylaşmak istedim doktor amcamızdan geliyoruz teyzoşları
suyumuz ,ölçülerimiz,duruşumuz,bebeğin eşinin konumu ,gelişimi herşey normalmiş çok şükür :)
32+2 gözüküyoruz kilozmuz ise 2027g doktor sık gelmene gerek yok bu sıcaklarda sorun olmadıkça dedi ve 19 temmuza gün verdi çatı muayenesi ve son tahlilller için zaten ondan sonra temmuz sonuna kadar sık görüşüp gelişini bekleyeceğiz dedi.
bacağımdaki kırmızılıklar için ödem yapıyor sık sık ayağını havada tutmaya çalış dedi.akıntım için yine fitil verdi
ama yukarıda bekleyen bir doğum oldugu için kızımın güzel net bi fotosunu alamadık
verdi ama çok net değil:)
şimdilik bade'den haberler bu kadar :)
Bi kaçgündür müükızlar ya sizin ellerinizde parmaklarınızdada şişme varmı? ben bikaç gündür alyansımı takamaz oldumda..
YORUMSUZ akannehir...dr rapor al diyor ama eşime göre ben sadece işe gitmek istemiyorum gayet rahatım iş yerinde masa başındayım elalem laf eder diye rapor almama gerek yok hatta dra da söyledi ama eşim rapor almasın ayakları şişince eve gider dedi drda iyi madem öğlene kadar çalış dedi eşim hemen atlayıp saat 2 den sonra gitse olur mu dedi sanki kendi işimiz bana ne başkalarnın ne söyleyiceğinden benim bebeğimin sağlığı önemli işte farkımız bu
merhaba güzel anneler kocalar kaynatılıyor anlaşılan biz bebişi biraz zor bulduğumuz için bebek çok kıymetli ben birşey yap desem hemen yapar ama sancım olduğunda yada rahatsız olduğumda o kadar yanıma gelmez ya gerçekten dayanamıyor beni öyle görmeye yada umursamıyor bilemeyeceğim sadece iyi oldunmu der bir iki kere öper ondan sonra ayrılır yanımdan bu günde gelmiş sezeryanı istemeyen erkek sen çok sancı çekiyorsun istersen sezryan ol dedi iki gündür annemdeyim beni göremedi özledi anlaşılan kafasına birşeymi düştü dedim bende :)))
hoşbuldum canım
klima var ama çalıştırmıyolar ki
dr rapor al diyor ama eşime göre ben sadece işe gitmek istemiyorum gayet rahatım iş yerinde masa başındayım elalem laf eder diye rapor almama gerek yok hatta dra da söyledi ama eşim rapor almasın ayakları şişince eve gider dedi drda iyi madem öğlene kadar çalış dedi eşim hemen atlayıp saat 2 den sonra gitse olur mu dedi sanki kendi işimiz bana ne başkalarnın ne söyleyiceğinden benim bebeğimin sağlığı önemli işte farkımız bu
bende dün kan verdim doktor kanda bir değerimin çok düşük olduğunu bunun tansiyonumu etkileyeceğini söyledi bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçeceğim sonrada onu doktora göstereceğim
Olur kusuum nie olmasın.Benim öle sepetim mepetim olmadıından aldım...kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?
Hoşgeldiinn :) ay bi de doğum şekline karışmıyolarmı öldürüyolar beni yaa :)) bizimkide normal olsun diyo sanki kolaydı yada isteyince öle oluyo hemen..bi de demezmi doğum sonrası dikişlerini iyi atsınlar kaydirigubbakcemile3 neeeeeeee dedimmm..ee diyoo bizim de evli çocuklu arkadaşlarımız var bizde konuşuyoz heralde böle şeylerden diyeee...bende dedim o zaman sen söyle dr a onuda kaydirigubbakcemile3 yani hep menfaat hep menfaatt erkeklerde...
CANIM BENİM EŞİM BİRAZ BAŞI AĞRISA NE NAZLAR YAPAR ANLATAMA ÖLÜYORUM.... DER.AMA BENİM HİÇ ŞİKAYET ETMEMİ İSTEMEZ ÇIKARIYORUM BAZEN KENDİNİ ZORLAMA DİYOR SANKİ İSTEYEREK ÇIKARIYORUMÇOK SEVERİM EŞİMİ AMA BÖYLE CANIMKIZ KARDEŞİNDE HAMİLEYKEN NUMARA YAPIYORDU SENDE ONA ÖZENME DİYO TÖBE TÖBE İNSANI SİNİR EDİYO BİRDE MARKETTE KARNI BENİMKİNDE BÜYÜK HAMİLE GÖRMÜŞ KADIN GAYET AKTİFMİŞ ÖYLE DİYO HEP BENİ KARŞILAŞTIRIR FALANCA ZEHİR GİBİ FİLANCA ZIMBA GİBİ OF OFsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?