2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kestırmedım cok az kaldı bıŞıy olacagından deĞılde olmaz olmaz tutarda olur bu sefer kendımı cok suclu hısseder vıcdan azabı Çekerım cok az kaldı sabret derım

KIZLAR BİŞİ SORUCAM;:uhm:
SAÇLARIMIN UÇLARI ÇOK YIPRANDI,UÇLARINDAN KESTİRMEK İSTİYORUM AMA KESTİRME DİYEN ÇOK.. SAÇLARINI KESTİREN YA DA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?
:sm_confused:

canım bayag batıl ınanc ama hamıleyken sacınızı kestırmeyın cocgnuzun omru kısa olur derler o yuzdende kımse kestırmıyor kestırme bencede batıl falan ama ıcın raht olur az kaldı zaten dgma sonra kestırırsın :)

Özlemcim bence 100adet yaptırman da mantıklı geliyor sen bilirsin canım. Bu arada benim mevlüt şekerlerim dün geldi bayıldık

Ben kızımın Şekerlerının Üzerıne
artık ÜÇÜ bır aradayız aramıza hoŞgeldın tuĞsem ıdıl

yazıcam nasıl??? Yada dah ıyı bır fıkrı olan varmı

SAÇLARIMIN UÇLARI ÇOK YIPRANDI,UÇLARINDAN KESTİRMEK İSTİYORUM AMA KESTİRME DİYEN ÇOK.. SAÇLARINI KESTİREN YA DA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Valla ben 3 aylık hamileydim kat attırdım. Batıl inanç işte. Benim saçlarım çok garip oldu. Acayip azgındı saçlarım. Şimdi nedense uysallaştı. İstediğim şekle giriyor.

Ben kestİrmedİm cok az kaldı bİŞİy olacagından deĞİlde olmaz olmaz tutarda olur bu sefer kendİmİ cok suclu hİsseder vİcdan azabı Çekerİm cok az kaldı sabret derİm

NEYSE BİRAZ DAHA DAYANİM OZAMAN, DOĞUMDAN SONRA UĞRAŞMİM DİYODUM AMA. NEYSE BAKALIM,SAĞOLUN KUZULAR Şeniz

ARAMIZDA KESEN OLDU MU Kİ????!??!?!?!?!
:1rolleyes:

Özlemcim bence 100adet yaptırman da mantıklı geliyor sen bilirsin canım. Bu arada benim mevlüt şekerlerim dün geldi bayıldık

dimi canım öyle yapayım ben ozaman... bu hafta sonu gidip sipariş vereyim ancak hazır olur.. Lavantalı yaptırıcam zaten bişey olmaz dursalarda evde...

ayyy tatlım resmini çekseydin keşke... nette gördüğümüzün aynısı dimi? içine sindiyse süpeerr... Allah güzel günlerde dağıtmayı nasip etsin...

NEYSE BİRAZ DAHA DAYANİM OZAMAN, DOĞUMDAN SONRA UĞRAŞMİM DİYODUM AMA. NEYSE BAKALIM,SAĞOLUN KUZULAR Şeniz

canım bi çok kişi kestiriyor ama bende ne kadar batıl inanç olduğunu bilsemde kestirmek istemiyorum :)) benim saçlaırm neredeyse belimde... gece mahvediyor beni ama dayanıyorum... az kaldı arkadaşların da dediği gibi... bir de doğumdan sonra eğer kendimi kötü hisserdersem değişiklik olmuş olur deyip teselli ediyorum kendimi :)))

mevlut sekrının resmını koysana bakalım seker gulerek tutarsınız ınsallah mısafırlerınıze

Ben kızımın Şekerlerİnİn Üzerİne
artık ÜÇÜ bİr aradayız aramıza hoŞgeldİn tuĞsem İdİl

yazıcam nasıl??? Yada dah İyİ bİr fİkrİ olan varmı

guzelmıs cok begendım degısık olur bence :)

Ben kestirdimmm, öyle şeylere hiç inanmam. :))

Ben kızımın Şekerlerİnİn Üzerİne
artık ÜÇÜ bİr aradayız aramıza hoŞgeldİn tuĞsem İdİl

yazıcam nasıl??? Yada dah İyİ bİr fİkrİ olan varmı

Çoook güzel ve değişik. Beğendim bennnn. opuyorumnanaktan

birde şey var ikisi arasında kararsız kaldım

Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, önce göbeğimde büyüdün artık kollarımda büyüyeceksin...

hangisi dah iyi ??

GÜnaydın herkesın gunu ınsallah cok guzel gecer hos bu haberlerı duydukca nasıl guzel gecıcek bılmıyorum yıne sabah haberlerde sehıt vardı 4 kısı bırdde asker cocugu

günaydın canım
valla ben haberlere bakmıyorum allah rahmet eylesin çok üzülüyorum yüreğim dayanmıyor mafoldumben

amin canım amin çok haklısın

Bu arada neredeyse ikisi de aynı fiyata geliyor :))) bir de o biblolu şekerlerden yaptırıp sadece.. onun yanında gelenlere ayrıca badem şekeri de ikram edebilirim...
valla bende karar veremedim şekermi çikolatamı diye derken annem küçük bebek yelekleri örüyor içlerine tül alıp badem şekeri koyucaz sanırım ama çikolatada istiyorum bu şekerleir belki sadece mevlütte ikram edebilirim

valla ben kestirmedim saçımı ama gerek olsaydı kestirirdim sanırım böyle şeylere inanma tatlım yaa allah bilir hayırlı yazılar yazsın rabbim evlatlarımıza

birde şey var ikisi arasında kararsız kaldım

Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, önce göbeğimde büyüdün artık kollarımda büyüyeceksin...

hangisi dah iyi ??

Bu da güzel ama şu göbekli kısım büyüklerin tepkisini alabilir. Cümlenin başı mükemmel bana sorarsan. Aramıza hoşgeldin (kızının adı) şeklinde de olabilir.

Ben ben beeeeennnnnn

Ben kestirdimmm, öyle şeylere hiç inanmam. :))

Çoook güzel ve değişik. Beğendim bennnn. opuyorumnanaktan

ACCUK UCUNDAN KESİM HE?!?!!?? SAÇLARIM DÜMDÜZ,UÇLARINDAKİ YIPRANMA GÖZE BATIYO AÇIK BIRAKINCA, KEŞKE KIVIRCIK SAÇLI OLSAYDIM boshayallersmileboshayallersmile

[B

valla ben kestirmedim saçımı ama gerek olsaydı kestirirdim sanırım böyle şeylere inanma tatlım yaa allah bilir hayırlı yazılar yazsın rabbim evlatlarımıza

AMİN KUZUM HEPİMİZİN BEBELERİNE HAYIRLI Bİ YAZI NASİP OLUR İNŞALLAH:Saruboceq: Bİ HAFTADIR BU SAÇ KONUSUNDA BİN ŞEY DÜŞÜNÜYOM,YAPİM DİYOM VAZGEÇİYOM, SONRA TEKRAR KARAR ALIYOM.. BAKİM NAPCAM

ACCUK UCUNDAN KESıM HE?!?!!?? SAÇLARIM DÜMDÜZ,UÇLARINDAKı YIPRANMA GÖZE BATIYO AÇIK BIRAKINCA, KEŞKE KIVIRCIK SAÇLI OLSAYDIM boshayallersmileboshayallersmile

Keşke ben de düz saçlı olsaydım. Kıl oluyorum dağınık ondüle saçlarıma klava: . Şimdilik sakin duruyorlar, hormonlarım yüzünden. Doğumdan sonra yine haftada bir fön çekmem gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…