valla keşke sadece şişsem sen beni gör ağlarsın halime bugün karnıma bi bakdım resmen ağladım halime karnım yarıklardan gözükmüo çatlak felan değil he baya yarık parmak girio ben bidaha asla normale dönemem sanırım
opuyorumnanaktankızlar ayakları şişen varmı benim 2 günüdr ayaklarım somon ekmek gibi oldu.. çok gerçin sanki patlyacak ve sanırım vrisz çıkıo mor mor damarlar çıkmaya başladı....
herkese günaydın nasılsınız bakalım
biz şimdi kızımla kahvaltı yapıyoruz
benimde bi kaç gündür ellerim uyuşuyo sizde de oluyomu acaba
Kızlar herkese merhabalar..bugün de iyisiniz inşalah bebişlerinizle..
Yvzyvz cum bende senin gibi bu inanç yüzünden aylarca kestirmedim.eşimede söyledim bana bi kızdı ne kadar saçma şeylere inanıyosun saçla çocuğun ömrünün ne alakası var sana hiç yakıştıramadım hemen yarın gidip kestir vs deyince uçlardan aldırmıştım..önlerdende hafif yana kahkül şeklinde kestirmiştim.şimdide temmuz ortası gibi yine uçlardan aldırabilirim çünkü doğum sonrası saçla başla uğraşmak çk zor olcak şimdiden zorlanıyorum çünkü.bi de belki bi müddet rahat dışarıda çıkamıcaz o yüzden temmuz ortası azcık daha uçlardan toparlatıp doğuma bakımlı düzgün saçlarla gireyim diyorum..
cnm sende takılma bence bu inanca kestir rahatla yani:))
hayırlısı olsun tatlım içini ferah tut sen yarın doktoruna sorarsın
bu arada yarın bende gidicem doktora kontrolum var bi sürü kişinin yarına kontrolu varmış hadi inşallah hepimiz güzel haberlerlen geliriz
benimde bugün sabahtan beri akıntım arttı böle yumurta akı kıvamında yoktu kaç zamandır kanamadan sonra olmadı hiç akıntı falan korkttum bende dün eşimlen fikfik yaptıydık kaydirigubbakcemile3 etkisi olmuşmudur acaba yaa
ya dr um doğurtma meraklısı galibakaydirigubbakcemile3 bakıyorum ikizlere acil durum olmadığı sürece en az 36 deviriyolar benimki 35 dealıyım dio başka bişi demiokaydirigubbakcemile3
Evettt benimde kontrolüm yarın. Toplu kontrole gidiyoruz galiba.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fik fikten olmuş olabilir o akıntı. :roflol: :roflol: :kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee 3 er kilo girdilerkaydirigubbakcemile3
İyi fikirmiş, ben de yapayım böyle... Burnunu sürttürüp kıvılcım çıkartayım. Azcık kıymet bilir belki.
sorma valla... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yok ben bu hamilelikte akıllandım Çiğdemim :))) doğumda aynısını yapmaaamm :)) acımıyorsa da acıyor dicem... bağırmam gerekmese de bağırıcamm.. dimi ama azcık burunları sürtsün :)))
canım kan degerını magnezyum dusurur sana kan ılacı vermesı lazım magnezyumu cok ıcmemek lazım sen bı kan degerını olctur bak bıde bende usume cok streslıysem oluyor sende stres cokmu?günaydın cnm geçenlerde yapıldı tahlillerim kan değerimde iyi çıktı
cumartesi doktoruma gittiğimde de söyledim magnezyum verdi 3 gündür falan içiyorum pek faydası da olmadı yaaa
valla keşke sadece şişsem sen beni gör ağlarsın halime bugün karnıma bi bakdım resmen ağladım halime karnım yarıklardan gözükmüo çatlak felan değil he baya yarık parmak girio ben bidaha asla normale dönemem sanırım
Fik fik ne yaa?? kaydirigubbakcemile3
AYYYYŞŞŞ YANGIN VAR DİYE BAĞIRICAM ŞİMDİ......kafamçokkarıştı
ÇOK SICAK YAAAAAA.. KLİMA AÇIK,BANAMISIN DEMİYO :bbo:
GİDİP ŞU BEBE GİBİ Mİ YAPSAM :roflol:
Fik fik ne yaa?? kaydirigubbakcemile3
AYYYYŞŞŞ YANGIN VAR DİYE BAĞIRICAM ŞİMDİ......kafamçokkarıştı
ÇOK SICAK YAAAAAA.. KLİMA AÇIK,BANAMISIN DEMİYO :bbo:
GİDİP ŞU BEBE GİBİ Mİ YAPSAM :roflol:
hamile kalma telaşındaykene kk daydım ben ateş ölçme yöntemlerinde uğraşırkene bir arkideşim vardı ordanki halan görüşürüz şimdide 40 ı çıktı oluşunun maşallah neyse o fikfikçibaşı derdi kendine bende fikfikçibaşının yaveri olarak gezerdim kk da gebelik topiklerinde :icecream: fikfik yapmak ordan dilimizdedir kulakları çınlasın
canım kan degerını magnezyum dusurur sana kan ılacı vermesı lazım magnezyumu cok ıcmemek lazım sen bı kan degerını olctur bak bıde bende usume cok streslıysem oluyor sende stres cokmu?
sen benım karnımı gorsen korkup kacarsın halınede bence sukur edersın gobek delıgımın bıle ustune cıktı yarıkalr ve turkıye yol harıtası mubarek yer kalmadı yırtıladıkbende senle aynı duygulardayım kuzucuk ama yapcagımız bıseyde yokkı
ay ben yerim bunuuuuuu ve bende şimdi giricem duşaaaa aynen böleeee
fikfik işte anla şekeerim aganigiiiii kaydirigubbakcemile3 meleğin nasıl girdi karnına kuzucum kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım, doktor ne zamana gün verdi sana doğum için ?
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Bende olmuyo hiç .Afiyet olsun.
Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Biz iyiyiz canım, sen ve bebiş nasılsınız?
Evettt benim de kontrolüm yarın. Toplu kontrole gidiyoruz galiba.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fik fikten olmuş olabilir o akıntı. :roflol: :roflol: :kedi:
ehehehe ayy bebek sahibi olmak hamile kalmak çok güzel... çok büyük bir nimet... ama nasıl yapıldığı aklına gelince insanın bir garip oluyorsanki her hamileyim dediğinde o durumu düşünüyorlar gibi geliyor çok komiğime gidiyoorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?