kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?
bende dün kan verdim doktor kanda bir değerimin çok düşük olduğunu bunun tansiyonumu etkileyeceğini söyledi bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçeceğim sonrada onu doktora göstereceğim
Çoooooooook sıcak ! İnanılmaz sıcak ! Sıkıntıdan patlıyorum !
Offffffffffffff bir ben mi böyle hissediyorum? Sizler ne durumdasınız ben hiçbişeyden keyif almıyorum, çok sıkıldımmmm !
nurcancım bebek alışverişine çıktınızmı kayınvalidenle
herwood hangi değer protein mi diyicem ama ona kanda sürekli bakılmıyor?
Canım bazen çok youn oluyo kaçıyo aradan,ben takmıyorum artık :)Oyy oyy maaşallah bebişe :)..ooff sende de mi akıntı felan var bende de var dün yine yazdırdım fitil geçmişti yine başladı akıntılar mantardan dolayı bu 4. kutu artık fenalık geldi hele bu sıcaklarda...
teşekürler teyzesi bi sen yanıt verdin bize
bu ara herkes yoğun sanırım daha öncede cicilerimizi ekledimizi söledik yine yanıt alamamıştık iyi yada kötü diye bir yorum yani
akıntıyı sorma ya smir testinde birşeyde çıkmadı ama akıyo yani az az
çok buyuk sorun değil ama eğer devam eder ve normal doğum olursa akıntı yırtılma yapar dedi
halettik adaşım çok şükür bebekle ilgili birşey kalmadı sadece benim bir iki eksiğim var onlarıda halledersem tamam hastane çantamı ayarlıyacağım birde ama elim gitmiyor birtürlü sanki oda olunca hemen doğuracakmışım gibi hissediyorumsempatiksalakcinni
gülaylacım hoşbuldum tatlım :))
bende üç aydır takmıyorum yüzükleirmi felan,aşırı bi şişme yok sanırım ama sonuçta sıkıyo gelemem hiç öyle sıkılmaya...evde olduğum sürece iç çamaşır felan yok çıkardım hayatımdan :))çok mu düşkünüm rahatıma ne...:)
siercim kocanda alemmiş yani sona başladığımız yere dönelim yani,bazı kadınlar doğumdan sonra ilk ilişkinin gerdekten zor olduğunu sölüyolar ohaoldumsmile umarım öle değildir ama öyleyse de yapcak bişi yok elimiz mahkum :))dokuz aydır bekliyo olcaklar yazık.....kaydirigubbakcemile3
Ben bu dİkİŞ İŞİne taktım ya((
merak etme canım yalnız değilsin...bende çatlıyorum burda klimada yok fenalıklar geçirip bayılmazsam iyidir...
ah canım ah bide bayağı aldık 0-3 ama sıcakta giydiremiycez galba ne yapalım güle güle kullansın bebeğin kaynananlamı gittin
hım dikkat et herwood benimde sürekli tetikte olmam lazım protein ağırlıklı beslenmem lazım birini yapıyorum gidiyorum öbür ay kanım düşmüş valla hiç daha hepsi mükemmel dediği olmadı galiba tabi çok şükür bebeğim gayet sağlıklı ama benim bi tarafımdan bi şey oluyor anlamadım
bu arada kasıklarınızda ağrı oluyor mu ya ben anlamadım bebek mi yapıyor bunu acaip sanki taşayamıyıcak gibi oluyorum bazen dün gece saatlerce öyleydi ve otururken sonra bir anda bıçak gibi kesildi yani bu kasılma falan değildir dimi ağırlık hissediyorum
kızlar ben bİr pİjama bİrde gecelİk aldım topİklerde sabahlıkta Önerİyorlar sordum fİyatını tek sabahlık 45 lİraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hİÇ gİymemde sabahlık falan
SEZERYAN DİKİŞİNEMİ YOKSA NORMAL DOĞUM DİKİŞİNEMİeyvahedigeldismile
Yaa kızlar benim dr hiç kan idrar filan alıp bakmıyoo ..sizler böyle deyince endişeniyorum bende ister istemez..buzamana kadarda hiç bakmadı..kendisine 4,5 aylıkken gitmeye başladım.öncesinde kan idrar hepsi vardı gerçi ama şimdiye kadar hiç bakmadı..sorsammı ki acaba bi dahaki gidişimde..gerçi öle şeyler söyleyincede sanki işlerine karışıyo gibi bi hava oluyo çekiniyo insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?