2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Meralciimmm :)))

Afiyet olsun sizeeee opuyorumnanaktan

canım insanlar akıl vermeye çok meraklı :))

yok seker, akıl vermek ıcın demıyor kendıde hemsıre ama cok anlayıslı biridir ben hemsırelerı pek sevmem dıyınce bana ya zor aslında meslek ondan oyle davranıyorlardır dıyordu dun yanına gıttım cok sınırlenmıs oda hemsırelere meslektasım dıye bısey demedım ama cok sımarıktılar dıyor.senı cok ıyı anladım dıyor. cok zorlanmıs sut gelmemıs bebek ac kalmıs kocası gıdıp bulmus gogus pompası sezeryanda sut bıraz zor gelıyormus

günaydın canım
afiyet olsun
benimde istemiyor akşamları peynir ekmek yiyom valla
kızınıda görceksin süper güzel haberlerle dönersin inşallah

bende ameliyat dolayısıyla büyük ihtimal sezeryan olucam hayırlısı hakkımızda
hadi bakalım hayırlısı bebeğin hakkında da güzel haberler alırsın inşallah
ayy evet uykusuz geceler napıcaz bakalımakannehir

canım doğru diyorsun sezryanda biraz geç gelebiliyormuş... ama o da insandan insana göre değişiyor... benim annem de sezeryan ile doğurmuş beni ben hiç zorluk yaşamadım sütüm hemen geldi diye anlatıyor bana... ben bir yerde bu gibi durumlarda en iyi ylun bebeği sürekli emzirmek olduğunu okumuştum... olmasa da emzirecekmişsin..

canım ya çok özür dilerim konunun başını aradım ama bulamadım
galiba başka bi yerde mi başladı
noldu niye sinirlendin nereye gidiyosun

Geldim.
Yok birşey. Kadıncağızın biri yeni evli, ilk kez dayak yemiş kocasından. Boşanmak istiyorum ne yapayım diye soruyor. Ne kadar bekar varsa boşan demiş. Ben de "hakimden ayrılık kararı iste" dedim. Artık liseli mi ünvli mi biri bana neler saydı. Usturuplu bir cevap yazdık ama sinirim pek yatışmadı doğrusu. Ayrılık kararı dedim ya, sanki aynı evde yaşayacaklar o süre içinde. Çekip gidecek babasının evine. Sonraki duruşmada isterse bırakır adamı. Ama ya adam düzelecekse, ya daha güzel günler göreceklerse? Tedavisi var sonuçta. Ayrıca adamın ilk kez vurmuş. Ne için vurmuş onu da söylemiyor. Boşanmasın demediğim, ayrılsın sonra isterse boşansın dediğim için bacak kadar çocuktan laf yedim ya.

coğumuz 30. haftadayız dün doktor cogu bebek 35 haftadan sonra doğuyor diyo yani en fazla 5 -6 haftamız kaldı

pompa için banada herkes muhakkak bulundur dedi, bende aldım madela nın elektriklisini, onu tavsiye ediyolar çünki, bilmiyorum pahalı ama gerekli gibi, ayrıca eşinizle biryere gitmek istediğinizdede sütü sağıp bırakabilirsiniz,

canım benim benim kızım gelişimini tamamlasa ben şimdi doğururum cok özledim kokusunu şöyle içme çeke çeke uyuturumn

Ya nereden baksan 3 hafta daha kalsın diye dua ediyorum ben ancak tosuncuk olsun sonra doğsun hem ben daha izne ayrılıcam da odasını yerleştiricek de o oo ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…