2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum kendinize çok ii bakınnnnnnnnnn annişler doğurmayın skaın olur mu:) ay daha eve gidecem kaynanam aşermiş canı mücver istiyormuş onu yapacam hamile o ya:) bizim evde

Kızlar ben evime cıkıyorum,dükkan perişan etti beni iyice terledim silinip gidim kendinize ve bebişlerinize cok ii bakın ve unutmayalım bugün kandil hepimiz birbirimize dua edelim. KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN ARKADASLAR

kızlar ben çıkıyorum kendinize çok ii bakınnnnnnnnnn annişler doğurmayın skaın olur mu:) ay daha eve gidecem kaynanam aşermiş canı mücver istiyormuş onu yapacam hamile o ya:) bizim evde

Güle güle canımmm. opuyorumnanaktan Ben dün yapmıştım mücver, bi kaç tane kaldı,yollıim istersen. kaydirigubbakcemile3

Güle güle canımmm.Sende kendine ve bebeğine iyi bak. Seninde kandilin mübarek olsun. opuyorumnanaktan

bugün buluşalım hem biraz konuşur rahalrdık ama artık dışarı cıkmam ve gezemem kocam tarafından yaskalandı şaka bir yana doktor dinlen harket etme cok fazla dei oda beni anneme gönderiyo oda geceleri gelecekmiş ama ben evimde kocamın koynunda uyumak istiyorum

Sen onu tatile göndermedin diye misilleme mi yapıyo yoksa sana. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben de geçmişe takılı kalmaktan gelemiyorum bi türlü buraya. Sonra işim çıkıyor daha da birikiyor geçmiş. Kandilinizi kutlamak bile fırsat olmayacak diye korkup geldim hemen. Herkese hayırlı kandiller diliyorum. Allah tüm dualarımızı kabul etsin, bebişlerimize bol bol sağlık sıhhat versin ve bizlere de kolayca bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallahh arkadaşlar.

çıkan herkese hoşçakalın. bende çıkıyorum arkadaşlar kendinize iyi bakın

Güle güle canım. opuyorumnanaktan

yok ben cnm misilleme yapsa gece gelmez :)

Şaka yaptım zaten canım. opuyorumnanaktan
Akşama ne yemek yapsam dye düşünüyorum, aklıma hiç bişey gelmiyo. Bu sıcaktada sıcak yemek yenmez ki. :roflol: Hiç yemek yapasımda yok zaten.Ama yapmam gerek.akannehir

Hayırlı kandiller canım. Aminnnnn. :Saruboceq: :CüvCüv:

amin cümlemizi inşallah herkesin kandili mübarek olsun

ya kızartma yap yada makrna peynir karpuz bu sıcakta yenmiyo ben annemde yicem onun için şaslıyım :))

ya kızartma yap yada makrna peynir karpuz bu sıcakta yenmiyo ben annemde yicem onun için şaslıyım :))

Kızartma yemezki kocam. Ona yemek beğendirmek biraz zor. opuyorumnanaktan Bana kalsa mantarlı tavuk yaparım. Ama kocam mantarda tavukta yemez. kaydirigubbakcemile3 Kıyma alıp köfte yapmaya karar verdim.Bi de patates kızartırım. cokacimcoook

yeteer daha ne olsun balık yiyin balık :))))) şaka bir yana balık bebek için cok sağlıklı balıkhaneye giderseniz saçları fare kuyrugu gibi olan bi dengesiz var o benim kocam söylersin hani bir site varya ben ordan karının arkadasınım de o biliyo :)))

Evet ben çok severim balığı . opuyorumnanaktan Ama kocam balıkta yemez. :roflol: :roflol: :roflol: Alınca ben kendime yapıp yiyorum. Aaaa ben sana bişey anlatıcaktım kızzz, unuttum. Eşim sima olarak tanıyomuş eşini. Ama anlatıcağım konu bu değil. :roflol: :roflol: Senin bi kız arkadaşınla ilgili. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hangi kız arkadasımla ilgili merak ettim özelden yaz istersen ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…