- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
- 173
KIZLAR BİŞİ SORUCAM;:uhm:
SAÇLARIMIN UÇLARI ÇOK YIPRANDI,UÇLARINDAN KESTİRMEK İSTİYORUM AMA KESTİRME DİYEN ÇOK.. SAÇLARINI KESTİREN YA DA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? :sm_confused:
SAÇLARIMIN UÇLARI ÇOK YIPRANDI,UÇLARINDAN KESTİRMEK İSTİYORUM AMA KESTİRME DİYEN ÇOK.. SAÇLARINI KESTİREN YA DA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR MI? :sm_confused:
Ben kızımın Şekerlerİnİn Üzerİne
artık ÜÇÜ bİr aradayız aramıza hoŞgeldİn tuĞsem İdİl
yazıcam nasıl??? Yada dah İyİ bİr fİkrİ olan varmı
canım bayag batıl ınanc ama hamıleyken sacınızı kestırmeyın cocgnuzun omru kısa olur derler o yuzdende kımse kestırmıyor kestırme bencede batıl falan ama ıcın raht olur az kaldı zaten dgma sonra kestırırsın :)
Ben kestİrmedİm cok az kaldı bİŞİy olacagından deĞİlde olmaz olmaz tutarda olur bu sefer kendİmİ cok suclu hİsseder vİcdan azabı Çekerİm cok az kaldı sabret derİm
Özlemcim bence 100adet yaptırman da mantıklı geliyor sen bilirsin canım. Bu arada benim mevlüt şekerlerim dün geldi bayıldık
NEYSE BİRAZ DAHA DAYANİM OZAMAN, DOĞUMDAN SONRA UĞRAŞMİM DİYODUM AMA. NEYSE BAKALIM,SAĞOLUN KUZULAR Şeniz
ARAMIZDA KESEN OLDU MU Kİ????!??!?!?!?! :1rolleyes:
mevlut sekrının resmını koysana bakalım seker gulerek tutarsınız ınsallah mısafırlerınızeÖzlemcim bence 100adet yaptırman da mantıklı geliyor sen bilirsin canım. Bu arada benim mevlüt şekerlerim dün geldi bayıldık
NEYSE BİRAZ DAHA DAYANİM OZAMAN, DOĞUMDAN SONRA UĞRAŞMİM DİYODUM AMA. NEYSE BAKALIM,SAĞOLUN KUZULAR Şeniz
GÜnaydın herkesın gunu ınsallah cok guzel gecer hos bu haberlerı duydukca nasıl guzel gecıcek bılmıyorum yıne sabah haberlerde sehıt vardı 4 kısı bırdde asker cocugu
amin canım amin çok haklısın
Geçimli olmak şart. Bazısıyla hakkaten geçinilmiyor ama elden ne gelirse artık. Kendi evlatlarına yapmadıklarını bana yapıyorlar. Allah razı olsun onlardan. O konuda da haklısın, herkesin bir huyu vardır ters. Ama 1 sevmediğim huy için 100 iyiliğini nasıl unuturum? Yarın Allah bunun hesabını sorar benden. Ara ara sinirleniyorum, ama ses etmiyorum. Bilerek kırmıyor çünkü beni. Allah başımızdan eksik etmesin onları. Kendi anam babamdan görmedim öyle iyilik onlardan gördüğüm kadar. Olsun işlerini de yapabildiğim kadar yaparım. İçimden of derim puf derim. Dışımdan ses etmem. İyiliğinin; bir tatlı sözünün hatırı var bende. Kadıncağızda kronik astım var, yarın ne olur belli olmaz. Bana bir gün "tüplerle yaşayacağım günler olacak" demişti. İçimden; asla dışımdan demedim "ben sana bebekler gibi bakarım" demiştim. Bakarım da... Ben çok çektim, k.validem de bunları çok iyi biliyor. Benimle onlar hakkında konuşurken nasıl ses tonu değişiyor, sanki kendi kanındanmışım gibi kin besliyor onlara. Allah razı olsun diyorum. Ben hayatımda hiç maddi şeyleri dert etmedim. Hatta kaçtım. Ben maddeden kaçtım, o beni kovalıyor. Ne malım mülküm varsa, kendisi geldi; ben çabalamadım, hırs yapmadım. Allah herkese böyle k.valide ve k.peder nasip etsin.
valla bende karar veremedim şekermi çikolatamı diye derken annem küçük bebek yelekleri örüyor içlerine tül alıp badem şekeri koyucaz sanırım ama çikolatada istiyorum bu şekerleir belki sadece mevlütte ikram edebilirimBu arada neredeyse ikisi de aynı fiyata geliyor :))) bir de o biblolu şekerlerden yaptırıp sadece.. onun yanında gelenlere ayrıca badem şekeri de ikram edebilirim...
birde şey var ikisi arasında kararsız kaldım
Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, önce göbeğimde büyüdün artık kollarımda büyüyeceksin...
hangisi dah iyi ??
Ben ben beeeeennnnnn
Ben kestirdimmm, öyle şeylere hiç inanmam. :))
Çoook güzel ve değişik. Beğendim bennnn. opuyorumnanaktan
canım bi çok kişi kestiriyor ama bende ne kadar batıl inanç olduğunu bilsemde kestirmek istemiyorum :)) benim saçlaırm neredeyse belimde... gece mahvediyor beni ama dayanıyorum... az kaldı arkadaşların da dediği gibi... bir de doğumdan sonra eğer kendimi kötü hisserdersem değişiklik olmuş olur deyip teselli ediyorum kendimi :)))
birde şey var ikisi arasında kararsız kaldım
Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, önce göbeğimde büyüdün artık kollarımda büyüyeceksin...
hangisi dah iyi ??
[B
valla ben kestirmedim saçımı ama gerek olsaydı kestirirdim sanırım böyle şeylere inanma tatlım yaa allah bilir hayırlı yazılar yazsın rabbim evlatlarımıza
ACCUK UCUNDAN KESıM HE?!?!!??SAÇLARIM DÜMDÜZ,UÇLARINDAKı YIPRANMA GÖZE BATIYO AÇIK BIRAKINCA, KEŞKE KIVIRCIK SAÇLI OLSAYDIM boshayallersmileboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?