2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın çiğdoşum offfff sıcakları bana hiç deme ben pişiyorum hele birde işyerine gelirken kocayla kıyafet kavgası malum resmi kıyafetten sivil kıyafete geçince adam bi afalladı şimdi erkeklerin içinde çalışıyon doru düzgün giyin diyo utanmasa kapatacak her yanımı kotla işe geliyom üzerinde uzun tunik ama yakıyo resmen beni şöle tiril tiril elbiselerle geleydik işe ne olurduı

İyiyiz angelcim Allah'a şükür sende iyisin di mi?Kuzucuk da iyiyse sorun yok:) Ama işte sıcaklarla başımız dertte

ben iyiyim canım da benim bebek tersti en son ayaklar aşağıda galiba hala dönmedi tekmeleri idrar kesemin üstüne atıyor sanki sürekli lavabodayım ve tedirginim
onun dışında sorun yok canım haa tabi midemde fena ama o geçmicek belli doğuma kadar:)
Allah a şükür diyelim napalım az kaldı :)

günaydın annecikler...
nasılsınız bakalım?opuyorumnanaktan

günaydın canım
iyi diyelim iyi olalım:)
sen nasılsın

Aman benim kocam da kıskançtır. Doğuracağım neredeyse, yine de kıskanıyor adam delikafadulden . Bugün kocam geç gelecekmiş, arkadaşına gidecekti. Çok geç kalmaz inşallah, yoksa fena yaparım iyi bilir klava: .

yalancı sancılardır tatlım..canını sıkma..bendede arada oluyor bide artık zaman yaklaştı herşeyden tedirgin olmaya başladık..

Kızlar cicişlere ekledim yeni bir şeyler, bakınız ve yorum yapınız lütfen. kaydirigubbakcemile2

günaydın canım
ben de tilki uykusu uyuyorum uyanıyorum hep bi huzursuzluk
kanepede yatıyom sonra yatağa geçiyom dön dolaş öle yani

off hep aynı dertler
Allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz oğluşumla iyiyiz ama bu sıcaklar beni telef edecek

Çiğdemcim gülayla hoşgeldiniz kızlar:)

hoşbulduukkopuyorumnanaktan

şu sıcaklar olmasa daha iyi olcam ama sıcaklar mahvediyo canım beni boshayallersmile

benimki hamile olduğumdan beri beni saldı resmen ne kıskançlık ne bişey..hiç umrunda değilim sanki bigün çok fena patlıcam da tutuyorum hala kendimiiklava:

ZATEN NEDENSE hamileyken daha bi kıskançlaşıyo eşler halbuki bu halimize kimse bakmaz aslında bi bilseler:) birde ben 30 erkek içinde çalışıorum tek bayann olarak e kocam la aynı şiyerindeyiz ama o 3 günde bir çalıştığı için gözüm arkada kalıyo diyo hele mini elbise giyeyim on kere arıyo günde nerdesin odanda mısın diye:

benim kocam ev kuşudur hayatta çıkmaz dışarı arada sırada çıkar o da benim dürtmemle

bu arada kaynanamdan son inci 3 tane çocuk yapacakmışım öle diyo bende dedim niye sana bağlı doğum kontrolcümüz sen misin ben 3 tane istiyom dedi bende sen istiiyorsan yap ben yapmıyom dedim. karı yopk oğlum benim dediğimi yapar diyo. sonra neymiş çocuğumu doğar doğmaz kundaklayacakmış dedim ben istemiyorum yok çocuk gevşek olurmuş :1shok: lafa bak ya istemiyom diye diretiyom yok bağlayacam ben kızımı diyo bende dedim o senin değil benim kızım bi kere olsun yavrumun yavrusu benim de yavrum dedi bende gittim kocamnı yanına tepindim resmen annen doğuma gelmicek gelirse sütüm kesilir diye o da tamam dedialkisalkisalkis:lepi:

yalancı sancılardır tatlım..canını sıkma..bendede arada oluyor bide artık zaman yaklaştı herşeyden tedirgin olmaya başladık..

Yalancı sancılar beni de mahvediyor, sırf sancıyla gittim doğurmadım. Kanamam oldu, yine doğurmadım. İkisi aynı anda gelmeden gitmeyeceğim artık.

:roflol::roflol::roflol: canım varya iyice yüz göz olmadan gönder bencede kaynanaıı

Ben de itfaiyede çalışıyordum, kıyamet kadar erkeğin arasında. Tabi daha küçüktüm o zaman. Kaynanan da ne derse desin, sen bildiğini okursun nasılsa. Konuşsun dursun boş boş. Doğum kontrol yöntemleri çeşit çeşit, birini yapsan kimsenin ruhu duymaz. Kundak meselesini ben de istemiyorum. Zaten sıkışık yerden çıkıyorlar, daha da sıkıştırmaya gerek yok.

Pınar ya sende peygamber sabrı var o koca ve da kaynana da insanı deli eder arkadaşım Allah sabır versin...

dün akşam benimde belimde ağrı vardı biraz hareket etmekte falan zorlandım..sancı şeklinde girdi birkaç kez..kociş panikledi hemen hastaneye gidelim doktoru arayalım falan diye panik yaptıkaydirigubbakcemile3dedim bizim kk daki kızlarında başına geliyor onlardada aynı şikayetler oluyor bunlar çok normalmiş dedim rahatladı naniknanik
artık akşamları kulaklarınız çınlarsa şaşırmayın kızlarrsırnaşık şey

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz oğluşumla iyiyiz ama bu sıcaklar beni telef edecek

Günaydın aslıcım, hoşgeldin... Sıcak mı dedin? Bugün 38 derece olacakmış İzmir. Ben ne yapayım; ooof of... mafoldumben

Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyoruz işte. Ya benim bebişimin cicilerine kimse bakmadı mı?? Dün kocamın başını şişirip tamir ettirdim kart okuyucuyu. Kimse bakmıyor şimdi de :1ninca:

[
burası yine çoooook sıcak yaa kendimi menapoza girmiş kadınlar gibi hissediyorum artıkkaydirigubbakcemile3

merak etme cnm ha menopoz ha biz aynı kapıya çıkıyo :'(

Kızlar cicişlere ekledim yeni bir şeyler, bakınız ve yorum yapınız lütfen. kaydirigubbakcemile2

görüdm çiğdoşum çok güzeller allah güle güle kullandırsın

günaydın canım
ben de tilki uykusu uyuyorum uyanıyorum hep bi huzursuzluk
kanepede yatıyom sonra yatağa geçiyom dön dolaş öle yani

off hep aynı dertler
Allah yardımcımız olsun

anammmmm malesefff

günaydın kuzummm

ay keşke benimki de beni sallasa diye gözünün içine bakıyom ama yokkkk adam delüü

Yalancı sancılar beni de mahvediyor, sırf sancıyla gittim doğurmadım. Kanamam oldu, yine doğurmadım. İkisi aynı anda gelmeden gitmeyeceğim artık.

ne doğurması bee daha büsüürü zaman var azıcık daha tut içinde:)

:roflol::roflol::roflol: canım varya iyice yüz göz olmadan gönder bencede kaynanaıı

kız bende gitsin diye bakıyom ama karı maaşını alıp öle gidecek ay allahım daha bir hafta var yarebbim:) sayılı gün çabuk geçer diyolar bide yalannnnnnnnn dün kocama diyom sayesinde erken doğum yapacam:) ya allah razı olsun geldi yardımcı olmaya çalışıyo ama bişi yapmıyo yemek deseniz anlattım tek çeşit. birde kocama demiş pınar gelsinde mücver yapsın canım çekti sanki hamile olan o beni aldı gülme tabi kocam bilir benim sinirlerim bozulunca güklava:lme tuttuğunu sakin ol diyo he birde kocama demiş insan gelirken bi tatlı alır fln o d demiş anne ben elimde tatlıyla gelsem utanmicanmı ben yapmadım oğluma da oğlum gitmiş tatlı almış diye o da ne dese beğenirsin ben geldikten sonra senin karın aslan gibi yarın bi pasta yapar yeriz:1shok: tabi dedim aslan gibi siz yaptınız ya beni kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…