2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurcancım ben başlatıym mı sende o korkuyusempatiksalakcinni
sen benden nerdeyse 2 hafta öndesin canımcım sen de çoktan başlamış olmalı
hahahahakaydirigubbakcemile3

ayyyyy walla bende hep normal olsun normal olsun diye konuşup duruyordum şimdi işin detaylarını düşününce ayayip tırsmaya başladımmmeyvahedigeldismile
sorduğun soruyu hiiiç düşünmemiştimm..az önce sierin bir arkadaşı normal doğumdan sonra dr. dikiş atarken fazla atın dikişleri demiş ya daha onun şokunu atlatmadan üstüne bi de senin sorun normalmi sezeryanmıı düşündürmeye başladı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım rahmıne baglı bı durum... benım okudugum kadarıyla bebek kendı gelırkende yırtabılıyomus doktor dar oldugunu dusunupte kesık atabılıyomus sonra dıkısler kapanınca eskı halıne donuyomus canım...

Ay valla anlamıyorum ben bu dr ları..sonuçta bi tüp kan bi de idrar tahlili yanii.madem hamileliklerde böyle sıkıntılar yaşanıyo bak işte sende ara ara dimii..bi de özele prof a gidiyoz yanii..ne diyeyimm iştee..illa benimmi söylemem lazım öle bilmiş bilmiş..

Öylemi desem acaba yaaa..illa ali cengizlik yaptırcaklar insana..

:roflol:kaydirigubbakcemile3

Kızlarrrr nasılsınız bakim, ben kuzumun cicilerini ekledimm :dance:

Hoşgeldin cnm..bakıyorum ve geliyorumm hemen...:)))

Ben arkadaşlardan çok gördüm zamanla pek bişey belli olmuyodu..bide şimdi zaten dikişler estetik yaa kayboluyo zamanla çoğuu.yani az bişey oluyoo..ama göze batan kötü bişey gibi durmuyo..

Bizim sağlık ocağıda hiç bişey yapmıyo anacımm..ben bu konularda çok şanssızım yaaa..bi tansiyon bi kilo ölçülüyo o kadar..kalp atımını bile dinlemiyolar..nerde öle kan idrar tahliliiii nerdeeeee...

bikeresin de doktorum telefonla konuşuyor.kadın telde şikayet ediyor anladığım kadarıyla.dr. diyor ki e güzelim diyor 3 tene normal doğum yapmışsın tabiki orası deforme olacak diyor ama kadın ısrarla niye böyle oldu diye soruyor.zor kapatmıştı dr.teli ay ne gülmüştük yaa.ama şimdi benim de aklıma geliyor işin orası normal doğumdan sonra nasıl olacak oranın hali..hadi ben dikişten korkmuyorum.anestezili olacağı için dikiş atarken anlamayacağım e ama sonrası bi de dikişsiz kesiksiz doğum yaparsak ne olacak oranın hali onu merak ettim ben de????kaydirigubbakcemile3

valla çiğdemcim korkmak istemiyorum ama birazda sanırım epidurale güveniyorum o yüzden bu kadar rahatım normal doğumda doktor kestikten sonra ne kadar dikeceğini bilir herhalde ama burada okudum bir doğum hikayesinde doktora demiş biraz dik diye kadın doktorda ona göre ayarlamış
bu arada gözünüzü korkutmak istemem ama çapada bir doktor kadının orasını fazla dikmiş kadın ilişkiye girememiş eşiyle yani olmamış mecbur tekrardan kesip dikmişler herşeyin hayırlısı yani normal doğumunda sezeryanında

vallahi güzelim doğumdan önceki hali gibi mümkün değil olmaz diyorlar kesi mtlaka yapılıyor yırtılmasın diye 10 sene önce yapılmıyordu en az 3 dikişin mutlaka olurdikiş hiç atılmamış olsa bile geniş lermiş biraz

ya bencede mutlaka bir deformasyon olur orda..kolaymı koca bebek çıkacak...istedikleri kadar dikiş atsınlar eskisi gibi olmuyordur bence...2 hafta sonra randevum var doktora sorcam açık açık anlatsın herşeyi biliyimki ona göre bende kararımı vereyimm

canım eşimin halası var dogumunu anlatıyo annem dıyokı... halanın hamılelıgı cok zor gectı hep yattı.. ılk oglu 4 kılo dogmus ve evde dogum yapmıs bır tek dıkısı yokmus... ama nası olmus bılıyomusun.... dogum yaptıran ebe ışinin ehlıymıs... annem dıyokı dogum sırasında zor oldu ama ebe devamlı saf zeytın yagıyla rahmını yagladı devamlı elıyle actı dıyo ve bır tane dıkısı yokmus 4 kılo olmus ogluda... Allahım hayırlı guzel işinin ehlı doktor ve ebelerle doguma gırmek nasıp etsın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…