didemcim senin şekerlerinde çok güzelmiş
dün işe gittim fırladı yine tansıiyon tabi hemen eve geldim temmuz 1 e kadar rapor alıcam yada rica edicem 1 hafta idare edicekler olmazsa pzt giderim salı zaten dra gidicez işte idare ederlerse 1 temmuzda zaten evdeyim
CANIMCIM BENİMKİ DE MIKNATISLIYDI VE BEN BUNU SİPARİŞ VERİRKEN BİLMİYODUM. GELİNCE GÖRDÜM ÇOK MUTLU OLDUM.sositososito İKİ GÜNDE GEÇTİ ELİME (İNTERNETTEN ALMIŞTIM) 50 TANESİ İÇİN 55 TL ÖDEDİM,KARGO DA BEDAVAYDI.
HAZIR NOTLARI VAR SANIRIM. NOTTA BENİM İSTEDİĞİMİN HARİCİNDE "HOŞGELDİN" ZATEN VARDI KUZUM.
BENİM KUZUMUN ŞEKERİ DE BU; (Gerçi daha önce de paylaşmıştım) hihoyyyt
Valla üstünde bebeğimin dünyası yazıyo,bebek odası resmi var. Bebekle alakalı olmalı. kaydirigubbakcemile3 Ev bebek gibi koksun diye sanırım. Öyle bişeyler yazıyo üstünde.
Ben de beğendimmm şekeriii , afiyet olsun bu arada. opuyorumnanaktan
Benimkiş de bu (inşallah kargoya vermiştir bugün 100adet şeker ve sepet 100tl)şekerleri 0,80 kuruş Kadın evde yapıyormuş www.aysegulnikahsekerleri.com- Siparişleriniz İçin 0542 334 61 17
ben de deterjan alıp geldim. Opuyorumnanaktan
kızlaaaar dün ani bir kararla bebek şekeri siparişi verdim.
Hemen fotosunu koyayım aşağıya.bebekli falan istemedim..
Bu çok hoşuma gitti fiyatıda uygun gedi.50 adet sadece yakınlarıma
doğumda gelenlere dağıtıcam..üzerindeki yazısına karar veremedim bir türlü.
Hoşgeldin doruk mu yazsın yoksa hoşgeldin doruk bebek mi?
Sizce hangini yazdırayım????
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/a056a55c.jpg[/ımg]
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/7171d261.jpg[/ımg]
bunun 1 boy küçüğü çok fazla farketmiyor hatta biraz daha küçük olduğu için daha kibar görünüyor..
canımcım benimki de mıknatıslıydı ve ben bunu sipariş verirken bilmiyodum. Gelince gördüm çok mutlu oldum.sositososito iki günde geçti elime (internetten almıştım) 50 tanesi için 55 tl ödedim,kargo da bedavaydı.
Hazır notları var sanırım. Notta benim istediğimin haricinde "hoşgeldin" zaten vardı kuzum.
Benim kuzumun şekeri de bu; (gerçi daha önce de paylaşmıştım) hihoyyyt
[ımg]http://www.ressim.net/e/upload/15678160.jpg[/ımg]
valla üstünde bebeğimin dünyası yazıyo,bebek odası resmi var. Bebekle alakalı olmalı. Kaydirigubbakcemile3 ev bebek gibi koksun diye sanırım. öyle bişeyler yazıyo üstünde. :d
ben de beğendimmm şekeriii , afiyet olsun bu arada. Opuyorumnanaktan
haydi kızlar ben azcık buzdolabını halledeyim sıcak fazla bastırmadan hazır esiyor hava gelirim yine öptüm
hEM FITIĞIM VAR HEM BELİM YAMUK HEM 2 YERDEM OMURGAM KIRIK SERPİLCİM VALLA HEM DE ÇALIŞIYORUM AĞLIYCAM Artıkkkkkk.
Çiğdoşcum bence süper olmuş bana da yollasana saklarım doruk paşamın şekerini(mıknatıslı mı)Bence hoşgeldin doruk bebek yazdır
cnm benimm, az kaldı dayan , dayanamıyosanda erken çık iznine, eziyet etme kendine
[ı]mafoldumben kızlar malum ben bu akşam taşınıyorum. Kim bilir ne zaman biter yerleşmesi? O zamana kadar aranızda olamayacağım. Merak etmeyin beni, en kısa zamanda yanınızda olmaya çalışacağım. Sakın doğurmayın ben gelmeden.[/ı]
mafoldumben Kızlar malum ben bu akşam taşınıyorum. Kim bilir ne zaman biter yerleşmesi? O zamana kadar aranızda olamayacağım. Merak etmeyin beni, en kısa zamanda yanınızda olmaya çalışacağım. Sakın doğurmayın ben gelmeden.
güle güle kullan canım
bence cok güzel
bence bebek şekerleri zaten cok güzel oluyorlar ama zevkli bir secim
damlacım sen nasıl şeker yapıcan eminönüne gideceksen al malzemesini beraber yaparız ben aldım bu hafta yaparız kısmet bizimkileri
hadi cok yorulma kolay gelsin
ama biz seni cok özlücezzzzzçabuk gel ama
Çİğdem ama sen yaz arada sırada ben merak ederim yaws
cnm benim kolay gelsin sen sakın yorma kendini bilirim taşınma işi gerçekten çok zor bende 2 hafta önce taşındım kendi evime
sende kendine dikkat et cnm
Kızlar ya ben kendimi mutsuz hissediyorum bunalıma mı girdim neden böyle oluyor?Çok ağır çirkin işe yaramaz hissediyorum
mafoldumben Kızlar malum ben bu akşam taşınıyorum. Kim bilir ne zaman biter yerleşmesi? O zamana kadar aranızda olamayacağım. Merak etmeyin beni, en kısa zamanda yanınızda olmaya çalışacağım. Sakın doğurmayın ben gelmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?