2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar benim gibi olan yok mu aranızda,ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ki..hormonlarımla alakalı yoksa beni kocamın verdiği rahatlık mı dürtüyo...desem ki benle ilgilenmiyo kesinlikle öyle değil oğlumu da beni de çok seviyo ve gösteriyo da yani..beni rahatsız eden karısıymışım gibi yaklaşmıyo bana....of yaa bende sorun var sanırım...

bende aynı dertteyim işe gelemez oldum ayaklarımın şişliğinden havalar ısındıkça daha da şiştiğimi anlıyorum.çalışan hamileler allah hepimizin yardımcısı olsun

Özlemcim ben de önce haftada 1 gün kullanıyım diyordum sonra vazgeçtim sütten filan kesilmesin bebiş diye en azından 5 ay emzirmiş olurum yine duruma göre bakarsın den de:)

evet canım duruma göre bakarım baktım bebeğim cılız kilo alımı iyi değl bırakmam onu... tombik yapana kadar emziririm :)) hiç yanından ayrılmadan

ayy evet yaa :) geçen cumartesi oradaydım.. 15 gün sonra görüşelim dedi... bir dahaki cumartesi yine ordayım canım... senin ne zaman kontrol?

aaa denk gelebilir o zaman ben geçen ay ayın 25 inde gitmiştim,senin dediğin tarihte bu ayın 26 sına denk geliyo sanırım,büyük ihtimal görüşcez o zaman..sen eşinle mi geliyosun yalnız mı?benim belli olmaz eşim gelmek isteyebilir ama ayaküstüde olsa görüşürüz :))

Yok yok, yalnız değilsin. Ben de o durumdan muzdaripim. Aylardır tık yok bizde de. Hatta çocuğu nasıl yaptık onu bile hatırlamıyorum. Umarım doğumumdan 40 gün sonra hatırlatır, yoksa direkt tecavüzcü coşkun gibi atliycam üstüne kaydirigubbakcemile3

kızlar yavv çin işkencesiyle yazıyorm resmen alıntı yapamıyorum net gidiyor bir yandan...
iyiyim kızlar sağolun dorukta iyi çok şükür akşam coştu yine heee bi de ne oldu akşam. ben bunun kolunu mu
bacağını mı ne tuttum kızlaaar baya bi çıkıntı yapmıştı 2 parmağımla tuttum inatla geri çekti çok
komikti yaaa.bu arada karnıma ara ara sancılar giriyor.burada doğurmayayım diye dua ediyorum.hava
çok çok sıcak ama şükür ki klima var...,dideeeem kız nasıl t.dağın kirazları valla dayım yetiştiriyor
yalan söylemiyeyim 30 dan fazla kiraz ağacı bi de erik gibi kirazlar 5 tane yiyince doyuyor insan...
çiğdem kız bakıyorm cicilere.,
neyse sizden ne haber?

Kıyamamm pisi pisiiimmm...
Avuç içi kadarsa popişidir. Küçükse muhtemelen dirseğidir. Hepimizin karnı ağrıyor minnoşum ya. Yalancı ağrılar işte. Kaslarımız hazırlanıyor doğuma yavaş yavaş...
Allahh en sevdiğim şey daldan meyve koparıp yemektir.

evet canım 26 sına denk geliyor :) eşimle gidiyorum ben hep... önemli değil dediğin gibi birbirimizi görsek yeter ayak üstü :) ben randevuyu hep erken saatlere alıyorum... dr a gitmeden önceki gün burda görüşelim randevu saatlerini de aynı alalım kesin görüşürüz ozaman :)

Valla canım biz de iyiyiz o kadar güzeldi ki kirazlar çanak çanak yedim tüm haftasonu dün de getirdi:)))Artık kiraz delisi oldum kızım çok çok iyi teyzesi artık gün sayıyoruz doktorumuza gitmemize de 5 günümüz kaldı artık 34+0 olacağız o zaman risk de iyice azalmış olacak sıcaklarla başımız dertte fıtığım azdı 1 haftadır sol ayağım sekiyor ama ben mutluyummmmmmmmm

pisim çok şeker cicileriniz...
ediyle büdüye bayıldım birde
an alttak sağdaki battaniyelere güle güle kullanın....:))))

tamam tatlım inş. bende erken saate alırım zaten kocacım olursa ordan işe geçer muhtemelen...saat üçe kadar açlışıyo c.tesileri ama muhakak bi gidecek yoksa olmaz yani :)

çiğdem beni rahattın saol cicim,bizimle aynı durumda olan pek yok galiba benden iki hafta büyük bebeği olan bi arkadaşım var hala ilişkiye giriyolarmış şok oldum sempatiksalakcinni

pisim çok şeker cicileriniz...
ediyle büdüye bayıldım birde
an alttak sağdaki battaniyelere güle güle kullanın....:))))

Teşekkür ederim minnoşum, cümlemiz iyi günlerde kullansın cicişlerini. Ediyle büdüyü bulmam cidden tesadüf oldu.

Olabilir, ama ben erkek olsam, karımın karnı burnunda olsa ben de ona yaklaşmam. Hem böyle düşünüyorum, hem de güceniyor-dum. Şimdi pek gücenmiyorum. Sadece arada sırada durup dururken şüpheleniyorum. Adam işten evee, evden işeee. Hani ilgileniyor da. Erkek aldatırsa, beğenmez karısını. "Sen şöylesin, sen böylesin" diyip durur. O da yok... Ama şeytan dürtüyor işte bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…