- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
Tamammm. kaydirigubbakcemile3 Yazdım yolladım. sempatiksalakcinni Gülmek yok. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
BENDE YAZDIM delikafaduldendelikafadulden
Tüm anne adaylarına selamlar. Sizi bir süredir takip ediyorum ama nedense hep okumakla yetindim. Ama bugün Kandil kutlamak lazım diye düşündüm. Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah kazasız doğum nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...Amin
Kızlar yumuşatıcı demişken ben yüz havlularını bi türlü yumuşatamıyorum. Yumoş kullanıyorum. Ama havlularım yine sert oluyo. Nasıl yumuşatılır bu havlular ? bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tüm anne adaylarına selamlar. Sizi bir süredir takip ediyorum ama nedense hep okumakla yetindim. Ama bugün Kandil kutlamak lazım diye düşündüm. Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Allah kazasız doğum nasip etsin, evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...Amin
güzel anneler hepinizin regaip kandili mübarek olsun allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh bol bol dua edin kızlar bugün yaradanımın dua kapıları açık bebeklerimiz için şehitlerimiz için ölmüşlerimiz ve hastalıkla savaş veren tüm herkes için dua edinnn iyi kandiller
herkese günaydınlar bugün çok güzel bir gün olacak eminim:) çünkü bugün haftanın son iş günü:) ama kocişimle tartıştım sini oldıum sabah sabah bi tişört giymiştim tiril tiril altına kot pant. tam göbek hizamda dar oluyo yani tam oturuyo üst tarafı bol ama ne dese beğenirsiniz niye bunun üstüne bişi giymedin be vicdansız ben yanıyom diye nerdeyse itfaiyede anons yapacam herif kapat diyo sabah sabah moralimi bozdu gıcık neyse bende onu bugün aramayayım da aklı başına gelsin.
dr a gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelin inşallah. bu arada aramıza yeni arkadaşlar da katılmış galiba hoş geldiniz...
Herkese günaydın kızlar,
Bel fıtığım artık tavan yapmış durumda bacağıma vurup duruyor ve resmen ağlıyorum ya ne yapıcam Allah bilir dua edin bana kızlar
Kuşuum, günaydın hoşgeldin. Geçmiş olsun canım ya. Yapılcak hiç mi birşey yok?? bilmiyorumkismile
Yok zaten biliyorsun benim hamilelikten önce de belim sorunluydu artık yatıcam sanırım 2 hafta daha dayanıp çalışsam zaten doğuma 4-5 hafta kaldı:1rolleyes:
Herkese günaydın kızlar,
Bel fıtığım artık tavan yapmış durumda bacağıma vurup duruyor ve resmen ağlıyorum ya ne yapıcam Allah bilir dua edin bana kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?