2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tüm anne adaylarına selamlar. Sizi bir süredir takip ediyorum ama nedense hep okumakla yetindim. Ama bugün Kandil kutlamak lazım diye düşündüm. Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah kazasız doğum nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...Amin

Hoşgeldin canım. Senin de kandilin mübarek olsun. Aminnnnn. :Saruboceq: Sadece kandillerde değil, diğer günlerde de aramıza bekleriz. :1hug:

çamaşırları evde kurutmazsan istediğin kadar yumuşatıcı dök yine sert olur.açık hava sertleştiiyo arkadaşım

hosgeldınnn artık herzaman beklerız bebeiş kızmı erkekmı adı ne olcak....ammada meraklıyım halısnaya ozelden mesaj ataıyorsun o senı lıstemıze eklşer canım

Teşekkürler arkadaşlar.. ben herzaman burdayım aslında (pasif olarak) :) hamileliğim baya porblemli oldu o yüzden hiç iş görmüyorum. böle pc başında oyalanıyorum hergün. Bebeğim kız olacak hayırlısıyla adını Zeynep Yaren koyucaz büyük ihtimal.

güzel anneler hepinizin regaip kandili mübarek olsun allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh bol bol dua edin kızlar bugün yaradanımın dua kapıları açık bebeklerimiz için şehitlerimiz için ölmüşlerimiz ve hastalıkla savaş veren tüm herkes için dua edinnn iyi kandiller

senınde kandılın mubarek olsun canım insallah herkes sağsalım kucagına alır allahım olmayanlarada verırsın

herkese günaydınlar bugün çok güzel bir gün olacak eminim:) çünkü bugün haftanın son iş günü:) ama kocişimle tartıştım sini oldıum sabah sabah bi tişört giymiştim tiril tiril altına kot pant. tam göbek hizamda dar oluyo yani tam oturuyo üst tarafı bol ama ne dese beğenirsiniz niye bunun üstüne bişi giymedin be vicdansız ben yanıyom diye nerdeyse itfaiyede anons yapacam herif kapat diyo sabah sabah moralimi bozdu gıcık neyse bende onu bugün aramayayım da aklı başına gelsin.
dr a gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah. bu arada aramıza yeni arkadaşlar da katılmış galiba hoş geldiniz...

Günaydınlarr. Çok erken geldim bugün. Malum gidiyoruz bu akşam. Kocam da yarım gün izinli, öğlen gelecek. Son rötuşları yapacağız.
Dün akşam kocişim arkadaşına gidecekti (2. yeltenme). Akşam 6,5'ta aradı çıkıyorum, en geç 10'da evdeyim diye. Ben de "babam rahat durmaz, buzdolabını itmeye kalkar; gecikme fazla da beraber çekersiniz" dedim. O da "iyi" dedi. Tam tahmin ettiğim gibi k.pederim yemekten sonra buzdolabını dürtüklemeye başladı tek başına (dolap da bizim dolap. O biçim dolap... Dev gibi). "Babacım, Emre gelince yaparsınız beraber" dedim, "yok" dedi "ben yaparım". Tam içimden kocamı kalaylıyordum kiiii bir de ne göreyim? Kocam arkamda bitti. Anaaa, gitmemiş arkadaşına. "Sen niye burdasın? Gitmedin mi arkadaşına?" dedim. "Boşver, işimiz var burada. Bir ara giderim" dedi. Yeminle bir ara halüsinasyon görüyorum sandım. Mutfakta işim vardı, yanağımdan öpünce anladım gerçekmiş :asigim: . Şaşırdım ama çok sevindim. Kocam arkadaşını değil, evimizi tercih etti.
Siz ne yaptınız?? Ay pınarcım ne kıskanç kocan varmış, benimkinden kıskanç olmasın. Allah yardımcın olsun.

Herkese günaydın kızlar,

Bel fıtığım artık tavan yapmış durumda bacağıma vurup duruyor ve resmen ağlıyorum ya ne yapıcam Allah bilir dua edin bana kızlar

Herkese günaydın kızlar,

Bel fıtığım artık tavan yapmış durumda bacağıma vurup duruyor ve resmen ağlıyorum ya ne yapıcam Allah bilir dua edin bana kızlar

Kuşuum, günaydın hoşgeldin. Geçmiş olsun canım ya. Yapılcak hiç mi birşey yok?? bilmiyorumkismile

Yok zaten biliyorsun benim hamilelikten önce de belim sorunluydu artık yatıcam sanırım 2 hafta daha dayanıp çalışsam zaten doğuma 4-5 hafta kaldı:1rolleyes:

Ne diyeyim kuşum yaw? Müzmin fıktıkla ilgili birşey bilsem de söylesem... İlaç, ağrı kesici filan fayda etmez mi? Hani dayanacaksın da ilaçla dayansan en azından. Tıp herşeye çare bulmuş. Bunun ağrısını hafifletecek birşey de icat etmiştir herhalde.

Herkese günaydın kızlar,

GÜNAYDIN CNM hoş geldin ya şu fıtık için yapacak bşi yok mu ağlamaktan başka allah şifanı versin cnm benim

çiğdoş valla kocam acayip kıskanç sinir ediyo klava:

Valla çare deyince bel konusunda çok az ben çok çektim ilaç desen bebişe kıyamam şimdi kalmış kaç hafta neyse kızlar şu yeni gelen kıza 2 tane göstereceğim iş var sonra hemen gelirim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…