Günaydın Kızlar...
BEBEGIMMMMMM, berrakada, birmelek, Wild_Wild_Cat, yvzyvz, cicekcik, pinar110, serdemm, elifbektas, gulay86
Didemcim Maşallah Masala daha ne olsun.... inş. benimki de okadar olmuşturda sevinirim valla...
bu arada ben de hiç olmayanlardanım kızlar.... 37 yi falan bekleyemicem ağrılarım var.. ayaklarım şişiyor bir ton iş var burda da... ay başında maaşımı alıp çıkıcam... yeter artık!!!
Ben de bu haftasonu 1 hafta izne çıksam sonra da çalışamaz raporumu alsam mı diyorum valla ama görümcem gelicek bu haftasonu bize şimdi izne çıkarsam dönmez kalır bende haftaya zehir olur bari işe geliyim diyorum
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr. a.s. Ben de iki gündür geceleri hep uyanıyorum, neredeyse her saa başı. akannehir Bu sabahta 6 buçukta kalktım. Dün gece kocam bütün camları kapatmıştı yağmur yağabilir diye. Bende 6 buçukta kalkınca bütün camları açtım, geri yattım. Gece 2 gibi uyumuştuk. kaydirigubbakcemile3 Serdem'cim maşallah bebişine, ay benimki o kadar kiloda doğsa yeter. Normal doğum düşünüyorum ya , çokta şişko olmasın istiyorum. Doğurmak zor olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 Fundaaaa sen ne zaman izne çıkıyosun canım ? Yarın doktora gidicez, bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Randevu alayım ben şimdiden. opuyorumnanaktan Bu arada ben de her gün magnezyum içiyorummmm.
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr. a.s. Ben de iki gündür geceleri hep uyanıyorum, neredeyse her saa başı. akannehir Bu sabahta 6 buçukta kalktım. Dün gece kocam bütün camları kapatmıştı yağmur yağabilir diye. Bende 6 buçukta kalkınca bütün camları açtım, geri yattım. Gece 2 gibi uyumuştuk. kaydirigubbakcemile3 Serdem'cim maşallah bebişine, ay benimki o kadar kiloda doğsa yeter. Normal doğum düşünüyorum ya , çokta şişko olmasın istiyorum. Doğurmak zor olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 Fundaaaa sen ne zaman izne çıkıyosun canım ? Yarın doktora gidicez, bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Randevu alayım ben şimdiden. opuyorumnanaktan Bu arada ben de her gün magnezyum içiyorummmm.
Yorulmamaya çalışıyorum. Arada bir süpürgeyle çektirmem lazım. En azından haftada 2 kere yapsam biraz rahat nefes alırım.
Valla benim de kanamam vardı, "yapma iş" dediler ama işleri yine üzerime bırakıyorlar. Şikayet etmiyorum da anlayamıyorum, ya bari yediğinizin bulaşığını mutfağa götürün. O bile nerede yerlerse orada. Sabah ben toparlıyorum, yıkıyorum vs. Sorsan "iş yaptırmıyorlar". Süpürge açmıyorum sadece. Onu da kendi yapsın artık. Sağlığım el vermiyor. Zaten artık kendi evimin temizliği var, uğraşamayacağım fazla burayla.
Kızlar, ben domatesi çok yerim. Sabah kahvaltıda, gün içerisinde salatada, yemeklerime de bolca koyarım. Faydalarını merak ettim şimdi baktım da; çok şeye yaramasının yanı sıra, vucutta ki kanamaya olan eğilimi de azaltırmış. Aklıma hemen burnu çok kanayan arkadaşlar geldi. Bi deneyin bakalım farkedecek misiniz?
Ben de bu haftasonu 1 hafta izne çıksam sonra da çalışamaz raporumu alsam mı diyorum valla ama görümcem gelicek bu haftasonu bize şimdi izne çıkarsam dönmez kalır bende haftaya zehir olur bari işe geliyim diyorum
tüh tüh yaaa farkında mı değiller anlamıyorum ki heleki sizin oralar daha da bir sıcaktır ki artık son zamanlar sen bence boşvericeksin biraz 3 maymun olacak yani görme duyma toplama elini hızlan hareket ettirme yani tez canlı davranma ayy ordamıydı gibi ağır kanlı ol yani bilerek yapmıyormuş gibi değilde sanki ağırlaştın artık mıy mıy hareket ettiğinden yapamıyormuş gibi olsun ya biraz böle olmakta fayda var sana yazık yani olurmu iki ev temizle et topla yok artık yanii
[ı]günaydın kızlar...
Bebegımmmmmm, berrakada, birmelek, wild_wild_cat, yvzyvz, cicekcik, pinar110, serdemm, elifbektas, gulay86
didemcim maşallah masala daha ne olsun.... Inş. Benimki de okadar olmuşturda sevinirim valla...
Bu arada ben de hiç olmayanlardanım kızlar.... 37 yi falan bekleyemicem ağrılarım var.. Ayaklarım şişiyor bir ton iş var burda da... Ay başında maaşımı alıp çıkıcam... Yeter artık!!![/ı]
hoşgeldin canım ya kesinlikle bekleme zaten heleki sıcaklar şikayetleri iki kat arttırıyor canım
Koskoca insanlar farkında olmazlar mı? İşlerine gelmiyordur. Benim yarım saatte yaptığımı onlar 10dk içinde yaparlar. Mıy mıy davranmama gerek yok, zaten hareketlerim kısıtlı. Ayaklarım balon gibi, gözleriyle görüyorlar. Sabrediyorum şimdilik. Doğumdan sonra elimi sürmem, istesem de istemesem de...
hoşgeldin canım ben ayın 20.sinde cıkıcam kısmetse yani 1 ay var(
ben de önümüzdeki hafta öyle bir ayarlama yapıcam canım... müdürüm haftaya çarşamba geliyor önümüzdeki haftayı da çalışarak geçirmek zorundayım mecburen... ondan sonra zaten 2 hafta kalıyor... birinde izin alırım diğer haftada da çalışamaz raporumu alırım diye düşünüyorummm
canım müdürüm izne çıktı ofisi ben idare ediyorum gelsin hemen çıkıcam sanıyorum yukarıda Didem'e anlattığım şekilde....
Wild Wild Cat...keşke halılarını sermeseydin. Onun yerine daha ince kilim gibi sergiler atsaydın. hem sıcak, hem tüylü tüylü..zor olur valla sana canım. kışa sererdin, bebişinle birlikte süpürür dururdun. Şimdi yeni doğum yaptığında süpüremezsin, gelen olur, rahatsız olursun süpürülmedi diye, bi de yardım edip aklına süpürge yapmak gelmezse kimsenin.
ya görümceni falan düşünme şayet kötü olacaksan ayrıl tatlım o zehir edecek diye de kendini hırpalamana değmez zannumca yani sen bilirsin tabiki de çünkü çok az kaldı seninde artık bünyeni hırpalama daha fazla doğum yapıcaz daha meleklerimize bakıcaz güce ihtiyacımız var kuzu
ya bi de halen misafir gelmeye kalkmaz mı? sen de izne ayrıldığını söyleme görümcene, belli etmezsen anlamaz heralde di mi cnm? sanki işe gidecekmişsin gibi davran. Eşine de rica et, çaktırmasın. Ya da eşine bile söyleme tam olsun. Pazartesi olunca gitmezsin anlar.
ben de önümüzdeki hafta öyle bir ayarlama yapıcam canım... müdürüm haftaya çarşamba geliyor önümüzdeki haftayı da çalışarak geçirmek zorundayım mecburen... ondan sonra zaten 2 hafta kalıyor... birinde izin alırım diğer haftada da çalışamaz raporumu alırım diye düşünüyorummm
canım müdürüm izne çıktı ofisi ben idare ediyorum gelsin hemen çıkıcam sanıyorum yukarıda Didem'e anlattığım şekilde....
hoşgeldin pınarcım valla artık normal galiba bu şikayetler bebişlerin ağırlıklarıda artıyor günbegün haliylen rahim geriliyor ağırlık merkezimiz değişiyor bi sürü değişiklik canım biran önce giderda kayınvaliden huzura eresin ne ayıp yaa insan anlayışlı olur sanki kendi çocuk doğurmadı bilmiyor böyle uçasım geliyor yemin ediyorum bu tiplere
Yorulmamaya çalışıyorum. Arada bir süpürgeyle çektirmem lazım. En azından haftada 2 kere yapsam biraz rahat nefes alırım.
Valla benim de kanamam vardı, "yapma iş" dediler ama işleri yine üzerime bırakıyorlar. Şikayet etmiyorum da anlayamıyorum, ya bari yediğinizin bulaşığını mutfağa götürün. O bile nerede yerlerse orada. Sabah ben toparlıyorum, yıkıyorum vs. Sorsan "iş yaptırmıyorlar". Süpürge açmıyorum sadece. Onu da kendi yapsın artık. Sağlığım el vermiyor. Zaten artık kendi evimin temizliği var, uğraşamayacağım fazla burayla.
Koskoca insanlar farkında olmazlar mı? İşlerine gelmiyordur. Benim yarım saatte yaptığımı onlar 10dk içinde yaparlar. Mıy mıy davranmama gerek yok, zaten hareketlerim kısıtlı. Ayaklarım balon gibi, gözleriyle görüyorlar. Sabrediyorum şimdilik. Doğumdan sonra elimi sürmem, istesem de istemesem de...
benim 1 aydan kısa süre var canım ama buraya 1 gün bile fazla gelmek öldürüyor benii... nefes alamıyorum oturmaktan rahatsız oluyorum... çok zorluyor... ağlamak istiyorummm
Vallahi ben biraz sivri dilliyimdir. Taşındığımızı bilen herkese söyledim, "ev kapalı doğumdan sonra gelin" diye. Kimseyi turistik geziye çıkaramayacağım, kimse kusura bakmasın. Gelecek olan da iş beklemesin, saatlerce hazırlık yapamam. Halıları kocam istedi serelim. Burada yerler malum karo, kayıyorum. Halıyla da kaydım 2 kere düşüyordum. K.pederim biraz sabitledi halıyı. Bugün birşeyler arayacak, bakalım bulabilecek mi derdime çare?
yok ya vicdansızlık buda yaa vallaaklava:
Valla canım artık ince hesap yapmaktan yorgun düştük şimdi ben bir daha hesap yapıyım da dönüş ne zamana denk gelecek bakalım...
aynen gel sohocum beraber ağlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?