2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın, hoşgeldin... Çok sıcak evet. Benim de ellerim ayaklarım sumocular gibi oldu akannehir sıcaktan bayılmak üzereyim...

bende yüzümün şiştiğini hissediyorum ellerimi ayaklarımı söylemiyorum bile eski hallerini unuttum..babet giymeyi de çoook özledimm:gitme:bu ayaklara hiiiiç yakışmıyooo...
37.haftaya kadar burdayım benmafoldumben sonrasına hiç iznim kalmıyooo dayanmak zorundayımmafoldumben

Sana da günaydın lokumum, nasılsın iyi misin?

günaydın tatlım.. ehh iyi diyeyim iyi olayım... bugün çok daralıyorum nefes alamıyorum yaa bri de karnımın içi ağrıyor dün gece sancım vardı biraz pek uyuyamadım... bugün de ofis sıcak olmamasına rağmen nefes almakta güçlük çekiyorum (

sen nasılsın?

canım nasıl sonrasına hiç iznin kalmıyorrr???

Benim de karnım ve göbeğim çok ağrıdı dün akşam.
Bebek büyüdükçe organlar yukarı çıkıyor, sıkışıyor. Gerek sıcaktan, gerek ciğerlerin sıkışmasından daralıyoruz böyle.
Benim de keyfim yok pek. Kocişim arkadaşına gidecek, geç kalmaz inşallah. Ben de amma kıskançmışım ya. Paylaşamıyorum kocamı. Akşam çıkarken arar beni, biraz acındırayım kendimi de erken dönsün.

canım nasıl sonrasına hiç iznin kalmıyorrr???

canım 32. haftada izne çıksam doğumdan sonra 8 haftam kalıyor yani bebek 2 aylıkken işe gelmeliyim..37. haftaya kadar beklersem eğer 5 haftam daha eklenir en azından 3 aylık olunca işe gelmek istiyorum..

selam kızlar günaydın....

Günaydınn canımmm :)) nasılsın? orda havalar nasıl :)))

doğru diyosun canım.. sanırım bundan sonra hep böle olacak :)))

şu sıra o kıskançlıklar daha da artıyor sanırım.. ben hamileyim daha çok benimle olsun sadece benimle ilgilensin diye düşünüyoruz :)))

şekerim yazdım yaaaaa sen almadın selamımısempatiksalakcinni

Ay çok pardon pisim ya, galiba internetimde bir gariplik var. :tomato: Gmail de durup dururken hata vermişti. Sayfayı defalarca yeniledim ama birşey çıkmadı. Eeee nasıl gazete okuyorum o zaman ben :bbo: ??

Nasılsın bakalım, nasıl gidiyor tatilin?

Sonunda kocamın kafası şişti ve kart okuyucuyu dün gece tamir etti. Ben de bu sabah oğlumun cicişlerini upload ettim, koydum siteye hihoyyyt . E bi bakarsın artık.

Ben normalde de paylaşamazdım. Şimdi daha da beter oldu. Sanki benimle değil onunla olmayı tercih ediyormuş gibi geliyor. Geç gelirse almam odaya, nerede yatarsa yatsın artık.

evet cnm itfaiyeciyim ben 4 yıl oldu burdur belediyesindeyim istanbuldan geldim maalesef aynı yerde staj yapmışız ne güzel ben 2006 yazında stajdaydım:)) fatihte oranın benim için yeri çok farklı ben mesleğime orda aşık oldumm başka iş yapamam demiştim allah gönlüme göre verdi. aynen cnm benim kocam da aynı seninki gibi

günaydın kızlarr...
birazdan dr a gidicem dünkü sancılar beni korkutuyor. yarındı kontrolüm ama bugün gitmeye kara verdim gelince grşz...

günaydın cnmm korkma ama git ihmal etme gelince bize de haber ver merak ederiz

Kızlar gÜnaydın bugÜn yogunum hepınızı Çok ÖpÜyoruz
günaydın cnmmm

Günaydıınn Kızlaarr :)))

Mutlu sağlıklı günler hepinize...

günaydın sohocummm

ay bende şişiyorum eller ayaklar hele burnum patılcan gibi oldu:) ama kız annelerinşin burnu büyürmüş öle derler ya

selam kızlar günaydın....

ayyyyyy kim gelmiş cnm benim hoş gelin

canım 32. haftada izne çıksam doğumdan sonra 8 haftam kalıyor yani bebek 2 aylıkken işe gelmeliyim..37. haftaya kadar beklersem eğer 5 haftam daha eklenir en azından 3 aylık olunca işe gelmek istiyorum..

heee canım ben de sandım önceden kullandın bişi oldu desene öle :))) ben de öyleyim... en azından keşke bebek 6 aylık olana kadar yanında olabilsekkk (

slm kızlar nasılsınız?
zyenbi uyuttum bi bakyım dedim
bir sürü işim var şimdi kalkıp onları yapıcam havada çok sıcak yaw bunaltıyo insanı

A ciddi misin? Ben 2001 yılında yaptım staj; o zaman Merkez İtfaiye'de (bilirsin, istanbulla, akom da aynı binada), Mehmet Keleş vardı. Onun yanındaydım ben. Daire başkanımız da çok iyiydi sağolsun. Ama müdürüm bir başkaydı, babam gibiydi Allah razı olsun. Senin zamanında kim vardı??

slm kızlar nasılsınız?
zyenbi uyuttum bi bakyım dedim
bir sürü işim var şimdi kalkıp onları yapıcam havada çok sıcak yaw bunaltıyo insanı

Hoşgeldin canımmmm.... a.s. Çok şükür idare ediyoruz, İzmir de çok sıcak, sen nasılsın bakalım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…