2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişleri hıçkırık nasıl tutuyor kızım ritmik bi şekilde tıp tıp bi şeyler yapıyor hıçkırık mı ay ilk defa oldu
evet canım çok hoş bi duygu.bende önceden anlamıyordum meğer o seğirmeler hıçkırıkmış.şimdi o hıçkırdıkça ben gülüyorumkaydirigubbakcemile3.ölürüm oğlumaaaa hıçkırırmışta.

:))) DELÜ KIZZ ay ben hayatta pırtlatamam kendimi sıka sıka bi hal olurum valla: sen ii yapmışsın

maşallah oğluşunaaaa benimkine de31 +5 teyken 2206 ydı en fazla 3500 olur iri bir bebek değil normal bi bebik dedi

Bu sıcaklarda ben de istemiyorum sarılsın bana. Adam kışlık koca, yazın o sıcak kolu mahvediyor beni.

ay benim kocamn vücudu ateş gibidir . dokunduğu yeri yakar resmen:) ona rağmen gece üstünü örter brde üşüyom der

benimkinin kafa hala dimdik yukarda bağdaş kurmuş oturuyo

ya ben denize gidemem valla balina sanarlar :)))))) çok gizli koylara gidersek girerim ancak yok girmem valla yada tesettür mayo falan almam lazım heryeri kapalı:)))

bende denize gitmek istiyom ya yazık bana

ben seneye çıkartcam acısını balayına da gidememiştim zaten içimde kaldı

bakalım seney benim koca bikini giydirir mi çok merak yaptım ayrıca senin çatlak yok ohhhhhhh ne güzel ben harta gibiyim kıskandımmm

ya şu evlenme prg ne komik sanki pazardan karpuz alıyorlar yok yaşı şöyle olsun hamarat olsun asker olsun öğretmen olsun çocuksuz olsun çocuklu olsun şaka gibi:))

kavun gibi totosunu koklasınlar:

neyse en iyi ben kocaman bi mayo alayım yada kayınvalidemde vardır giymediği kesin ona çok getiriyor kardeşi

ayy kaynanannın mayosu mu ben onun ini giymektense etk alır onu giyerim valla

kızlar bebişleri hıçkırık nasıl tutuyor kızım ritmik bi şekilde tıp tıp bi şeyler yapıyor hıçkırık mı ay ilk defa oldu

çok güzel tutuyo :) evet o dediğin gibi oluyo ritmik bişekilde göbeğin oynuyo

çiğdoş kız gittin mi bu aradaa özeltme kendini erken gel brde yorma kendini

damlacım sende kib. görüşürüz

Bende bu sekmelerin hıckırık olduğunu öğrendim de cok sasırmıs aynı samanda mutluda olmustum sasırıyodum ya çok değişik bi duygu :)))

Kızlar merhabalar nasılsınızz...ben bugün sinirliyim offf..bugün boyacı gelcekti..bende izin almıştım iş ten..adam geldi ama bugün başlancağını bilmiyomuş ..kvalidemler arayıp konuştukları için bende bişey diyemedim..yarına da belki birini göndercek..sinir oldum yaa.o kadar odaları hazırladım boşalttım..heves ettimm.böyle şeylerde erteleme olunca çok sinir olurum..bende artık perdeydi örtüydü sürekli makineye çamaşır atıyorum bari aradan çıksınlar..boş oturmaktansa..(((

Sier haklısın canım ben de uyuz olurum öyle şeylere çok yorma kendini bu arada...

Offf sorma cnm yaa en gıcık olduğum şeyler işte..insan hevesleniyo hazırlanıyosun.zaten 2 oda boyancak en fazla 1,5 gün sürer ama işte millete iş yaptırmak zor oluyo bazen.bişey yaptığım yok işte cnm sadece çamaşır faslı yapıyom perdeler filan işte..sonrada kadın tutcam boyadan sonra herşeyi biter inşallah 2-3 güne evin..çünkü annemle babam gelcek izmir den bebişin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip yerleştircez annemle..ayy çok hevesliyim ama elim kolum bağlı işte (((((((((

kuzum boşver sinirlernme relaks ol bende nefret ederim ama amannnnnnnn de uzat ayacıklarını dinlen hazır izin almışken

mis gibi koksun kuzuşunun odası inşallah

kuzum boşver sinirlernme relaks ol bende nefret ederim ama amannnnnnnn de uzat ayacıklarını dinlen hazır izin almışken

mis gibi koksun kuzuşunun odası inşallah

Saol pınar cımm..napalım oturuyom bende işte..öle sizlerle yazışıyom cnm :)) burda havada kapattı gibi..yağmurmu yağcak ne??

ya siercim bişi sorcam senin ki 31+2 de 52 gün kalmış görünüyo benim 32+6 da da 51 görünüyo anlamadım ben şimdi

üFFFFFFFFF yaws son haftalar ne kadar zor geçer oldu ya eskiden zaman daha hızlı geçiyor gibiydi size de öyle mi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…