- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
[ı]
günaydın, hoşgeldin nasıl oldun??[/ı]
günaydın kızlarrrr. A.s. Ben daha deterjan almaya
gidicem. Saatte 10 olmuş. :roflol:
[ı]iyi canım süper
yakınmı kayınvalidenlere :)[/ı]
[ı]günaydın canım
güle güle kullan::))[/ı]
[ı]günaydınlaarrr :) _angel+, wild_wild_cat+, bebegımmmmmm, berrakada, laluz24z, esterya, elifbektas :)))
sabah bim in kapısının önünde bekleyen insanlar gördüm ... Sanıyorum akşama kadar pek bişi kalmaz :)) [/ı]
[ı]günaydın canım
nasılsın [/ı]
Benimki de kıskanç ama değişik bir kıskanç. Örneğin, o yokken ne giydiğime dikkat eder. Sorar, kızar da... Ama o varken istediğimi giyerim, istediğim gibi makyaj yaparım. Balayında Fethiye'ye gitmiştik, inanır mısın resmen don gibi şort ve straples giymiştim. Sadece bikiniye izin vermedi, çok seksi kırmızı taşlı bir mayo almıştı bana. Ne yaptığını anlıyorum "ben yokken birisi asılmasın, ben varken sıkar biraz asılmak" diye düşünüyor işte. Karnım acayip büyüdü, hala kıskanç, bazen hoşuma gidiyor; bazen gıcık oluyorum.
günaydınlar herkeseee
hepinizi kocaman öperiz kızımla ben:))
nasılsınız bugün
benim bütün kemiklerim ağrıyor omzum ve kürek kemiğim tutuk durumda
dün akşam ilk defa kalsiyuma başladım tadı güzelmiş yaa:) burdan duyduğumdan içmiyodum ama limon aromalı :) fayda eder inşallah
Anlatılacak gibi değil. Bez bebek gibi olmuştu kocam bir ara. Ve elinden bebeği alınıp ağlayan sadece ben olmuştum. Ayrıca da düğünde elimi sıkmamıştı :dilcikar: . Biraz da o ağlasın. Pis n'olcak.
GÜnaydın herkese annem bana deterjanları almıŞ :))
Günaydın kızlarrrr. a.s. Ben daha deterjan almaya gidicem. Saatte 10 olmuş. :roflol:
çok şükür iyiyim sen nasılsın
bizim yaşadığımız yer malumm tutucular anlıyorum onu mesela istanbula gittiğimde çok açık olmasa da istdiğimi giyiyorum:) biz balayına bile gidemedik kışın evlendiğimiz için ama eminim orda da istediğimi giyerim çünkü herkes orda öyle o yüzden bi sorun olmaz ben bundan sonra bikini fln da giyemem bi kaç sene:) şu kızarıklıklar geçmeden çünkü karnım acayip çatladıben hep gıcık oluyorum valla karışmasına çünkü kaç yaşında insanız b,z biliriz nerde ne hareket edeceğimizi sanki beynimiz yok beyinsiziz ya karı milleti saçı uzun aklı kısa
:) düüğünde niye elini sıksın ki benimki de düğünde çok oynadım diye surat yapmıştı:)))
Şu sataşma yüzünden biraz sinirliyim ama daha iyi olacağım inşallah.
Erkek işte... Sakın karnında çatlak varken ilk sene güneşe çıkma. Çok yüksek bir ihtimal, çatlakların rengi k.rengiye dönüşüyormuş.
Yok şekerim, kocamın arkadaşı... Bütün arkadaşları tebrik etti, elimi sıktı, bu artık kibirinden midir nedir, yüzüme bile bakmadı, uyus şey :dilcikar:
Şu sataşma yüzünden biraz sinirliyim ama daha iyi olacağım inşallah.
boşver canım benim bugün cuma herkes cok mutlu bebeklerimizde öyle :)) öyle düşünürsek öyle o lur
Günaydın kızlar hayırlı cumalar 3 ayların bugün ilk günü ayrıca hepimize hayırlı olsun....
Yakın yakın, bir sokak aşağısı bizim evimiz. Yürüme mesafesi ile 2dk alır en fazla.
Günaydın canım, hoşgeldin. Bim de ne var ki? CADIARZU
Ya evlilik bölümünde kadıncağızın biri dayak yemiş kocasından "ne yapayım" diye soruyor. Herkes "boşan boşan" demiş, fikirlerini söylemişler. Ben de " Hakim senin isteğin üzerine, bir süre ayrılık kararı verebilir. Boşanmadan evvel, iki tarafın da düşünüp taşınması için en az 3 ay ayrılık kararı verilerek, 3 ay sonra ikinci bir dava ile sonuca bağlanabilir. ıyi düşün derim, karar yine de senin. " dedim. Genç bir arkadaşımız, küfür etmişim gibi davrandı bana. "
szn gbi düşünen ebeveynler yuzunden dayak yiyen kadınlar ayrılıp evlerine dönemiyorlar işte.
çok merak ediyorum kendi kızınız olsa da yaptı bi eşeklik kocandır döver de sever de mi diyecektnz?
bu mantıkla onu yaparsıınız çünkü." Nasıl suçlamış beni. Aaah ah gençlik işte.
Günaydın, hoşgeldin canım. Hemen gidip bakiim o zaman. :roflol: Gerçi onlar daha büyük ürünler için sıraya girmişlerdir ama olsun. Gözlerine kestirip deterjanı da bitirebilirler. kaydirigubbakcemile3
Evet canım, bimden alıcam.Hemen evimin yanında bim .kaydirigubbakcemile3 Uzak olsa üşenirdim valla.
çok şükür iyiyim sen nasılsın
o ben aldım bile:))) hemde 2 tane almış annem lazımmış diye
teşekkür ederim :)
ya akşam uyuyamadım sorma sabahın 7 sinden beri kuyruktayız :))))))))))
günaydın hoşgeldin
bizim yaşadığımız yer malumm tutucular anlıyorum onu mesela istanbula gittiğimde çok açık olmasa da istdiğimi giyiyorum:) biz balayına bile gidemedik kışın evlendiğimiz için ama eminim orda da istediğimi giyerim çünkü herkes orda öyle o yüzden bi sorun olmaz ben bundan sonra bikini fln da giyemem bi kaç sene:) şu kızarıklıklar geçmeden çünkü karnım acayip çatladıben hep gıcık oluyorum valla karışmasına çünkü kaç yaşında insanız b,z biliriz nerde ne hareket edeceğimizi sanki beynimiz yok beyinsiziz ya karı milleti saçı uzun aklı kısa
bizde seni ve kuzuşunu öpüyoruz çok kocamannnn. evet kalsiyumun tadı magnezyuma göre kat be kat ii ama magnezyum afedersiniz sidik gibi:)
:) düüğünde niye elini sıksın ki benimki de düğünde çok oynadım diye surat yapmıştı:)))
günaudınnnn kuşummmmmmmmmm
günaydınnnnnnn kuzuuu
günaydın canım
nasılsın
Yakın yakın, bir sokak aşağısı bizim evimiz. Yürüme mesafesi ile 2dk alır en fazla.
Günaydın canım, hoşgeldin. Bim de ne var ki? CADIARZU
Ya evlilik bölümünde kadıncağızın biri dayak yemiş kocasından "ne yapayım" diye soruyor. Herkes "boşan boşan" demiş, fikirlerini söylemişler. Ben de " Hakim senin isteğin üzerine, bir süre ayrılık kararı verebilir. Boşanmadan evvel, iki tarafın da düşünüp taşınması için en az 3 ay ayrılık kararı verilerek, 3 ay sonra ikinci bir dava ile sonuca bağlanabilir. İyi düşün derim, karar yine de senin. " dedim. Genç bir arkadaşımız, küfür etmişim gibi davrandı bana. "
szn gbi düşünen ebeveynler yuzunden dayak yiyen kadınlar ayrılıp evlerine dönemiyorlar işte.
çok merak ediyorum kendi kızınız olsa da yaptı bi eşeklik kocandır döver de sever de mi diyecektnz?
bu mantıkla onu yaparsıınız çünkü." Nasıl suçlamış beni. Aaah ah gençlik işte.
Günaydın, hoşgeldin canım. Hemen gidip bakiim o zaman. :roflol: Gerçi onlar daha büyük ürünler için sıraya girmişlerdir ama olsun. Gözlerine kestirip deterjanı da bitirebilirler. kaydirigubbakcemile3
Evet canım, bimden alıcam.Hemen evimin yanında bim .kaydirigubbakcemile3 Uzak olsa üşenirdim valla.
AYY sataşmayı takma kafana millet evlilik kolay bişi zannediyo herhalde tamam dayak çok önemli bir konu bende kaldıramam herhalde ama bi kereye mahsus çok büyük bir ders verilerek affedilir diye düüşünüyorum yani ben önce baya bi acı çektrirdim eşek gibi pişman ederdim ondan sonra barışırdırm ki kıymet bilinsin ondn sonra da hep kaybetme korkusu yaşardı.
sen onu diyon bacım beniim kocamnın halasını hiç sevmem:) ne tesadüf o da beni neden bilmiyom aramızda bi sorun dyok ama öle hissediyoz herhalde ikimz bileziği gitti bana takmamak için kocama astı:) yani çyrek altın takar gibi taktıklava:
boşver canım benim bugün cuma herkes cok mutlu bebeklerimizde öyle :)) öyle düşünürsek öyle o lur
günaydın canım nasılsın
Günaydın Onatcım :)
yani çok şükür balıma gelmedi ama gelse bırakırım diye düşünüyorum ben onun elinde dayak yemek için evlenmedim hayatı paylaşmak mutlu olmak için evliyim gerçi oan başka olabilir zaman ve mekan herşeyi değiştirebilir
Sağol tatlım iyiyim.. bir gün daha buraya gelebildim ve bugün cuma :))) bebeğimle birlikte 8+1 inş :))))
Hoşbuldum canım... her cuma indirimli ürünler geliyor yaa... bugün de bebek deterjanı gelecekmiş... :)) ve tabi farklı şeyler daha :)))
belki bebek deterjanına ilgi göstermezler canımhamile kaç kadın vardır ki aynı yerde
ıyıyım sekerler ama grıp olcam sanırım hapsırıp duruyorum ve nefeste alamıyorum burnum tıkanmıssızler nasılsınız ya karsı komsum sezeryanla dogum yaptı dıyorkı kesın gogus pompası almalısın sutum gelmedı o olmasaydı mumkun degıl sutum gelmıyordu dıyor.
Şiddet sadece kötekle olmaz; eve kapatmak, aşırı kıskançlık. Çalışmayan karısına 5 kuruş para verilmemesi, sürekli tenkit, küfür... Bunlar da şiddet değil mi?
Hem ben boşanmasın demedim, ayrılsın dedim. Adam belki aşıktır, boş anına gelmiştir, kendini kaybetmiştir. Daha yeni evliler, adam özür de dilemiş. Belki herşey daha güzel olacak. İlk ve son olacak. Kocası diyecek " tamam, tedavi mi olurum, yeter ki geri dön". Benim kocam öyle ağır konuşur ki bana, hem de akrabalarının yanında, dayak atsa daha iyidir inanın.
Aman neyse gidiyorum.
ıyıyım sekerler ama grıp olcam sanırım hapsırıp duruyorum ve nefeste alamıyorum burnum tıkanmıssızler nasılsınız ya karsı komsum sezeryanla dogum yaptı dıyorkı kesın gogus pompası almalısın sutum gelmedı o olmasaydı mumkun degıl sutum gelmıyordu dıyor.
ne güzel :)
ben bu aptal işyerinde yarında çalışıyorum malesef :gitme:
Allah ım bi gelse temmuz 15 de kurtulsam şurdan:))
canım ya bu sıcak günlerde dahada zor grip olmak
Allah ım şifa versin inşallah hastalanmazsın
evet sezeryanda olabiliyomuş duydum bende bakalım tam ne olcağımız belli olsun bende alıcam o zaman
senin bellimi canım nasıl doğum yapacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?