2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Offf akannehir gerdekten zorsa heralde ben yaparken ölen tek insan olarak tarihe geçerim.Neler çektim neler halan daha çekiyodum.Ben de kendimi avutuyodum normal oursa bira genişlerde rahatlarım die acaba sölesem biraz bolmu dikseler dr bi tarafıylan güler heralde
ah canım ah bide bayağı aldık 0-3 ama sıcakta giydiremiycez galba ne yapalım güle güle kullansın bebeğin kaynananlamı gittin
O kadar takma kuzum kafaya.
Bak mesela bi takıma kussa bi takımı giydirdiinde çiş kaçırsa 2 takım gitti,bez deiştirirken zaten mutlaka erkek olduu için 1-2 defada olsa çiş yapma olayları oluyomuş,bide hergün değiştirsek.Zaten kusunca ya da batırınca kat kat hpsi gidicek kirliyee.Ohoo sana ldu 2-3 günde kaç tane çamaşır bide saymıyorum yataını,battaniyesini batırdıını.
Hergün çamaşır yıkayacaına 2-3 günde bir yıkarız.
Nası hesap ama kaydirigubbakcemile3
İşlerine karışıyomuşus peeh onlarda o zaman ilgilensinler yaa nie yapıo bu dr lar böle ya Sende de idrarımı yaparken biraz yanıyo sanki o zman hemen tahlille yollar sempatiksalakcinni

bende işyerindeyim ama işyeri nuhun zamanından kaldığı için klima taktırmayı birtürlü akıl edemiyorlarakannehir sen yine 32 haftayı bitircen benim daha bugün 30.haftanın başı 2 hafta kardasınkaydirigubbakcemile3

canım ben almadım sabahlık bıtek kısa kollu gecelık aldım... ben gıyemem sabahlıgı bu sıcakta pıserım...

SEYMACIM ARKAMIZDA LEKE FALAN OLURSA DİYOLAR SABAHLĞI HEMEN ÇEKERİZ RAHAT EDERİZ DİYOLAR ONDAN ALSAMMI YOKSA GEREK YOKMU DİYORUM OF OF...kafamçokkarıştı

yaaa zaten bebısten berı gerdekte hıc ustume gelmedı korkuyorum dıye ama bunda dınlemez herhaldeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

walla akşam kocamı dicem bak ben korkuyorum diye o bu defa ağzıyla değil kıçıyla güler btün gün tecavüzcü gibi bakıyorsun diyo birde bunu söylersem hormonlarıma laf dicek sen iyice dengesizleştin diyo (

kızlar ben acıyacağını düşünmüyorum öyle tek problem ne olur tahrişten olur yanma yapar sizde oda herşeyden kötü (

kızlar ben bİr pİjama bİrde gecelİk aldım topİklerde sabahlıkta Önerİyorlar sordum fİyatını tek sabahlık 45 lİraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hİÇ gİymemde sabahlık falan

Valla cnm banada üste sabahlık ta alın diyolar..okuduklarımda hep öle..yaz da olsa kendimizi sıcak tutmamız lazımmış doğumdan sonra zaten üşüme titremede oluyomuş özellikle normal doğum sonrasında..sabahlık almasan bile ince bi hırka gibi bişeyde alabilirsin yanınaa..bende evde hayatta giymem öle gecelikmiş sabahlıkmış ama ben artık 1 takım alcam napayım..

Ohh sen işlerini bitirmişsin bile cnm ne güzel..bende cumayı bekliyorum.oda boyancak.ondan sonra bütün işleri halletcem bende..ardındanda hemen çantamı hazırlıcam dursun ne olur ne olmaz..

Ben bu dİkİŞ İŞİne taktım ya ((

Benim bi arkadaşım normal doğum yaptı..o dr una doğum sonrasında dikişini fazla atılmasını istemiş.banada hep öle söyle sende diyor.hani doğum sonrası orası genişleyebilir diyeymiş..ilişki açısından daha iyi olur diye yanii..ay ben dr a öle diyememki utanırımm..:kedi:

Evet doğru söylüyosun. bi de plasenta previa var bende, erken alıcak bebişi dr. Temmuz 22'den sonra alıcam dedi. Sezaryansa kaçınılmaz oldu rahim ağzını kapadığı için...

Çok korkuyorum. Hele o dikiş izi nasıl bişi olucak çirkin mi duracak bilmemne bir sürü soru işareti...

nurcaaaan ben de giyemem öyle sabahlık filan almadım yanii.
,kızlar benim dr.da uzun zamandır istemior kan idrar tahlili.s.ocağında yapıldığı
için sorun olmuyor benim için ama en son hafif kansızlık çıkmıştı....

her ikisine de ama suan normal doğumdaki dikişteyim ondan sonra kocamı cok özledim dikiş atıldıktan sonra nasıl olucak hiçbir fikrim yok

ben alt dikişten çok korkuyorum tuvaletimizi yaparken acır otururkende sezeryan dikişindende korkuyorum ne güzel silkeleme falan yapıyorduk evde halı malı yıkıyorduk şimdi dikkat etmek zorunda kalıcaz

Lohusa nevresimimi.Ben normal her zman ki gibi devam edicem bişi olmaz heralde.Sadece mevlütte yayarım diodum hiç aklıma gelmemişti yaaw CADIARZU
kızlar ben bİr pİjama bİrde gecelİk aldım topİklerde sabahlıkta Önerİyorlar sordum fİyatını tek sabahlık 45 lİraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hİÇ gİymemde sabahlık falan
Bende hastanede giyerim die aldım japone kollu gecelik aldım onun üstüne ama öle uzun kollu kalın bişi diil tiril tiril...

yaaa kızlar bişi sorucamm normal doğum yapacaklara...
şimdi biz doğururken kesik atmaya ihtiyaç duyuyorlarmış ya oraya doktorlar.
ama bazı kişilerde kesik atılmıyormuş.e nasıl oolacak ayıptır sorması oranın
boyutu doğumdan sonra????hadi diyelim dikiş attılar eski haline döndü
edikişsiz olunca nasıl oluyor yavv???oranın işi????çok mu açık oldu sorum:))))

ay buarada beni acyip bi şekilde doğum korkusu sardı off yaaaa....

ayyy o bende başlamadı daha yaa hele günler yaklaştıkça daha bir seviniyorum oğluma kavuşuyorum diye ki dün gece sabaha kadar sancıdan uyuyamadım benim psikolojimdemi birşey var acaba :))))kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni

didoooş kız sezeryan mı desem bende????
eşim biraz otarafa yöneliyor heee.ben desem ki sezeryan istiyorm diye
hemen tamam diyecek hiç kıyamıyor yavvv...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…