2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 5 aylığa kadar yanında kalacam bebişimin işallah 8+4doğum izni 2 hafta yıllık izin 6 hafta da süt izni 20 hafta eder 1 hafta da bayramdan dolayı uzuyor tam 5 ay:)

günaydııııııın kıslar...

bizde geldik oğluşumla :)) çiğdemcim cicileriniz çok güzel,güle eğlenele kullanırsınız inş.
herkeste durumlar aynı sanırım sıcak,şişmeler,uykusuzluk...allah yardımcımız olsun...benim sıpa mahvediyo beni bi de artı,olarak napıyo kuzum içerde çok merak ediyorum takla felan atıyo heralde,akrobat olcak galiba kaydirigubbakcemile3..bazen çok acıtıyo canımı yaa babası poposuna vurmaya başladı bile karımı rahatsız etme diye :asigim: hiç kıyamaz karısına canımın içi :))

Hoşgeldin canım, çok teşekkür ederim, hepimizin bebekleri cicilerini iyi günlerde kullansın...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Aynı durumdayız canım ya. Dün karnımın sağ tarafı öyle şişti ki, yırtıp çıkacak sanki karnımdan. Akşamları kocam görürse, aynı seninki gibi "pişpişliyor" popişini; çeksin poposunu diye...

Ay kızlar çok bunaldım, bir duş alayım geliyorum.

Ben 5 aylığa kadar yanında kalacam bebişimin işallah 8+4doğum izni 2 hafta yıllık izin 6 hafta da süt izni 20 hafta eder 1 hafta da bayramdan dolayı uzuyor tam 5 ay:)

ben de inş. sonuna kadar dayanabilirsemm 8+5 doğum izni, 2 hafta yıllık izin 1 hafta da bayram iznim olacak :) toplamda 16 hafta :) geri kalan kısım için belki ücretsiz izin alırım :)

Çiğdem ben göremiom cicilerini mafoldumben ama eminim çok güzellerdiirr minik minik :))

:)) evet akomla aynı binadaydı şimdi akom taşındı benim zamanımda daire başkanı ali karahan dı allahtan ona o kadar beddua ettim ki anlatamam aynı zamnda üniv. hocamdır. ben ona hocam mezun oluyoruz işe alınacakmıyız dedim adam bana dedi ki git evlen otur çoluk çocuk bak ne işin var itfaiyede o kadar ağladım ki anlatamam şimdi o da değişmiş canıma değsin:) orhan müdür vardı o geçti yerine ama onun yüzünden hırs yaptım ve itfaiye tarihinde ilk atanan kadın itfaiyeci ben oldum:lepi: hemde yüksek bi puanla benden sonra da izmir antalya ya bayanlar girdi çok sevindimm bu arada mehmet keleş benim zamanımda emekli olmuştu galiba

günaydın hoş geldinizz oğluşunlaa

Hoşgeldin canımmmm.... a.s. Çok şükür idare ediyoruz, İzmir de çok sıcak, sen nasılsın bakalım??
bende iyim cnm ne olsun işte
yok bi yaramazlık
aman kızçeuyanmadan işleri halledeyim sonra oynarız kuzumla

ohh maşallah ne güzel baya iznin olacakj

Özlemcim süt iznini napıcan?

canım aslında ben de senin gibi toptan alabilirim ama kararsızım bu konuda sanki bana onu haftada bir gün olarak kullanırsam daha iyi olacak gibi geliyor... düşünsene ilaç gibi :) bizim burdaki bayanlar öyle yapıyor. biz hafta içi 5 çalışıyoruz cumartesi yok... Cuma ları tam gün olarak kullanıyorlar süt izinlerini... her hafta 3 günlük tatil gibi oluyor :) ben de öyle yapmayı düşünüyorum vazgeçirecek bişey olmaz ise...

hoşbuldum tatlım,neyseki kocalarımız bizden taraf kaydirigubbakcemile3

ya bi de bende kocamı çok kıskanmaya başladım.sadece benle ilgilensin felan istiyorum zaten o ayrı da.bi de benim tehlikeli olduğundan hamileliğimin başından beri ilişki yasak artık ben bile bunaldım...saolsun kocacım hiç lafını etmiyor hatta benden uzak durmaya çalışıyor ki ben talepte bulunmayayım ama bu açıdan benden uzak durması hiç hoşuma gitmiyor....aslında biliyorum tamamen bizi düşünüyor beni ve oğlumuzu ama çok sıkıldım sanırım,olur olmaz huzusuzluk çıkarıyorum,bazen bu adamcağız bana nasıl tahammül ediyor diye şaşıyorum...allaha çok şükür ki çok merhametli bi insan yoksa dayanamaz heralde..

biraz uzun oldu ama dertlendim napayım :çok üzgünüm:

hoşbulduk özlemcimm:))kıs senle bi karşılaşamadık asiye hanımda :)ne zaman razndevunuz var bu defa denk gelir belki...

hoşbulduk özlemcimm:))kıs senle bi karşılaşamadık asiye hanımda :)ne zaman razndevunuz var bu defa denk gelir belki...

ayy evet yaa :) geçen cumartesi oradaydım.. 15 gün sonra görüşelim dedi... bir dahaki cumartesi yine ordayım canım... senin ne zaman kontrol?

Özlemcim ben de önce haftada 1 gün kullanıyım diyordum sonra vazgeçtim sütten filan kesilmesin bebiş diye en azından 5 ay emzirmiş olurum yine duruma göre bakarsın den de:)

Ben geldim...
Ali Karahan mı? Anaaaa, ciddi misin, benim zamanımda Mehmet Keleş'in yardımcısıydı. Hiç öyle biri değildi sanki... Sanırım daire başkanı olunca sıyırdı. Ayrıca bizim zamanımızda da kadın itfaiyeciler vardı, gelmişlerdi. Hoş bir kere santral şefi beni ağlatmıştı da Mehmet bey bir güzel kalaylamıştı. Santral şefi beni arayıp özür dilemişti.
Mehmet Keleş emekli olmak için çok genç hayatım. Oradan sonra Düzce Belediye başkanı oldu. Sonra da 2. seçimlerde adaylığını koymadı bilidğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…