2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşşekür ederim canım anneme aldırıyım sen şimdi biliyorsun iş durumu kritik eldekileri iyi kullanmak lazım ama düşünmen bile yeter sağol canım

bilmiyorum ki gelsin bilgi vercem belkide öledir ben 18 i son günü onlar kalkıp yeni ürün geliyor die biliyorum terside olabilir hani

Geldi mi yeğenin, beni boşa gönderdin diye sinirlendi mi yoksa. kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr bugün yoğunduk yazamadk kaynamış yine buralar sıcaktan mı ne:) hastaları olan herkese allahım acil şifalar versin. hepinizi çoook öpüyorummmm

Biz de öptük canımmm.opuyorumnanaktan

,

yarın sabah saat 9'da gelicek demişler :))) yarın bütün hamişLer bime hurra :))) siz doğru biliyormussunuz ben ürün gelmeden nete eklemiyorlar die biliyordum

Heee gelmiş yeğenin. kaydirigubbakcemile3 şimdi herkes yarın 9 da mı kalkıcak. sempatiksalakcinni

kızlar o bime gelen set 9.90 liraymış haberiniz olsun bende yarın kocamı dikeyim kapısına da alsın:=) dalan roxy i almıştım ama ii olur o da dursun. bu arada damlacım boş ver şerefsizleri sen sen kocanı kocan da kendini biliyor sonuçta o yüzden hiç üzme kendini

Sabah 9 işin esprisi oluyor sanırım acılıs saatleri saten 9 bizde illa o saatte hücum etmices heralde :))) öğleden sonra yine gönderirim,yeğen eczaneye gidiyordu yolunun üstü bişe istion mu diye sorunca vrsa al yaptım )) kızmadı yani

teşşekür ederim canım anneme aldırıyım sen şimdi biliyorsun iş durumu kritik eldekileri iyi kullanmak lazım ama düşünmen bile yeter sağol canım

Önemli değil canım, eğer işi falan olurda alamazsa bi mesaj atarsın ben alırım.opuyorumnanaktan

Evet bize de fiyatı uygun geldi, hep beraber almaya karar verdik. kaydirigubbakcemile3 Evet canım kocamı biliyorum ben.opuyorumnanaktan Zaten kupon iptal edildi. Eşim kuponun iptal edileceğini bile bile neden alsın kuponu kendine. yada bi gün öncesinden alırdı parasını. kimse de almamış parayı, demekki kupon bi yere düştü.Ya da çöpe gitti yanlışlıkla.

Ya kızlar ben anlamadım ne alıyorsunuz

bebek deterjanı. kaydirigubbakcemile3

Yuppİ herkes topİkte erkenden olacak :))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

işin espirisi filan değil gerçekten erkenden bitiyo :)))

Bence sende 9 da kalk git bime. Böyle promosyonlarda millet sabahın 8 inde kapıda bekliyo bilmiyosun sen. Bizim burda bim var, bişey almaya gidince bulamıyosun , herkes sabah almış oluyo. kaydirigubbakcemile3b kaydirigubbakcemile3b

Sorma pınarcım bzaen okuyamıyorum bazen de okuyorum ama anlayamıyorum:)Bu sıcaklar mahvetti beni Masal durmadan tekme atıyor is yerindeyim zaten üff üfff

1 aşada 1 de yukarda bim var alırım birinden ben 9 da ancak uyanıp kahvaltı edip eşimi gnderip kendimi geri yatağa atıp 12-12:30 gibi ancak kalkabiliyorum geceleri ağrı ve terden uyuyamadığım için kalmassa sansımıza artık guclubacismile

Bende eskiden erken kalkmayı sevmezdim, şimdi sabahın 10'unda kurulu saat gibi kalkıyorum. bi daha da uyuyamıyorum. kaydirigubbakcemile3

Kızlar yumuşatıcı demişken ben yüz havlularını bi türlü yumuşatamıyorum. Yumoş kullanıyorum. Ama havlularım yine sert oluyo. Nasıl yumuşatılır bu havlular ? bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…