- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
evet canım çok hoş bi duygu.bende önceden anlamıyordum meğer o seğirmeler hıçkırıkmış.şimdi o hıçkırdıkça ben gülüyorumkaydirigubbakcemile3.ölürüm oğlumaaaa hıçkırırmışta.kızlar bebişleri hıçkırık nasıl tutuyor kızım ritmik bi şekilde tıp tıp bi şeyler yapıyor hıçkırık mı ay ilk defa oldu
Benimki elleyip kontrol eder, bulamazsa yandık. Tırıs tırıs arar beni. Bir kere tuvalette basmıştı beni. "Ne yapıyosun" diyor bir de. Sabaha karşı, oturmuşum klozete faks çekiyorum. En heyecanlı yerinde sorduğu soruya bak. Pırtladım, anladı.
hosbulduk guzel anneler doktor teyzemızın yanından gelıyoruz oğlum 2300 gr olmus bıraz ırı olcak dedı doktor cokta ırı olmasın 3500 yeter nasıl doğururum sonra
esımde tuturdu yazlığa gıdelım dıye hıc istemıyorum uzak 7 saat falan suruyo onada kıyamıyorum canı sıkıldı bıde denız asığı doktora sorduk kendı arabanızla problem olmaz dınlene dınlene gıdın cok sıcakta guneste durma sabah 11 kadar aksam ustu 5 ten sonra dedi ama istersen 2 saat suda kalabılırsın hıc bısey olmaz dedi
Bu sıcaklarda ben de istemiyorum sarılsın bana. Adam kışlık koca, yazın o sıcak kolu mahvediyor beni.
Daha erken 34 haftaya kadar yolu var kuşum. 34. haftadan sonra dönmezse yapacak fazla bir şey yok. Kontrol, kontrol kontrol. Son dakikaya kadar beklerler muhtemelen. Başı aşağı dönmüş, daha da iner acele etme kuşum.
ya ben denize gidemem valla balina sanarlar :)))))) çok gizli koylara gidersek girerim ancak yok girmem valla yada tesettür mayo falan almam lazım heryeri kapalı:)))
yok canım sütyenden değil midemde sanki küçük top yutmuşum o acıtıyo gibi
ben hiç gidemedim gidemicem((( doktorum önermedi bende idrar yolu iltihabıda varya zaten o yüzden erken doğum olabiri iyice teteiklemesin dedi kızım için bu yazım feda olsun ama seneye kızımla cok yüzücezzzzzzzzzzz
Ben bikinimle giriyorum denizeee. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Geçen yaz almıştım, oluyo bana. Sadece göbeğim var fazlalık olarak. Çatlak falanda olmadı bende. Sadece o kahverengi çizgiden var karnımda. kaydirigubbakcemile3
ya şu evlenme prg ne komik sanki pazardan karpuz alıyorlar yok yaşı şöyle olsun hamarat olsun asker olsun öğretmen olsun çocuksuz olsun çocuklu olsun şaka gibi:))
neyse en iyi ben kocaman bi mayo alayım yada kayınvalidemde vardır giymediği kesin ona çok getiriyor kardeşi
kızlar bebişleri hıçkırık nasıl tutuyor kızım ritmik bi şekilde tıp tıp bi şeyler yapıyor hıçkırık mı ay ilk defa oldu
evet canım çok hoş bi duygu.bende önceden anlamıyordum meğer o seğirmeler hıçkırıkmış.şimdi o hıçkırdıkça ben gülüyorumkaydirigubbakcemile3.ölürüm oğlumaaaa hıçkırırmışta.
Sier haklısın canım ben de uyuz olurum öyle şeylere çok yorma kendini bu arada...
Kızlar merhabalar nasılsınızz...ben bugün sinirliyim offf..bugün boyacı gelcekti..bende izin almıştım iş ten..adam geldi ama bugün başlancağını bilmiyomuş ..kvalidemler arayıp konuştukları için bende bişey diyemedim..yarına da belki birini göndercek..sinir oldum yaa.o kadar odaları hazırladım boşalttım..heves ettimm.böyle şeylerde erteleme olunca çok sinir olurum..bende artık perdeydi örtüydü sürekli makineye çamaşır atıyorum bari aradan çıksınlar..boş oturmaktansa..(((
Offf sorma cnm yaa en gıcık olduğum şeyler işte..insan hevesleniyo hazırlanıyosun.zaten 2 oda boyancak en fazla 1,5 gün sürer ama işte millete iş yaptırmak zor oluyo bazen.bişey yaptığım yok işte cnm sadece çamaşır faslı yapıyom perdeler filan işte..sonrada kadın tutcam boyadan sonra herşeyi biter inşallah 2-3 güne evin..çünkü annemle babam gelcek izmir den bebişin çamaşırlarını yıkayıp ütüleyip yerleştircez annemle..ayy çok hevesliyim ama elim kolum bağlı işte(((((((((
kuzum boşver sinirlernme relaks ol bende nefret ederim ama amannnnnnnn de uzat ayacıklarını dinlen hazır izin almışken
mis gibi koksun kuzuşunun odası inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?