2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya cidden ben çok zorlanıyorum artık ağırlaştım çok siz de öyle misiniz?Ben nasıl 2 hafta çalışıcam ya daha 8 iş günü var

Günaydın çiğdemcim ya kusura bakmayın anneme geçtim kızım çok iyiymiş nstde sorun çıkmadı. Kilosu 2300 olmuş doktor iyi dedi a ama bana az geldi 3100-3200doğar dedi. Suyu plesantası filan iyiymiş doğum pozisyonunda hala ama kanala girmemiş. Hiç 1 sorunu yoktu kuzumun :)

günaydın çiğdemcim nasılsın bizler iç güveysinden halliceyiz ben en azından

Günaydın kuşumcum. "İç güveysinden hallice mi?" O kadar mı kötü yaw? Ay perişan durumdayım, 8 de kendi evimi temizlemeye başladım. Halılar yeni ya, tüy kalkıyor, alerjim de var. Gece kaç kere nefesim gitti. Sabah ilk işim süpür, sil, toz al vs vs. Buraya geldim, ev darmadağın. Bu da benim üzerimde. Burayı da toparladım. Daha şimdi oturdum pc başına.

Kızlar ya cidden ben çok zorlanıyorum artık ağırlaştım çok siz de öyle misiniz?Ben nasıl 2 hafta çalışıcam ya daha 8 iş günü var

Valla ağırlaşsam da mecburum iş yapmaya...

BELLİ belli bekledik bkledik gelmedin meraktan otrtadan ikiye yarılacaktık ki müsaitiz buna biliyon:) ama maşallah masalına iyiymiş kuz<un kilosunu ne takıyon 4 kilo olsa nasıl çıkartacan hem daha son haftalara var merak etme:)

günaydunnnn vala aynı şekilde dün çok berbattım bende ve hem belim hem karnım ağırıyordu. karnım bi sertleştiğini hissediyordum nasıl ağırdı nasıl ağırdı ben gece yatamadım kocam olacak odun ise mışıl mışıl yattı birde sabah kalkmış onlara trip yapıp odaya gittiğimi sanmış bana diyo numaradan kimse ölmemiş o kadar sinirim bozuldu ki şu anası gitse de rahatlasam ya

günaydın annişler

günaydın cnmmm

şahsen ben dayanamıyorum:)

ben de magnzeyumu bi gün alıyom bi gün almıyom ama meyve suyuna döküp iç.iyom

allah razı olsun cnmmmmmm

32. haftasında çalışması uygun raporu alan arkadaşlarrrrrrr
doktora 31+0 da mı yoksa 32+0 da mı gittiniz ????
32+0 da cnm

evet didoş ya dayanamıyorum bende 34. haftadayım ama belim oturduğum yerden kopacak ayaklar şiş

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım??

Kıss nerdesin sen, öldük meraktan? Ne dedi doktor? Prenses nasılmış??

günaydın canikommm

Tahmin etmiştim işe dönmediğini. Ama insanın aklına 1001 türlü şey geliyor.
E maşallah, iyiymiş işte prenses. 3000'in üzerinde doğuyor. Kız bebekler narin olur, içini ferah tut sen... Kanala da girer, daha vakit var.

BeBiŞiM hoş geldin... kaydirigubbakcemile2

ah canım yaa yorma çok kendini gerekirse ayrıl bak son demlerimiz zaten

Herkese gÜnaydın maŞallah masal bebek cok İyİ allah nazardan saklsın

günaydın canımm opuyorumnanaktan

oof çiğdoşcum ooff yorma anacım bu kadar kendini yavaş yavaş yalnız halıların tüyleri gidene kadar çekeceğin var hemende gitmez öyle sürekli süpürmek gerek tatlım yaa tüh tüh
bende evde bölee bişey yapmadan duruyorum zor oluyor kanamdan sonra valla elimi bişeye sürmüyorum zaten az kaldı sende sabret az daha yormamaya çalış canım
dün gecede doğru dürüst uyuyamadım hep kabuslar sancılar ağrılar içindeydim yaa bi fenaydı yarın doktora gdiidcem zaten kontrolum var sorarım bakalım da muhtemelen normal diycektir

Günaydın Kızlar...

BEBEGIMMMMMM, berrakada, birmelek, Wild_Wild_Cat, yvzyvz, cicekcik, pinar110, serdemm, elifbektas, gulay86

Didemcim Maşallah Masala daha ne olsun.... inş. benimki de okadar olmuşturda sevinirim valla...

bu arada ben de hiç olmayanlardanım kızlar.... 37 yi falan bekleyemicem ağrılarım var.. ayaklarım şişiyor bir ton iş var burda da... ay başında maaşımı alıp çıkıcam... yeter artık!!!

Kızlar ya valla kasılmalarım bile başladı dün akşamdan beri artık vücut doğum hazırlıklarına da başladı benim de 4 haftam filan kaldı çok heyecanlıyım

hoşgeldin pınarcım valla artık normal galiba bu şikayetler bebişlerin ağırlıklarıda artıyor günbegün haliylen rahim geriliyor ağırlık merkezimiz değişiyor bi sürü değişiklik canım biran önce giderda kayınvaliden huzura eresin ne ayıp yaa insan anlayışlı olur sanki kendi çocuk doğurmadı bilmiyor böyle uçasım geliyor yemin ediyorum bu tiplere

Ben de bu haftasonu 1 hafta izne çıksam sonra da çalışamaz raporumu alsam mı diyorum valla ama görümcem gelicek bu haftasonu bize şimdi izne çıkarsam dönmez kalır bende haftaya zehir olur bari işe geliyim diyorum

hoşgeldin canım ya kesinlikle bekleme zaten heleki sıcaklar şikayetleri iki kat arttırıyor canım

Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr. a.s. Ben de iki gündür geceleri hep uyanıyorum, neredeyse her saa başı. akannehir Bu sabahta 6 buçukta kalktım. Dün gece kocam bütün camları kapatmıştı yağmur yağabilir diye. Bende 6 buçukta kalkınca bütün camları açtım, geri yattım. Gece 2 gibi uyumuştuk. kaydirigubbakcemile3 Serdem'cim maşallah bebişine, ay benimki o kadar kiloda doğsa yeter. Normal doğum düşünüyorum ya , çokta şişko olmasın istiyorum. Doğurmak zor olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 Fundaaaa sen ne zaman izne çıkıyosun canım ? Yarın doktora gidicez, bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Randevu alayım ben şimdiden. opuyorumnanaktan Bu arada ben de her gün magnezyum içiyorummmm.

Yorulmamaya çalışıyorum. Arada bir süpürgeyle çektirmem lazım. En azından haftada 2 kere yapsam biraz rahat nefes alırım.
Valla benim de kanamam vardı, "yapma iş" dediler ama işleri yine üzerime bırakıyorlar. Şikayet etmiyorum da anlayamıyorum, ya bari yediğinizin bulaşığını mutfağa götürün. O bile nerede yerlerse orada. Sabah ben toparlıyorum, yıkıyorum vs. Sorsan "iş yaptırmıyorlar". Süpürge açmıyorum sadece. Onu da kendi yapsın artık. Sağlığım el vermiyor. Zaten artık kendi evimin temizliği var, uğraşamayacağım fazla burayla.

ya görümceni falan düşünme şayet kötü olacaksan ayrıl tatlım o zehir edecek diye de kendini hırpalamana değmez zannumca yani sen bilirsin tabiki de çünkü çok az kaldı seninde artık bünyeni hırpalama daha fazla doğum yapıcaz daha meleklerimize bakıcaz güce ihtiyacımız var kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…