2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar sıcak agustos anneleri :)

benim şeker biraz yuksek cıktı diyet yapcakmisim akannehir

persembe diyetisyene gidicem bakalım nasıl bi diyet vercek

hadi iyi akşamlar kızlar
yarın burdayım bi aksilik olmazsa inş
görüşrüüzopuyorumnanaktan

Güle güle canım. :1hug:

iyi akşamlar sıcak agustos anneleri :)

benim şeker biraz yuksek cıktı diyet yapcakmisim akannehir

persembe diyetisyene gidicem bakalım nasıl bi diyet vercek

iyi akşamlar. opuyorumnanaktan Kaç çıktı şekerin?

100 gr lik yuklemede
1. saat 175
2.saat 168 bunun 165 in altında olması gerekiyormus
3.saat 130
4.saat 89

:)

Ay benim şeker yüklemesini de dandik yaptılar biliyo musun. 50 lik yerine 100 lük yaptılar ve şekerli sudan önce bir kere, şekerli sudan sonrada 1 kere kan aldılar. sonraki saatlerde almadılar. Neyse ki normal çıktı ilk saat. 120 çıkmıştı. Şimdi sen birazcık şekerden falan uzak durucaksın galiba. Bi kişiye daha diyet vermişlerdi sanırım. Amannn olsun , az kaldı nasıl olsa. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

ben zaten pek şekerli şeyler yemiyorum hamile kaldıgımdan beri :)
neyse bakalım diyetisyen nasıl bir diyet vercek ins aclıktan oldurmez benii bilmiyorumkismile

canım valla 15 gundur bendede mısafır var bı annem geldığınde gıttıler bıde arada ablama ve arkadaslarına gıdıyorler zor oluyor yanı kalan kuzenım ama dusunun suyunu bıle benden ıstıyor zaten sıcak yatmak ıstıyorun bıde eside gelıyo arada ama ıdare edıyoruz işte

Günaydın kızlar çoook sıcak uyuyamadım.Saat 6 da sancı vurdu çok kötüydü ve şimdi yine vurdu inşallah 8 de felanda sancı gelmez yoksa hastane yolu gözükür bana.Ayy çok kötü aynı adet sancısı gibi,ben yataklara düşerdim bide akıntı gelio kaç kere sandım kan geldi die Allah ım inşallah sadece yalancı sancıdır.Belimden kasıklarıma kadar vuruyor sonra da karnım taş gibi baskı oluyor bağırasım geliyor.
Offf pastaneye gittim geldim,balkonda bahçede oturdum ama evde daha kimse uyanmadı,çığlık atıcam şimdi kalksınlar yaa

herkese günaydınnnnn cici annelerrr toxicdaisy sıcaktan oluyordur endişelenme cnm ama yine de ihmal etme bu sıcaklar uyutmuyo valla benim kocam da sağolsun üşüdüğü için camı açmıyo ben yatak odasında pişiyorum resmen

Günaydın annecikler,

Biz maşallah iyi uyuyoruz kızımla 10da yattık 2de wcye kalktık sonra hemen uyuduk 6da da kalktık süperdi valla benim uslu kızım üzmüyor beni

Toxicdaisy tatlım geçmiş olsun yalancı sancıdır ama artık haftalarımız da ilerledi bir git istersen doktora

günaydın canım sıcaklar fena benimde gece heryerim kasılmıştı sabah bi kalktım boynum dönmüyor kasıklarımdada oluyor ağrı ama çok kötü değil
off Allah hepimizin yardımcısı olsun
off bide bu işe gelmek öldürücü sıcak kollarım yazarken masaya yapışıyor çok rahatsızım yaa geçse şu 1,5 ayda evimize gitsek:))

günaydın cici anne nasılsın:)

Günaydın annecikler,

Biz maşallah iyi uyuyoruz kızımla 10da yattık 2de wcye kalktık sonra hemen uyuduk 6da da kalktık süperdi valla benim uslu kızım üzmüyor beni

günaydın cnm nbr

ıyiyiz angelcim Allah'a şükür sende iyisin di mi?Kuzucuk da iyiyse sorun yok:) Ama işte sıcaklarla başımız dertte

Günaydın kızlaaarrr, yine uykusuz bir gece geçirdim. Bu sıcaklar mahvediyor beni. Kocam mışıl mışıl uyuyor maşallah. Ben gecede 4-5 saat uyursam şanslı sayılırım... Sizler nasılsınız bakalım??

nasıl olalım angelcim ya sıcaktan havale geçirecem şimdi kızımla:) sen nasılsın didoşummm benim 4 haftam kaldı yaa ama kocam da biran önce rapor alalım diyo haftaya ama ben daha işlerimi bitiremedim itfaiyedeki o yüzden de çıkmak istemiyorum şöle bi toparlasam kendimi ii hissedip gideceğim ama offffffff offffffffffff
günaydın gülaylacımmmmmmmmmm nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…