2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin cicimmm... Sağlık olsun, benim de internetim gidip gidip geliyordu. Nasılsın, iyi misin?

iyiyim kuzucum nolsun işte evdeyim oflayarak poflayarak geçiriyorum zamanı sen nasılsın tatlım

ya şu evlenme prg ne komik sanki pazardan karpuz alıyorlar yok yaşı şöyle olsun hamarat olsun asker olsun öğretmen olsun çocuksuz olsun çocuklu olsun şaka gibi:))

yaa valla tahamül edemiyorum o programlaraa yaa valla beynimden vuurlumuşa dönüyorum 10 dakika izledikten sonraaaa delikafadulden

Hoşgeldin canımm. Herkes iyi sanırım. Sende iyisindir umarım. opuyorumnanaktan

ben hamilelere zaten pek bikini yakıştırmıyorum, ne biliym hoş olmuyo gibi geliyo, hamile mayosu aradım günlerce, bulamadığım için gittim 42 beden bi mayo aldım onunla giriyorum ben

Bende hayatımda hiç mayo giymedim, bikini seviyorum.opuyorumnanaktan

Mayo al sende o zaman canım.Ya da önce anlattığın bikiniyi bi dene belki tamamen kapatır çatlakları. o zaman giyersin. opuyorumnanaktan

Sende mayo al canımm. opuyorumnanaktan

Fırfırlı bebek bikinisiiii :asigim: .

Evet fırfırlılar harika oluyo. kaydirigubbakcemile3 Yalnız ben kızımı üstsüz denize sokmam.Memişleri gözükmesin. :roflol: :roflol:

BEN KIZIMA ALDIM BİLE HEMDE ETEĞİ BİLE VAR PEMBE 3 PARÇA ONUN MEMİŞLERİNİ BİLE YERİM BEN AYYYY delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Fırfırlı bebek bikinisiiii :asigim: .

HEMDE FIRFIRLI

vallahı one doğru sıpsıvrı senınde oyledır erkek bebısler sıvrı oluyormus bazen ayarlayamıyorum kendımı dar yerlerden gecerken
:roflol:

Ay felaket resmen. Geçen bulaşık makinasının kapağını tutturamadım, göbek delüümü çarptım köşesini. Çok acımadı ama çizdirdim, bir de delüüme kan oturdu hemen.

Dün de sağı solu tutturamıyorum diye, b.dolabını çekiyorlar, göbeğimi ölçüp çektiler, mutfakla koridor arasına.

gozuksun kız ben oğlumu yaza cıplak sokcam mınık ooo gecen yaz vardı 1 yas bebek sısman etlerı boğum boğum oyle cıplak gırıyodu cok sırın gozukuyorlar bosver

varya hani evlenmek için çıkıyorlar sonra kimseyi beğenmiyorlar anlamadım bu insanları gencecik kızlar oğlanlar ya hiç mi yok çevrenizde adam akıllı biri illa tv ye çıkıyorsunuz hele o yaşlı teyzeler dedeler allahım sinir bozucu bide istekler evi olsun şöyle olsun böyle olsun japon gelin vardı kemal sunalın filmi bunlarada yapıcan birer robot naparlarsa yapsınlar :)))))

Hee şu program. Hiç izlemedim, hiç de izlemeyeceğim. Deryayı izliyorum ben. Düğün var bugün Derya'da.

komık bu hallerımız yaa ozlıycez bunlarıda bende gecenlerde kelebekten kacım derken kapıya carptım karnımı allahtan esım kızmadı bebişte hareket ettı sonra uyuduksırnaşık şey

ya bende aynı şeyi çok yapıyorum göbeğimi hesap etmeden dan diye dalıyom çarpıyom sanki çarpışan otodaymışım gibi geri tepiyorum hamilelik bitecek hala alışamadım hamile gibi davranmaya :roflol:

Evet hem fırfırlı hem de çingiş pembe :asigim: . Benim de kızım olsaydı da alsaydım.

şekerim sende ilerde gelinine alırsınnnnnn delikafadulden

deryada başımı döndürüyor ya hopp bunu yapıyorum hopp öbürü bazen anlamıyorum ve resmen başım ağrıyor izlerken :))

serdem az zamanın kaldı kaçında ayrılıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…