Ben dalin aldım canım annem yıkamış tam bebiş bebiş kokuyor kıyafetleri eşime koklattım sanki kucağımda bebek var dedi
kızlar ne soracağım size?
aramızda özel sağlık sigortası olan arkadaşlar var mı ( didem sen vardın sanırım yanlış hatırlamıyorsam )
benim ilk yılım doluyo ikinciye yenileyeceğim ve doğumumu karşılayacak ama çok ucuk fiyat verdiler ya sinir oldun ne anlamı kaldı o zamanklava:
birde fiyata bebek dahil değil ayrıca bebek doğduktan sonra tekrar para ödeyeceğiz.
Bende aynı sabundan aldım hatta elde olandanda alıp battaniye ve anakucaı örtülerini felan yıkadım onla yine alıcam dalan roxy kalanları yıkıcam.Ama bundanda alıcam biraz büyüyünce bunları kullanırım açılmassa bozulmaz nasılsa..Yumuşatıcıyı da uyku seti,nevresim battaniye felan yıkarken kullanırım tenine direk değmeyen şeylere.
kızlar ne soracağım size?
aramızda özel sağlık sigortası olan arkadaşlar var mı ( didem sen vardın sanırım yanlış hatırlamıyorsam )
benim ilk yılım doluyo ikinciye yenileyeceğim ve doğumumu karşılayacak ama çok ucuk fiyat verdiler ya sinir oldun ne anlamı kaldı o zamanklava:
birde fiyata bebek dahil değil ayrıca bebek doğduktan sonra tekrar para ödeyeceğiz.
Ne zaman geliyomuş ?
Bende Dalan Roxy aldım . Ama daha kullanmadım. kaydirigubbakcemile3
Canım yarın son günüymüş benimde yeğenim bakmaya gitti şimdi kaldıysa alıcak
ilk sene 1200 kusur ödedik ama doğuma dair hiç bi şeyi karşılamadı.
şimdi ikinci senem doluyor 8 temmuzda,9 temmuzdan itibaren karşılayacak doğuma dair her şeyi ve bu yılda bana 2850 tl civarı fiyat verdiler ve bu fiyata bebek dahil değil bebiş doğuncada onu da karşılaması için sigortaya eklettircez o zamanda 700-1000tl arası bi fiyat daha ödiycez
1200 + 2850 +700 = 4750 tl ye geldi bana doğum özel hastanede yapsam daha az fiyat verirdim yani
ne zaman geliyomuş ?
Bende dalan roxy aldım . Ama daha kullanmadım. Kaydirigubbakcemile3
canım yarın son günüymüş benimde yeğenim bakmaya gitti şimdi kaldıysa alıcak
Ama ama ama ama 18.06.2010 (stoklarla sınırlıdır) bu tarihte gelicek yazıyo. Cuma günleri geliyo diye biliyorum ben. akannehir :)
bende dün roxy den aldım bebişim kıyafetlerini yıkadık cok güzel kokuyo birde makinaya attık
bimde bulamadım yoktu kipadan aldım 8-9 lira bişeydi
ben dün bime baktım öle birşey yoktu belki yeni gelecektir
Ama ama ama ama 18.06.2010 (stoklarla sınırlıdır) bu tarihte gelicek yazıyo. Cuma günleri geliyo diye biliyorum ben. akannehir :)
bende cuma günleri geliyor diye biliyorum internet sitesinde de aynısı yazıyo.18/06/2010 stoklarla sınırlı diyor fiyatı da çok çok uygunmuş
Canım ama ilk 1 seneki bebişin aşı ve muayenelerini de düşün ama cidden fiyat çok uçuk yaws
,bende cuma günleri geliyor diye biliyorum internet sitesinde de aynısı yazıyo.18/06/2010 stoklarla sınırlı diyor fiyatı da çok çok uygunmuş
bilmiyorum ki gelsin bilgi vercembelkide öledir ben 18 i son günü onlar kalkıp yeni ürün geliyor die biliyorum terside olabilir hani
Tam tersi olmalı, çünkü bi cuma günü demir sebzelik gelicekti bime , sabah olunca eşim gidip almıştı hemen. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?