çatlakların güneş görmemesi lazım , mümkün mertebe koruyun,
Hey Allah'ım basket topu yutmak ha. Çok alemsin, hiç böyle düşünmemiştim.
ya şu evlenme prg ne komik sanki pazardan karpuz alıyorlar yok yaşı şöyle olsun hamarat olsun asker olsun öğretmen olsun çocuksuz olsun çocuklu olsun şaka gibi:))
Hoşgeldin cicimmm... Sağlık olsun, benim de internetim gidip gidip geliyordu. Nasılsın, iyi misin?
ya şu evlenme prg ne komik sanki pazardan karpuz alıyorlar yok yaşı şöyle olsun hamarat olsun asker olsun öğretmen olsun çocuksuz olsun çocuklu olsun şaka gibi:))
merhaba kızlar
bugün tam girdim bi sürü alıntı yapmıştım lakin dan denene elektrikler gitti kaldım öylee:)))
uzunca süre gelmedi ama şimdi tekrar kime ne yazcaktım ne diycektim unuttum
herkes umarım iyidir
ben hamilelere zaten pek bikini yakıştırmıyorum, ne biliym hoş olmuyo gibi geliyo, hamile mayosu aradım günlerce, bulamadığım için gittim 42 beden bi mayo aldım onunla giriyorum ben
eşim izin vermez bikiniyle zaten bu kadar çatlakla hayatta giyemem bi bikinim var ama nasıl anlatayım işte göbeğide yarıya kadar kapatıyor onu giyerim diyordum ama bu sefer çatlaklar görünür yani hiç bir fikrim yok :)
ayy ne guzel ya ben 1 hafta içinde harıta gıbı oldıum banada bıkınım olur ama esım ızın vermezkı ya mayokını al kendıne dıyo oda komık benım karnım basket topu yutmus gıbım:roflol::roflol:
Fırfırlı bebek bikinisiiii :asigim: .
Olsun canım, benimde şurda gideceğim en fazla 1,5 ay. Doğumdan sonra girilmez. 1 ay denize giricen diye doğumu tehlikeye atmaya değmez.Seneye kızlarımızla yüzeriz bol bol. Süslü bikiniler alırız onlara. kaydirigubbakcemile3
Fırfırlı bebek bikinisiiii :asigim: .
vallahı one doğru sıpsıvrı senınde oyledır erkek bebısler sıvrı oluyormus bazen ayarlayamıyorum kendımı dar yerlerden gecerken
:roflol:
gozuksun kız ben oğlumu yaza cıplak sokcam mınık ooo gecen yaz vardı 1 yas bebek sısman etlerı boğum boğum oyle cıplak gırıyodu cok sırın gozukuyorlar bosverHoşgeldin canımm. Herkes iyi sanırım. Sende iyisindir umarım. opuyorumnanaktan
Bende hayatımda hiç mayo giymedim, bikini seviyorum.opuyorumnanaktan
Mayo al sende o zaman canım.Ya da önce anlattığın bikiniyi bi dene belki tamamen kapatır çatlakları. o zaman giyersin. opuyorumnanaktan
Sende mayo al canımm. opuyorumnanaktan
Evet fırfırlılar harika oluyo. kaydirigubbakcemile3 Yalnız ben kızımı üstsüz denize sokmam.Memişleri gözükmesin. :roflol: :roflol:
BEN KIZIMA ALDIM BİLE HEMDE ETEĞİ BİLE VAR PEMBE 3 PARÇA ONUN MEMİŞLERİNİ BİLE YERİM BEN AYYYY delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
HEMDE FIRFIRLI
Hoşgeldin canımm. Herkes iyi sanırım. Sende iyisindir umarım. opuyorumnanak
varya hani evlenmek için çıkıyorlar sonra kimseyi beğenmiyorlar anlamadım bu insanları gencecik kızlar oğlanlar ya hiç mi yok çevrenizde adam akıllı biri illa tv ye çıkıyorsunuz hele o yaşlı teyzeler dedeler allahım sinir bozucu bide istekler evi olsun şöyle olsun böyle olsun japon gelin vardı kemal sunalın filmi bunlarada yapıcan birer robot naparlarsa yapsınlar :)))))
Ay felaket resmen. Geçen bulaşık makinasının kapağını tutturamadım, göbek delüümü çarptım köşesini. Çok acımadı ama çizdirdim, bir de delüüme kan oturdu hemen.
Dün de sağı solu tutturamıyorum diye, b.dolabını çekiyorlar, göbeğimi ölçüp çektiler, mutfakla koridor arasına.
Ya şu işyerinden bir kurtulsam hayırlısıyla
Ay felaket resmen. Geçen bulaşık makinasının kapağını tutturamadım, göbek delüümü çarptım köşesini. Çok acımadı ama çizdirdim, bir de delüüme kan oturdu hemen.
Dün de sağı solu tutturamıyorum diye, b.dolabını çekiyorlar, göbeğimi ölçüp çektiler, mutfakla koridor arasına.
Evet hem fırfırlı hem de çingiş pembe :asigim: . Benim de kızım olsaydı da alsaydım.
Hee şu program. Hiç izlemedim, hiç de izlemeyeceğim. Deryayı izliyorum ben. Düğün var bugün Derya'da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?