Benim varisim yok, ama ayaklarım balon gibi. Erken indi veledim aşağı, ondan dolaşım bozukluğu yapıyor. Bir de sıcaklarda şişiyor, hava biraz soğusun iniyor.
Ellerim de şişmeye başladı pazar günü. Parmaklarımı açıp kapatamıyorum, kavrayamıyorum düzgün birşeyi. Geçiciymiş, ama çok canım yanıyor işte.
yarın haftalık kontrolüm var bakalım ne diycek dr umuz.. yarın sorcam bu şişlikleri...
ya millet bana dioki sen hafaya doğurursun...::...( çok erken daha ya
yarın haftalık kontrolüm var bakalım ne diycek dr umuz.. yarın sorcam bu şişlikleri...
herkese günaydın nasılsınız bakalım
biz şimdi kızımla kahvaltı yapıyoruz
benimde bi kaç gündür ellerim uyuşuyo sizde de oluyomu acaba
Yok artık... Bana da demişlerdi. Doğmaya niyeti yok şimdilik veletimin.
gemıs olsun canım erkekler bı garıp ben demın sıra ayın 13kadar doluymus dıye aradım bana dıyorkı ıyı dogurup gıderız artık ben zaten uzuldum sıra yokmus dıye
şeker sen hangı hastaneye gıdıyorsun?
Kızlar herkese merhabalar..bugün de iyisiniz inşalah bebişlerinizle..
Yvzyvz cum bende senin gibi bu inanç yüzünden aylarca kestirmedim.eşimede söyledim bana bi kızdı ne kadar saçma şeylere inanıyosun saçla çocuğun ömrünün ne alakası var sana hiç yakıştıramadım hemen yarın gidip kestir vs deyince uçlardan aldırmıştım..önlerdende hafif yana kahkül şeklinde kestirmiştim.şimdide temmuz ortası gibi yine uçlardan aldırabilirim çünkü doğum sonrası saçla başla uğraşmak çk zor olcak şimdiden zorlanıyorum çünkü.bi de belki bi müddet rahat dışarıda çıkamıcaz o yüzden temmuz ortası azcık daha uçlardan toparlatıp doğuma bakımlı düzgün saçlarla gireyim diyorum..
cnm sende takılma bence bu inanca kestir rahatla yani:))
nst gırdınmı seker bende gıtmeyı ıstıyorum bu hafta bakayım bı bebıs buyumusmu?
Yvzyvz cum bende senin gibi bu inanç yüzünden aylarca kestirmedim.eşimede söyledim bana bi kızdı ne kadar saçma şeylere inanıyosun saçla çocuğun ömrünün ne alakası var sana hiç yakıştıramadım hemen yarın gidip kestir vs deyince uçlardan aldırmıştım..önlerdende hafif yana kahkül şeklinde kestirmiştim.şimdide temmuz ortası gibi yine uçlardan aldırabilirim çünkü doğum sonrası saçla başla uğraşmak çk zor olcak şimdiden zorlanıyorum çünkü.bi de belki bi müddet rahat dışarıda çıkamıcaz o yüzden temmuz ortası azcık daha uçlardan toparlatıp doğuma bakımlı düzgün saçlarla gireyim diyorum..
aynen alyansımı bile çıkardım olmuyo şilikden akşam yürüyemedim evin içinde resmen dedim heralde kötürüm kaldım böle... sabah biraz daha iydi ama akşma kadar oluyor davul...
gnydn canım yok ellerım usumuyor aksıne yanıyorum sıcaklardan senın hemoglobınnın nasıl kandegerın?
canım işin garip tarafı benim dr umda yanı şeyi düşünüyro yani ayın 1 2 si yeterli alalım diyor ama aldırmıycam en azından ayın 5 ini görcem inat ettim:)
benim de midem bulanıyor ay valla kötüyüm ya eşim sanki bana inanmıyor izne çıkıyım diye yapıyorum sanıyor galiba
Nst'ye sadece acile gittiğimde sokuldum. Rutin kontrolde bu sefer girer miyim bilmiyorum??
Hoşgeldiniz kızlar...
a.s.
Ben de uzun zaman önce alyans takmayı bıraktım. Su topluyoruz ondan oluyor. Tuzdan filan değil. Çünkü diyetisyen tuzu bırak demişti, ben de bırakmıştım. Ardından şişmeye başladı ayaklarım. Yüzüm bile şişiyor artık. Çikin pisi oldum ben :sinifsinif:
benimki de bana inanmıyor gibi geliyor... hala anlayamadı adam hamile olduğumu yaa
soruyorlar baba oluyorsun nasıl heyecanlı mısın diye .. hayır diyor..özlem ne zaman doğumhaneye girecek ozaman sanırım başlayacak benim heyecanım diyor...
bende içimden geçiriyorum... bağırmak istemesemde sırf sana inat bağırıcam... biraz gözü korksun biraz kaybetme korkusu sarsın şu adamı yaa.. başla türlü değer kıymet bilmeyecek... :))) yaa ben doğum zamanını çook merak ediyorum yaa... inş. gece gelir sancılarım nedense hep gece doğurmak istiyorum :)))
amaann dorukcum sen ne bakıyorsun millete... onlar demesine bakılırsa ohoo proflardan üstünler maşallah :)))
herkes de bana korkuyor musun doğumdan falan diye soruyor ben korkmuyorum deyince de.. eeee tabi neden korksun... nasıl girdiyse mecbur çıkacak... yaa bu lafa sinir olduğum kadar hiç bi lafa sinir olmadım ben yaa... sanki koskoca bebek olarak girdi içimize... tööbee tööbeee
benimki de bana inanmıyor gibi geliyor... hala anlayamadı adam hamile olduğumu yaa
soruyorlar baba oluyorsun nasıl heyecanlı mısın diye .. hayır diyor..özlem ne zaman doğumhaneye girecek ozaman sanırım başlayacak benim heyecanım diyor...
bende içimden geçiriyorum... bağırmak istemesemde sırf sana inat bağırıcam... biraz gözü korksun biraz kaybetme korkusu sarsın şu adamı yaa.. başla türlü değer kıymet bilmeyecek... :))) yaa ben doğum zamanını çook merak ediyorum yaa... inş. gece gelir sancılarım nedense hep gece doğurmak istiyorum :)))
Doktorunun tavsiyesine kulak versen iyi olur. Risk alma derim. Sonuçta bebiklerin sağlığı söz konusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?