hadi iyi akşamlar kızlar
yarın burdayım bi aksilik olmazsa inş
görüşrüüzopuyorumnanaktan
iyi akşamlar sıcak agustos anneleri :)
benim şeker biraz yuksek cıktı diyet yapcakmisim akannehir
persembe diyetisyene gidicem bakalım nasıl bi diyet vercek
Güle güle canım. :1hug:
iyi akşamlar. opuyorumnanaktan Kaç çıktı şekerin?
100 gr lik yuklemede
1. saat 175
2.saat 168 bunun 165 in altında olması gerekiyormus
3.saat 130
4.saat 89
:)
Ay benim şeker yüklemesini de dandik yaptılar biliyo musun. 50 lik yerine 100 lük yaptılar ve şekerli sudan önce bir kere, şekerli sudan sonrada 1 kere kan aldılar. sonraki saatlerde almadılar. Neyse ki normal çıktı ilk saat. 120 çıkmıştı. Şimdi sen birazcık şekerden falan uzak durucaksın galiba. Bi kişiye daha diyet vermişlerdi sanırım. Amannn olsun , az kaldı nasıl olsa. kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
ben zaten pek şekerli şeyler yemiyorum hamile kaldıgımdan beri :)
neyse bakalım diyetisyen nasıl bir diyet vercek ins aclıktan oldurmez benii bilmiyorumkismile
bizde iyiiz cnm ne olsun
gidicem valla cnm içim rahat etsin
bebeğin eşi aşağıdaydı zaten her fırsatta yat dedi
sağolsıunsunlar gelen giden derken sabah 07:30 akşam 24:00-01:00 e kadar ayaktaydım
gecede çok sıcak uyunmuyo
mahvoldum valla
hala gidemedim
çok sıcak beeee yanıcaz bu yaz çatır çatır
neyse çok su içeriz kilo almayız barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar çoook sıcak uyuyamadım.Saat 6 da sancı vurdu çok kötüydü ve şimdi yine vurdu inşallah 8 de felanda sancı gelmez yoksa hastane yolu gözükür bana.Ayy çok kötü aynı adet sancısı gibi,ben yataklara düşerdim bide akıntı gelio kaç kere sandım kan geldi die Allah ım inşallah sadece yalancı sancıdır.Belimden kasıklarıma kadar vuruyor sonra da karnım taş gibi baskı oluyor bağırasım geliyor.
Offf pastaneye gittim geldim,balkonda bahçede oturdum ama evde daha kimse uyanmadı,çığlık atıcam şimdi kalksınlar yaa
herkese günaydınnnnn cici annelerrr toxicdaisy sıcaktan oluyordur endişelenme cnm ama yine de ihmal etme bu sıcaklar uyutmuyo valla benim kocam da sağolsun üşüdüğü için camı açmıyo ben yatak odasında pişiyorum resmen
Günaydın annecikler,
Biz maşallah iyi uyuyoruz kızımla 10da yattık 2de wcye kalktık sonra hemen uyuduk 6da da kalktık süperdi valla benim uslu kızım üzmüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?