Günaydıınn Kızlaarr :)))
Mutlu sağlıklı günler hepinize...
sen kaça aldın?
Günaydın kızlar havalar çok sıcak ya..ben çok şişmeye başladım kızlar ya ayaklarım ellerim dudaklarımın ve burnumun bile şiştiğini hisseDİYORUM .sanırım artık dinlenmelisin diye sinyal veriyor vucudum ama ben haftaya salı doktora gitmeyi ve izine ayrılmayı düşünüyorum.ALLAH çalışan hamilelere yardım etsin.
Günaydın kızlar havalar çok sıcak ya..ben çok şişmeye başladım kızlar ya ayaklarım ellerim dudaklarımın ve burnumun bile şiştiğini hisseDİYORUM .sanırım artık dinlenmelisin diye sinyal veriyor vucudum ama ben haftaya salı doktora gitmeyi ve izine ayrılmayı düşünüyorum.ALLAH çalışan hamilelere yardım etsin.
Sana da günaydın lokumum, nasılsın iyi misin?
bende yüzümün şiştiğini hissediyorum ellerimi ayaklarımı söylemiyorum bile eski hallerini unuttum..babet giymeyi de çoook özledimm:gitme:bu ayaklara hiiiiç yakışmıyooo...
37.haftaya kadar burdayım benmafoldumben sonrasına hiç iznim kalmıyooo dayanmak zorundayımmafoldumben
günaydın tatlım.. ehh iyi diyeyim iyi olayım... bugün çok daralıyorum nefes alamıyorum yaa bri de karnımın içi ağrıyor dün gece sancım vardı biraz pek uyuyamadım... bugün de ofis sıcak olmamasına rağmen nefes almakta güçlük çekiyorum(
sen nasılsın?
selam kızlar günaydın....
Piiisiiiiiiiii, kız seni görüyorum, niye selam vermiyorsun?
canım nasıl sonrasına hiç iznin kalmıyorrr???
Benim de karnım ve göbeğim çok ağrıdı dün akşam.
Bebek büyüdükçe organlar yukarı çıkıyor, sıkışıyor. Gerek sıcaktan, gerek ciğerlerin sıkışmasından daralıyoruz böyle.
Benim de keyfim yok pek. Kocişim arkadaşına gidecek, geç kalmaz inşallah. Ben de amma kıskançmışım ya. Paylaşamıyorum kocamı. Akşam çıkarken arar beni, biraz acındırayım kendimi de erken dönsün.
şekerim yazdım yaaaaa sen almadın selamımısempatiksalakcinni
Günaydınn canımmm :)) nasılsın? orda havalar nasıl :)))
doğru diyosun canım.. sanırım bundan sonra hep böle olacak :)))
şu sıra o kıskançlıklar daha da artıyor sanırım.. ben hamileyim daha çok benimle olsun sadece benimle ilgilensin diye düşünüyoruz :)))
ıtfaiyede mi çalışıyorsun sen de? Ben ticaret lisesi mezunuydum, okul gönderdi beni oraya. ıst.Büyk.Şhr.Bld, Merkez ıtfaiye'de staj gördüm, Fatih'te.
Evet bizim kocalarımız "ben canına okurum, kimse kılına dokunamaz" diyenlerden kaydirigubbakcemile .
günaydın kızlarr...
birazdan dr a gidicem dünkü sancılar beni korkutuyor. yarındı kontrolüm ama bugün gitmeye kara verdim gelince grşz...
günaydın cnmmmKızlar gÜnaydın bugÜn yogunum hepınızı Çok ÖpÜyoruz
Günaydıınn Kızlaarr :)))
Mutlu sağlıklı günler hepinize...
Günaydın kızlar havalar çok sıcak ya..ben çok şişmeye başladım kızlar ya ayaklarım ellerim dudaklarımın ve burnumun bile şiştiğini hisseDıYORUM .sanırım artık dinlenmelisin diye sinyal veriyor vucudum ama ben haftaya salı doktora gitmeyi ve izine ayrılmayı düşünüyorum.ALLAH çalışan hamilelere yardım etsin.
canım 32. haftada izne çıksam doğumdan sonra 8 haftam kalıyor yani bebek 2 aylıkken işe gelmeliyim..37. haftaya kadar beklersem eğer 5 haftam daha eklenir en azından 3 aylık olunca işe gelmek istiyorum..
evet cnm itfaiyeciyim ben 4 yıl oldu burdur belediyesindeyim istanbuldan geldim maalesefaynı yerde staj yapmışız ne güzel ben 2006 yazında stajdaydım:)) fatihte oranın benim için yeri çok farklı ben mesleğime orda aşık oldumm başka iş yapamam demiştim allah gönlüme göre verdi. aynen cnm benim kocam da aynı seninki gibi
slm kızlar nasılsınız?
zyenbi uyuttum bi bakyım dedim
bir sürü işim var şimdi kalkıp onları yapıcam havada çok sıcak yaw bunaltıyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?