2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız fıstık sorma dellı gıbı gezıyom ortalarda cok ozledım kocısı 1 ay oldu... aksam elımden cekecegı var

Seni seni seni seniiiiiiii Yarın haberlerde antalya depremini dinleriz herhalde :jeyyar: . Ben de kocamı her gördüğümde üstüne atlayasım geliyor, sapık mıyım neyim

mirmirmirmir
kurtulmayalım cnm :)))
memnunuz bis

Niye kimse konuşmuyor?

yemekteydim geldim:))

mirmirmirmir

kurtulmayalım cnm :)))
memnunuz bis

yemekteydim geldim:))

Teşekkür ederim canımcımm, ay utandım şimdi :kedi: .
Afiyet olsun sana da... Ben gidicem ya, kimse gitmesin diye yapıyorum. Bencillik işte, kusuruma bakmayın.

Yağmur dansı yapayım, haftaya yağmur yağsın...

hihoyyyt :sm_cool: :dance:

bende temizledim buzdolabımı mutfağı hallettim bide aşağı katı süpürüp geldim yukarıya dokunamadım ayaklarım şişince bıraktım zaten pzt odamız gelicek haftasonu yukarısı talan olucak artık bi temizleyen olur herhalde:)) bu arada çok sıcak ben klimalı odada uyuyorum geceleri eşim yatak odasında

Zaten eşime dedim her zaman yanındayım ben,üzülme diye. Benden sakladığına bile kızmadım sigortasız çalıştığını.Aslında daha iyi iş imkanı da var , ama buraya alıştığı için yeni yere alışamıycak diye gitmiyo. O yüzden kızıyorum ona.klava:

Güle güle canım. Biz de öptük. opuyorumnanaktan

Sağol canımın içi

:asigim: :asigim:

Sen de haklısın canım, ama sanıyorum belirsizlikten korkuyor.

Salı ve çarşamba izmirde yağmur yağacakmış kaydirigubbakcemile2 ooh yandan yandan :dance: :sm_cool:

Niye kimse konuşmuyor?

Ayy telefon çaldı valla, yoksa ben konuşurdum. kaydirigubbakcemile3

kızlar dogum fotografcısı tutacakmısınız? fiyatları hakkında bilginiz var mı??

Ben tutmıycam, eşim çeker diye düşünüyodum ama eşimin arkadaşı prof. fotoğrafçıymış.O gelir dedi. İnşallah gelir. opuyorumnanaktan

Yedim geldim patlıycam

Bende acıktım birazzz, bişeyler yiyim en iyisi.Afiyet olsun sana. opuyorumnanaktan

benım fotografcım kosıım olcak... valla bıde ona para veremem tatlım ya

Benimde kocamın arkadaşı olmasa para veripte tutmazdım herhalde. Gerçi gelip gelmeyeceği kesin belli değil ama gelmezse de kocam çeker. opuyorumnanaktan

Ay ben kocamdan ayrı yatamıyorum. kaydirigubbakcemile3 :asigim:

Ben yemekten geldİm ama bugÜn bİraz yoĞunum ((

Afiyet olsun canımmm.opuyorumnanaktan Benimde eşim erken gelicek bugün, bi kaç saat sonra burda olmayabilirim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…