valla çiğdemcim korkmak istemiyorum ama birazda sanırım epidurale güveniyorum o yüzden bu kadar rahatım normal doğumda doktor kestikten sonra ne kadar dikeceğini bilir herhalde ama burada okudum bir doğum hikayesinde doktora demiş biraz dik diye kadın doktorda ona göre ayarlamış
bu arada gözünüzü korkutmak istemem ama çapada bir doktor kadının orasını fazla dikmiş kadın ilişkiye girememiş eşiyle yani olmamış mecbur tekrardan kesip dikmişler herşeyin hayırlısı yani normal doğumunda sezeryanında
vallahi güzelim doğumdan önceki hali gibi mümkün değil olmaz diyorlar kesi mtlaka yapılıyor yırtılmasın diye 10 sene önce yapılmıyordu en az 3 dikişin mutlaka olurdikiş hiç atılmamış olsa bile geniş lermiş biraz
bende hep erkekleri ne ilgilendiriyor onlarane bizin nasıl doğuracağımızdan falan diye düşünürdümmm..meğer onlarda dolaylı olarak kendilerini düşünüyorlarmış:roflol:
valla çiğdemcim korkmak istemiyorum ama birazda sanırım epidurale güveniyorum o yüzden bu kadar rahatım normal doğumda doktor kestikten sonra ne kadar dikeceğini bilir herhalde ama burada okudum bir doğum hikayesinde doktora demiş biraz dik diye kadın doktorda ona göre ayarlamış
bu arada gözünüzü korkutmak istemem ama çapada bir doktor kadının orasını fazla dikmiş kadın ilişkiye girememiş eşiyle yani olmamış mecbur tekrardan kesip dikmişler herşeyin hayırlısı yani normal doğumunda sezeryanında
ay bende güveniyorum epidurale ama o ağrıyı da tadıcaz yani epiduralde olsak az buçuk tadına bakıcaz:)))ama ben işte yaa geç kalırsam hastaneye gitmekte ya katater zamanında takılamazsa diye korkuyorum.anestezi dr.u öyle demişti ya bana yamalı ağrı dindirme diye bişi oluyormuş.annenin ağrıları çok çok sıklaşmadan takılması gerekiyormuş kataterinadam dedi ilk açılmada katateri takmaktan yanayım ben ilacı ne zaman verirsek onu ayarlarız demişti yani ilacı hemencecik vermiyorlar ama o şeyin takılı olması lazım.ben de korkuyorum işte ay hepimizin bir hikayesi olacakeyvahedigeldismile
[color="ındigo"]kızlar benım normalde nabzım yÜkselıyor zaten ondan normal falan yapamam cesaretı olan arkadaŞları tebrık ederım ıyne bıle olmak tan tırsarım kan aldırmaktanda bazıları normal doĞumu baŞarı olarak gÖrÜyor ben Öyle dÜŞÜnmÜyorum nasıp neyse o olur zaten[/color]
ya bencede mutlaka bir deformasyon olur orda..kolaymı koca bebek çıkacak...istedikleri kadar dikiş atsınlar eskisi gibi olmuyordur bence...2 hafta sonra randevum var doktora sorcam açık açık anlatsın herşeyi biliyimki ona göre bende kararımı vereyimm
canım eşimin halası var dogumunu anlatıyo annem dıyokı... halanın hamılelıgı cok zor gectı hep yattı.. ılk oglu 4 kılo dogmus ve evde dogum yapmıs bır tek dıkısı yokmus... ama nası olmus bılıyomusun.... dogum yaptıran ebe ışinin ehlıymıs... annem dıyokı dogum sırasında zor oldu ama ebe devamlı saf zeytın yagıyla rahmını yagladı devamlı elıyle actı dıyo ve bır tane dıkısı yokmus 4 kılo olmus ogluda... Allahım hayırlı guzel işinin ehlı doktor ve ebelerle doguma gırmek nasıp etsın ıns
çiğdemcim hiç sorma canım hayırlısıyla bir o zaman gelseydi anlatırdık bakalım kaç annemiz normal doğurcak yada sezeryan olacak daha yeni doğum yapmış bir kadın gördüm bugün normal doğum diye odaya alıyorlar kadın doğuracak bir bakıyorlar bebeğin kalp atmı yok hemen sezeryana almışlar allahtan bebeğe birşey olmamış
ayy bende sormak isterdim ama hayatta soramam kadın olsa bir nebze ama bemen nimki erkek birde çekinirim bennn
kızlar ben çıkıyorum.arkadaşım gelicek hazırlanıym yavaş yavaş..
çarşıya çıkıcaz akşamüstü gündüz hiç çıkamıyorum valla.
bu arada deli gibi fotoğraf çekiliyorum:)))eee bu son zamanlarımız sayılır demi?
siz de çekilin kızlar hatıra valla koca göbişli fotolarımız:)))
hadi kendinize iyi bakın öpüyorum herkesi yine gelirim.akşam gece farketmez:))))