2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım benim, umarım da sen de kuzunda iyisinizdir! Özellikle son bi haftadır işe gelmek resmen işkenceye dönüştü. Ama kuzumla daha çok zaman geçirmek için katlanıcam mecbur. Ben de bugün öğleden sonra kuzumu görmeye gidicem. Geçen pazartesi 2.000 gr dı, bakalım bi haftada neler olmuş

Günaydın kuzuşş, bizde cam balkon açık yattık, sabaha karşı 4 gibi, feci bi yağmur sesiyle uyandım kocişi kaldırdım kapatsın diye, ama nasıl yağdı off offf :lepi: serin olunca daha güzel uyuyom tabi, sabah işe kalkmak o kadar zor geldi ki.. Doktorum bana da magnezyum verdi geçen gidişimde. kramp,uyuşma olunca kullan dedi... unutuyorum hep bugün kullanim bari.. sositososito

Yok yok, iyi benim kocamın ailesi. Allah biraz daha merhamet versin başka bir şey istemem. Yoksa dünya iyileri onlar. Hani hamile olmasam, her işini yaparım. Ailem onlar benim. Çok üzerime düşüyorlar, gözüme bakıyorlar, bir dediğim iki edilmiyor. Sanırım bu kadar şeyin bedeli bu. Olsun az kaldı. Kimseyi kırmam böyle şeyler için, yarın doğum yapsam, k.validem duracak başımda. Annem yok ki, gelsin baksın. İyiğini dokunacaksa onun dokunacak. Babamın pasaklı, çirkef karısı mı bakacak? Aman aman aman, geri gitsin. Memnunum ben hayatımdan. Yalnızca çok yoruluyorum, o da geçecek inşallah.

1 AY VRA DAHA CIKMAMA İNŞ. KIZIN İYİDİR

benim 1 aydan kısa süre var canım ama buraya 1 gün bile fazla gelmek öldürüyor benii... nefes alamıyorum oturmaktan rahatsız oluyorum... çok zorluyor... ağlamak istiyorummm

BENDE HELE BU SICAKTA AVAZIM CIKTIGI KADAR BAĞIRIP AĞLAMAK İSTİYORUM YERİME ELENMANDA ALMADILAR DAHA HALA BAKIYORLAR ((

Benimde halılarım çok kayıyo. Altına şu kaydırmazlardan koydum. Ortasına değil de iki ucuna koydum, şimdi kaymıyo. şakkıdı

HADİ KOLAY OLMUŞ AMAN YİNEDE DİKKAT ET

kanaltürkte bebek kurabiyesi nasıl yapılır edilir falan filan süsleme şeylerini anlatıyorlar evde olan annişler bakabilir

EVDE Mİ mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

iyi bari canım böyle düşünmene sevindim biraradasınız çünkü anlaşabilmeniz çok önemli ki kendi ailen gibi görüyor olmanda süper işte kendi anamız babamız bile sorun yaratabiliyor normalde diyorum ya kimse mükemmel değil
benim kayınvalidem kayınpederimde çok iyilerdir allah razı olsun onlardan elbet bazen sorunlar neyim oluyorda olacak o kadar ki benim ikinci evliliğim olmasına rağmen bir kere hissetmedim sanki ilk kez evleniyormuşum gibi davrandılar

Bu hafta çıksam kızlar izne 21temmuzda doğursam 20ekimde işbaşı yapmam gerekiyor 37gün de süt izni 20aralık bebiş 5 aylıkken sizce çıkıyım mı?

günaydın arkadaşlar ya kızlar size bişey sorcam.Ben halk eğitimde bilg öğretmeni olarak çalışıyorum sözleşmeli olarak ve bizim sözleşmemiz 30 haziranda bitiyor 1 eylülde başlıyor.Ben ağustosta doğum yapıcam dolayısıyla işten çıkmış oluyorum bu nedenle haziran yani sözleşmem bitmeden izine ayrılmak istiyorumki doğum parası ve izninden yararlanabileyim...bugün 31 hafta oluyor haftaya32 hafta oluyor muhasebecimiz son haftaya kalma 20 si gibi izine ayrıl çünkü sözleşme bitimine kalırsa sigorta problem yapar dedi.UZun lafın kısası bugün akşam doktora gidicem beni
m doğum iznimi yarından başlatırmı 32 haftadaki iznimi sizce 31 hafta 1 gün olmuş oluyor.....

günaydın canım
ya doktorlar onu kağıt üzerinde ayarlayabilirler sanırım satını daha erken gösterip iznini yazabilir bence

Bu hafta çıksam kızlar izne 21temmuzda doğursam 20ekimde işbaşı yapmam gerekiyor 37gün de süt izni 20aralık bebiş 5 aylıkken sizce çıkıyım mı?

Merhaba canım bence 5 aylık gayet iyi ayrılabilrsin bence çünkü ben bile artık zor geliyorum işe yani doğumdan öncede insanın dinlenmeye ihtiyacı oluyor....

günaydın canım.... bence başlatır.. durumunu anlatırsın... ben de raporumu 31+6 da almıştım. illa tam 32 de verilecek diye bişey yoktur sanıyorum...

Didemcim 5 ay süper bir süre... ben olsam çıkardım keşke benim de okadar uzayabilse... canım bu arada sen o 5 aydan sonra tekrar bu işine geri dönecek misin? iş değiştiricem falan diyordun...

GÜnaydın herkesın gunu ınsallah cok guzel gecer hos bu haberlerı duydukca nasıl guzel gecıcek bılmıyorum yıne sabah haberlerde sehıt vardı 4 kısı bırdde asker cocugu

Geçimli olmak şart. Bazısıyla hakkaten geçinilmiyor ama elden ne gelirse artık. Kendi evlatlarına yapmadıklarını bana yapıyorlar. Allah razı olsun onlardan. O konuda da haklısın, herkesin bir huyu vardır ters. Ama 1 sevmediğim huy için 100 iyiliğini nasıl unuturum? Yarın Allah bunun hesabını sorar benden. Ara ara sinirleniyorum, ama ses etmiyorum. Bilerek kırmıyor çünkü beni. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Kendi anam babamdan görmedim öyle iyilik onlardan gördüğüm kadar. Olsun işlerini de yapabildiğim kadar yaparım. İçimden of derim puf derim. Dışımdan ses etmem. İyiliğinin; bir tatlı sözünün hatırı var bende. Kadıncağızda kronik astım var, yarın ne olur belli olmaz. Bana bir gün "tüplerle yaşayacağım günler olacak" demişti. İçimden; asla dışımdan demedim "ben sana bebekler gibi bakarım" demiştim. Bakarım da... Ben çok çektim, k.validem de bunları çok iyi biliyor. Benimle onlar hakkında konuşurken nasıl ses tonu değişiyor, sanki kendi kanındanmışım gibi kin besliyor onlara. Allah razı olsun diyorum. Ben hayatımda hiç maddi şeyleri dert etmedim. Hatta kaçtım. Ben maddeden kaçtım, o beni kovalıyor. Ne malım mülküm varsa, kendisi geldi; ben çabalamadım, hırs yapmadım. Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsin.

Şimdilik dönücem özlemcim napıyım sonra bakıcaz duruma göre...

Hiç dönmesek keşke ama çalışmadan da olmaz kiii Didemcim hani senin çikolata yaptırdığın yer varya oraya bakmıştım senin şekerlerini görmek için oradan ben de bir model beğendim aradım çikolatanın kilosunu 69 TL ye sattıklarını söylediler... ben şimdi kararsız kaldım... acaba o beğendiğimden de yaptırıp ayrıca gelenlere uzak akrabalar vs lere dağıtsam mı?? Yoksa bir de biblolu lavantalı bebek şekeri de yaptırıcam yoksa hiç çikolata dağıtmayıp 50 yerine atıyorum 100 şeker yaptırıp hiç çikolata dağıtmadan sadece o bebek şekerlerinden mi versem gelenlere çok kararsız kaldım yahuu...

bir akıl verin bana... fisfisfis

Son düzenleme:

Bu arada neredeyse ikisi de aynı fiyata geliyor :))) bir de o biblolu şekerlerden yaptırıp sadece.. onun yanında gelenlere ayrıca badem şekeri de ikram edebilirim...

KIZLAR BİŞİ SORUCAM;:uhm:
SAÇLARIMIN UÇLARI ÇOK YIPRANDI,UÇLARINDAN KESTİRMEK İSTİYORUM AMA KESTİRME DİYEN ÇOK.. SAÇLARINI KESTİREN YA DA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…