2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hmmm, demek ondanmış...

Bana hiç olmadı öyle bişey, ne olabilirki acaba.bilmiyorumkismile

Bende sabah 10 da gittim, 12 gibi döndüm. Yanıma da bol bol su aldım. Yine öyle ya sabah erkenden gidicem, yada akşama doğru . opuyorumnanaktan

canım neyle gırıyosun sen bana esım bu halde bıkını gıydırmez asla zaten gıyebılcek gıbı değilim catlak cok oldu hemde bırden okadar yağ krem suruyorum

benimde sol göğsümün altı acıyor bazen sola yatamıyorum arada geliyor öyle 1 aydır falan dr ağrıyan yerin varmı dediğinde söyledim tepki vermedi demekki normal bende üstelemedim

Hmmm, sütyen sıkıyor olabilir mi?

yok canım sütyenden değil midemde sanki küçük top yutmuşum o acıtıyo gibi
Bana hiç olmadı öyle bişey, ne olabilirki acaba.bilmiyorumkismile

Bende sabah 10 da gittim, 12 gibi döndüm. Yanıma da bol bol su aldım. Yine öyle ya sabah erkenden gidicem, yada akşama doğru . opuyorumnanaktan

ben hiç gidemedim gidemicem ((( doktorum önermedi bende idrar yolu iltihabıda varya zaten o yüzden erken doğum olabiri iyice teteiklemesin dedi kızım için bu yazım feda olsun ama seneye kızımla cok yüzücezzzzzzzzzzz

ya benim tam göğsümün altı acıyo sanki bişiy var ( yazarkende gülüyorum tabiki kızım ) ama öle birşey değil
bendede bir kaç aydır var o ağrı.hele uyurken ağrıyla uyanıyorum.canım çok acıyor.bebeğim benim çok erken döndü.poposunu dikiyor sağ göğsümün altına kaburgalarım batıyor sanki.napalım onlar için değer.:CüvCüv:

cnm zararlı bi şey istiyor adını söylemiyeyim canınız çeker ay gidip alsam mı acaba off valla alıcam sanırım üşenmiyicem

ya ben denize gidemem valla balina sanarlar :)))))) çok gizli koylara gidersek girerim ancak yok girmem valla yada tesettür mayo falan almam lazım heryeri kapalı:)))

canım neyle gırıyosun sen bana esım bu halde bıkını gıydırmez asla zaten gıyebılcek gıbı değilim catlak cok oldu hemde bırden okadar yağ krem suruyorum

Ben bikinimle giriyorum denizeee. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Geçen yaz almıştım, oluyo bana. Sadece göbeğim var fazlalık olarak. Çatlak falanda olmadı bende. Sadece o kahverengi çizgiden var karnımda. kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar
bugün tam girdim bi sürü alıntı yapmıştım lakin dan denene elektrikler gitti kaldım öylee:)))
uzunca süre gelmedi ama şimdi tekrar kime ne yazcaktım ne diycektim unuttum
herkes umarım iyidir

bıcak sızısı gıbıde oluyor belkı 15 gun onun acısına uyuyamadım ben cok acıyor ara ara hala devam edıyor insallah gecer

ben hamilelere zaten pek bikini yakıştırmıyorum, ne biliym hoş olmuyo gibi geliyo, hamile mayosu aradım günlerce, bulamadığım için gittim 42 beden bi mayo aldım onunla giriyorum ben

Hoşgeldin cicimmm... Sağlık olsun, benim de internetim gidip gidip geliyordu. Nasılsın, iyi misin?

Olsun canım, benimde şurda gideceğim en fazla 1,5 ay. Doğumdan sonra girilmez. 1 ay denize giricen diye doğumu tehlikeye atmaya değmez.Seneye kızlarımızla yüzeriz bol bol. Süslü bikiniler alırız onlara. kaydirigubbakcemile3

eşim izin vermez bikiniyle zaten bu kadar çatlakla hayatta giyemem bi bikinim var ama nasıl anlatayım işte göbeğide yarıya kadar kapatıyor onu giyerim diyordum ama bu sefer çatlaklar görünür yani hiç bir fikrim yok :)

ayy ne guzel ya ben 1 hafta içinde harıta gıbı oldıum banada bıkınım olur ama esım ızın vermezkı ya mayokını al kendıne dıyo oda komık benım karnım basket topu yutmus gıbım:roflol::roflol:

Fırfırlı bebek bikinisiiii :asigim: .

çatlakların güneş görmemesi lazım , mümkün mertebe koruyun,

Hey Allah'ım basket topu yutmak ha . Çok alemsin, hiç böyle düşünmemiştim.

evet yanı mayodada bacaklardakıler cok kotu durcak dımı
haklısın sersumacım bende utanırım gıyemem ızın versede yapım zaten oyle

ya şu evlenme prg ne komik sanki pazardan karpuz alıyorlar yok yaşı şöyle olsun hamarat olsun asker olsun öğretmen olsun çocuksuz olsun çocuklu olsun şaka gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…