selam hanımlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz kızımla bugün acayip bi sıcak var bunalıyoruz walla
dün kızımın odasını da aldık çok şükür o da çıktı aradan tabi cicişlerde aldım kızıma zemuszemus
ya kızlar şimdi ben 32. haftamdayım ya dr bana 15 günde bir gel falan demedi ne iş bu millet diyo 15 hgünde bir gidilip nst ye giriliyo ama benim dr ne nst den bahsetti ne de 15 günde bşir kontrolden anlamıyom ben bu karıyı boğazlicam herhalde
HOŞGELDİN CANIM, ODANIZ HAYIRLI OLSUN, SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE KULLANMAK NASİP OLUR İNŞALLAH. :Saruboceq:KUZUNA NELER ALDIN BAKİM, PAYLAŞICAN MI?
selam hanımlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
biz iyiyiz kızımla bugün acayip bi sıcak var bunalıyoruz walla
dün kızımın odasını da aldık çok şükür o da çıktı aradan tabi cicişlerde aldım kızıma zemuszemus
Hoşgeldin :)) Cicileriniz şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullnırsınız inşalah)
damlacım hoşgeldin okuyoprmmusun bilmiyorum da geçmiş olsun patron odada suan daha sonra yine giricem öpüyorum kızıma iyi bak
cnm bence sürme bırak şiş kalsın kozmaetik ürünler sağlıklı olmayabilir bizim için artıkbenımde ayaklarım bıde bacaklarım cok asırı sısıyo.. elımde yuzumde yok ole şişlikler ama ayaklarım berbat.. karsı komsunun ıkızlerı var onun ayak sısılıklerı ıcın bı krem gondermıs sursun aysegul dıye... daha hıc surmedım... bı deneyım olmazsa belkı ıyı gelır... gelırse ısmını verırım sıze kızlar...
kızlar bebek sekerı ıcın sepet almıcam... kına sepetım duruyo onu kullancam.. beyaz almıstım kına sepetını gecen sene... olmaz mı sizce?
kızlar ordamısınız
selam kızlar:hulya:
berrakada naıslsın cnm?prenses nasıl iyidir umarım
oyy kızlar anca fırsatım oldu girmeye eşim nöbetten gelmişti evdeydi bugün zeynep desen aynıyız
azı dişleri çıkıyo yavrum baya ağrısı oluyo işte
dün zeynebin odasına şöyle tavşanlı kuşlu cicili bicili perde aldık çok beğendim
bi perde bile odayı değiştirdi valla
sağlık ocağına kontrole gittim
bi kalp atışlarına bakıyorlar zaten normalmişşş
kendi dr.um a gidicem baya sancım var çünkü
ağrılarım falan bakalım o ne diyecek
herkesler iyidir inş
geçmişe löyle bi baktım hepsini okumama imkan yok
biraz işim var onları toparlıycam şimdi
İyiyiz canımmm, siz nasılsınız ? Bana da arada bi sancı giriyo. En çokta mutfakta ayaktayken.Git bakalım doktora ne diycek ? sancın varsa fazla iş yapma , kolay gelsin sana şimdilik.Görüşürüz. opuyorumnanaktan Zeynep'i de öptükkk. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?