2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haydi kızlar ben azcık buzdolabını halledeyim sıcak fazla bastırmadan hazır esiyor hava gelirim yine öptüm

dün işe gittim fırladı yine tansıiyon tabi hemen eve geldim temmuz 1 e kadar rapor alıcam yada rica edicem 1 hafta idare edicekler olmazsa pzt giderim salı zaten dra gidicez işte idare ederlerse 1 temmuzda zaten evdeyim

Canım seni korkutmak istemem ama söyliycem tansiyon çıkması son derece önemli şakaya gelmez bebişin de senin de hayatın tehlikeye girer sakın ihmal etme kim ne derse desin canım gerekirse al raporunu git yat evinde sonra da olmazsa ücretsiz izin alırsın ya da 1 ay erken ayrılırsın bebişten yeterki ikiniz de sağlıklı olun

ay canım çok hoşmuş yaaa
güle güle dağıtın inşallah:)

hmm anladım canım
iyiymiş o zaman

Benimkiş de bu (inşallah kargoya vermiştir bugün 100adet şeker ve sepet 100tl)şekerleri 0,80 kuruş Kadın evde yapıyormuş www.aysegulnikahsekerleri.com- Siparişleriniz İçin 0542 334 61 17

bunlarda çok güzel canım
inşallah gelirler en kısa zamandazemuszemus

ben de deterjan alıp geldim. Opuyorumnanaktan

güle güle kullan canım

bence cok güzel

bence bebek şekerleri zaten cok güzel oluyorlar ama zevkli bir secim

damlacım sen nasıl şeker yapıcan eminönüne gideceksen al malzemesini beraber yaparız ben aldım bu hafta yaparız kısmet bizimkileri

haydi kızlar ben azcık buzdolabını halledeyim sıcak fazla bastırmadan hazır esiyor hava gelirim yine öptüm

hadi cok yorulma kolay gelsin

cnm benimm, az kaldı dayan , dayanamıyosanda erken çık iznine, eziyet etme kendine

cnm benimm, az kaldı dayan , dayanamıyosanda erken çık iznine, eziyet etme kendine

canım ya evde de olsam oturucam zaten işim ağır değil hele bu aralar hiç 1 şey yapmıyorum evde daha çok dolanırım durmaz içim. Ama daha kötü olursa haftaya çıkıcam bakalım hayırlısı kas gevşetici filan içerim olmazsa dayanabildiğim kadar dayanıyım da

mafoldumben Kızlar malum ben bu akşam taşınıyorum. Kim bilir ne zaman biter yerleşmesi? O zamana kadar aranızda olamayacağım. Merak etmeyin beni, en kısa zamanda yanınızda olmaya çalışacağım. Sakın doğurmayın ben gelmeden.

ama biz seni cok özlücezzzzz çabuk gel ama

cnm benim kolay gelsin sen sakın yorma kendini bilirim taşınma işi gerçekten çok zor bende 2 hafta önce taşındım kendi evime
sende kendine dikkat et cnm

Kızlar ya ben kendimi mutsuz hissediyorum bunalıma mı girdim neden böyle oluyor?Çok ağır çirkin işe yaramaz hissediyorum

Ben daha hiç seçmedim canım, şu doktor işi bitsinde öbür hafta annemlere gitmeyi düşünüyorum.Annemlerle gidip alırız eminönünden.Eğer uygun bulursam hazır alırım.Bulamazsam malzemeleri alırım.Yaparız. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ama biz seni cok özlücezzzzz çabuk gel ama

Çİğdem ama sen yaz arada sırada ben merak ederim yaws

cnm benim kolay gelsin sen sakın yorma kendini bilirim taşınma işi gerçekten çok zor bende 2 hafta önce taşındım kendi evime
sende kendine dikkat et cnm

Dün çok yoruldum da, bugün elleşme birşeye dediler. Eşim gelecek öğleden sonra. Haftasonu biter inşallah yerleşmesi. Bitmezse bitirene kadar görüşemeyeceğiz :gitme:

Kızlar ya ben kendimi mutsuz hissediyorum bunalıma mı girdim neden böyle oluyor?Çok ağır çirkin işe yaramaz hissediyorum

Ne oldu ki kuşum, kim sana kendini böyle hissettiriyor? Hiçbir neden yoksa, hormonlarındandır hayatım. Geçer yarına kadar.

Sen gelene kadar kimse doğurmaz canım merak etme. kaydirigubbakcemile3 Sen de haber vermeden doğurma sakın.kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin şimdiden sana.opuyorumnanaktan

kızlar biz yimağımızı yidik geldikk
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz çisoşummm şekerin çok güzel olmuş dorukuma yakışır
çiğdoş erken gel olur mu özletme kendini
didoşşş ben kendişmi iğrenç hissediyom da çaktırmıyom bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…