2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oooo süper didem ayy ben gittim en son bişeyini göremedik yüzünü filan...
bide siz 3 boyutlu foto falan da alıyonuz ben doğrudüzgün hiç bişey göremiyorm((
neyse hadi ben kaçtım byyy...

Ben 3 boyutlu görüyorum da resim nerede çocuk aksi anam bizim hep eli yüzünde yada durmadan kafasını sallıyır:.(

bende hep erkekleri ne ilgilendiriyor onlarane bizin nasıl doğuracağımızdan falan diye düşünürdümmm..meğer onlarda dolaylı olarak kendilerini düşünüyorlarmış:roflol:

Onlar her zaman kendilerine yarayacak bi şey bulurlar cnm merak etme sen..ne cindir onlar ne ciinnn...

Yvzyvz cum ciclerinize baktım şimdi hepside çok çok güzellerr..allahım güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin cnm..herşeyden bol bol almışsın vallaa..ayakkabı konusunda ben daha 1 tane aldım..bez olanlardan ayakkabı şekli olanlardan yani..normal ayakabı filan almadım daha..ne bileyim ilk aylar giydirilirmiki ayakkabıı..bez olanlardan da almak gerekirmi acaba dahaa..normal kıyafet gibi şeylerde almadım ben pek..hep ilk 3 aya yönelik aldım ben..sonra gelişimine göre alayım diyorum ama sizi böyle cicilerinizi çokça görünce kafam karışıyoo..çok kararsıızımmmm çokk..parasından değilde ne bileyim herkes bişey diyo..hediye çok geliyo,bebişin gelişimi belli olmaz elinde kalır vs vss..bende hep ikilemdeyim o yüzden..offf..

ben bez ayakkabılardan aldım bikaç çift canım..misafir geldiğinde falan sadece çorapla yada patikle kalmasın ayağında ayakkabı tarzı bişey daha şirin olur bence..

ben bez ayakkabılardan aldım bikaç çift canım..misafir geldiğinde falan sadece çorapla yada patikle kalmasın ayağında ayakkabı tarzı bişey daha şirin olur bence..

bende almadım kızlar ayakkabı tarzı falan 0-3 ler ev kıyafeti gibi ya garip durmazmı altında bez ayakkanbı olursa

ay kızlarrrrrrr bügün bi rehavet var üstümde var ya çalışasım bile gelmiyo midem desen berbattttt:'( yanma hiç geçmiyo renee içiyom ama bana mısın demiyo birde benim bebeğim çok hareketsiz bugün sadece kıpırdanıyo öle sizin dediğiniz gibi aman aman canımı acıtacak şekilde tepiklemiyo acep bi sorunu mu var ki

bu arada herkesin cicişleri çok güzel baktım cicişlere allah güle güle giydirmeye nasip etsin
çisem yarın yine gelll

gurbetcim güle güle giydir inşallah canım benim :))
SAĞOL KUZUM BENİM.. Şeniz

gule gule gıydır tatlım cok sırın hepsı... guzel gunlerde gıysın duru bebek
CANIMCIM ÇOK SAĞOL..DAHA DA ALMAK İSTİYORUM AMA KOCİŞ BİŞİ DER DİYE GERİ ADIM ATIYOM Bİ DE BEN YENİ DOĞAN ALMADIM ÇOĞUNU,2 YAŞINA KADAR KIYAFETLER. YAN, 6 AYLIK CİCİLER,9 AYLIKLAR, SENEYE BU ZAMANLAR GİYCEKLER..AYYY İNŞ.SAĞLIKLA GİYER KUZUM HEPSİNİ.. HEPSİNİN AYRI COŞKUSU OLDU ÇÜNKÜ İÇİMDE. sırnaşık şey

CANIM BENİM;BENDE AYAKKABI ALMADIM KUZUMA, ARKADAŞLARIM HEDİYE ETMİŞTİ ONLARI.3 TANE VAR ŞİMDİLİK...AMA BİŞİ ALIRKEN KAÇ AYLIK OLDUĞUNA VE HANGİ MEVSİME DENK GELDİĞİNE BAK CANIMCIM... MESELA BEN 1 YAŞI İÇİN YAZLIK ALDIM HEP, ÇÜNKÜ 1 YAŞINA BASINCA YAZ OLUYO. YA DA 6 AYLIK CİCİLERİ HEP UZUN KOLLU ALDIM, ÇÜNKÜ KIŞA GELİYO.. boshayallersmile

Hıımmm..evet bak mantıklı..bende bikaç tane daha alayım bariii..

bende almadım kızlar ayakkabı tarzı falan 0-3 ler ev kıyafeti gibi ya garip durmazmı altında bez ayakkanbı olursa

Cnm sende benim gibi her türden düşünüyon işte..o yüzden kararsız kalıyom yaa.ay iyice kocama benzemeye başlamışım..pimpirik ve kararsızlık ben böle değildim yaaaa...üzüm üzüme olayıı sanırım :))
Ben alırken satan kadın 7.aya kadar giyer dedi..o yüzden bende dedim ilk aylar giyemese bile sonra azcık büyüdüğünde normal altlı üstlü kıyafetler giymeye başladığında giydiririm dedim.hem ay olarakta sonbahar kış başlangıcı olur dedim..o zamanda giyilir.hem üşümez ayacıkları dedim ve aldımm..ama bikaç tane daha alayım diyorum cnm ben..

Hoşgeldin ve geçmiş olsun pınar cım..bazen benim bebişte nazik davranıyo bazı günler.hele bikaç gündür sürtünüyomu kazıyomu içimi anlamadım garip bişeyler yapıyo.vurma değilde daha bi tuhaff..

Cicilerin hepsine baktıım süpperler.Dikkat ettim ben öle çok çıt çıtlı badi almadım yaa.Ya da sizinkileri görünce benimkiler az mı geliyo bana ne :)
Neyse çok acıktım ben ve annem başımda dırdır bütün gün pc başındamışım die.Sen o cocuu bak düzgün sağlıklı dourma ben sana göstericem diip diip duruyo .kendinize iyi bakın akşama geliriz yine öptük byyy

ya didoşum benimki sadece böle sürtiniyo bazen göbeğimi inip kaldırıyo ama öle birden tekmeler gibi değil çok nazikk

Anladım cnm :)) bende almak istiyorum kendimi durduramıyorum ama didoba diyo ya erkek bebişler çok çabuk büyüyolar bazı ayları giydiremedim filan diyee..e bizimkide erkek olunca alamadan kalıyom ölee :)) neyse cnm bakcaz artıkk..onlar sağlıkla gelsinlerde gerisi 5 dakkalık şey..tekrardan güzel günlerde kullansın cicilerini kızın cnm yerimseniben
Ayy bide kız bebekler için çok süper şeyler oluyo tabii..ben bilem hep onlara bakıyom.. o yüzden sizin yani kız annelerinin alması çok normal cnm bence bayanssulusmile

Yvzyvz bende bu senın aldıgın balıklı elbıse arya onun lacıvertını aldım :)))) ama eklemedım daha bu hafta bende eklıcem ama odamız tamamlasın dızdıyım eŞyalrını ondan sonra cekıp eklıcem

AMA SÜPER GEÇREKTEN YA, AYY Bİ DE DÜN YIKADIM CİCİLERİ, ÇAMAŞIRLIĞA ASIYORUM BÖYLE MİNİŞ MİNİŞ. AYYY Bİ DE ÇORAPLAR O KADAR MİNNACIKTI Kİ ASKIDA DURMADI... Bİ DE EVİN HERYERİNİ Bİ DALİN KOKUSU SARDI.. YA BEN ACCAYİP HEYECANLIYIM,DOĞUM ANINI DÜŞÜNMÜYORUM BİLE..
delikafadulden

ya kızlar şimdi ben 32. haftamdayım ya dr bana 15 günde bir gel falan demedi ne iş bu millet diyo 15 hgünde bir gidilip nst ye giriliyo ama benim dr ne nst den bahsetti ne de 15 günde bşir kontrolden anlamıyom ben bu karıyı boğazlicam herhalde

selam hanımlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz kızımla bugün acayip bi sıcak var bunalıyoruz walla
dün kızımın odasını da aldık çok şükür o da çıktı aradan tabi cicişlerde aldım kızıma zemuszemus

CANIM BENİM DOKTORUM DA BİŞİ DEMEDİ, DÜN RAPOR İÇİN GİTTİM, 10 GÜN İÇİNDE GEL DEDİ (muayene parası bi kez verince 10 günlük kontrol süresi oluyo ya) ONUN DIŞINDA BİŞİ DEMEDİ.. AMA BENCE 33 TEN SONRA DER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…