2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

birde şey var ikisi arasında kararsız kaldım

Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, önce göbeğimde büyüdün artık kollarımda büyüyeceksin...

hangisi dah iyi ??

Bu biraz uzun, ilk söylediğin daha güzelllll.opuyorumnanaktan

ACCUK UCUNDAN KESİM HE?!?!!?? SAÇLARIM DÜMDÜZ,UÇLARINDAKİ YIPRANMA GÖZE BATIYO AÇIK BIRAKINCA, KEŞKE KIVIRCIK SAÇLI OLSAYDIM boshayallersmileboshayallersmile

Kes kes, benimde saçım dümdüz. Hemen de uzuyo. kaydirigubbakcemile3

ufffffff bu hafta kayserıye gıdıcektım ama 13 temmuza kadar doluymus doktor artık gıder gıtmez dogurtur heralde :)

kızlar ayakları şişen varmı benim 2 günüdr ayaklarım somon ekmek gibi oldu.. çok gerçin sanki patlyacak ve sanırım vrisz çıkıo mor mor damarlar çıkmaya başladı....

onatcım son zamanlarda yol gitmen sakıncalı olmasın

bızım kuzen doktor ıstanbulda acıbademde onu arayıp sorduk 2 satten bı yolda durup 20dkka yuru bısey olmaz yavas yavas gıdersenız dedı ama ucak yasakmıs,artık yolda dogurrursamda esım veterıner jınekologu o yaptrır dogumu :)

benim de midem bulanıyor ay valla kötüyüm ya eşim sanki bana inanmıyor izne çıkıyım diye yapıyorum sanıyor galiba

kızlar ayakları şişen varmı benim 2 günüdr ayaklarım somon ekmek gibi oldu.. çok gerçin sanki patlyacak ve sanırım vrisz çıkıo mor mor damarlar çıkmaya başladı....

gecen hafta sısmıstı benım bu hafta az şişlik var ama normal korkma seker benım karsı komsumunda ayakları somon gıbıydı bız toynaklara bak deyıp guluyorduk sımdı dogm yaptı gectı bayag sıslık kalmadı.cok gecmıs olsun sen yıne bı doktora sor ama ayaklarını yuksege uzat az yat ıner bıraz mıllet tuzu kes derse sakın kesme bebegın tuza ıhtıyacı varmıs bı doktor dedı tvde :CüvCüv:

tatlım geçmiş olsun benim daha şişmelerim olmadı ama ilerleyen haftalarda olur muhtemelen

kaydirigubbakcemile3

yarın haftalık kontrolüm var bakalım ne diycek dr umuz.. yarın sorcam bu şişlikleri...
ya millet bana dioki sen hafaya doğurursun...::...( çok erken daha ya

Benim varisim yok, ama ayaklarım balon gibi. Erken indi veledim aşağı, ondan dolaşım bozukluğu yapıyor. Bir de sıcaklarda şişiyor, hava biraz soğusun iniyor.
Ellerim de şişmeye başladı pazar günü. Parmaklarımı açıp kapatamıyorum, kavrayamıyorum düzgün birşeyi. Geçiciymiş, ama çok canım yanıyor işte.

Valla şimdi çıkıp gidicem kalbime baskı yapıyor benim velet ya da kalpten gidicem

ay canım ya benimkide mideme yapıyor şu anda ve nasıl bulanıyor anlatamam

benim de mideme ve kaburgalarıma çalışıyor bebeğim :)) nefes alamıyorum... dr bundan sonra olacak bebek büyüdükçe yukarı baskı yapacak nefes alman zorlaşacak dedi... şimdi birebir yaşıyorum... normal şekilde nefes alamıyorum sankii illaki derin derin almam gerekiyor...

beenn beenn been benim de 3 4 gündür çok fenaaa altları kıp kırmızı olduu.. ve yürürken acıyor... çok fena.. canlar tansiyonunuzu ölçtürüyorsunuz dimi arada sırada.. bu günlerde tansiyon çok önemli... bu şişliklerle birleşirse Allah korusun... ben her akşam ölçtürmeye çalışıyorum... dr her gün ölçmem gerektiğini söyledi...

herkese günaydın nasılsınız bakalım
biz şimdi kızımla kahvaltı yapıyoruz
benimde bi kaç gündür ellerim uyuşuyo sizde de oluyomu acaba

benim de midem bulanıyor ay valla kötüyüm ya eşim sanki bana inanmıyor izne çıkıyım diye yapıyorum sanıyor galiba
gemıs olsun canım erkekler bı garıp ben demın sıra ayın 13kadar doluymus dıye aradım bana dıyorkı ıyı dogurup gıderız artık ben zaten uzuldum sıra yokmus dıye

tatlım geçmiş olsun benim daha şişmelerim olmadı ama ilerleyen haftalarda olur muhtemelen

kaydirigubbakcemile3

şeker sen hangı hastaneye gıdıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…