2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HOŞGELDİN CANIM, ODANIZ HAYIRLI OLSUN, SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLUR İNŞALLAH. :Saruboceq:KUZUNA NELER ALDIN BAKİM, PAYLAŞICAN MI?

Bende 32.haftamda gidicem bakalım bana ne dicek..bende pek umutlu değilim o konuda ama görcez bakalım.her dr farklı işte ne diyeyim.

HOŞGELDİN CANIM, ODANIZ HAYIRLI OLSUN, SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLUR İNŞALLAH. :Saruboceq:KUZUNA NELER ALDIN BAKİM, PAYLAŞICAN MI?

hoşbulduk cnm sağol güzel dileklerin için
rasim çekipte ekliycem cnm odası da gelsinde diğer aldıklarımın hepsinin resmini ekliycem
bakalım odasıda haftaya gelcek heralde yarında perdesi gelicek

Hoşgeldin :)) Cicileriniz şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullnırsınız inşalah )

evet ya drlar ne kadra umursamaz herşeyi bizden bekliyolar ben kadına sölemesem sormasam kadının bişi diceği yok birde utanmadan elimden mesleğimi alırsın sen diyo bu sefer dicem şini iyi yapmazsan alırım tabi diye

kızlar ben kaçıyorum malumm mesai bitti gideyim de kaynanam neler döktürmiüş:)) bi bakayım hepinizi çok öptüm

damlacım hoşgeldin okuyoprmmusun bilmiyorum da geçmiş olsun patron odada suan daha sonra yine giricem öpüyorum kızıma iyi bak

Soru: 35'ten sonra cocuk yapmak dogru mudur?

Yanit: Hayir, 35 tane yeterli gorunuyor.

Soru: Bebegin cinsiyetini ogrenmek icin en guvenilir yontem nedir?

Yanit: Dogurmak.

Soru: Doktorum bana dogum yaparken hissedecegim seyin aci degil sadece normal bir baski olacagini soyledi, bu dogru mu?

Yanit: Tabii, bakiniz meteoroloji uzmanlari da kasirgayi normal bir doga olayi olarak tanimlar.

Soru: Bebegimiz gecen hafta dunyaya geldi. Karim ne zaman kendini yeniden iyi hissetmeye ve normal davranmaya baslayacak?

Yanit: Cocuklar ayri eve ciktiklari zaman.

Soru: Tam olarak ne zaman hamile kaldig imi nasil bilebilirim?

Yanit: Yilda bir kere seks yaparak.

Soru: Kusmalarimin hamileligin sabah bulantilarindan mi yoksa grip oldugumdan mi kaynaklandigini nasil bilebilirim?

Yanit: Eger gripseniz iyilesirsiniz.

Soru: Hamile kaldigimdan beri goguslerim ve hatta ayaklarim bile buyudu. Hamilelikte kuculen bir sey var mi?

Yanit: Evet, idrar torbaniz.

Soru: Hamile kaldigimdan beri kizarmis sogan halkalari olmadan yataga giremez oldum. Bu aserme normal mi?

Yanit: Onlarla ne yaptiginiza bagli.

Soru: Hamileligim ilerledikce, yabancilar bana daha cok gulumsemeye basladi. Neden?

Yanit: Cunku onlardan daha sismansiniz.

Soru: Hamileligin son zamanlarindaki seks, hangi sartlarda dogumu baslatir?

Yanit: Eger bu olay, kocanizla baska bir kadin arasinda olursa.

Soru: Dogum hemoroid sebebi olabilir mi?

Yanit: Dogum, bahane bulmak istediginiz herseyin sebebi olabilir.

Soru: Anne sutunu saklamak icin en uygun yer neresidir?

Yanit: Gogusleriniz.

Soru: Meme pompalarinin guvenli bir alternatifi var mi?

Yanit: Evet, bebek dudaklari.

Soru: Bebegi sutten ne zaman kesmek gerekir?

Yanit: Disleri cikmaya basladiginda.

Soru: Bir anne emzirirken hamile kalabilir mi?

Yanit: Evet ama, once bebegi memeden ayirip uykuya yatirirsaniz isiniz daha kolay olur.

damlacım hoşgeldin okuyoprmmusun bilmiyorum da geçmiş olsun patron odada suan daha sonra yine giricem öpüyorum kızıma iyi bak

Teşekkür ederim canımmmm opuyorumnanaktan, okuyodum ara ara, ama yetişemedim size.kaydirigubbakcemile3 Yemek falan hazırladım kocişe.Ev boya olucak ya bakmaya geliceklerdi, evi topladım biraz. Şimdi bilgisayar başındayım ama kimsecikler yok. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm bence sürme bırak şiş kalsın kozmaetik ürünler sağlıklı olmayabilir bizim için artık
kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?

olur neden olmasın ki güzel bi fikir valla

şeymacım sen şekerlerini nerde yaptırdın bi siteden bakmıştık seninle bulamıyorum şimdi
kendim yapamazsam bende ordan alayım diyorum
linki bana atarsan sevinirim

oyy kızlar anca fırsatım oldu girmeye eşim nöbetten gelmişti evdeydi bugün zeynep desen aynıyız
azı dişleri çıkıyo yavrum baya ağrısı oluyo işte
dün zeynebin odasına şöyle tavşanlı kuşlu cicili bicili perde aldık çok beğendim
bi perde bile odayı değiştirdi valla
sağlık ocağına kontrole gittim
bi kalp atışlarına bakıyorlar zaten normalmişşş
kendi dr.um a gidicem baya sancım var çünkü
ağrılarım falan bakalım o ne diyecek
herkesler iyidir inş
geçmişe löyle bi baktım hepsini okumama imkan yok
biraz işim var onları toparlıycam şimdi

berrakada naıslsın cnm?prenses nasıl iyidir umarım

İyiyiz canımmm, siz nasılsınız ? Bana da arada bi sancı giriyo. En çokta mutfakta ayaktayken.Git bakalım doktora ne diycek ? sancın varsa fazla iş yapma , kolay gelsin sana şimdilik.Görüşürüz. opuyorumnanaktan Zeynep'i de öptükkk. :1hug:

bizde iyiiz cnm ne olsun
gidicem valla cnm içim rahat etsin
bebeğin eşi aşağıdaydı zaten her fırsatta yat dedi
sağolsıunsunlar gelen giden derken sabah 07:30 akşam 24:00-01:00 e kadar ayaktaydım
gecede çok sıcak uyunmuyo
mahvoldum valla

hala gidemedim
çok sıcak beeee yanıcaz bu yaz çatır çatır
neyse çok su içeriz kilo almayız barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…