2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dun lcw ya gıttım kendıme elbıse bakım dedım bıtane gordum oda cok acık yanı resmen ipler göğüs altında bıtmıskaydirigubbakcemile3
neyse cocuk reyonuna gıttım erkek bebışlere bısey yok hep kız valla cok cıcıler benım kızım olsaydı esım dıyoo kesın suslu yapardın dıyooo yapaedımda valla o kaprıler mını etekler cok cıcıydı

komık bu hallerımız yaa ozlıycez bunlarıda bende gecenlerde kelebekten kacım derken kapıya carptım karnımı allahtan esım kızmadı bebişte hareket ettı sonra uyuduksırnaşık şey

Kelebekten mi kaçıyordun? sempatiksalakcinni . Bende de böcek korkusu var. Çığlık atıp kaçarım böcük görünce.

dikkat et geliyorum yoksa klava:klava:klava:klava:

Hee şu program. Hiç izlemedim, hiç de izlemeyeceğim. Deryayı izliyorum ben. Düğün var bugün Derya'da.

o deryada manyakta diğerlerine göre idare eder kadın çöpten birşyeler yapı yo

insallah dıdemcım az kaldı calısan anneler az sabır valla nasıl dayanıyorsun bıde sıcaklar allah yardımcınız olsun

Allahtan klima var yoksa tam çıldırırdım ne yapalım ya sabır diyoruz canım

deryada başımı döndürüyor ya hopp bunu yapıyorum hopp öbürü bazen anlamıyorum ve resmen başım ağrıyor izlerken :))

serdem az zamanın kaldı kaçında ayrılıcaksın?

Canım Allah kısmet ederse 2temmuzda ayrılıcam yani 2 hafta kaldı 36. haftada çıkmış olucam

BEN KIZIMA ALDIM BİLE HEMDE ETEĞİ BİLE VAR PEMBE 3 PARÇA ONUN MEMİŞLERİNİ BİLE YERİM BEN AYYYY delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

HEMDE FIRFIRLI

Güle güle giysinnnn kucuzukkk. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

gozuksun kız ben oğlumu yaza cıplak sokcam mınık ooo gecen yaz vardı 1 yas bebek sısman etlerı boğum boğum oyle cıplak gırıyodu cok sırın gozukuyorlar bosver

Şaka yapıyorum canım, gözüksün tabi, o daha bebiş . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim kociş gelir birazdan, ben yavaştan gideyim. ınşallah p.tesi işim bitmiş olur. O zamana kadar kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...

selam kıslaaaaaar...bide geldiik..

oh muhabbetler koyu..bu arad kıllıyla tehdit meselesine çok güldüm :))bnim kocişte çok sapık uyurken o arada konuşturunca çok komik oluyo saçma sapan konuşuyo..sabahta hiç ibşi hatırlamıyo tabi :))

bime gititm oğluşuma aldım deterjanlardan umarım memnun kalırız çünkü iki paket aldım almışken diyerek,bide mr green temizlik seti vardı saplı paspaslar var ya hastanelerde felan kullanılıyo yerlerin tozunu almaya felan çok rahat görünüyodu hep gözüme alayım dedim,kullanan var mı rahat mı göründüğü kadar acep?

Kızlar benim kociş gelir birazdan, ben yavaştan gideyim. İnşallah p.tesi işim bitmiş olur. O zamana kadar kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...

güle güle tatlım kolaylar gelsin sana,kendini çok yorma lütfen insan ne kadar da olsa herkes bişiler yaparken duramıyo ama unutma durmak zorundasın...öpüyoruz seni ve kuzunu..opuyorumnanaktan

kızlar selam
biraz geriden geliyorum ama gülmekten öldürdünüz beni ya,,, çiğdemcim seninki de çok güzel klozette fax ve işaretin:)))

Kızlar benim kociş gelir birazdan, ben yavaştan gideyim. İnşallah p.tesi işim bitmiş olur. O zamana kadar kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...

Biz de öptük canımm, görüşürüz.

Hoşgeldin canım. Deterjan aldım bende , ama o diğer dediğinden almadım.

bende uzanıcam biraz kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum hepinizi

Görüşürüz canım.

kızlar bebişleri hıçkırık nasıl tutuyor kızım ritmik bi şekilde tıp tıp bi şeyler yapıyor hıçkırık mı ay ilk defa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…