32. haftasında çalışması uygun raporu alan arkadaşlarrrrrrr
doktora 31+0 da mı yoksa 32+0 da mı gittiniz ????
Ben 32+0da gittim
günaydın çiğdemcim nasılsın bizler iç güveysinden halliceyiz ben en azından
Kızlar ya cidden ben çok zorlanıyorum artık ağırlaştım çok siz de öyle misiniz?Ben nasıl 2 hafta çalışıcam ya daha 8 iş günü var
Günaydın herkese,
Dün işi astım kızlar kontrolden sonra gelmedim çok merak etmişsiniz gerçi gece de yazmıştım hiç 1 sorun yok prensesim iyi Allah'a şükür ama ben artık kımıldamakta bile zorlanıyorum neyse haftaya son artık çıkıyorum işten de belki de bu hafta çöıkarım valla neyse biraz işleri toparlıyım herkes toplanınca gelirim buralardayım gerçi okuyorum bye
günaydın güzel annaler umarım herkesin keyfi yerindedir
ben gece zor uyudum kabuslarla uğraştım habire ağrılarlan uyanıp durdum yok belim yok kalçam yok karnım yok kasığım inleye inleye uyumaya çalıştım hayırdır inşallah artık sanırsam bu saatten sonra böylemi gidecek anlamadım
günaydın annişler
Zor bir soru. Gerçi 31 +'lı günlere geçtiğimizde doktorlar onu 32 dedikleri için yarın gitmen daha mantıklı gibi. Bi de ne kadar erken gidersen o kadar erken çalışır bitirir ve iznine geçersin. Burdaki çalışabilir raporu alan diğer annelerimiz bile artık dayanamaz oldular. 35 haftalık filan olunca daha da zorlaşıyor gibi çalışmak çünkü.
bende calsiyumu 1 gün aıyorum 1 gün almıyorum....
kızlar ağrılarınızdan dr unuza bahsedin küçümsemeyin ben magnezyum alıyorum günde 2 defa hiçbiriniz kullanmıyosunuz sanırım uyuşmlara eklem ağrılarına ve erken doğuma karşı etkili....
evet ya havalar ısındıkça dahada zorlaşıyor çalışan anneler allah size kolaylık versin ben allahtan bıraktım çalışmayı yarına kontrolum var raporumu da alıcam bakalım resmi olarak evde olucam en azından
32+0 da cnm32. haftasında çalışması uygun raporu alan arkadaşlarrrrrrr
doktora 31+0 da mı yoksa 32+0 da mı gittiniz ????
Benim de bacağım kasıyordu yürüyemiyordum ondan verdi sanırım kalsiyumu dün bana hem rahim kasılmalarına da engel olur dedi bakalım hayırlısı artık 35. haftadayım ve inanın çok zorlaştı bu iş üffff
Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım??
Kıss nerdesin sen, öldük meraktan? Ne dedi doktor? Prenses nasılmış??
Günaydın çiğdemcim ya kusura bakmayın anneme geçtim kızım çok iyiymiş nstde sorun çıkmadı. Kilosu 2300 olmuş doktor iyi dedi a ama bana az geldi 3100-3200doğar dedi. Suyu plesantası filan iyiymiş doğum pozisyonunda hala ama kanala girmemiş. Hiç 1 sorunu yoktu kuzumun :)
ah canım yaa yorma çok kendini gerekirse ayrıl bak son demlerimiz zatenKızlar ya cidden ben çok zorlanıyorum artık ağırlaştım çok siz de öyle misiniz?Ben nasıl 2 hafta çalışıcam ya daha 8 iş günü var
Herkese gÜnaydın maŞallah masal bebek cok İyİ allah nazardan saklsın
Günaydın kuşumcum. "İç güveysinden hallice mi?" O kadar mı kötü yaw? Ay perişan durumdayım, 8 de kendi evimi temizlemeye başladım. Halılar yeni ya, tüy kalkıyor, alerjim de var. Gece kaç kere nefesim gitti. Sabah ilk işim süpür, sil, toz al vs vs. Buraya geldim, ev darmadağın. Bu da benim üzerimde. Burayı da toparladım. Daha şimdi oturdum pc başına.
Valla ağırlaşsam da mecburum iş yapmaya...
hoşgeldin canım ya kesinlikle bekleme zaten heleki sıcaklar şikayetleri iki kat arttırıyor canımGünaydın Kızlar...
BEBEGIMMMMMM, berrakada, birmelek, Wild_Wild_Cat, yvzyvz, cicekcik, pinar110, serdemm, elifbektas, gulay86
Didemcim Maşallah Masala daha ne olsun.... inş. benimki de okadar olmuşturda sevinirim valla...
bu arada ben de hiç olmayanlardanım kızlar.... 37 yi falan bekleyemicem ağrılarım var.. ayaklarım şişiyor bir ton iş var burda da... ay başında maaşımı alıp çıkıcam... yeter artık!!!
[ı]
bebişim hoş geldin... Kaydirigubbakcemile2[/ı]
ah canım yaa yorma çok kendini gerekirse ayrıl bak son demlerimiz zaten
[/b]
oof çiğdoşcum ooff yorma anacım bu kadar kendini yavaş yavaş yalnız halıların tüyleri gidene kadar çekeceğin var hemende gitmez öyle sürekli süpürmek gerek tatlım yaa tüh tüh
bende evde bölee bişey yapmadan duruyorum zor oluyor kanamdan sonra valla elimi bişeye sürmüyorum zaten az kaldı sende sabret az daha yormamaya çalış canım
dün gecede doğru dürüst uyuyamadım hep kabuslar sancılar ağrılar içindeydim yaa bi fenaydı yarın doktora gdiidcem zaten kontrolum var sorarım bakalım da muhtemelen normal diycektir
Ben de bu haftasonu 1 hafta izne çıksam sonra da çalışamaz raporumu alsam mı diyorum valla ama görümcem gelicek bu haftasonu bize şimdi izne çıkarsam dönmez kalır bende haftaya zehir olur bari işe geliyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?