ayyy o bende başlamadı daha yaa hele günler yaklaştıkça daha bir seviniyorum oğluma kavuşuyorum diye ki dün gece sabaha kadar sancıdan uyuyamadım benim psikolojimdemi birşey var acaba :))))kaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
yaaa kızlar bişi sorucamm normal doğum yapacaklara...
şimdi biz doğururken kesik atmaya ihtiyaç duyuyorlarmış ya oraya doktorlar.
ama bazı kişilerde kesik atılmıyormuş.e nasıl oolacak ayıptır sorması oranın
boyutu doğumdan sonra????hadi diyelim dikiş attılar eski haline döndü
edikişsiz olunca nasıl oluyor yavv???oranın işi????çok mu açık oldu sorum:))))
ama bazı kişilerde kesik atılmıyormuş.e nasıl oolacak ayıptır sorması oranın
selam arkadaşlar...
canım rahmıne baglı bı durum... benım okudugum kadarıyla bebek kendı gelırkende yırtabılıyomus doktor dar oldugunu dusunupte kesık atabılıyomus sonra dıkısler kapanınca eskı halıne donuyomus canım...
Sağol canmcımm alkisalkisalkis
aynı durum bendede var siercim..benim dr.da geçen aya kadar hiç kan idrar falan almamıştı...bende ona 4 aylıkken gitmeye başladım.önceki dr.un yaptığı testleri götürmüştüm onlara öyle göz ucuyla bakıp geçmişti..en son geçen ay şeker yüklemesi yapılacakken eklem yerlerim çok ağrıyor kendimi çok halsiz hissediyorum bi kan testimi yapsak acaba dedimde öyle yaptı..demir eksikliği çıktı şurup şeklinde ilaç verdi öbür ay tekrar bakalım dedi bakalım bu ay hatırlatmıcam kendi bişey diyecekmiiCADIARZU
Offf akannehir gerdekten zorsa heralde ben yaparken ölen tek insan olarak tarihe geçerim.Neler çektim neler halan daha çekiyodum.Ben de kendimi avutuyodum normal oursa bira genişlerde rahatlarım die acaba sölesem biraz bolmu dikselerdr bi tarafıylan güler heralde
İşlerine karışıyomuşus peeh onlarda o zaman ilgilensinler yaa nie yapıo bu dr lar böle ya Sende de idrarımı yaparken biraz yanıyo sanki o zman hemen tahlille yollar sempatiksalakcinni
walla akşam kocamı dicem bak ben korkuyorum diye o bu defa ağzıyla değil kıçıyla güler btün gün tecavüzcü gibi bakıyorsun diyo birde bunu söylersem hormonlarıma laf dicek sen iyice dengesizleştin diyo(
Kızlarrrr nasılsınız bakim, ben kuzumun cicilerini ekledimm :dance:
Evet doğru söylüyosun. bi de plasenta previa var bende, erken alıcak bebişi dr. Temmuz 22'den sonra alıcam dedi. Sezaryansa kaçınılmaz oldu rahim ağzını kapadığı için...
Çok korkuyorum. Hele o dikiş izi nasıl bişi olucak çirkin mi duracak bilmemne bir sürü soru işareti...
nurcaaaan ben de giyemem öyle sabahlık filan almadım yanii.
,kızlar benim dr.da uzun zamandır istemior kan idrar tahlili.s.ocağında yapıldığı
için sorun olmuyor benim için ama en son hafif kansızlık çıkmıştı....
ayyyyy walla bende hep normal olsun normal olsun diye konuşup duruyordum şimdi işin detaylarını düşününce ayayip tırsmaya başladımmmeyvahedigeldismile
sorduğun soruyu hiiiç düşünmemiştimm..az önce sierin bir arkadaşı normal doğumdan sonra dr. dikiş atarken fazla atın dikişleri demiş ya daha onun şokunu atlatmadan üstüne bi de senin sorun normalmi sezeryanmıı düşündürmeye başladı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
Ama bazı kişilerde kesik atılmıyormuş.e nasıl oolacak ayıptır sorması oranın
bikeresin de doktorum telefonla konuşuyor.kadın telde şikayet ediyor anladığım kadarıyla.dr. diyor ki e güzelim diyor 3 tene normal doğum yapmışsın tabiki orası deforme olacak diyor ama kadın ısrarla niye böyle oldu diye soruyor.zor kapatmıştı dr.teli ay ne gülmüştük yaa.ama şimdi benim de aklıma geliyor işin orası normal doğumdan sonra nasıl olacak oranın hali..hadi ben dikişten korkmuyorum.anestezili olacağı için dikiş atarken anlamayacağım e ama sonrası bi de dikişsiz kesiksiz doğum yaparsak ne olacak oranın hali onu merak ettim ben de????kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?