İyiyiz angelcim Allah'a şükür sende iyisin di mi?Kuzucuk da iyiyse sorun yok:) Ama işte sıcaklarla başımız dertte
günaydın annecikler...
nasılsınız bakalım?opuyorumnanaktan
günaydın çiğdoşum offfff sıcakları bana hiç deme ben pişiyorumhele birde işyerine gelirken kocayla kıyafet kavgası malum resmi kıyafetten sivil kıyafete geçince adam bi afalladı şimdi erkeklerin içinde çalışıyon doru düzgün giyin diyo utanmasa kapatacak her yanımı kotla işe geliyom üzerinde uzun tunik ama yakıyo resmen beni şöle tiril tiril elbiselerle geleydik işe ne olurduı
Çiğdemcim gülayla hoşgeldiniz kızlar:)
Günaydın kızlar çoook sıcak uyuyamadım.Saat 6 da sancı vurdu çok kötüydü ve şimdi yine vurdu inşallah 8 de felanda sancı gelmez yoksa hastane yolu gözükür bana.Ayy çok kötü aynı adet sancısı gibi,ben yataklara düşerdim bide akıntı gelio kaç kere sandım kan geldi die Allah ım inşallah sadece yalancı sancıdır.Belimden kasıklarıma kadar vuruyor sonra da karnım taş gibi baskı oluyor bağırasım geliyor.
Offf pastaneye gittim geldim,balkonda bahçede oturdum ama evde daha kimse uyanmadı,çığlık atıcam şimdi kalksınlar yaa
Günaydın kızlaaarrr, yine uykusuz bir gece geçirdim. Bu sıcaklar mahvediyor beni. Kocam mışıl mışıl uyuyor maşallah. Ben gecede 4-5 saat uyursam şanslı sayılırım... Sizler nasılsınız bakalım??
nasıl olalım angelcim ya sıcaktan havale geçirecem şimdi kızımla:) sen nasılsın didoşummm benim 4 haftam kaldı yaaama kocam da biran önce rapor alalım diyo haftaya ama ben daha işlerimi bitiremedim itfaiyedeki o yüzden de çıkmak istemiyorum şöle bi toparlasam kendimi ii hissedip gideceğim ama offffffff offffffffffff
günaydın gülaylacımmmmmmmmmm nasılsın
Çiğdemcim gülayla hoşgeldiniz kızlar:)
ben iyiyim canım da benim bebek tersti en son ayaklar aşağıda galiba hala dönmedi tekmeleri idrar kesemin üstüne atıyor sanki sürekli lavabodayım ve tedirginim
onun dışında sorun yok canım haa tabi midemde fena ama o geçmicek belli doğuma kadar:)
Allah a şükür diyelim napalım az kaldı :)
günaydın canım
iyi diyelim iyi olalım:)
sen nasılsın
günaydın çiğdoşum offfff sıcakları bana hiç deme ben pişiyorumhele birde işyerine gelirken kocayla kıyafet kavgası malum resmi kıyafetten sivil kıyafete geçince adam bi afalladı şimdi erkeklerin içinde çalışıyon doru düzgün giyin diyo utanmasa kapatacak her yanımı kotla işe geliyom üzerinde uzun tunik ama yakıyo resmen beni şöle tiril tiril elbiselerle geleydik işe ne olurduı
Aman benim kocam da kıskançtır. Doğuracağım neredeyse, yine de kıskanıyor adam delikafadulden . Bugün kocam geç gelecekmiş, arkadaşına gidecekti. Çok geç kalmaz inşallah, yoksa fena yaparım iyi bilirklava: .
yalancı sancılardır tatlım..canını sıkma..bendede arada oluyor bide artık zaman yaklaştı herşeyden tedirgin olmaya başladık..
ZATEN NEDENSE hamileyken daha bi kıskançlaşıyo eşler halbuki bu halimize kimse bakmaz aslında bi bilseler:) birde ben 30 erkek içinde çalışıorum tek bayann olarak e kocam la aynı şiyerindeyiz ama o 3 günde bir çalıştığı için gözüm arkada kalıyo diyo hele mini elbise giyeyim on kere arıyo günde nerdesin odanda mısın diye:
benim kocam ev kuşudur hayatta çıkmaz dışarı arada sırada çıkar o da benim dürtmemle
bu arada kaynanamdan son inci 3 tane çocuk yapacakmışım öle diyo bende dedim niye sana bağlı doğum kontrolcümüz sen misin ben 3 tane istiyom dedi bende sen istiiyorsan yap ben yapmıyom dedim. karı yopk oğlum benim dediğimi yapar diyo. sonra neymiş çocuğumu doğar doğmaz kundaklayacakmış dedim ben istemiyorum yok çocuk gevşek olurmuş :1shok: lafa bak ya istemiyom diye diretiyom yok bağlayacam ben kızımı diyo bende dedim o senin değil benim kızım bi kere olsun yavrumun yavrusu benim de yavrum dedi bende gittim kocamnı yanına tepindim resmen annen doğuma gelmicek gelirse sütüm kesilir diye o da tamam dedialkisalkisalkis:lepi:
ZATEN NEDENSE hamileyken daha bi kıskançlaşıyo eşler halbuki bu halimize kimse bakmaz aslında bi bilseler:) birde ben 30 erkek içinde çalışıorum tek bayann olarak e kocam la aynı şiyerindeyiz ama o 3 günde bir çalıştığı için gözüm arkada kalıyo diyo hele mini elbise giyeyim on kere arıyo günde nerdesin odanda mısın diye:
benim kocam ev kuşudur hayatta çıkmaz dışarı arada sırada çıkar o da benim dürtmemle
bu arada kaynanamdan son inci 3 tane çocuk yapacakmışım öle diyo bende dedim niye sana bağlı doğum kontrolcümüz sen misin ben 3 tane istiyom dedi bende sen istiiyorsan yap ben yapmıyom dedim. karı yopk oğlum benim dediğimi yapar diyo. sonra neymiş çocuğumu doğar doğmaz kundaklayacakmış dedim ben istemiyorum yok çocuk gevşek olurmuş :1shok: lafa bak ya istemiyom diye diretiyom yok bağlayacam ben kızımı diyo bende dedim o senin değil benim kızım bi kere olsun yavrumun yavrusu benim de yavrum dedi bende gittim kocamnı yanına tepindim resmen annen doğuma gelmicek gelirse sütüm kesilir diye o da tamam dedialkisalkisalkis:lepi:
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz oğluşumla iyiyiz ama bu sıcaklar beni telef edecek
burası yine çoooook sıcak yaa kendimi menapoza girmiş kadınlar gibi hissediyorum artıkkaydirigubbakcemile3
Kızlar cicişlere ekledim yeni bir şeyler, bakınız ve yorum yapınız lütfen. kaydirigubbakcemile2
günaydın canım
ben de tilki uykusu uyuyorum uyanıyorum hep bi huzursuzluk
kanepede yatıyom sonra yatağa geçiyom dön dolaş öle yani
off hep aynı dertler
Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz oğluşumla iyiyiz ama bu sıcaklar beni telef edecek
hoşbulduukkopuyorumnanaktan
şu sıcaklar olmasa daha iyi olcam ama sıcaklar mahvediyo canım beni boshayallersmile
benimki hamile olduğumdan beri beni saldı resmen ne kıskançlık ne bişey..hiç umrunda değilim sanki bigün çok fena patlıcam da tutuyorum hala kendimiiklava:
Yalancı sancılar beni de mahvediyor, sırf sancıyla gittim doğurmadım. Kanamam oldu, yine doğurmadım. İkisi aynı anda gelmeden gitmeyeceğim artık.
:roflol::roflol::roflol: canım varya iyice yüz göz olmadan gönder bencede kaynanaıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?