Ben de itfaiyede çalışıyordum, kıyamet kadar erkeğin arasında. Tabi daha küçüktüm o zaman. Kaynanan da ne derse desin, sen bildiğini okursun nasılsa. Konuşsun dursun boş boş. Doğum kontrol yöntemleri çeşit çeşit, birini yapsan kimsenin ruhu duymaz. Kundak meselesini ben de istemiyorum. Zaten sıkışık yerden çıkıyorlar, daha da sıkıştırmaya gerek yok.
kız kocacığıma kurban olayım ben o he de gül geç biz hep öle yapıyoruz diyo kocam sağolsun ezdirmiyo da annesi olunca laf vuramıyo pek:)Pınar ya sende peygamber sabrı var o koca ve da kaynana da insanı deli eder arkadaşım Allah sabır versin...
Günaydın aslıcım, hoşgeldin... Sıcak mı dedin? Bugün 38 derece olacakmış İzmir. Ben ne yapayım; ooof of... mafoldumben
aaaa sende mi çalıştın ne olarak birde kaç yaşındaysın ki sen küçükken diyon:)
kız kocacığıma kurban olayım ben o he de gül geç biz hep öle yapıyoruz diyo kocam sağolsun ezdirmiyo da annesi olunca laf vuramıyo pek:)
Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyoruz işte. Ya benim bebişimin cicilerine kimse bakmadı mı?? Dün kocamın başını şişirip tamir ettirdim kart okuyucuyu. Kimse bakmıyor şimdi de :1ninca:
sorma canım benim ben daha sabahın bu saatinde boynumdan aşağı terler akmaya başladı
[
merak etme cnm ha menopoz ha biz aynı kapıya çıkıyo :'(
görüdm çiğdoşum çok güzeller allah güle güle kullandırsın
anammmmm malesefff
günaydın kuzummm
ay keşke benimki de beni sallasa diye gözünün içine bakıyom ama yokkkk adam delüü
ne doğurması bee daha büsüürü zaman var azıcık daha tut içinde:)
kız bende gitsin diye bakıyom ama karı maaşını alıp öle gidecek ay allahım daha bir hafta var yarebbim:) sayılı gün çabuk geçer diyolar bide yalannnnnnnnn dün kocama diyom sayesinde erken doğum yapacam:) ya allah razı olsun geldi yardımcı olmaya çalışıyo ama bişi yapmıyo yemek deseniz anlattım tek çeşit. birde kocama demiş pınar gelsinde mücver yapsın canım çektisanki hamile olan o beni aldı gülme tabi kocam bilir benim sinirlerim bozulunca gü klava:lme tuttuğunu sakin ol diyo he birde kocama demiş insan gelirken bi tatlı alır fln o d demiş anne ben elimde tatlıyla gelsem utanmicanmı ben yapmadım oğluma da oğlum gitmiş tatlı almış diye o da ne dese beğenirsin ben geldikten sonra senin karın aslan gibi yarın bi pasta yapar yeriz:1shok: tabi dedim aslan gibi siz yaptınız ya beni kullanın
şimdi baktım canım allah iigünlerde kullanmayı nasip etsininşallah:Saruboceq:
hepsi çok şeker ediyle büdüyede bayıldımmmmmnaniknanik
Çocukken susam sokağı hastasıydım, hele ki edi manyağıydım resmen. Hatta şimdi gösterseler yine izlerim, o kadar yani. Şimdi de sünger bob izliyorum iyi mi? Konakta gezerken, küçük bir dükkana girdik k.validemle. İçi genişmiş maşallah, neyse dükkanın diğer tarafında oyuncaklar varmış oraya bakayım dedim, tam adım attım anam bir de ne göreyim; edi karşı raftan bana bakıyor :sm_cool: . "Allahhh" deyip koştum, raftan aldım ediyi. Orada reyon görevlisi genç bir delikanlı vardı, ona da sordum: "bunun büdüsü yok mu diye". Adam güle oynaya büdü buldu bana depoda. Arasam bulamazdım, tam bir tesadüf oldu. Bir de sünger bob bulabilirsem tam olacak.
günaydın kızlarr...
birazdan dr a gidicem dünkü sancılar beni korkutuyor. yarındı kontrolüm ama bugün gitmeye kara verdim gelince grşz...
günaydın kızlarr...
birazdan dr a gidicem dünkü sancılar beni korkutuyor. yarındı kontrolüm ama bugün gitmeye kara verdim gelince grşz...
bende küçğkken hastaydım ediyede büdüyede..hala gördükçe o günlerimi hatırlarım...ödevlerimi bitirir bitirmez başlardı susam sokağı..bende bikaç yıl önce minik kuşu ve kurabiye canavarını aradım ama hiçbir yerde bulamadım şimdi sende ediylebüdüyü görünce bi garip oldum yaww:bbo:
Anamm internetten bakayım satışı var mı diye dedim. Ediyle büdüye 79 lira istiyorlar, yuh devenin bale pabuçları akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?