Yarın da gel arkadaşım özletme kendini keyfine bak yan gel yat öptüm bebişini de seni de
bende hep erkekleri ne ilgilendiriyor onlarane bizin nasıl doğuracağımızdan falan diye düşünürdümmm..meğer onlarda dolaylı olarak kendilerini düşünüyorlarmış:roflol:
Ben 3 boyutlu görüyorum da resim nerede çocuk aksi anam bizim hep eli yüzünde yada durmadan kafasını sallıyır:.(
Yvzyvz cum ciclerinize baktım şimdi hepside çok çok güzellerr..allahım güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin cnm..herşeyden bol bol almışsın vallaa..ayakkabı konusunda ben daha 1 tane aldım..bez olanlardan ayakkabı şekli olanlardan yani..normal ayakabı filan almadım daha..ne bileyim ilk aylar giydirilirmiki ayakkabıı..bez olanlardan da almak gerekirmi acaba dahaa..normal kıyafet gibi şeylerde almadım ben pek..hep ilk 3 aya yönelik aldım ben..sonra gelişimine göre alayım diyorum ama sizi böyle cicilerinizi çokça görünce kafam karışıyoo..çok kararsıızımmmm çokk..parasından değilde ne bileyim herkes bişey diyo..hediye çok geliyo,bebişin gelişimi belli olmaz elinde kalır vs vss..bende hep ikilemdeyim o yüzden..offf..
ben bez ayakkabılardan aldım bikaç çift canım..misafir geldiğinde falan sadece çorapla yada patikle kalmasın ayağında ayakkabı tarzı bişey daha şirin olur bence..
SAĞOL KUZUM BENİM.. Şenizgurbetcim güle güle giydir inşallah canım benim :))
CANIMCIM ÇOK SAĞOL..DAHA DA ALMAK İSTİYORUM AMA KOCİŞ BİŞİ DER DİYE GERİ ADIM ATIYOM Bİ DE BEN YENİ DOĞAN ALMADIM ÇOĞUNU,2 YAŞINA KADAR KIYAFETLER. YAN, 6 AYLIK CİCİLER,9 AYLIKLAR, SENEYE BU ZAMANLAR GİYCEKLER..AYYY İNŞ.SAĞLIKLA GİYER KUZUM HEPSİNİ.. HEPSİNİN AYRI COŞKUSU OLDU ÇÜNKÜ İÇİMDE. sırnaşık şeygule gule gıydır tatlım cok sırın hepsı... guzel gunlerde gıysın duru bebek
Yvzyvz cum ciclerinize baktım şimdi hepside çok çok güzellerr..allahım güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin cnm..herşeyden bol bol almışsın vallaa..ayakkabı konusunda ben daha 1 tane aldım..bez olanlardan ayakkabı şekli olanlardan yani..normal ayakabı filan almadım daha..ne bileyim ilk aylar giydirilirmiki ayakkabıı..bez olanlardan da almak gerekirmi acaba dahaa..normal kıyafet gibi şeylerde almadım ben pek..hep ilk 3 aya yönelik aldım ben..sonra gelişimine göre alayım diyorum ama sizi böyle cicilerinizi çokça görünce kafam karışıyoo..çok kararsıızımmmm çokk..parasından değilde ne bileyim herkes bişey diyo..hediye çok geliyo,bebişin gelişimi belli olmaz elinde kalır vs vss..bende hep ikilemdeyim o yüzden..offf..
ben bez ayakkabılardan aldım bikaç çift canım..misafir geldiğinde falan sadece çorapla yada patikle kalmasın ayağında ayakkabı tarzı bişey daha şirin olur bence..
bende almadım kızlar ayakkabı tarzı falan 0-3 ler ev kıyafeti gibi ya garip durmazmı altında bez ayakkanbı olursa
ay kızlarrrrrrr bügün bi rehavet var üstümde var ya çalışasım bile gelmiyo midem desen berbattttt:'( yanma hiç geçmiyo renee içiyom ama bana mısın demiyo birde benim bebeğim çok hareketsiz bugün sadece kıpırdanıyo öle sizin dediğiniz gibi aman aman canımı acıtacak şekilde tepiklemiyo acep bi sorunu mu var ki
bu arada herkesin cicişleri çok güzel baktım cicişlere allah güle güle giydirmeye nasip etsin
çisem yarın yine gelll
SAĞOL KUZUM BENİM.. Şeniz
CANIMCIM ÇOK SAĞOL..DAHA DA ALMAK İSTİYORUM AMA KOCİŞ BİŞİ DER DİYE GERİ ADIM ATIYOM Bİ DE BEN YENİ DOĞAN ALMADIM ÇOĞUNU,2 YAŞINA KADAR KIYAFETLER. YAN, 6 AYLIK CİCİLER,9 AYLIKLAR, SENEYE BU ZAMANLAR GİYCEKLER..AYYY İNŞ.SAĞLIKLA GİYER KUZUM HEPSİNİ.. HEPSİNİN AYRI COŞKUSU OLDU ÇÜNKÜ İÇİMDE. sırnaşık şey
CANIM BENİM;BENDE AYAKKABI ALMADIM KUZUMA, ARKADAŞLARIM HEDİYE ETMİŞTİ ONLARI.3 TANE VAR ŞİMDİLİK...AMA BİŞİ ALIRKEN KAÇ AYLIK OLDUĞUNA VE HANGİ MEVSİME DENK GELDİĞİNE BAK CANIMCIM... MESELA BEN 1 YAŞI İÇİN YAZLIK ALDIM HEP, ÇÜNKÜ 1 YAŞINA BASINCA YAZ OLUYO. YA DA 6 AYLIK CİCİLERİ HEP UZUN KOLLU ALDIM, ÇÜNKÜ KIŞA GELİYO.. boshayallersmile
Yvzyvz bende bu senİn aldıgın balıklı elbİse arya onun lacİvertİnİ aldım :)))) ama eklemedİm daha bu hafta bende eklİcem ama odamız tamamlasın dİzdİyİm eŞyalrını ondan sonra cekİp eklİcem
ya kızlar şimdi ben 32. haftamdayım ya dr bana 15 günde bir gel falan demedi ne iş bu millet diyo 15 hgünde bir gidilip nst ye giriliyo ama benim dr ne nst den bahsetti ne de 15 günde bşir kontrolden anlamıyom ben bu karıyı boğazlicam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?