2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoşmuş cnm ya
50 tanesi kaça mal oluyor
bence hoşgeldin doruk yada hoşgeldin doruk ......(soyadınız)olabilir ben öyle düşünüyorum ama sen bilirsin yinede
Kızlar biz geldik kuzumla, ikimizdeç ok iyiyiz.. Hepinizi kocaman öpüyoruzzzz Şeniz

hoşgeldin cnm

CANIMCIM BEN DE İNTERNET ÜZERİNDEN 50 AD.SİPARİŞ VERMİŞTİM.
NOT OLARAK DA;
Yavuz&Gurbet
Duru ÖNAL

BEN HASTANEYE GETİRMİCEM AMA, TARİHİ NETLEŞİNCE PC DEN ÇIKTI ALIP ZIMBALARIZ. HASTANE İÇİN DE BEBEKLİ ÇİKOLATALARDAN ALIRIZ..
BU ARADA ÇOK GÜZELMİŞ CANIM.. GÜLE GÜLE DAĞITIRSIN İNŞALLAH.

günaydın herkese umarım herkesler iyidir.
bende sütümü içerken bakayım dedim sonra kalkıp buzdalıba bakmam lazım çok fena olmuş yaz geldiğinde öyle zaten hiç temiz kalmıyor

buarada didemcim geçmiş olsun bitanem yaa...
yokmu şimdilik bi çaresi.hem ne fıtığıbu?bel mi?
ay bu arada beğenmenize çok sevindim kızlar bebekli değil diye
eşim beğenmedi galiba ama ben de bebekli falan istemedim yaaa.
bu çok hoşuma gitti tanesi 1 tl bu arada.siteside var cici-bici.com..
neyse ben kahvaltıya gidiorm birazdan buradayım yine...

defne linki atsana bana bende bi bakayım gerçekten çok hoş ve kibar görünüyo valla
kendim yapmak istiyorum ama olmazsa böyle bişey güzel olur

cnm bizde bunun pembesini düşinüyoruz ama daha kesin karar veremedik
bende çok beğenmiştim bunu
çok güzel

buzdolabı süsü mıknatıslı lavantalı olacak.
gurbet evet dediğin gibi olabilir canım..
50 tanesi 50 tl oluyor...

CANIMCIM BENİMKİ DE MIKNATISLIYDI VE BEN BUNU SİPARİŞ VERİRKEN BİLMİYODUM. GELİNCE GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM.sositososito İKİ GÜNDE GEÇTİ ELİME (İNTERNETTEN ALMIŞTIM) 50 TANESİ İÇİN 55 TL ÖDEDİM,KARGO DA BEDAVAYDI.
HAZIR NOTLARI VAR SANIRIM. NOTTA BENİM İSTEDİĞİMİN HARİCİNDE "HOŞGELDİN" ZATEN VARDI KUZUM.
BENİM KUZUMUN ŞEKERİ DE BU; (Gerçi daha önce de paylaşmıştım)
hihoyyyt

hEM FITIĞIM VAR HEM BELıM YAMUK HEM 2 YERDEM OMURGAM KIRIK SERPıLCıM VALLA HEM DE ÇALIŞIYORUM AĞLIYCAM Artıkkkkkk.

Çiğdoşcum bence süper olmuş bana da yollasana saklarım doruk paşamın şekerini(mıknatıslı mı)Bence hoşgeldin doruk bebek yazdır

ooo süper:)
nasıl güzelmi
üçüncüsü varya yer silme deterjanı
o da bebekle alakalımı

hoşgeldiniz canımmm
maşallah sizee

Valla üstünde bebeğimin dünyası yazıyo,bebek odası resmi var. Bebekle alakalı olmalı. kaydirigubbakcemile3 Ev bebek gibi koksun diye sanırım. Öyle bişeyler yazıyo üstünde.

Ben de beğendimmm şekeriii , afiyet olsun bu arada. opuyorumnanaktan

dün işe gittim fırladı yine tansıiyon tabi hemen eve geldim temmuz 1 e kadar rapor alıcam yada rica edicem 1 hafta idare edicekler olmazsa pzt giderim salı zaten dra gidicez işte idare ederlerse 1 temmuzda zaten evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…