günaydııııııın kıslar...
bizde geldik oğluşumla :)) çiğdemcim cicileriniz çok güzel,güle eğlenele kullanırsınız inş.
herkeste durumlar aynı sanırım sıcak,şişmeler,uykusuzluk...allah yardımcımız olsun...benim sıpa mahvediyo beni bi de artı,olarak napıyo kuzum içerde çok merak ediyorum takla felan atıyo heralde,akrobat olcak galiba kaydirigubbakcemile3..bazen çok acıtıyo canımı yaa babası poposuna vurmaya başladı bile karımı rahatsız etme diye :asigim: hiç kıyamaz karısına canımın içi :))
Ben 5 aylığa kadar yanında kalacam bebişimin işallah 8+4doğum izni 2 hafta yıllık izin 6 hafta da süt izni 20 hafta eder 1 hafta da bayramdan dolayı uzuyor tam 5 ay:)
Hoşgeldin canım, çok teşekkür ederim, hepimizin bebekleri cicilerini iyi günlerde kullansın...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Aynı durumdayız canım ya. Dün karnımın sağ tarafı öyle şişti ki, yırtıp çıkacak sanki karnımdan. Akşamları kocam görürse, aynı seninki gibi "pişpişliyor" popişini; çeksin poposunu diye...
Ay kızlar çok bunaldım, bir duş alayım geliyorum.
A ciddi misin? Ben 2001 yılında yaptım staj; o zaman Merkez İtfaiye'de (bilirsin, istanbulla, akom da aynı binada), Mehmet Keleş vardı. Onun yanındaydım ben. Daire başkanımız da çok iyiydi sağolsun. Ama müdürüm bir başkaydı, babam gibiydi Allah razı olsun. Senin zamanında kim vardı??
günaydııııııın kıslar...
bizde geldik oğluşumla :)) çiğdemcim cicileriniz çok güzel,güle eğlenele kullanırsınız inş.
herkeste durumlar aynı sanırım sıcak,şişmeler,uykusuzluk...allah yardımcımız olsun...benim sıpa mahvediyo beni bi de artı,olarak napıyo kuzum içerde çok merak ediyorum takla felan atıyo heralde,akrobat olcak galiba kaydirigubbakcemile3..bazen çok acıtıyo canımı yaa babası poposuna vurmaya başladı bile karımı rahatsız etme diye :asigim: hiç kıyamaz karısına canımın içi :))
bende iyim cnm ne olsun işte
Hoşgeldin canımmmm.... a.s. Çok şükür idare ediyoruz, İzmir de çok sıcak, sen nasılsın bakalım??
Ben 5 aylığa kadar yanında kalacam bebişimin işallah 8+4doğum izni 2 hafta yıllık izin 6 hafta da süt izni 20 hafta eder 1 hafta da bayramdan dolayı uzuyor tam 5 ay:)
Özlemcim süt iznini napıcan?
Hoşgeldin canım, çok teşekkür ederim, hepimizin bebekleri cicilerini iyi günlerde kullansın...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Aynı durumdayız canım ya. Dün karnımın sağ tarafı öyle şişti ki, yırtıp çıkacak sanki karnımdan. Akşamları kocam görürse, aynı seninki gibi "pişpişliyor" popişini; çeksin poposunu diye...
Ay kızlar çok bunaldım, bir duş alayım geliyorum.
günaydın hoş geldinizz oğluşunlaa
hoşbulduk teyzecik :))opuyorumnanaktan
hoşbulduk özlemcimm:))kıs senle bi karşılaşamadık asiye hanımda :)ne zaman razndevunuz var bu defa denk gelir belki...
:)) evet akomla aynı binadaydı şimdi akom taşındı benim zamanımda daire başkanı ali karahan dı allahtan ona o kadar beddua ettim ki anlatamam aynı zamnda üniv. hocamdır. ben ona hocam mezun oluyoruz işe alınacakmıyız dedim adam bana dedi ki git evlen otur çoluk çocuk bak ne işin var itfaiyede o kadar ağladım ki anlatamam şimdi o da değişmiş canıma değsin:) orhan müdür vardı o geçti yerineama onun yüzünden hırs yaptım ve itfaiye tarihinde ilk atanan kadın itfaiyeci ben oldum:lepi: hemde yüksek bi puanla benden sonra da izmir antalya ya bayanlar girdi çok sevindimm bu arada mehmet keleş benim zamanımda emekli olmuştu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?