Offf akannehir gerdekten zorsa heralde ben yaparken ölen tek insan olarak tarihe geçerim.Neler çektim neler halan daha çekiyodum.Ben de kendimi avutuyodum normal oursa bira genişlerde rahatlarım die acaba sölesem biraz bolmu dikselergülaylacım hoşbuldum tatlım :))
bende üç aydır takmıyorum yüzükleirmi felan,aşırı bi şişme yok sanırım ama sonuçta sıkıyo gelemem hiç öyle sıkılmaya...evde olduğum sürece iç çamaşır felan yok çıkardım hayatımdan :))çok mu düşkünüm rahatıma ne...:)
siercim kocanda alemmiş yani sona başladığımız yere dönelim yani,bazı kadınlar doğumdan sonra ilk ilişkinin gerdekten zor olduğunu sölüyolar ohaoldumsmile umarım öle değildir ama öyleyse de yapcak bişi yok elimiz mahkum :))dokuz aydır bekliyo olcaklar yazık.....kaydirigubbakcemile3
O kadar takma kuzum kafaya.ah canım ah bide bayağı aldık 0-3 ama sıcakta giydiremiycez galba ne yapalım güle güle kullansın bebeğin kaynananlamı gittin
İşlerine karışıyomuşus peeh onlarda o zaman ilgilensinler yaa nie yapıo bu dr lar böle ya Sende de idrarımı yaparken biraz yanıyo sanki o zman hemen tahlille yollar sempatiksalakcinniYaa kızlar benim dr hiç kan idrar filan alıp bakmıyoo ..sizler böyle deyince endişeniyorum bende ister istemez..buzamana kadarda hiç bakmadı..kendisine 4,5 aylıkken gitmeye başladım.öncesinde kan idrar hepsi vardı gerçi ama şimdiye kadar hiç bakmadı..sorsammı ki acaba bi dahaki gidişimde..gerçi öle şeyler söyleyincede sanki işlerine karışıyo gibi bi hava oluyo çekiniyo insan..
her ikisine de ama suan normal doğumdaki dikişteyim ondan sonra kocamı cok özledim dikiş atıldıktan sonra nasıl olucak hiçbir fikrim yok
Bi vantilatör buldum onu çalıştırıyorum ama mümkün değilSen nasıl duruyorsun evde misin?
Sabahtan beri bayılıp bayılıp uyuya kalıyorum. Bi de çalışmaya alışmışım evde oturmak o kadar sıkıcı geliyor ki. Nasıl geçer bunca zaman bilmiyorum :çok üzgünüm:
canım ben almadım sabahlık bıtek kısa kollu gecelık aldım... ben gıyemem sabahlıgı bu sıcakta pıserım...
yaaa zaten bebısten berı gerdekte hıc ustume gelmedı korkuyorum dıye ama bunda dınlemez herhaldeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kızlar ben bİr pİjama bİrde gecelİk aldım topİklerde sabahlıkta Önerİyorlar sordum fİyatını tek sabahlık 45 lİraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hİÇ gİymemde sabahlık falan
merhaba kızlar dun oğlumun esyalarını utuledım cok zor oluyor hem sıcak hem cok mınık dolabımızada yerlestırdık cantamızı hazırlamak kaldı bıde benım loğusa geceliğim tul ve halı okadar bıde logusa nevresımını yıkadım onu utulıcem bırazdan sız nasılsınız eller ayaklar sısıyor sanırım bendede ara ara oluyor neysekı az kaldı bıraz daha sabır
Ben bu dİkİŞ İŞİne taktım ya((
bende işyerindeyim ama işyeri nuhun zamanından kaldığı için klima taktırmayı birtürlü akıl edemiyorlarakannehir sen yine 32 haftayı bitircen benim daha bugün 30.haftanın başı2 hafta kardasınkaydirigubbakcemile3
her ikisine de ama suan normal doğumdaki dikişteyim ondan sonra kocamı cok özledim dikiş atıldıktan sonra nasıl olucak hiçbir fikrim yok
Lohusa nevresimimi.Ben normal her zman ki gibi devam edicem bişi olmaz heralde.Sadece mevlütte yayarım diodum hiç aklıma gelmemişti yaaw CADIARZUmerhaba kızlar dun oğlumun esyalarını utuledım cok zor oluyor hem sıcak hem cok mınık dolabımızada yerlestırdık cantamızı hazırlamak kaldı bıde benım loğusa geceliğim tul ve halı okadar bıde logusa nevresımını yıkadım onu utulıcem bırazdan sız nasılsınız eller ayaklar sısıyor sanırım bendede ara ara oluyor neysekı az kaldı bıraz daha sabır
Bende hastanede giyerim die aldım japone kollu gecelik aldım onun üstüne ama öle uzun kollu kalın bişi diil tiril tiril...kızlar ben bİr pİjama bİrde gecelİk aldım topİklerde sabahlıkta Önerİyorlar sordum fİyatını tek sabahlık 45 lİraya var alsammı yoksa gerek yokmu evde hİÇ gİymemde sabahlık falan
ay buarada beni acyip bi şekilde doğum korkusu sardı off yaaaa....
Kızlarrrr nasılsınız bakim, ben kuzumun cicilerini ekledimm :dance:
ay buarada beni acyip bi şekilde doğum korkusu sardı off yaaaa....
Sağol canmcımm alkisalkisalkisgülegüle iyigünlerde giyinsin kuzucuuukk:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?