ben haberleri izleyemiyorum artık yüreğim dayanmıyor çok uzun zaman önce bıraktım izlemeyi hoş yine haberim oluyor ama cidden dayanamyorum bu kadar kötülüğe pisliğe dünyamız güzel olduğu kadar da kötü malesef
Ben de gece uyuyamadım ayakların filan çok ağrıyor artık kalsiyum da verdi doktorum günlüük ilaçlar 5e çıktı 2demir hapı 1 vitamin 1 balıkyağıhapı 1de kalsiyum
ay didemcim artık sanırsam böyle gidecek
bana doktorum kalsiyum falan vermedi sadece demirini aksatma dedi o kadar peynir neyim yiyorsan kalsiyum eksikliği olmaz demişti enteresan bir doktorum var biraz genişçene yapı olaraktan:))
Kalsiyumu her doktor vermezmiş zaten. Öyle duyuyorum. Benimki 3 ay önce verdi ama kullanamadım. Onun yerine hergün mutlaka peynirimi yumurtamı yoğurtumu yemeye gayret gösteriyorum. Ayrıca kalsiyum bebeğin ve kendimizin kemiği için faydalı, belki kullanmadığımızdan fazlaca bi kemik ağrıları çekiyoruz. Neyse az bi zamanımız kaldı, allah yardımcımız olsun.
Zor bir soru. Gerçi 31 +'lı günlere geçtiğimizde doktorlar onu 32 dedikleri için yarın gitmen daha mantıklı gibi. Bi de ne kadar erken gidersen o kadar erken çalışır bitirir ve iznine geçersin. Burdaki çalışabilir raporu alan diğer annelerimiz bile artık dayanamaz oldular. 35 haftalık filan olunca daha da zorlaşıyor gibi çalışmak çünkü.
bende calsiyumu 1 gün aıyorum 1 gün almıyorum....
kızlar ağrılarınızdan dr unuza bahsedin küçümsemeyin ben magnezyum alıyorum günde 2 defa hiçbiriniz kullanmıyosunuz sanırım uyuşmlara eklem ağrılarına ve erken doğuma karşı etkili....
evet ya havalar ısındıkça dahada zorlaşıyor çalışan anneler allah size kolaylık versin ben allahtan bıraktım çalışmayı yarına kontrolum var raporumu da alıcam bakalım resmi olarak evde olucam en azından
Zor bir soru. Gerçi 31 +'lı günlere geçtiğimizde doktorlar onu 32 dedikleri için yarın gitmen daha mantıklı gibi. Bi de ne kadar erken gidersen o kadar erken çalışır bitirir ve iznine geçersin. Burdaki çalışabilir raporu alan diğer annelerimiz bile artık dayanamaz oldular. 35 haftalık filan olunca daha da zorlaşıyor gibi çalışmak çünkü.
dorukcum ben ilk ağrılarım başladığında özellikle belimde ve kalçamda başladığında doktorum normal dedi çünkü 6 aylık olduğumda 16 kilo birden almıştım ee dedi bünye bıu kadar kiloya tepki veriyor dedi haklı geldi ondan vermedi magnezyum ben aldım magnezyum ama iki üç gün içtim sonra midemi bulandırdı içemedim yoksa doktorum vermediği halde içerdim de işte
bende calsiyumu 1 gün aıyorum 1 gün almıyorum....
kızlar ağrılarınızdan dr unuza bahsedin küçümsemeyin ben magnezyum alıyorum günde 2 defa hiçbiriniz kullanmıyosunuz sanırım uyuşmlara eklem ağrılarına ve erken doğuma karşı etkili....
Bana yine doktorum magnezyumu da çok çok önce verdi. Bel ve özel bölge kemiğimin ağrısı için. Ama ben yine suya ilaç döküp içme özürlü olduğum için beceremedim. O zaman meyvesuyuna filan döküp içebilirsin dedi ama o da zor geldi. Bunun yanında ağrıları çekmekte çok zor gelmeye başladı. O yüzden zorda olsa içmeye başladım. İlk başta ağrılarımı geçirir gibi oldu, rahatladm biraz fakat sonra o da etki etmez oldu.
Benim de bacağım kasıyordu yürüyemiyordum ondan verdi sanırım kalsiyumu dün bana hem rahim kasılmalarına da engel olur dedi bakalım hayırlısı artık 35. haftadayım ve inanın çok zorlaştı bu iş üffff
Bana yine doktorum magnezyumu da çok çok önce verdi. Bel ve özel bölge kemiğimin ağrısı için. Ama ben yine suya ilaç döküp içme özürlü olduğum için beceremedim. O zaman meyvesuyuna filan döküp içebilirsin dedi ama o da zor geldi. Bunun yanında ağrıları çekmekte çok zor gelmeye başladı. O yüzden zorda olsa içmeye başladım. İlk başta ağrılarımı geçirir gibi oldu, rahatladm biraz fakat sonra o da etki etmez oldu.