2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa sende mi çalıştın ne olarak birde kaç yaşındaysın ki sen küçükken diyon:)
Pınar ya sende peygamber sabrı var o koca ve da kaynana da insanı deli eder arkadaşım Allah sabır versin...
kız kocacığıma kurban olayım ben o he de gül geç biz hep öle yapıyoruz diyo kocam sağolsun ezdirmiyo da annesi olunca laf vuramıyo pek:)

Ay teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan . Üf ya, kocacım nolur geç gelme akşam.

İtfaiyede mi çalışıyorsun sen de? Ben ticaret lisesi mezunuydum, okul gönderdi beni oraya. İst.Büyk.Şhr.Bld, Merkez İtfaiye'de staj gördüm, Fatih'te.
Evet bizim kocalarımız "ben canına okurum, kimse kılına dokunamaz" diyenlerden kaydirigubbakcemile .

Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyoruz işte. Ya benim bebişimin cicilerine kimse bakmadı mı?? Dün kocamın başını şişirip tamir ettirdim kart okuyucuyu. Kimse bakmıyor şimdi de :1ninca:

şimdi baktım canım allah iigünlerde kullanmayı nasip etsininşallah:Saruboceq:
hepsi çok şeker ediyle büdüyede bayıldımmmmmnaniknanik

canım sağolasın

şimdi baktım canım allah iigünlerde kullanmayı nasip etsininşallah:Saruboceq:
hepsi çok şeker ediyle büdüyede bayıldımmmmmnaniknanik

Çocukken susam sokağı hastasıydım, hele ki edi manyağıydım resmen. Hatta şimdi gösterseler yine izlerim, o kadar yani. Şimdi de sünger bob izliyorum iyi mi? Konakta gezerken, küçük bir dükkana girdik k.validemle. İçi genişmiş maşallah, neyse dükkanın diğer tarafında oyuncaklar varmış oraya bakayım dedim, tam adım attım anam bir de ne göreyim; edi karşı raftan bana bakıyor :sm_cool: . "Allahhh" deyip koştum, raftan aldım ediyi. Orada reyon görevlisi genç bir delikanlı vardı, ona da sordum: "bunun büdüsü yok mu diye". Adam güle oynaya büdü buldu bana depoda. Arasam bulamazdım, tam bir tesadüf oldu. Bir de sünger bob bulabilirsem tam olacak.

günaydın kızlarr...
birazdan dr a gidicem dünkü sancılar beni korkutuyor. yarındı kontrolüm ama bugün gitmeye kara verdim gelince grşz...

bende küçğkken hastaydım ediyede büdüyede..hala gördükçe o günlerimi hatırlarım...ödevlerimi bitirir bitirmez başlardı susam sokağı..bende bikaç yıl önce minik kuşu ve kurabiye canavarını aradım ama hiçbir yerde bulamadım şimdi sende ediylebüdüyü görünce bi garip oldum yaww:bbo:

günaydın kızlarr...
birazdan dr a gidicem dünkü sancılar beni korkutuyor. yarındı kontrolüm ama bugün gitmeye kara verdim gelince grşz...

günaydın canım..git bakalım bişey yoktur inşallah için rahat eder en azından..gelince mutlaka yaz bizede merak ederiz..ii haberlerini bekliyoruzz:Saruboceq:

günaydın kızlarr...

Canım git tabi. İnşallah birşeyin yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Youtube'tan "uyku dansı"nı izliyorum ara sıra Keşke çocuklarımız da izleyebilse, çok güzel bir çocuk programı.

Anamm internetten bakayım satışı var mı diye dedim. Ediyle büdüye 79 lira istiyorlar, yuh devenin bale pabuçları akannehir

Günaydın kızlar havalar çok sıcak ya..ben çok şişmeye başladım kızlar ya ayaklarım ellerim dudaklarımın ve burnumun bile şiştiğini hisseDİYORUM .sanırım artık dinlenmelisin diye sinyal veriyor vucudum ama ben haftaya salı doktora gitmeyi ve izine ayrılmayı düşünüyorum.ALLAH çalışan hamilelere yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…