Günaydın Kızlar...
BEBEGIMMMMMM, berrakada, birmelek, Wild_Wild_Cat, yvzyvz, cicekcik, pinar110, serdemm, elifbektas, gulay86
Didemcim Maşallah Masala daha ne olsun.... inş. benimki de okadar olmuşturda sevinirim valla...
bu arada ben de hiç olmayanlardanım kızlar.... 37 yi falan bekleyemicem ağrılarım var.. ayaklarım şişiyor bir ton iş var burda da... ay başında maaşımı alıp çıkıcam... yeter artık!!!
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr. a.s. Ben de iki gündür geceleri hep uyanıyorum, neredeyse her saa başı. akannehir Bu sabahta 6 buçukta kalktım. Dün gece kocam bütün camları kapatmıştı yağmur yağabilir diye. Bende 6 buçukta kalkınca bütün camları açtım, geri yattım. Gece 2 gibi uyumuştuk. kaydirigubbakcemile3 Serdem'cim maşallah bebişine, ay benimki o kadar kiloda doğsa yeter. Normal doğum düşünüyorum ya , çokta şişko olmasın istiyorum. Doğurmak zor olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 Fundaaaa sen ne zaman izne çıkıyosun canım ? Yarın doktora gidicez, bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Randevu alayım ben şimdiden. opuyorumnanaktan Bu arada ben de her gün magnezyum içiyorummmm.
allahtan çiğdemcim başka yerlerden kurtarıyor o açıdan iyi bari allah razı olsun o açıdan işte kimsede mükemmel değil canım doğru söylüyorsun doğuma kadar hırpalanmadan dayan madem ama cidden kendini hırpalama
pınarcım allah sana cidden kolaylık versin işin çok zor yaa kadın tam boğmalık ama yaa
Günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr. a.s. Ben de iki gündür geceleri hep uyanıyorum, neredeyse her saa başı. akannehir Bu sabahta 6 buçukta kalktım. Dün gece kocam bütün camları kapatmıştı yağmur yağabilir diye. Bende 6 buçukta kalkınca bütün camları açtım, geri yattım. Gece 2 gibi uyumuştuk. kaydirigubbakcemile3 Serdem'cim maşallah bebişine, ay benimki o kadar kiloda doğsa yeter. Normal doğum düşünüyorum ya , çokta şişko olmasın istiyorum. Doğurmak zor olmasın diye. kaydirigubbakcemile3 Fundaaaa sen ne zaman izne çıkıyosun canım ? Yarın doktora gidicez, bakalım kızımız kaç kilo olmuş. Randevu alayım ben şimdiden. opuyorumnanaktan Bu arada ben de her gün magnezyum içiyorummmm.
benim 1 aydan kısa süre var canım ama buraya 1 gün bile fazla gelmek öldürüyor benii... nefes alamıyorum oturmaktan rahatsız oluyorum... çok zorluyor... ağlamak istiyorummm
Benimde halılarım çok kayıyo. Altına şu kaydırmazlardan koydum. Ortasına değil de iki ucuna koydum, şimdi kaymıyo. şakkıdı
kanaltürkte bebek kurabiyesi nasıl yapılır edilir falan filan süsleme şeylerini anlatıyorlar evde olan annişler bakabilir
Yok yok, iyi benim kocamın ailesi. Allah biraz daha merhamet versin başka bir şey istemem. Yoksa dünya iyileri onlar. Hani hamile olmasam, her işini yaparım. Ailem onlar benim. Çok üzerime düşüyorlar, gözüme bakıyorlar, bir dediğim iki edilmiyor. Sanırım bu kadar şeyin bedeli bu. Olsun az kaldı. Kimseyi kırmam böyle şeyler için, yarın doğum yapsam, k.validem duracak başımda. Annem yok ki, gelsin baksın. İyiğini dokunacaksa onun dokunacak. Babamın pasaklı, çirkef karısı mı bakacak? Aman aman aman, geri gitsin. Memnunum ben hayatımdan. Yalnızca çok yoruluyorum, o da geçecek inşallah.
günaydın arkadaşlar ya kızlar size bişey sorcam.Ben halk eğitimde bilg öğretmeni olarak çalışıyorum sözleşmeli olarak ve bizim sözleşmemiz 30 haziranda bitiyor 1 eylülde başlıyor.Ben ağustosta doğum yapıcam dolayısıyla işten çıkmış oluyorum bu nedenle haziran yani sözleşmem bitmeden izine ayrılmak istiyorumki doğum parası ve izninden yararlanabileyim...bugün 31 hafta oluyor haftaya32 hafta oluyor muhasebecimiz son haftaya kalma 20 si gibi izine ayrıl çünkü sözleşme bitimine kalırsa sigorta problem yapar dedi.UZun lafın kısası bugün akşam doktora gidicem beni
m doğum iznimi yarından başlatırmı 32 haftadaki iznimi sizce 31 hafta 1 gün olmuş oluyor.....
Bu hafta çıksam kızlar izne 21temmuzda doğursam 20ekimde işbaşı yapmam gerekiyor 37gün de süt izni 20aralık bebiş 5 aylıkken sizce çıkıyım mı?
günaydın arkadaşlar ya kızlar size bişey sorcam.Ben halk eğitimde bilg öğretmeni olarak çalışıyorum sözleşmeli olarak ve bizim sözleşmemiz 30 haziranda bitiyor 1 eylülde başlıyor.Ben ağustosta doğum yapıcam dolayısıyla işten çıkmış oluyorum bu nedenle haziran yani sözleşmem bitmeden izine ayrılmak istiyorumki doğum parası ve izninden yararlanabileyim...bugün 31 hafta oluyor haftaya32 hafta oluyor muhasebecimiz son haftaya kalma 20 si gibi izine ayrıl çünkü sözleşme bitimine kalırsa sigorta problem yapar dedi.UZun lafın kısası bugün akşam doktora gidicem beni
m doğum iznimi yarından başlatırmı 32 haftadaki iznimi sizce 31 hafta 1 gün olmuş oluyor.....
iyi bari canım böyle düşünmene sevindim biraradasınız çünkü anlaşabilmeniz çok önemli ki kendi ailen gibi görüyor olmanda süper işte kendi anamız babamız bile sorun yaratabiliyor normalde diyorum ya kimse mükemmel değil
benim kayınvalidem kayınpederimde çok iyilerdir allah razı olsun onlardan elbet bazen sorunlar neyim oluyorda olacak o kadar ki benim ikinci evliliğim olmasına rağmen bir kere hissetmedim sanki ilk kez evleniyormuşum gibi davrandılar
günaydın canım.... bence başlatır.. durumunu anlatırsın... ben de raporumu 31+6 da almıştım. illa tam 32 de verilecek diye bişey yoktur sanıyorum...
Şimdilik dönücem özlemcim napıyım sonra bakıcaz duruma göre...
Hiç dönmesek keşke ama çalışmadan da olmaz kiiiDidemcim hani senin çikolata yaptırdığın yer varya oraya bakmıştım senin şekerlerini görmek için oradan ben de bir model beğendim aradım çikolatanın kilosunu 69 TL ye sattıklarını söylediler... ben şimdi kararsız kaldım... acaba o beğendiğimden de yaptırıp ayrıca gelenlere uzak akrabalar vs lere dağıtsam mı?? Yoksa bir de biblolu lavantalı bebek şekeri de yaptırıcam yoksa hiç çikolata dağıtmayıp 50 yerine atıyorum 100 şeker yaptırıp hiç çikolata dağıtmadan sadece o bebek şekerlerinden mi versem gelenlere çok kararsız kaldım yahuu...
bir akıl verin bana... fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?