2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?

Beyazsa olur cnm bence..

bende dün kan verdim doktor kanda bir değerimin çok düşük olduğunu bunun tansiyonumu etkileyeceğini söyledi bir hafta boyunca sabah akşam tansiyonumu ölçeceğim sonrada onu doktora göstereceğim

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir.ölç bakalım düzenli olarak..hamilelik işte herşeyi incelemek durumundalar..

Çoooooooook sıcak ! İnanılmaz sıcak ! Sıkıntıdan patlıyorum !

Offffffffffffff bir ben mi böyle hissediyorum? Sizler ne durumdasınız ben hiçbişeyden keyif almıyorum, çok sıkıldımmmm !

merak etme canım yalnız değilsin...bende çatlıyorum burda klimada yok fenalıklar geçirip bayılmazsam iyidir...

nurcancım bebek alışverişine çıktınızmı kayınvalidenle

halettik adaşım çok şükür bebekle ilgili birşey kalmadı sadece benim bir iki eksiğim var onlarıda halledersem tamam hastane çantamı ayarlıyacağım birde ama elim gitmiyor birtürlü sanki oda olunca hemen doğuracakmışım gibi hissediyorumsempatiksalakcinni

gülaylacım hoşbuldum tatlım :))

bende üç aydır takmıyorum yüzükleirmi felan,aşırı bi şişme yok sanırım ama sonuçta sıkıyo gelemem hiç öyle sıkılmaya...evde olduğum sürece iç çamaşır felan yok çıkardım hayatımdan :))çok mu düşkünüm rahatıma ne...:)

siercim kocanda alemmiş yani sona başladığımız yere dönelim yani,bazı kadınlar doğumdan sonra ilk ilişkinin gerdekten zor olduğunu sölüyolar ohaoldumsmile umarım öle değildir ama öyleyse de yapcak bişi yok elimiz mahkum :))dokuz aydır bekliyo olcaklar yazık.....kaydirigubbakcemile3

herwood hangi değer protein mi diyicem ama ona kanda sürekli bakılmıyor?

canım benim kanım çok düşük olduğu için doktor her ay bakıyordu mutlaka ama ne zamandır baktırmadıydım dün tekrar baktı kanım yine düşük çıktı birde PLT diye bir değer ne olduğunu bilmiyorumen az 180 ila 400 arası oması gerekiyormuş 100 olsa yine iyi idi ama benim 89 çıktı doktorda bunun üzerinde duracağız dedi

Canım bazen çok youn oluyo kaçıyo aradan,ben takmıyorum artık :)
Mantar felan olmasın,sürekli kuru tutmaya bak ben kanki oldum wc le.Normal akıntıdan bişi olmazda sarıysa kaşıntı yapmaya başlıosa wc ye hemen gitmeden dikkat etmen gerek.
Akıntı nasıl yırtılma yapıo anlamadım ki :uhm:
O zman benim hiç normal yapmamam gerek benim ooo akıntı ne akıntı,fitil kullanmayayım ilerleyince akıntıdan başka şeye dönüşüyo ve enfeksiyon var en yüksek sınır 80 ken 1,30 a düşürdük anca,ama 2 dr da öle şeyler sölemedi sadece enfeksiyon bebeğe geçerse erken doum olur dediler o kadar...

ah canım ah bide bayağı aldık 0-3 ama sıcakta giydiremiycez galba ne yapalım güle güle kullansın bebeğin kaynananlamı gittin

Yaa kızlar benim dr hiç kan idrar filan alıp bakmıyoo ..sizler böyle deyince endişeniyorum bende ister istemez..buzamana kadarda hiç bakmadı..kendisine 4,5 aylıkken gitmeye başladım.öncesinde kan idrar hepsi vardı gerçi ama şimdiye kadar hiç bakmadı..sorsammı ki acaba bi dahaki gidişimde..gerçi öle şeyler söyleyincede sanki işlerine karışıyo gibi bi hava oluyo çekiniyo insan..

merhaba kızlar dun oğlumun esyalarını utuledım cok zor oluyor hem sıcak hem cok mınık dolabımızada yerlestırdık cantamızı hazırlamak kaldı bıde benım loğusa geceliğim tul ve halı okadar bıde logusa nevresımını yıkadım onu utulıcem bırazdan sız nasılsınız eller ayaklar sısıyor sanırım bendede ara ara oluyor neysekı az kaldı bıraz daha sabır

kızlar ben bır pıjama bırde gecelık aldım topıklerde sabahlıkta Önerıyorlar sordum fıyatını tek sabahlık 45 lıraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hıÇ gıymemde sabahlık falan

hım dikkat et herwood benimde sürekli tetikte olmam lazım protein ağırlıklı beslenmem lazım birini yapıyorum gidiyorum öbür ay kanım düşmüş valla hiç daha hepsi mükemmel dediği olmadı galiba tabi çok şükür bebeğim gayet sağlıklı ama benim bi tarafımdan bi şey oluyor anlamadım
bu arada kasıklarınızda ağrı oluyor mu ya ben anlamadım bebek mi yapıyor bunu acaip sanki taşayamıyıcak gibi oluyorum bazen dün gece saatlerce öyleydi ve otururken sonra bir anda bıçak gibi kesildi yani bu kasılma falan değildir dimi ağırlık hissediyorum

Bende aynen cnm evdeyken sütyen zaten hayatta takamam hemen çıkar gelir gelmez..bende rahatıma çok düşkünümdür..
Evet benim kocam alemdir iştee neler düşünüyoo..pisss.

merak etme canım yalnız değilsin...bende çatlıyorum burda klimada yok fenalıklar geçirip bayılmazsam iyidir...

Bi vantilatör buldum onu çalıştırıyorum ama mümkün değil Sen nasıl duruyorsun evde misin?

Sabahtan beri bayılıp bayılıp uyuya kalıyorum. Bi de çalışmaya alışmışım evde oturmak o kadar sıkıcı geliyor ki. Nasıl geçer bunca zaman bilmiyorum :çok üzgünüm:

ah canım ah bide bayağı aldık 0-3 ama sıcakta giydiremiycez galba ne yapalım güle güle kullansın bebeğin kaynananlamı gittin

bende aldım canım ama dediğin gibi bu sıcaklarda pişecek yavrucaklar evet hayatım kaynanamla gittik

canım dikkatte ediyorum vitamin olsun ne bileyim ilaçlarıma ama dediğim gibi yine düşük yine düşük bende anlamadım ne yapacağımı
bu arada dün geçe bel ağrısı ve kasık ağrısından bende hiç uyumadım gözümden uyku akıyor resmen benim sancılarım başladı sanırım ne yapacağım bilmiyorumgerçi haftaya doktor randevum var hayırlısı bakalım

kızlar ben bİr pİjama bİrde gecelİk aldım topİklerde sabahlıkta Önerİyorlar sordum fİyatını tek sabahlık 45 lİraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hİÇ gİymemde sabahlık falan

canım ben almadım sabahlık bıtek kısa kollu gecelık aldım... ben gıyemem sabahlıgı bu sıcakta pıserım...

aynı durum bendede var siercim..benim dr.da geçen aya kadar hiç kan idrar falan almamıştı...bende ona 4 aylıkken gitmeye başladım.önceki dr.un yaptığı testleri götürmüştüm onlara öyle göz ucuyla bakıp geçmişti..en son geçen ay şeker yüklemesi yapılacakken eklem yerlerim çok ağrıyor kendimi çok halsiz hissediyorum bi kan testimi yapsak acaba dedimde öyle yaptı..demir eksikliği çıktı şurup şeklinde ilaç verdi öbür ay tekrar bakalım dedi bakalım bu ay hatırlatmıcam kendi bişey diyecekmiiCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…