herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz yarın kızımı görmeye gidicez şimdi kahvaltımızı yapalımda
bu sıcaklarda benim cnm hiç bişey yemek istemiyo ama yaa sizde durumlar nasıl
Sonunda geldim artık bugün iş yapmam üff son günlerim başkaları çalışsın
canım insanlar akıl vermeye çok meraklı :))
herkese günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım
biz kızımla iyiyiz yarın kızımı görmeye gidicez şimdi kahvaltımızı yapalımda
bu sıcaklarda benim cnm hiç bişey yemek istemiyo ama yaa sizde durumlar nasıl
güzel duan ıcın tesekkur ederım canım bende sezeryan olcam normal doguma hıcmı hıc cesaretım yok bıde burda cok ıyı yapamıyorlar normal dogumu korkuyorum cok sakatlanmalar duydum.o yuzden sezeryan olcak benım :) 35,haftada gıdıcem ınsallah doktora tekrar bebısı cok merak edıyorum nasıl oldu kac kılo?karsı komsumun kızı gece bı aglıyor 4 gunluk sıpa bızı bıle uyutmuyor ya uykusuz geceler bızı beklıyorsezeryan oldu kız ama 3 gun bıle yatamadı o agladıkca kendımı unuttum dıyor :):):)
yok seker, akıl vermek ıcın demıyor kendıde hemsıre ama cok anlayıslı biridir ben hemsırelerı pek sevmem dıyınce bana ya zor aslında meslek ondan oyle davranıyorlardır dıyordu dun yanına gıttım cok sınırlenmıs oda hemsırelere meslektasım dıye bısey demedım ama cok sımarıktılar dıyor.senı cok ıyı anladım dıyor. cok zorlanmıs sut gelmemıs bebek ac kalmıs kocası gıdıp bulmus gogus pompası sezeryanda sut bıraz zor gelıyormus
canım ya çok özür dilerim konunun başını aradım ama bulamadım
galiba başka bi yerde mi başladı
noldu niye sinirlendin nereye gidiyosun
yok seker, akıl vermek ıcın demıyor kendıde hemsıre ama cok anlayıslı biridir ben hemsırelerı pek sevmem dıyınce bana ya zor aslında meslek ondan oyle davranıyorlardır dıyordu dun yanına gıttım cok sınırlenmıs oda hemsırelere meslektasım dıye bısey demedım ama cok sımarıktılar dıyor.senı cok ıyı anladım dıyor. cok zorlanmıs sut gelmemıs bebek ac kalmıs kocası gıdıp bulmus gogus pompası sezeryanda sut bıraz zor gelıyormus
coğumuz 30. haftadayız dün doktor cogu bebek 35 haftadan sonra doğuyor diyo yani en fazla 5 -6 haftamız kaldı
günaydın canım
afiyet olsun
benimde istemiyor akşamları peynir ekmek yiyom valla
kızınıda görceksin süper güzel haberlerle dönersin inşallah
sağol cnm evet yarın kızımı görmeye gidicez ananeside gelicek kızımı görmeye
bende sıcaklardan dolayı cnm bişey istemiyo ama annem hemen kızıyo sen böyle yemeyince o da aç kalıyo falan diyo bende mecburen azcıkta olsa bişeyler yiyorum
Meralcim gelince yaz mutlaka
Ne yani ben 34teyim 1 haftaya doğurursun mu diyorsunuz bana
canım benim benim kızım gelişimini tamamlasa ben şimdi doğururum cok özledim kokusunu şöyle içme çeke çeke uyuturumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?