Sen gelene kadar kimse doğurmaz canım merak etme. kaydirigubbakcemile3 Sen de haber vermeden doğurma sakın.kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin şimdiden sana.opuyorumnanaktan
kızlar biz yimağımızı yidik geldikk
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz çisoşummm şekerin çok güzel olmuş dorukuma yakışır
çiğdoş erken gel olur mu özletme kendini
didoşşş ben kendişmi iğrenç hissediyom da çaktırmıyom bakma
mafoldumben Kızlar malum ben bu akşam taşınıyorum. Kim bilir ne zaman biter yerleşmesi? O zamana kadar aranızda olamayacağım. Merak etmeyin beni, en kısa zamanda yanınızda olmaya çalışacağım. Sakın doğurmayın ben gelmeden.
ben yemeğe iniyorum :) kızım acıktı
kızlar biz yimağımızı yidik geldikk
yeni gelenler olmuş hoş geldiniz çisoşummm şekerin çok güzel olmuş dorukuma yakışır
çiğdoş erken gel olur mu özletme kendini
didoşşş ben kendişmi iğrenç hissediyom da çaktırmıyom bakma
Ben de yemeğe gidiyorum yavaş yavaş gelirim
kızlar bende çıkıyorum şimdi biraz uzanayım çok sıcak oldu burası
kendinize iyi bakın
Kızlar ya ben kendimi mutsuz hissediyorum bunalıma mı girdim neden böyle oluyor?Çok ağır çirkin işe yaramaz hissediyorum
canım insanlar akıl vermeye çok meraklı :))
canım doğru diyorsun sezryanda biraz geç gelebiliyormuş... ama o da insandan insana göre değişiyor... benim annem de sezeryan ile doğurmuş beni ben hiç zorluk yaşamadım sütüm hemen geldi diye anlatıyor bana... ben bir yerde bu gibi durumlarda en iyi ylun bebeği sürekli emzirmek olduğunu okumuştum... olmasa da emzirecekmişsin..
pompa için banada herkes muhakkak bulundur dedi, bende aldım madela nın elektriklisini, onu tavsiye ediyolar çünki, bilmiyorum pahalı ama gerekli gibi, ayrıca eşinizle biryere gitmek istediğinizdede sütü sağıp bırakabilirsiniz,
günaydın canım
afiyet olsun
benimde istemiyor akşamları peynir ekmek yiyom valla
kızınıda görceksin süper güzel haberlerle dönersin inşallah
bende ameliyat dolayısıyla büyük ihtimal sezeryan olucam hayırlısı hakkımızda
hadi bakalım hayırlısı bebeğin hakkında da güzel haberler alırsın inşallah
ayy evet uykusuz geceler napıcaz bakalımakannehir
hah işte bende dün yazmıştım ya aynı moddayım, yanlız değilsin cnm
herkeze merhaba bızde geldık:):) herkezın cuması mubarek olsun kızlar... Allah hepımızın dualarını kabul etsın..
bu arada cok mutluyum sabaha kadar uyuyamadım kocısım yolda gelıyo ıns 5 -6 gıbıııııı:):)
herkeze merhaba bızde geldık:):) herkezın cuması mubarek olsun kızlar... Allah hepımızın dualarını kabul etsın..
bu arada cok mutluyum sabaha kadar uyuyamadım kocısım yolda gelıyo ıns 5 -6 gıbıııııı:):)
Doğurmam inşallah... Sağol kuşum, sen iyisin di mi? Dün akşam birşeyler olmuş sanırım. Herşey yolunda mı??
Yemek dedin de, itfaiyedeyken, büyükşehirde öğle yemeği yerdik aah ah. boshayallersmile
Kııızzlaaar, sonunda biberonum bulunmuş hihoyyyt . Bugün stokta olacakmış, haftaya gelir artık. Sonunda yaaa, 2 hafta oldu resmen.
mafoldumben Kızlar malum ben bu akşam taşınıyorum. Kim bilir ne zaman biter yerleşmesi? O zamana kadar aranızda olamayacağım. Merak etmeyin beni, en kısa zamanda yanınızda olmaya çalışacağım. Sakın doğurmayın ben gelmeden.
İyiyim canım, sorun halloldu , kaybolan kuponu buldu patronu .Attığı iftiraya da çok pişman olmuş. Ama ben olsam eşimin yerinde orda çalışmazdım hala. Şimdi tek sorun eşimin 7 ay boyunca sigortasız çalışmayı kabul etmesi. Hemde işten ayrıldı gibi gösterilmesi. Ben hamile kalmasam eşim sigortasız çalışmaya devam edicekmiş.Nasıl evet diyebilmiş ben hala onun şokundayım.
canımcım ama sen gündüzleri kayınvalidende olmayacakmıydın
gelirsin ara ara yine:))
çok yorma kendini ben o kadar çok yordum ki taşınırken hemen bitsin diye sonra uzun bi süre kendime gelemedim dikkat et kendine canım
pisi pisim unutma bakayım bizi arada gir sen de.hem kaç günde yerleştirceksiniz
canım 3-4 günde geirsin eskisi gibi hadi baş baş
teşekkurler kızlar Allah razzı olsun... en guzelıde yarın doktor kontrolumuz var babamızla gıdıcez..:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?