Çook tatlı yaaa :asigim:
kızlar dogum fotografcısı tutacakmısınız? fiyatları hakkında bilginiz var mı??
kız fıstık sorma dellı gıbı gezıyom ortalarda cok ozledım kocısı 1 ay oldu... aksam elımden cekecegı var
Tatlım devlet ile SGK yeni yasa ile, ilk kez anne olacaklara devlet hastanelerinde muayenelerini, doğumlarını ve yeni bebekle ilgili kontrolleri üstleniyor. Yani kocanın sigortası olmasa bile, sevlet hastanelerinde doktora gidebileceksin, yalnızca katkı parası vererek. O da cüz'i bir rakam. Bebeğin doğduktan sonra da senin üzerinden bakılacak.
Kocanı kınama, onunla gurur duy; adam seni kimseye muhtaç etmemek için nelere katlanıyor? Benim kocamın patronu da çok ezerdi onu. Bebeğimiz olacak, borcu var diye ayrılamıyor, çekiyordu. Birkaç kere kapışmışlar, ama sorun halledildi. Adam yola geldi. Ben bu konuda ona sadece "ben hep senin yanındayım, ne karar verirsen ver. Gerekirse satarım altınlarımı öderiz borcumuzu" diyordum. Kolumdaki altınları sattırmamak için boyun eğdi adama. Çok şanslıyız inan. Kocalarımız bizi ve yawrularımızı çok seviyor ve fedakarlık yapıyorlar, Allah razı olsun onlardan...
Doğrudur tatlım, internetin sözleşmesi Ağustos'a kadar. Hem doğumuma da var, o yüzden buradayım. Yalnız evi yerleştirene kadar giremeyebilirim. Sonra yine benden kurtulamayacaksınız nıhahahahaha aklinialirimsmile
Niye kimse konuşmuyor?
mirmirmirmir
kurtulmayalım cnm :)))
memnunuz bis
yemekteydim geldim:))
Afiyet bal şeker olsun canımmm...
Tatlım devlet ile SGK yeni yasa ile, ilk kez anne olacaklara devlet hastanelerinde muayenelerini, doğumlarını ve yeni bebekle ilgili kontrolleri üstleniyor. Yani kocanın sigortası olmasa bile, sevlet hastanelerinde doktora gidebileceksin, yalnızca katkı parası vererek. O da cüz'i bir rakam. Bebeğin doğduktan sonra da senin üzerinden bakılacak.
Kocanı kınama, onunla gurur duy; adam seni kimseye muhtaç etmemek için nelere katlanıyor? Benim kocamın patronu da çok ezerdi onu. Bebeğimiz olacak, borcu var diye ayrılamıyor, çekiyordu. Birkaç kere kapışmışlar, ama sorun halledildi. Adam yola geldi. Ben bu konuda ona sadece "ben hep senin yanındayım, ne karar verirsen ver. Gerekirse satarım altınlarımı öderiz borcumuzu" diyordum. Kolumdaki altınları sattırmamak için boyun eğdi adama. Çok şanslıyız inan. Kocalarımız bizi ve yawrularımızı çok seviyor ve fedakarlık yapıyorlar, Allah razı olsun onlardan...
Doğrudur tatlım, internetin sözleşmesi Ağustos'a kadar. Hem doğumuma da var, o yüzden buradayım. Yalnız evi yerleştirene kadar giremeyebilirim. Sonra yine benden kurtulamayacaksınız nıhahahahaha aklinialirimsmile
kıslar ben yine gidiyorum.
didoşum kızma bana son günlerim bidaha gezemiycem.
bugün yine 3 tane randevum var.kaydirigubbakcemile3akşama da liseden kızlarla
buluşucaz..çok doluyum yani:)))kendinize iyi bakın öpüyorumŞeniz
Sağol canımın içi
Zaten eşime dedim her zaman yanındayım ben,üzülme diye. Benden sakladığına bile kızmadım sigortasız çalıştığını.Aslında daha iyi iş imkanı da var , ama buraya alıştığı için yeni yere alışamıycak diye gitmiyo. O yüzden kızıyorum ona.klava:
ayy allahım burda da yağar inşallahhhhh
ayyy inş burdada yağar.gerçi bugün birazcık esiyo dünki gibi deil ama yinede sıcak işte.:CüvCüv:Salı ve çarşamba izmirde yağmur yağacakmış kaydirigubbakcemile2 ooh yandan yandan :dance: :sm_cool:
Niye kimse konuşmuyor?
kızlar dogum fotografcısı tutacakmısınız? fiyatları hakkında bilginiz var mı??
Yedim geldim patlıycam
benım fotografcım kosıım olcak... valla bıde ona para veremem tatlım ya
bende temizledim buzdolabımı mutfağı hallettim bide aşağı katı süpürüp geldim yukarıya dokunamadım ayaklarım şişince bıraktım zaten pzt odamız gelicek haftasonu yukarısı talan olucak artık bi temizleyen olur herhalde:)) bu arada çok sıcak ben klimalı odada uyuyorum geceleri eşim yatak odasında
Ben yemekten geldİm ama bugÜn bİraz yoĞunum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?