2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, ben domatesi çok yerim. Sabah kahvaltıda, gün içerisinde salatada, yemeklerime de bolca koyarım. Faydalarını merak ettim şimdi baktım da; çok şeye yaramasının yanı sıra, vucutta ki kanamaya olan eğilimi de azaltırmış. Aklıma hemen burnu çok kanayan arkadaşlar geldi. Bi deneyin bakalım farkedecek misiniz?

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar... İş konusunda hayırlısı olsun, en doğru kararı siz vereceksiniz yine.

merhaba canım
benim uykusuzluğum hamileliğimin başından beri var uyanıyorum sürekli ama ben zaten uykucu biri olmadığımdan ve eskiden beri uyku sorunum olduğundan çok dokunmadı da ağrıların eşlik etmesi çok fena yoksa ben en başından beri saat başı uyanıyorum nadir kütük gibi uyuduğum eyvahedigeldismile

tüh tüh yaaa farkında mı değiller anlamıyorum ki heleki sizin oralar daha da bir sıcaktır ki artık son zamanlar sen bence boşvericeksin biraz 3 maymun olacak yani görme duyma toplama elini hızlan hareket ettirme yani tez canlı davranma ayy ordamıydı gibi ağır kanlı ol yani bilerek yapmıyormuş gibi değilde sanki ağırlaştın artık mıy mıy hareket ettiğinden yapamıyormuş gibi olsun ya biraz böle olmakta fayda var sana yazık yani olurmu iki ev temizle et topla yok artık yanii

Ben de domatessiz bir hayat düşünemiyorum, salatasız 1 günüm geçmez ama bu konuda yapacak birşey yok sanırım. Aklına estikçe kanıyor edepsiz burnum.
lmaz:

ya bi de halen misafir gelmeye kalkmaz mı? sen de izne ayrıldığını söyleme görümcene, belli etmezsen anlamaz heralde di mi cnm? sanki işe gidecekmişsin gibi davran. Eşine de rica et, çaktırmasın. Ya da eşine bile söyleme tam olsun. Pazartesi olunca gitmezsin anlar.

Koskoca insanlar farkında olmazlar mı? İşlerine gelmiyordur. Benim yarım saatte yaptığımı onlar 10dk içinde yaparlar. Mıy mıy davranmama gerek yok, zaten hareketlerim kısıtlı. Ayaklarım balon gibi, gözleriyle görüyorlar. Sabrediyorum şimdilik. Doğumdan sonra elimi sürmem, istesem de istemesem de...

hoşgeldin canım ben ayın 20.sinde cıkıcam kısmetse yani 1 ay var (

ben de önümüzdeki hafta öyle bir ayarlama yapıcam canım... müdürüm haftaya çarşamba geliyor önümüzdeki haftayı da çalışarak geçirmek zorundayım mecburen... ondan sonra zaten 2 hafta kalıyor... birinde izin alırım diğer haftada da çalışamaz raporumu alırım diye düşünüyorummm

hoşgeldin canım ya kesinlikle bekleme zaten heleki sıcaklar şikayetleri iki kat arttırıyor canım

canım müdürüm izne çıktı ofisi ben idare ediyorum gelsin hemen çıkıcam sanıyorum yukarıda Didem'e anlattığım şekilde....

Wild Wild Cat...keşke halılarını sermeseydin. Onun yerine daha ince kilim gibi sergiler atsaydın. hem sıcak, hem tüylü tüylü..zor olur valla sana canım. kışa sererdin, bebişinle birlikte süpürür dururdun. Şimdi yeni doğum yaptığında süpüremezsin, gelen olur, rahatsız olursun süpürülmedi diye, bi de yardım edip aklına süpürge yapmak gelmezse kimsenin.

yok ya vicdansızlık buda yaa vallaa klava:

iyi bari canım az kalmış biraz daha sık dişini hayırlısı olsun hakkımızda

Vallahi ben biraz sivri dilliyimdir. Taşındığımızı bilen herkese söyledim, "ev kapalı doğumdan sonra gelin" diye. Kimseyi turistik geziye çıkaramayacağım, kimse kusura bakmasın. Gelecek olan da iş beklemesin, saatlerce hazırlık yapamam. Halıları kocam istedi serelim. Burada yerler malum karo, kayıyorum. Halıyla da kaydım 2 kere düşüyordum. K.pederim biraz sabitledi halıyı. Bugün birşeyler arayacak, bakalım bulabilecek mi derdime çare?

Doğru söylüyorsun çok yoruldum çoooookkkk

Ay aklını seviyim senin

Valla canım artık ince hesap yapmaktan yorgun düştük şimdi ben bir daha hesap yapıyım da dönüş ne zamana denk gelecek bakalım...

hiç sorma cnm ya benim sinirimi bozan yemek yenecek hazırlamıyo ben işten geliyorum ben kalkıp hazırlıyoum masadan kalkar sadece kendş tabağını kaldırır allahtan bul. makinesi var yoksa bulaşıkları da yıkicam o kadar vurdumduyamz bi iş yapsın oğlunun yanında hemen ben şunu yaptım der. yemeklerime laf söyler kendi yemek yapmaz şunu yap dediğinde de ay ebn bilmem ki der gıcık dün çok moralim bozuldu sabah yine öle kocamı delirtecek en sonunda üstüme salacak

ayyy valla benim görümcemde bayramda gelecekti ama istemiyorum artık gelmesin ben istanbula gidecem

yapma dicem de yapılıyo maalesef cnm işte kader utansın

dövmek lazımmm

benim 1 aydan kısa süre var canım ama buraya 1 gün bile fazla gelmek öldürüyor benii... nefes alamıyorum oturmaktan rahatsız oluyorum... çok zorluyor... ağlamak istiyorummm

aynen gel sohocum beraber ağlayalım

Benimde halılarım çok kayıyo. Altına şu kaydırmazlardan koydum. Ortasına değil de iki ucuna koydum, şimdi kaymıyo. şakkıdı

yok ya vicdansızlık buda yaa vallaa klava:

Çok iş yapmıyorum, hani bulaşık yıkamak, toplamak, toz almak iş değil de, artık sıhhatim yetmiyor. Düşüp bayılacağım bir gün. Kıyamıyorum kimseye de, kadın bu yaşında borçlarımızı ödemek için çalışıyor. Ses etmiyorum. Hem ben daha kötülerini yaşadım, babamın karısı daha beterlerini yapardı bana. Bir de sağa sola "ben yapıyorum işleri" derdi. Çok affedersin, donunu yıkamaktan aciz, pasaklı kadın. Kendi evlatları gibi davranıyorlar burada bana. Olsun, doğurana kadar yaparım. Sonra gerçekten vaktim olmayacak.

allahtan çiğdemcim başka yerlerden kurtarıyor o açıdan iyi bari allah razı olsun o açıdan işte kimsede mükemmel değil canım doğru söylüyorsun doğuma kadar hırpalanmadan dayan madem ama cidden kendini hırpalama

pınarcım allah sana cidden kolaylık versin işin çok zor yaa kadın tam boğmalık ama yaa

Valla canım artık ince hesap yapmaktan yorgun düştük şimdi ben bir daha hesap yapıyım da dönüş ne zamana denk gelecek bakalım...

sorma Didemcim yaa çok doğru diyorsun... ben hesap yapmicam artık gerekirse ücretsiz izin alırım yeter yaa benim de canım var...

aynen gel sohocum beraber ağlayalım

:gitme: mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…