ACCUK UCUNDAN KESİM HE?!?!!??SAÇLARIM DÜMDÜZ,UÇLARINDAKİ YIPRANMA GÖZE BATIYO AÇIK BIRAKINCA, KEŞKE KIVIRCIK SAÇLI OLSAYDIM boshayallersmileboshayallersmile
birde şey var ikisi arasında kararsız kaldım
Bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun, önce göbeğimde büyüdün artık kollarımda büyüyeceksin...
hangisi dah iyi ??
ACCUK UCUNDAN KESİM HE?!?!!??SAÇLARIM DÜMDÜZ,UÇLARINDAKİ YIPRANMA GÖZE BATIYO AÇIK BIRAKINCA, KEŞKE KIVIRCIK SAÇLI OLSAYDIM boshayallersmileboshayallersmile
Valla şimdi çıkıp gidicem kalbime baskı yapıyor benim velet ya da kalpten gidicem
onatcım son zamanlarda yol gitmen sakıncalı olmasın
ufffffff bu hafta kayserıye gıdıcektım ama 13 temmuza kadar doluymus doktor artık gıder gıtmez dogurtur heralde :)
kızlar ayakları şişen varmı benim 2 günüdr ayaklarım somon ekmek gibi oldu.. çok gerçin sanki patlyacak ve sanırım vrisz çıkıo mor mor damarlar çıkmaya başladı....
kızlar ayakları şişen varmı benim 2 günüdr ayaklarım somon ekmek gibi oldu.. çok gerçin sanki patlyacak ve sanırım vrisz çıkıo mor mor damarlar çıkmaya başladı....
bızım kuzen doktor ıstanbulda acıbademde onu arayıp sorduk 2 satten bı yolda durup 20dkka yuru bısey olmaz yavas yavas gıdersenız dedı ama ucak yasakmıs,artık yolda dogurrursamda esım veterıner jınekologu o yaptrır dogumu :)
Ben de yarın hastaneye gitsem mi ki?? bilmiyorumkismile
benim de midem bulanıyor ay valla kötüyüm ya eşim sanki bana inanmıyor izne çıkıyım diye yapıyorum sanıyor galiba
Valla şimdi çıkıp gidicem kalbime baskı yapıyor benim velet ya da kalpten gidicem
ay canım ya benimkide mideme yapıyor şu anda ve nasıl bulanıyor anlatamam
gemıs olsun canım erkekler bı garıp ben demın sıra ayın 13kadar doluymus dıye aradım bana dıyorkı ıyı dogurup gıderız artık ben zaten uzuldum sıra yokmus dıyebenim de midem bulanıyor ay valla kötüyüm ya eşim sanki bana inanmıyor izne çıkıyım diye yapıyorum sanıyor galiba
tatlım geçmiş olsun benim daha şişmelerim olmadı ama ilerleyen haftalarda olur muhtemelen
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?