2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım.Herşeyde bi hayır vardır zaten.Ben öyle düşünürüm hep.

acıktım ben ya. öğlen yemek yedim az önce de meyve yedim ama hala açımmmm

ben daha sabah yediğim 2 poğaçayla duruyorum. Acıktım, bişeyler yiyim bende. :)

Teşekkür ederim canım.Herşeyde bi hayır vardır zaten.Ben öyle düşünürüm hep.

ben daha sabah yediğim 2 poğaçayla duruyorum. Acıktım, bişeyler yiyim bende. :)

hemen bişeyler ye bence de. sen açken bebeğin de aç. boşver sen patron olacak o kalası. bebeğini düşün. inşallah eşin içinde daha güzel fırsatlar çıkar

yİYİN KIZLAr bebişler büyüsün

bizim burası mahrumiyet gibi. şehre 40 km uzaklıkta. en yakın marketle 7 km mesafe var. sağımız solumuz tarla. bi tek bisküvi makinesi var. hafta sonu yaklaştı talan edilmiş resmen doğru dürüst bişey yok. evden getirdiklerimi de yedim. offf akşama kadar nasıl dayanıcam

Merhabalar kızlar..öncelikle herkesin kandili mübarek olsun :))
Dün k.validem bebişim için ultra primanın yeni doğan bezinden almış bir paket.90 küsür tane var sanırım.gerçi pek inceleme fırsatı bulamadım akşam.Bakalım inş.bez konusundan memnun kalırız.Deneyip görcez artık..
ındirim varmış sanırım bu bezde bilginiz olsun..

Herkesin kandili mübarek olsun.Allah bütün hastalara şifalar versin.
Damlacııım sende dua at Allah sonunda herkesin yaptıını karşısına çıkarıyor merak etme üzme kendini.
Allah herkesin yardımcısı olsun

hehe bende aldım seker sanırım 92 tane cıkıyor ıcınden 16tl almıstım burda bı marketten yenı prıma cıktıya ondan ucuzlattılar sanırım ayyyy mıdem dehset ya

hehe bende aldım seker sanırım 92 tane cıkıyor ıcınden 16tl almıstım burda bı marketten yenı prıma cıktıya ondan ucuzlattılar sanırım ayyyy mıdem dehset ya

Cnm ben fiyatını bilmiyorum ama aynısıdır o zaman :)) Mide ekşimeleri bende ara ara oluyor ama öle çok kötü derecede değil neyseki.soda içsen belki faydası olur..

Kızlar bim e bebiş deterjanı felan geliyormuş fiyatıda çok uygun ben bingo yumuşatıcı kullanıyordum,tavsiyede ediyorlarmış bu ürünü bi bakın derim

Gerçi yenidoğan için deterjandan toz sabun daha iyi diyorlar ama olsun bozulacak değil yaa biraz büyüyünce kullanırız...

Son düzenleme:
Ben dalin aldım canım annem yıkamış tam bebiş bebiş kokuyor kıyafetleri eşime koklattım sanki kucağımda bebek var dedi

Saol toxic cimm..ama ben yumuşatıcı kullanmayayım diyorum bebişimin çamaşırları için..dalan roxi bitkisel sabun tozunu aldım zaten..annemde gelinimize ondan alıp geçen hafta yıkadılar çok güzel oldu mis gibide kokuyo dedi..bakalım yumuşatıcı kullanmadan deneyeyim diyorum bende..

bizde dün yıkadık sonunda cicilerimizi, hacı şakir sabun tozunu kullandık sadece, öle pek ahım şahım kokusu yok bildiğimiz kokular ama ben deterjan kokusu hastası olduğum için gidip gelip kokluyorum ya dayanamadım elimi de yıkadım yuh bana

Ediyorum zaten canım . opuyorumnanaktan Amin . Allah'tan bizim aile birbirine çok düşkün.Annemler, dayımlar, teyzemler her zaman yanımdalar. Biraz kalabalık bi aile annemlerinki. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 9 kardeşler. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bende aynı sabundan aldım hatta elde olandanda alıp battaniye ve anakucaı örtülerini felan yıkadım onla yine alıcam dalan roxy kalanları yıkıcam.Ama bundanda alıcam biraz büyüyünce bunları kullanırım açılmassa bozulmaz nasılsa..Yumuşatıcıyı da uyku seti,nevresim battaniye felan yıkarken kullanırım tenine direk değmeyen şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…