- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
evet bayağı uygun fiyatı. Bim bizim eve çok yakın, hatta bizim evle aynı sırada. Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kapıdan çıkıp 20 adım attıktan sonra bime giriyorum. Kaydirigubbakcemile3 funda'cım , istersen ben alırım sana yarın,yani çalışıyosun ya , kalmaz belki . Opuyorumnanaktan
bilmiyorum ki gelsin bilgi vercembelkide öledir ben 18 i son günü onlar kalkıp yeni ürün geliyor die biliyorum terside olabilir hani
kızlarrrr bugün yoğunduk yazamadk kaynamış yine buralar sıcaktan mı ne:) hastaları olan herkese allahım acil şifalar versin. hepinizi çoook öpüyorummmm
,
yarın sabah saat 9'da gelicek demişler :))) yarın bütün hamişLer bime hurra :))) siz doğru biliyormussunuz ben ürün gelmeden nete eklemiyorlar die biliyordum
bimde 9,90a ne varmış her bimde varmıyjmış ya bana da diyin
Geldi mi yeğenin, beni boşa gönderdin diye sinirlendi mi yoksa. kaydirigubbakcemile3
Biz de öptük canımmm.opuyorumnanaktan
Heee gelmiş yeğenin. kaydirigubbakcemile3 şimdi herkes yarın 9 da mı kalkıcak. sempatiksalakcinni
teşşekür ederim canım anneme aldırıyım sen şimdi biliyorsun iş durumu kritik eldekileri iyi kullanmak lazım ama düşünmen bile yeter sağol canım
kızlar o bime gelen set 9.90 liraymış haberiniz olsun bende yarın kocamı dikeyim kapısına da alsın:=) dalan roxy i almıştım ama ii olur o da dursun. bu arada damlacım boş ver şerefsizleri sen sen kocanı kocan da kendini biliyor sonuçta o yüzden hiç üzme kendini
Ya kızlar ben anlamadım ne alıyorsunuz
Yuppİ herkes topİkte erkenden olacak :))))
sabah 9 işin esprisi oluyor sanırım acılıs saatleri saten 9 bizde illa o saatte hücum etmices heralde :))) öğleden sonra yine gönderirim,yeğen eczaneye gidiyordu yolunun üstü bişe istion mu diye sorunca vrsa al yaptım)) kızmadı yani
Sabah 9 işin esprisi oluyor sanırım acılıs saatleri saten 9 bizde illa o saatte hücum etmices heralde :))) öğleden sonra yine gönderirim,yeğen eczaneye gidiyordu yolunun üstü bişe istion mu diye sorunca vrsa al yaptım)) kızmadı yani
Bence sende 9 da kalk git bime. Böyle promosyonlarda millet sabahın 8 inde kapıda bekliyo bilmiyosun sen. Bizim burda bim var, bişey almaya gidince bulamıyosun , herkes sabah almış oluyo. kaydirigubbakcemile3b kaydirigubbakcemile3b
Bimde 9,90a ne varmış her bimde varmıyjmış ya bana da diyin
1 aşada 1 de yukarda bim var alırım birinden ben 9 da ancak uyanıp kahvaltı edip eşimi gnderip kendimi geri yatağa atıp 12-12:30 gibi ancak kalkabiliyorum geceleri ağrı ve terden uyuyamadığım içinkalmassa sansımıza artık guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?