2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen gelene kadar kimse doğurmaz canım merak etme. kaydirigubbakcemile3 Sen de haber vermeden doğurma sakın.kaydirigubbakcemile3 Kolay gelsin şimdiden sana.opuyorumnanaktan

Doğurmam inşallah... Sağol kuşum, sen iyisin di mi? Dün akşam birşeyler olmuş sanırım. Herşey yolunda mı??

Yemek dedin de, itfaiyedeyken, büyükşehirde öğle yemeği yerdik aah ah.
boshayallersmile

Kııızzlaaar, sonunda biberonum bulunmuş hihoyyyt . Bugün stokta olacakmış, haftaya gelir artık. Sonunda yaaa, 2 hafta oldu resmen.

kendine çok iyi bak, yorma bu sıcaklarda kendini, görüşmek üzere

ben yemeğe iniyorum :) kızım acıktı

Afiyet olsun canımmmm. opuyorumnanaktan

Sana da afiyet olsun canım. opuyorumnanaktan

Ben de yemeğe gidiyorum yavaş yavaş gelirim

Sana da afiyet olsun canım.

kızlar bende çıkıyorum şimdi biraz uzanayım çok sıcak oldu burası
kendinize iyi bakın

Görüşürüz canım.Sende kendine iyi bak. opuyorumnanaktan

canım insanlar akıl vermeye çok meraklı :))

bızım ınternet kafayı yedı kızlar kusura bakmayın yenı yazabılıyorum.ama bırazdanda esım yemege gelcek ogleden sonra hemen gelırım :)

herkeze merhaba bızde geldık:):) herkezın cuması mubarek olsun kızlar... Allah hepımızın dualarını kabul etsın..

bu arada cok mutluyum sabaha kadar uyuyamadım kocısım yolda gelıyo ıns 5 -6 gıbıııııı:):)

Hoşgeldinnn... Çok sevindim senin adına. hihoyyyt . Aah ah ben de bu aralar bir romantiğim sormayın gitsin... Aşıklar kavuşuyor, ne güzel :asigim:

hosgeldın canım,senınde cuman mubarek olsun gozun aydın esınde gelıyormus allah bıdahada ayrılık vermesın ben 2 gun gormesem delırıyorum benımkıde sıkdık semınere gıdıyor

İyiyim canım, sorun halloldu , kaybolan kuponu buldu patronu .Attığı iftiraya da çok pişman olmuş. Ama ben olsam eşimin yerinde orda çalışmazdım hala. Şimdi tek sorun eşimin 7 ay boyunca sigortasız çalışmayı kabul etmesi. Hemde işten ayrıldı gibi gösterilmesi. Ben hamile kalmasam eşim sigortasız çalışmaya devam edicekmiş.Nasıl evet diyebilmiş ben hala onun şokundayım.

Hoşgeldin canım. Aminnnn. opuyorumnanaktan

canımcım ama sen gündüzleri kayınvalidende olmayacakmıydın
gelirsin ara ara yine:))
çok yorma kendini ben o kadar çok yordum ki taşınırken hemen bitsin diye sonra uzun bi süre kendime gelemedim dikkat et kendine canım

merhaba canım hoşgeldin nasılsın
kocişinde geliyomuş gözün aydın:))

Tatlım devlet ile SGK yeni yasa ile, ilk kez anne olacaklara devlet hastanelerinde muayenelerini, doğumlarını ve yeni bebekle ilgili kontrolleri üstleniyor. Yani kocanın sigortası olmasa bile, sevlet hastanelerinde doktora gidebileceksin, yalnızca katkı parası vererek. O da cüz'i bir rakam. Bebeğin doğduktan sonra da senin üzerinden bakılacak.
Kocanı kınama, onunla gurur duy; adam seni kimseye muhtaç etmemek için nelere katlanıyor? Benim kocamın patronu da çok ezerdi onu. Bebeğimiz olacak, borcu var diye ayrılamıyor, çekiyordu. Birkaç kere kapışmışlar, ama sorun halledildi. Adam yola geldi. Ben bu konuda ona sadece "ben hep senin yanındayım, ne karar verirsen ver. Gerekirse satarım altınlarımı öderiz borcumuzu" diyordum. Kolumdaki altınları sattırmamak için boyun eğdi adama. Çok şanslıyız inan. Kocalarımız bizi ve yawrularımızı çok seviyor ve fedakarlık yapıyorlar, Allah razı olsun onlardan...

Doğrudur tatlım, internetin sözleşmesi Ağustos'a kadar. Hem doğumuma da var, o yüzden buradayım. Yalnız evi yerleştirene kadar giremeyebilirim. Sonra yine benden kurtulamayacaksınız nıhahahahaha aklinialirimsmile

kıslar ben yine gidiyorum.
didoşum kızma bana son günlerim bidaha gezemiycem.
bugün yine 3 tane randevum var.kaydirigubbakcemile3akşama da liseden kızlarla
buluşucaz..çok doluyum yani:)))kendinize iyi bakın öpüyorumŞeniz

pisi pisim unutma bakayım bizi arada gir sen de.hem kaç günde yerleştirceksiniz
canım 3-4 günde geirsin eskisi gibi hadi baş baş

pisi pisim unutma bakayım bizi arada gir sen de.hem kaç günde yerleştirceksiniz
canım 3-4 günde geirsin eskisi gibi hadi baş baş

Canım ben de pazar bitmesi için elimden geleni yapacağım. Kendine iyi bak miyavım. Öpüyorummm....

teşekkurler kızlar Allah razzı olsun... en guzelıde yarın doktor kontrolumuz var babamızla gıdıcez..:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…