Ya şu işyerinden bir kurtulsam hayırlısıyla
komık bu hallerımız yaa ozlıycez bunlarıda bende gecenlerde kelebekten kacım derken kapıya carptım karnımı allahtan esım kızmadı bebişte hareket ettı sonra uyuduksırnaşık şey
Ay felaket resmen. Geçen bulaşık makinasının kapağını tutturamadım, göbek delüümü çarptım köşesini. Çok acımadı ama çizdirdim, bir de delüüme kan oturdu hemen.
Dün de sağı solu tutturamıyorum diye, b.dolabını çekiyorlar, göbeğimi ölçüp çektiler, mutfakla koridor arasına.
Hee şu program. Hiç izlemedim, hiç de izlemeyeceğim. Deryayı izliyorum ben. Düğün var bugün Derya'da.
insallah dıdemcım az kaldı calısan anneler az sabır valla nasıl dayanıyorsun bıde sıcaklar allah yardımcınız olsun
deryada başımı döndürüyor ya hopp bunu yapıyorum hopp öbürü bazen anlamıyorum ve resmen başım ağrıyor izlerken :))
serdem az zamanın kaldı kaçında ayrılıcaksın?
dikkat et geliyorum yoksaklava: klava: klava: klava:
o deryada manyakta diğerlerine göre idare eder kadın çöpten birşyeler yapı yo
BEN KIZIMA ALDIM BİLE HEMDE ETEĞİ BİLE VAR PEMBE 3 PARÇA ONUN MEMİŞLERİNİ BİLE YERİM BEN AYYYY delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
HEMDE FIRFIRLI
gozuksun kız ben oğlumu yaza cıplak sokcam mınık ooo gecen yaz vardı 1 yas bebek sısman etlerı boğum boğum oyle cıplak gırıyodu cok sırın gozukuyorlar bosver
Kızlar benim kociş gelir birazdan, ben yavaştan gideyim. İnşallah p.tesi işim bitmiş olur. O zamana kadar kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...
[ı]kızlar benim kociş gelir birazdan, ben yavaştan gideyim. Inşallah p.tesi işim bitmiş olur. O zamana kadar kendinize iyi bakın. öpüyorum hepinizi...[/ı]
Kızlar benim kociş gelir birazdan, ben yavaştan gideyim. İnşallah p.tesi işim bitmiş olur. O zamana kadar kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...
:roflol: :roflol: :roflol:
Bizde hala sarılara uyuyoruz.kaydirigubbakcemile3 ama çoook sıcak oluyoooo.kaydirigubbakcemile3
Kız ben bi ara burda anlattımda kızlar gülmekten öldü. Benim kocam çok konuşur uykusunda, sabahta hatırlamaz. Bi gün yatıyoruz.Yorganı birden üstünden attı, dedim noluyo, " üstümde kıllı bişey var ,üstümde kıllı bişey var " diye bağırıyodu.ya dedim üstünde yorgan var. kaydirigubbakcemile3 Bi günde gece tehdit etti beni yatarken,Allahına dua et dedi, neden dedim ,parmağı da havada gözlerde açık,kıpkırmızı,Allahına dua et dedim sana dedi. Sonra geri yattı.Aşkım ne diyosun dedim. Ya uyumaya çalışıyorum dedi. kaydirigubbakcemile3 :roflol:
selam kıslaaaaaar...bide geldiik..
oh muhabbetler koyu..bu arad kıllıyla tehdit meselesine çok güldüm :))bnim kocişte çok sapık uyurken o arada konuşturunca çok komik oluyo saçma sapan konuşuyo..sabahta hiç ibşi hatırlamıyo tabi :))
bime gititm oğluşuma aldım deterjanlardan umarım memnun kalırız çünkü iki paket aldım almışken diyerek,bide mr green temizlik seti vardı saplı paspaslar var ya hastanelerde felan kullanılıyo yerlerin tozunu almaya felan çok rahat görünüyodu hep gözüme alayım dedim,kullanan var mı rahat mı göründüğü kadar acep?
bende uzanıcam biraz kendinize iyi bakın kızlar öpüyorum hepinizi
kızlar selam
biraz geriden geliyorum ama gülmekten öldürdünüz beni ya,,, çiğdemcim seninki de çok güzel klozette fax ve işaretin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?