canım bozma moralini, olan olmuş inş. bundan sonrasında güzel yönde gelişir olaylar, belki daha güzel imkanlar çıkar bebiş bereketiyle rızkıyla gelir derler ya, bu olay her iki taraftada bi uyarıcı olmuştur en azından, haklısın senin bilmemen kötü olmuş kontrollerimiz baya masraflı oluyor, sigortasızken çok zor olurdu eminim, Allahtan ikna edebilmiş eşin patronunu. neyse canım Allah yardımcımız olsun
acıktım ben ya. öğlen yemek yedim az önce de meyve yedim ama hala açımmmm
Teşekkür ederim canım.Herşeyde bi hayır vardır zaten.Ben öyle düşünürüm hep.
ben daha sabah yediğim 2 poğaçayla duruyorum. Acıktım, bişeyler yiyim bende. :)
yİYİN KIZLAr bebişler büyüsün
Merhabalar kızlar..öncelikle herkesin kandili mübarek olsun :))
Dün k.validem bebişim için ultra primanın yeni doğan bezinden almış bir paket.90 küsür tane var sanırım.gerçi pek inceleme fırsatı bulamadım akşam.Bakalım inş.bez konusundan memnun kalırız.Deneyip görcez artık..
İndirim varmış sanırım bu bezde bilginiz olsun..
aY DİDEMCİm yokmu kimsede iste sen hamişsin elbet birinde 1 şey vardır yiyecek üfff
hehe bende aldım seker sanırım 92 tane cıkıyor ıcınden 16tl almıstım burda bı marketten yenı prıma cıktıya ondan ucuzlattılar sanırım ayyyy mıdem dehset ya
buldum canım. pek içaçıcı değil ama galeta varmış arkadaşta. en azından açlığım kesilir
Herkesin kandili mübarek olsun.Allah bütün hastalara şifalar versin.
Damlacııım sende dua at Allah sonunda herkesin yaptıını karşısına çıkarıyor merak etme üzme kendini.
Allah herkesin yardımcısı olsun
Bende aynı sabundan aldım hatta elde olandanda alıp battaniye ve anakucaı örtülerini felan yıkadım onla yine alıcam dalan roxy kalanları yıkıcam.Ama bundanda alıcam biraz büyüyünce bunları kullanırım açılmassa bozulmaz nasılsa..Yumuşatıcıyı da uyku seti,nevresim battaniye felan yıkarken kullanırım tenine direk değmeyen şeylere.Saol toxic cimm..ama ben yumuşatıcı kullanmayayım diyorum bebişimin çamaşırları için..dalan roxi bitkisel sabun tozunu aldım zaten..annemde gelinimize ondan alıp geçen hafta yıkadılar çok güzel oldu mis gibide kokuyo dedi..bakalım yumuşatıcı kullanmadan deneyeyim diyorum bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?