2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜNAYDIN CNM hoş geldin ya şu fıtık için yapacak bşi yok mu ağlamaktan başka allah şifanı versin cnm benim

çiğdoş valla kocam acayip kıskanç sinir ediyo klava:

Benimki de kıskanç ama değişik bir kıskanç. Örneğin, o yokken ne giydiğime dikkat eder. Sorar, kızar da... Ama o varken istediğimi giyerim, istediğim gibi makyaj yaparım. Balayında Fethiye'ye gitmiştik, inanır mısın resmen don gibi şort ve straples giymiştim. Sadece bikiniye izin vermedi, çok seksi kırmızı taşlı bir mayo almıştı bana. Ne yaptığını anlıyorum "ben yokken birisi asılmasın, ben varken sıkar biraz asılmak" diye düşünüyor işte. Karnım acayip büyüdü, hala kıskanç, bazen hoşuma gidiyor; bazen gıcık oluyorum.

Arkadasını degil bizi tercih etti cumlesi yanlıs degil mi acaba?.. Bir erkek veya kadın zaman zaman hemcinsi arkadaslarıyla bir iki saat vakit geçirme ihtiyacı duyabilir, bunun " eşim beni degil arkadasını tercih etti " diye algılanması son derece yanlıs. Insanın zaman zaman ruhunu rahatlatacak sohbetlere veya degisikliklere ihtiyac duyması bence gayet dogal, bu da karşındaki eşi icin bir kazanım veya kaybedim olarak algılanmamalı bence..

günaydınlar herkeseee
hepinizi kocaman öperiz kızımla ben:))
nasılsınız bugün
benim bütün kemiklerim ağrıyor omzum ve kürek kemiğim tutuk durumda
dün akşam ilk defa kalsiyuma başladım tadı güzelmiş yaa:) burdan duyduğumdan içmiyodum ama limon aromalı :) fayda eder inşallah

Günaydın canım. Bunu bir de şöyle düşün, evi taşınacak adamın arkadaşında vakit geçirmesi beni elbette ki üzerdi. Ki benim eşim gamsızdır. İş yapmaya alışık değildir. Onun yerine yapacak birileri vardır her zaman. Öyleyken bile, kendisi için zamanında beni çoook kıran eşim, evine gelip işini yaptı.
Arkadaşıyla vakit geçirmesinde elbette bir sorun yok, öyle bir sorun olsaydı öğlen arayıp "bugün halletmeye bak çocuğun bilgisayarını" demezdim. Ama dün gitseydi, k.pederimin beli incinebilirdi, mübarek gece de alkol alabilirdi -hatta alırdı, çünkü geçen gece kendi söyledi-. Ben onun dışarıda vakit geçirmesine karşı değilim hayatım, yanlış anladın beni. Ama kocam o arkadaşıyla benim aramda tercih yapması gerektiğinde hep onun tarafında oldu. İlk kez benimleydi ve gayet normal olarak bu beni sevindirdi.

Hoşgeldin kusu, çok geçmiş olsun. İlaçların da şifa olsun.

Anladım cnm haklısın .. herkes yasadıgını bilir.. Allah butun çiftlere huzur mutluluk geçim versin..

Anladım cnm haklısın .. herkes yasadıgını bilir.. Allah butun çiftlere huzur mutluluk geçim versin..

Anlatılacak gibi değil. Bez bebek gibi olmuştu kocam bir ara. Ve elinden bebeği alınıp ağlayan sadece ben olmuştum. Ayrıca da düğünde elimi sıkmamıştı :dilcikar: . Biraz da o ağlasın. Pis n'olcak.

Kızlar konumuzla alakası yok ama size cok ciddi bir tavsiyem var , Dogan Cuceloglunun YETISKIN COCUKLAR kitabını okumanızı muhakkak tavsiye ediyorum, cocuklugumuzdan beri gordugumuz davranıslar ve bizim cocuklarımıza gostermemiz gereken davranısların roman tadında harika bir analizi.. Ben bu kitaba bayıldım..

Günaydınlaarrr :) _angel+, Wild_Wild_Cat+, BEBEGIMMMMMM, berrakada, laluz24z, esterya, elifbektas :)))

Sabah bim in kapısının önünde bekleyen insanlar gördüm ... sanıyorum akşama kadar pek bişi kalmaz :))

iyi canım süper
yakınmı kayınvalidenlere :)

Yakın yakın, bir sokak aşağısı bizim evimiz. Yürüme mesafesi ile 2dk alır en fazla.

Günaydınlaarrr :) _angel+, Wild_Wild_Cat+, BEBEGIMMMMMM, berrakada, laluz24z, esterya, elifbektas :)))

Sabah bim in kapısının önünde bekleyen insanlar gördüm ... sanıyorum akşama kadar pek bişi kalmaz :))

Günaydın canım, hoşgeldin. Bim de ne var ki? CADIARZU

Ya evlilik bölümünde kadıncağızın biri dayak yemiş kocasından "ne yapayım" diye soruyor. Herkes "boşan boşan" demiş, fikirlerini söylemişler. Ben de " Hakim senin isteğin üzerine, bir süre ayrılık kararı verebilir. Boşanmadan evvel, iki tarafın da düşünüp taşınması için en az 3 ay ayrılık kararı verilerek, 3 ay sonra ikinci bir dava ile sonuca bağlanabilir. İyi düşün derim, karar yine de senin. " dedim. Genç bir arkadaşımız, küfür etmişim gibi davrandı bana. "
szn gbi düşünen ebeveynler yuzunden dayak yiyen kadınlar ayrılıp evlerine dönemiyorlar işte.
çok merak ediyorum kendi kızınız olsa da yaptı bi eşeklik kocandır döver de sever de mi diyecektnz?
bu mantıkla onu yaparsıınız çünkü." Nasıl suçlamış beni. Aaah ah gençlik işte.

Günaydın, hoşgeldin canım. Hemen gidip bakiim o zaman. :roflol: Gerçi onlar daha büyük ürünler için sıraya girmişlerdir ama olsun. Gözlerine kestirip deterjanı da bitirebilirler. kaydirigubbakcemile3

günaydın canım
bimden mi alıcaksın
ben de akşam gidicem
kalırsa artık

Evet canım, bimden alıcam.Hemen evimin yanında bim .kaydirigubbakcemile3 Uzak olsa üşenirdim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…