2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese merhabalar..bugün de iyisiniz inşalah bebişlerinizle..

Yvzyvz cum bende senin gibi bu inanç yüzünden aylarca kestirmedim.eşimede söyledim bana bi kızdı ne kadar saçma şeylere inanıyosun saçla çocuğun ömrünün ne alakası var sana hiç yakıştıramadım hemen yarın gidip kestir vs deyince uçlardan aldırmıştım..önlerdende hafif yana kahkül şeklinde kestirmiştim.şimdide temmuz ortası gibi yine uçlardan aldırabilirim çünkü doğum sonrası saçla başla uğraşmak çk zor olcak şimdiden zorlanıyorum çünkü.bi de belki bi müddet rahat dışarıda çıkamıcaz o yüzden temmuz ortası azcık daha uçlardan toparlatıp doğuma bakımlı düzgün saçlarla gireyim diyorum..
cnm sende takılma bence bu inanca kestir rahatla yani:))

aynen alyansımı bile çıkardım olmuyo şilikden akşam yürüyemedim evin içinde resmen dedim heralde kötürüm kaldım böle... sabah biraz daha iydi ama akşma kadar oluyor davul...

yarın haftalık kontrolüm var bakalım ne diycek dr umuz.. yarın sorcam bu şişlikleri...
ya millet bana dioki sen hafaya doğurursun...::...( çok erken daha ya

hayırlısı olsun tatlım içini ferah tut sen yarın doktoruna sorarsın

bu arada yarın bende gidicem doktora kontrolum var bi sürü kişinin yarına kontrolu varmış hadi inşallah hepimiz güzel haberlerlen geliriz

benimde bugün sabahtan beri akıntım arttı böle yumurta akı kıvamında yoktu kaç zamandır kanamadan sonra olmadı hiç akıntı falan korkttum bende dün eşimlen fikfik yaptıydık kaydirigubbakcemile3 etkisi olmuşmudur acaba yaa

yarın haftalık kontrolüm var bakalım ne diycek dr umuz.. yarın sorcam bu şişlikleri...

Yok artık... Bana da demişlerdi. Doğmaya niyeti yok şimdilik veletimin.

canım ben medipol hastanesine gidiyorum hakan apaydın da doktorum çok memnunum doktorumdan

merhaba canım bizler eyi diyelim eyi olalım modundayız sen nasılsın iyimisin
opuyorumnanaktan

nst gırdınmı seker bende gıtmeyı ıstıyorum bu hafta bakayım bı bebıs buyumusmu?

Nst'ye sadece acile gittiğimde sokuldum. Rutin kontrolde bu sefer girer miyim bilmiyorum??

herkese günaydın nasılsınız bakalım
biz şimdi kızımla kahvaltı yapıyoruz
benimde bi kaç gündür ellerim uyuşuyo sizde de oluyomu acaba

Hoşgeldiniz kızlar...
a.s.

aynen alyansımı bile çıkardım olmuyo şilikden akşam yürüyemedim evin içinde resmen dedim heralde kötürüm kaldım böle... sabah biraz daha iydi ama akşma kadar oluyor davul...

Ben de uzun zaman önce alyans takmayı bıraktım. Su topluyoruz ondan oluyor. Tuzdan filan değil. Çünkü diyetisyen tuzu bırak demişti, ben de bırakmıştım. Ardından şişmeye başladı ayaklarım. Yüzüm bile şişiyor artık. Çikin pisi oldum ben :sinifsinif:

gnydn canım yok ellerım usumuyor aksıne yanıyorum sıcaklardan senın hemoglobınnın nasıl kandegerın?

günaydın cnm geçenlerde yapıldı tahlillerim kan değerimde iyi çıktı
cumartesi doktoruma gittiğimde de söyledim magnezyum verdi 3 gündür falan içiyorum pek faydası da olmadı yaaa

canım işin garip tarafı benim dr umda yanı şeyi düşünüyro yani ayın 1 2 si yeterli alalım diyor ama aldırmıycam en azından ayın 5 ini görcem inat ettim:)

Doktorunun tavsiyesine kulak versen iyi olur. Risk alma derim. Sonuçta bebiklerin sağlığı söz konusu.

benim de midem bulanıyor ay valla kötüyüm ya eşim sanki bana inanmıyor izne çıkıyım diye yapıyorum sanıyor galiba

benimki de bana inanmıyor gibi geliyor... hala anlayamadı adam hamile olduğumu yaa
soruyorlar baba oluyorsun nasıl heyecanlı mısın diye .. hayır diyor.. özlem ne zaman doğumhaneye girecek ozaman sanırım başlayacak benim heyecanım diyor...

bende içimden geçiriyorum... bağırmak istemesemde sırf sana inat bağırıcam... biraz gözü korksun biraz kaybetme korkusu sarsın şu adamı yaa.. başla türlü değer kıymet bilmeyecek... :))) yaa ben doğum zamanını çook merak ediyorum yaa... inş. gece gelir sancılarım nedense hep gece doğurmak istiyorum :)))

amaann dorukcum sen ne bakıyorsun millete... onlar demesine bakılırsa ohoo proflardan üstünler maşallah :))) ama zamanı önümüzdeki haftaysa gelsinler hayırlısı olsun... :)) sağlıcakla gelsinler kucağına inş :)

herkes de bana korkuyor musun doğumdan falan diye soruyor ben korkmuyorum deyince de.. eeee tabi neden korksun... nasıl girdiyse mecbur çıkacak... yaa bu lafa sinir olduğum kadar hiç bi lafa sinir olmadım ben yaa... sanki koskoca bebek olarak girdi içimize... tööbee tööbeee

valla keşke sadece şişsem sen beni gör ağlarsın halime bugün karnıma bi bakdım resmen ağladım halime karnım yarıklardan gözükmüo çatlak felan değil he baya yarık parmak girio ben bidaha asla normale dönemem sanırım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee 3 er kilo girdilerkaydirigubbakcemile3

İyi fikirmiş, ben de yapayım böyle... Burnunu sürttürüp kıvılcım çıkartayım. Azcık kıymet bilir belki.

EVET KUZU HAKLISIN GALİBA, UÇLARINDAN KESTİRSEM İYİ OLCAK... DOĞUMDAN SONRA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM ASLINDA. ANNEM KES KIZIM DİYO, KAYNANAM YOK YOK KESME DİYO... kafamçokkarıştı EVET EVET ACCIK KESSEM İYİ OLCAK PRSİKOLOJİK OLARAK DA İYİ OLURUM SANIRIM. delikafadulden

Doktorunun tavsiyesine kulak versen iyi olur. Risk alma derim. Sonuçta bebiklerin sağlığı söz konusu.

ya dr um doğurtma meraklısı galibakaydirigubbakcemile3 bakıyorum ikizlere acil durum olmadığı sürece en az 36 deviriyolar benimki 35 dealıyım dio başka bişi demiokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…