2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

[ı]
günaydın, hoşgeldin nasıl oldun??
[/ı]

çok şükür iyiyim sen nasılsın

günaydın kızlarrrr. A.s. Ben daha deterjan almaya

gidicem. Saatte 10 olmuş. :roflol:

o ben aldım bile:))) hemde 2 tane almış annem lazımmış diye

[ı]iyi canım süper
yakınmı kayınvalidenlere :)[/ı]

[ı]günaydın canım
güle güle kullan::))[/ı]

teşekkür ederim :)

ya akşam uyuyamadım sorma sabahın 7 sinden beri kuyruktayız :))))))))))

[ı]günaydın canım
nasılsın [/ı]

günaydın hoşgeldin

bizim yaşadığımız yer malumm tutucular anlıyorum onu mesela istanbula gittiğimde çok açık olmasa da istdiğimi giyiyorum:) biz balayına bile gidemedik kışın evlendiğimiz için ama eminim orda da istediğimi giyerim çünkü herkes orda öyle o yüzden bi sorun olmaz ben bundan sonra bikini fln da giyemem bi kaç sene:) şu kızarıklıklar geçmeden çünkü karnım acayip çatladı ben hep gıcık oluyorum valla karışmasına çünkü kaç yaşında insanız b,z biliriz nerde ne hareket edeceğimizi sanki beynimiz yok beyinsiziz ya karı milleti saçı uzun aklı kısa

bizde seni ve kuzuşunu öpüyoruz çok kocamannnn. evet kalsiyumun tadı magnezyuma göre kat be kat ii ama magnezyum afedersiniz sidik gibi:)

:) düüğünde niye elini sıksın ki benimki de düğünde çok oynadım diye surat yapmıştı:)))

GÜnaydın herkese annem bana deterjanları almıŞ :))

günaudınnnn kuşummmmmmmmmm

Günaydın kızlarrrr. a.s. Ben daha deterjan almaya gidicem. Saatte 10 olmuş. :roflol:

günaydınnnnnnn kuzuuu

çok şükür iyiyim sen nasılsın

Şu sataşma yüzünden biraz sinirliyim ama daha iyi olacağım inşallah.

Erkek işte... Sakın karnında çatlak varken ilk sene güneşe çıkma. Çok yüksek bir ihtimal, çatlakların rengi k.rengiye dönüşüyormuş.

Yok şekerim, kocamın arkadaşı... Bütün arkadaşları tebrik etti, elimi sıktı, bu artık kibirinden midir nedir, yüzüme bile bakmadı, uyus şey :dilcikar:

AYY sataşmayı takma kafana millet evlilik kolay bişi zannediyo herhalde tamam dayak çok önemli bir konu bende kaldıramam herhalde ama bi kereye mahsus çok büyük bir ders verilerek affedilir diye düüşünüyorum yani ben önce baya bi acı çektrirdim eşek gibi pişman ederdim ondan sonra barışırdırm ki kıymet bilinsin ondn sonra da hep kaybetme korkusu yaşardı.

sen onu diyon bacım beniim kocamnın halasını hiç sevmem:) ne tesadüf o da beni neden bilmiyom aramızda bi sorun dyok ama öle hissediyoz herhalde ikimz bileziği gitti bana takmamak için kocama astı:) yani çyrek altın takar gibi taktı klava:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar 3 ayların bugün ilk günü ayrıca hepimize hayırlı olsun....

günaydın canım sanada hayırlı cumalar
3 aylar pazar günü başladı canımcım :)
aklında olsun

iyi bari yakın olması :))

:)) bizimde yol üstü ama akşam gidebilirim ancak
bakalım denicem şansımı:))

opuyorumnanaktan

evet iyiydi yani
bi sorun yok:))
bakalım inşallah faydası olur

günaydın canım
nasılsın

Sağol tatlım iyiyim.. bir gün daha buraya gelebildim ve bugün cuma :))) bebeğimle birlikte 8+1 inş :))))

Hoşbuldum canım... her cuma indirimli ürünler geliyor yaa... bugün de bebek deterjanı gelecekmiş... :)) ve tabi farklı şeyler daha :)))

belki bebek deterjanına ilgi göstermezler canım hamile kaç kadın vardır ki aynı yerde

yani çok şükür balıma gelmedi ama gelse bırakırım diye düşünüyorum ben onun elinde dayak yemek için evlenmedim hayatı paylaşmak mutlu olmak için evliyim gerçi oan başka olabilir zaman ve mekan herşeyi değiştirebilir

Böyle konulara yorumun evliler tarafından yapılması taraftarıyım. Öğrenciler, 18 yaşında daha aşkın ne olduğunu bilmeyen çocuklar nasıl "boşan" der. Dayak atmak tabi ki normal değil, ama bunun tedavisi var. Dayak attı boşa, öksürdü boşan. Ayrılık hükmünde tedavi verebilir hakim. Bu herşeye boşan diyenler yarın o kızın "dul" damgası yemesinin vebalini üzerine aldıklarını düşünmüyorlar mı? Sanki amerikada yaşıyoruz. Sex and the city dizisi çekiliyor. Ayrılsın, içine bir otursun adamın. Belki düzelecek, nerden bilebilinir ki? 3 ay sonra baktı istemiyor, boşar gider. Ay sinirim gittikçe artıyor klava: Bebeğim de huzursuzlandı şimdi. Sert sert vuruyor.

boşver canım benim bugün cuma herkes cok mutlu bebeklerimizde öyle :)) öyle düşünürsek öyle o lur

Saygıdeğer arkadaşım, bekar ve öğrenci olduğunuzu gördüm. Sizin yaşlarınızda biz de öyle düşünüyorduk. Hemen herşeye fevri bir davranış gösterirdik.
Öncelikle kocamdan bir fiske bile yemedeğimi belirtmek isterim. Hiçbir zaman da yemeyeceğim garantidir. Şiddeti sırf dayakta aramamak da gereklidir.
Sanırım yazdıklarımı tam okumadan yazmışsın, ben boşanma demedim. Evlilik çok zahmetli, meşakkatli ve kutsal bir kurumdur. Kurulması öyle zordur ki, yıkılması bir kelimeye bakmaz. İleride anlayacağını düşünüyorum. Kangren olan kolu doktorlar elbette keser, ama önce ilaç ile tedavi ederler. Baktılar kurtarılamayacak durumda, o zaman son çare kesilir.
Dediğim gibi, boşanma demedim. Hakimden "ayrılık kararı" vermesini istedim. Bu süre zarfında, koca karısına belirli bir mesafeden fazla yaklaşamaz. İki tarafın da düşünmesi için zamanı olur. Süre bitip, ikinci duruşmaya çıkınca da ister boşanır, ister devam ederler. Hakimden ek olarak, taksirli taraf için de "tedavi hükmü" istenebilir.
Sevgiler.,

Not: Benim kızım yok, oğlum olacak inşallah. Ve oğlum karısına bir gün el kaldırırsa, canına okuyacağımdan emin olabilirsin. Zira benim k.validem kocam bana bağırdı diye oğlunun canına okumuştu.

Aha bu da benim usturuplu cevabım. Neyse gideyim elimi yüzümü yıkayayım, tatlı bir şeyler yiyeyim, belki sakinleşirim. Gelirim 5 dk sonra.

kızlar bıme gelecek cocuk deterjanı roxy ıse almayın ben aldım hıc guzel degıl tekrardan yıkıycam cok agır kokuyor bıde hep tozu kaldı uzerınde hıc memnun kalmadım

günaydın canım nasılsın

Günaydın Onatcım :)

ıyıyım sekerler ama grıp olcam sanırım hapsırıp duruyorum ve nefeste alamıyorum burnum tıkanmıs sızler nasılsınız ya karsı komsum sezeryanla dogum yaptı dıyorkı kesın gogus pompası almalısın sutum gelmedı o olmasaydı mumkun degıl sutum gelmıyordu dıyor.

Şiddet sadece kötekle olmaz; eve kapatmak, aşırı kıskançlık. Çalışmayan karısına 5 kuruş para verilmemesi, sürekli tenkit, küfür... Bunlar da şiddet değil mi?
Hem ben boşanmasın demedim, ayrılsın dedim. Adam belki aşıktır, boş anına gelmiştir, kendini kaybetmiştir. Daha yeni evliler, adam özür de dilemiş. Belki herşey daha güzel olacak. İlk ve son olacak. Kocası diyecek " tamam, tedavi mi olurum, yeter ki geri dön". Benim kocam öyle ağır konuşur ki bana, hem de akrabalarının yanında, dayak atsa daha iyidir inanın.
Aman neyse gidiyorum.

ne güzel :)
ben bu aptal işyerinde yarında çalışıyorum malesef :gitme:
Allah ım bi gelse temmuz 15 de kurtulsam şurdan:))

canım ya bu sıcak günlerde dahada zor grip olmak
Allah ım şifa versin inşallah hastalanmazsın
evet sezeryanda olabiliyomuş duydum bende bakalım tam ne olcağımız belli olsun bende alıcam o zaman
senin bellimi canım nasıl doğum yapacağın

canım ya çok özür dilerim konunun başını aradım ama bulamadım
galiba başka bi yerde mi başladı
noldu niye sinirlendin nereye gidiyosun

canım insanlar akıl vermeye çok meraklı :))

herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz yarın kızımı görmeye gidicez şimdi kahvaltımızı yapalımda
bu sıcaklarda benim cnm hiç bişey yemek istemiyo ama yaa sizde durumlar nasıl

güzel duan ıcın tesekkur ederım canım bende sezeryan olcam normal doguma hıcmı hıc cesaretım yok bıde burda cok ıyı yapamıyorlar normal dogumu korkuyorum cok sakatlanmalar duydum.o yuzden sezeryan olcak benım :) 35,haftada gıdıcem ınsallah doktora tekrar bebısı cok merak edıyorum nasıl oldu kac kılo?karsı komsumun kızı gece bı aglıyor 4 gunluk sıpa bızı bıle uyutmuyor ya uykusuz geceler bızı beklıyor sezeryan oldu kız ama 3 gun bıle yatamadı o agladıkca kendımı unuttum dıyor :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…