2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ne soracağım size?
aramızda özel sağlık sigortası olan arkadaşlar var mı ( didem sen vardın sanırım yanlış hatırlamıyorsam )
benim ilk yılım doluyo ikinciye yenileyeceğim ve doğumumu karşılayacak ama çok ucuk fiyat verdiler ya sinir oldun ne anlamı kaldı o zaman klava:
birde fiyata bebek dahil değil ayrıca bebek doğduktan sonra tekrar para ödeyeceğiz.

Ne zaman geliyomuş ?

Ben dalin aldım canım annem yıkamış tam bebiş bebiş kokuyor kıyafetleri eşime koklattım sanki kucağımda bebek var dedi

Bende Dalan Roxy aldım . Ama daha kullanmadım. kaydirigubbakcemile3

Canım gerçekten bilgim yok bana eşimin iş yeri yapıyor sigorta doğar doğmaz bebişe de ayrı sigorta yapacaklar o yüzden onun masrafları onun sigortasından karşılanacak 1 terslik çıkarsa. Ama hastaneden öğrendiğim ilk kontrolleri filan hep doğum paketi kapsamında tek fiyat o da benim sigortamdan çekilecekmiş. Benim gittiğim hastanede sezeryan 3300(sgklıya da özel sigortalıya da) sigortam %80ini karşıladığı için 660tl vericem ben. BU arada tahlillerde haklısın nst sgklıya 50tl özel sigortalıya 170tl zaten özel sigortadan da karşılatsam yüzde yirmisini 35tlyi ödüyorum...

Ay sorunu yanlış anladım sen sigortanın fiyatından bahsetmişsin biz para ödemiyoruz canım dediğim gibi şirketi yapıyor eşimin sanırım cüzi bir şey kesiliyordur maaşından ama zorunlu zaten

Hımm evet olabilir.yani biraz büyüdüklerinde bu tarz deterjanları kullanabiliriz tabii..yerimseniben

Ne kadar fiyat verdiler? akannehir

ilk sene 1200 kusur ödedik ama doğuma dair hiç bi şeyi karşılamadı.
şimdi ikinci senem doluyor 8 temmuzda,9 temmuzdan itibaren karşılayacak doğuma dair her şeyi ve bu yılda bana 2850 tl civarı fiyat verdiler ve bu fiyata bebek dahil değil bebiş doğuncada onu da karşılaması için sigortaya eklettircez o zamanda 700-1000tl arası bi fiyat daha ödiycez
1200 + 2850 +700 = 4750 tl ye geldi bana doğum özel hastanede yapsam daha az fiyat verirdim yani

Canım ama ilk 1 seneki bebişin aşı ve muayenelerini de düşün ama cidden fiyat çok uçuk yaws

ne zaman geliyomuş ?

Bende dalan roxy aldım . Ama daha kullanmadım. Kaydirigubbakcemile3

bende dün roxy den aldım bebişim kıyafetlerini yıkadık cok güzel kokuyo birde makinaya attık
bimde bulamadım yoktu kipadan aldım 8-9 lira bişeydi

canım yarın son günüymüş benimde yeğenim bakmaya gitti şimdi kaldıysa alıcak

ben dün bime baktım öle birşey yoktu belki yeni gelecektir

Kız ben aldım 6,5 tl falandı . En büyüğünden aldım hemde. Roxy yani. Diğer bingonun ki yarın geliyomuş, sitesine baktımda. Cuma günleri geliyo genelde. Yarın alırım bende. Böyle ara sıra gelen şeylerde hemen bitiyo. o yüzden sabah erkenden almak gerek. kaydirigubbakcemile3

bende cuma günleri geliyor diye biliyorum internet sitesinde de aynısı yazıyo.18/06/2010 stoklarla sınırlı diyor fiyatı da çok çok uygunmuş

Evet bayağı uygun fiyatı. Bİm bizim eve çok yakın, hatta bizim evle aynı sırada. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kapıdan çıkıp 20 adım attıktan sonra bime giriyorum. kaydirigubbakcemile3 Funda'cım , istersen ben alırım sana yarın,yani çalışıyosun ya , kalmaz belki . opuyorumnanaktan

Canım ama ilk 1 seneki bebişin aşı ve muayenelerini de düşün ama cidden fiyat çok uçuk yaws

ikinciyede yaptırıcaz artık mecbur ilk sene o kdr para ödedik boşa gitmesin yani.
zaten el mecbur diye fiyatı bu kdr yüksek tutuyolar biliyolar hamileyim ve yaptırcam yani sinir oldum yok yere kötükedihüso

kızlarrrr bugün yoğunduk yazamadk kaynamış yine buralar sıcaktan mı ne:) hastaları olan herkese allahım acil şifalar versin. hepinizi çoook öpüyorummmm

bilmiyorum ki gelsin bilgi vercem belkide öledir ben 18 i son günü onlar kalkıp yeni ürün geliyor die biliyorum terside olabilir hani

Tam tersi olmalı, çünkü bi cuma günü demir sebzelik gelicekti bime , sabah olunca eşim gidip almıştı hemen. kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…