canım benım sağ goğüs altım yaklasık 4 aylıkken baslamıstı batma gıbı acı oluyoo sızlıyo falan dımı anlatamadım ama goğüs kafesının altı bebek buyudugu ıçın e organlarda baskı yapıyor doktora sordugumda cok erken baslamıs ama ona yapcak bısı yok demıstı bana sadece az ve sık sık ye dedı dene bakalım
Bana hiç olmadı öyle bişey, ne olabilirki acaba.bilmiyorumkismile
Bende sabah 10 da gittim, 12 gibi döndüm. Yanıma da bol bol su aldım. Yine öyle ya sabah erkenden gidicem, yada akşama doğru . opuyorumnanaktan
Hmmm, sütyen sıkıyor olabilir mi?
Bana hiç olmadı öyle bişey, ne olabilirki acaba.bilmiyorumkismile
Bende sabah 10 da gittim, 12 gibi döndüm. Yanıma da bol bol su aldım. Yine öyle ya sabah erkenden gidicem, yada akşama doğru . opuyorumnanaktan
bendede bir kaç aydır var o ağrı.hele uyurken ağrıyla uyanıyorum.canım çok acıyor.bebeğim benim çok erken döndü.poposunu dikiyor sağ göğsümün altına kaburgalarım batıyor sanki.napalım onlar için değer.:CüvCüv:ya benim tam göğsümün altı acıyo sanki bişiy var ( yazarkende gülüyorum tabiki kızım ) ama öle birşey değil
ya ben denize gidemem valla balina sanarlar :)))))) çok gizli koylara gidersek girerim ancak yok girmem valla yada tesettür mayo falan almam lazım heryeri kapalı:)))
canım neyle gırıyosun sen bana esım bu halde bıkını gıydırmez asla zaten gıyebılcek gıbı değilim catlak cok oldu hemde bırden okadar yağ krem suruyorum
yok canım sütyenden değil midemde sanki küçük top yutmuşum o acıtıyo gibi
ben hiç gidemedim gidemicem((( doktorum önermedi bende idrar yolu iltihabıda varya zaten o yüzden erken doğum olabiri iyice teteiklemesin dedi kızım için bu yazım feda olsun ama seneye kızımla cok yüzücezzzzzzzzzzz
canım neyle gırıyosun sen bana esım bu halde bıkını gıydırmez asla zaten gıyebılcek gıbı değilim catlak cok oldu hemde bırden okadar yağ krem suruyorum
merhaba kızlar
bugün tam girdim bi sürü alıntı yapmıştım lakin dan denene elektrikler gitti kaldım öylee:)))
uzunca süre gelmedi ama şimdi tekrar kime ne yazcaktım ne diycektim unuttum
herkes umarım iyidir
yok canım sütyenden değil midemde sanki küçük top yutmuşum o acıtıyo gibi
ben hiç gidemedim gidemicem((( doktorum önermedi bende idrar yolu iltihabıda varya zaten o yüzden erken doğum olabiri iyice teteiklemesin dedi kızım için bu yazım feda olsun ama seneye kızımla cok yüzücezzzzzzzzzzz
Ben bikinimle giriyorum denizeee. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Geçen yaz almıştım, oluyo bana. Sadece göbeğim var fazlalık olarak. Çatlak falanda olmadı bende. Sadece o kahverengi çizgiden var karnımda. kaydirigubbakcemile3
Olsun canım, benimde şurda gideceğim en fazla 1,5 ay. Doğumdan sonra girilmez. 1 ay denize giricen diye doğumu tehlikeye atmaya değmez.Seneye kızlarımızla yüzeriz bol bol. Süslü bikiniler alırız onlara. kaydirigubbakcemile3
eşim izin vermez bikiniyle zaten bu kadar çatlakla hayatta giyemem bi bikinim var ama nasıl anlatayım işte göbeğide yarıya kadar kapatıyor onu giyerim diyordum ama bu sefer çatlaklar görünür yani hiç bir fikrim yok :)
ayy ne guzel ya ben 1 hafta içinde harıta gıbı oldıum banada bıkınım olur ama esım ızın vermezkı ya mayokını al kendıne dıyo oda komık benım karnım basket topu yutmus gıbım:roflol::roflol:
eşim izin vermez bikiniyle zaten bu kadar çatlakla hayatta giyemem bi bikinim var ama nasıl anlatayım işte göbeğide yarıya kadar kapatıyor onu giyerim diyordum ama bu sefer çatlaklar görünür yani hiç bir fikrim yok :)
çatlakların güneş görmemesi lazım , mümkün mertebe koruyun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?