GÜNAYDIN CNM hoş geldin ya şu fıtık için yapacak bşi yok mu ağlamaktan başka allah şifanı versin cnm benim
çiğdoş valla kocam acayip kıskanç sinir ediyoklava:
Günaydınlarr. Çok erken geldim bugün. Malum gidiyoruz bu akşam. Kocam da yarım gün izinli, öğlen gelecek. Son rötuşları yapacağız.
Dün akşam kocişim arkadaşına gidecekti (2. yeltenme). Akşam 6,5'ta aradı çıkıyorum, en geç 10'da evdeyim diye. Ben de "babam rahat durmaz, buzdolabını itmeye kalkar; gecikme fazla da beraber çekersiniz" dedim. O da "iyi" dedi. Tam tahmin ettiğim gibi k.pederim yemekten sonra buzdolabını dürtüklemeye başladı tek başına (dolap da bizim dolap. O biçim dolap... Dev gibi). "Babacım, Emre gelince yaparsınız beraber" dedim, "yok" dedi "ben yaparım". Tam içimden kocamı kalaylıyordum kiiii bir de ne göreyim? Kocam arkamda bitti. Anaaa, gitmemiş arkadaşına. "Sen niye burdasın? Gitmedin mi arkadaşına?" dedim. "Boşver, işimiz var burada. Bir ara giderim" dedi. Yeminle bir ara halüsinasyon görüyorum sandım. Mutfakta işim vardı, yanağımdan öpünce anladım gerçekmiş :asigim: . Şaşırdım ama çok sevindim. Kocam arkadaşını değil, evimizi tercih etti.
Siz ne yaptınız?? Ay pınarcım ne kıskanç kocan varmış, benimkinden kıskanç olmasın. Allah yardımcın olsun.
Arkadasını degil bizi tercih etti cumlesi yanlıs degil mi acaba?.. Bir erkek veya kadın zaman zaman hemcinsi arkadaslarıyla bir iki saat vakit geçirme ihtiyacı duyabilir, bunun " eşim beni degil arkadasını tercih etti " diye algılanması son derece yanlıs. Insanın zaman zaman ruhunu rahatlatacak sohbetlere veya degisikliklere ihtiyac duyması bence gayet dogal, bu da karşındaki eşi icin bir kazanım veya kaybedim olarak algılanmamalı bence..
günaydınlar herkeseee
hepinizi kocaman öperiz kızımla ben:))
nasılsınız bugün
benim bütün kemiklerim ağrıyor omzum ve kürek kemiğim tutuk durumda
dün akşam ilk defa kalsiyuma başladım tadı güzelmiş yaa:) burdan duyduğumdan içmiyodum ama limon aromalı :) fayda eder inşallah
Günaydın canım. Bunu bir de şöyle düşün, evi taşınacak adamın arkadaşında vakit geçirmesi beni elbette ki üzerdi. Ki benim eşim gamsızdır. İş yapmaya alışık değildir. Onun yerine yapacak birileri vardır her zaman. Öyleyken bile, kendisi için zamanında beni çoook kıran eşim, evine gelip işini yaptı.
Arkadaşıyla vakit geçirmesinde elbette bir sorun yok, öyle bir sorun olsaydı öğlen arayıp "bugün halletmeye bak çocuğun bilgisayarını" demezdim. Ama dün gitseydi, k.pederimin beli incinebilirdi, mübarek gece de alkol alabilirdi -hatta alırdı, çünkü geçen gece kendi söyledi-. Ben onun dışarıda vakit geçirmesine karşı değilim hayatım, yanlış anladın beni. Ama kocam o arkadaşıyla benim aramda tercih yapması gerektiğinde hep onun tarafında oldu. İlk kez benimleydi ve gayet normal olarak bu beni sevindirdi.
Anladım cnm haklısın .. herkes yasadıgını bilir.. Allah butun çiftlere huzur mutluluk geçim versin..
Hoşgeldin kusu, çok geçmiş olsun. İlaçların da şifa olsun.
sağol canım inşallah olur
sen nasılsın canım
taşınma işi başladı galiba:)
GÜnaydın herkese annem bana deterjanları almıŞ :))
Evet bu akşam eşyalarımızı gönderiyoruz nakliyat firmasıyla. Haftasonu da yarleşmeye çalışırız artık.
GÜnaydın herkese annem bana deterjanları almıŞ :))
Günaydın kızlarrrr. a.s. Ben daha deterjan almaya gidicem. Saatte 10 olmuş. :roflol:
Günaydınlaarrr :) _angel+, Wild_Wild_Cat+, BEBEGIMMMMMM, berrakada, laluz24z, esterya, elifbektas :)))
Sabah bim in kapısının önünde bekleyen insanlar gördüm ... sanıyorum akşama kadar pek bişi kalmaz :))
iyi canım süper
yakınmı kayınvalidenlere :)
Günaydınlaarrr :) _angel+, Wild_Wild_Cat+, BEBEGIMMMMMM, berrakada, laluz24z, esterya, elifbektas :)))
Sabah bim in kapısının önünde bekleyen insanlar gördüm ... sanıyorum akşama kadar pek bişi kalmaz :))
günaydın canım
bimden mi alıcaksın
ben de akşam gidicem
kalırsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?