2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önce bir doğur, bakalım ne kadarı düzelecek? Sonra tedavisini olursun, artık ne kadar yararsa...

kızlar ayakları şişen varmı benim 2 günüdr ayaklarım somon ekmek gibi oldu.. çok gerçin sanki patlyacak ve sanırım vrisz çıkıo mor mor damarlar çıkmaya başladı....
opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım, doktor ne zamana gün verdi sana doğum için ?

herkese günaydın nasılsınız bakalım
biz şimdi kızımla kahvaltı yapıyoruz
benimde bi kaç gündür ellerim uyuşuyo sizde de oluyomu acaba

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Bende olmuyo hiç .Afiyet olsun.

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan Biz iyiyiz canım, sen ve bebiş nasılsınız?

Evettt benim de kontrolüm yarın. Toplu kontrole gidiyoruz galiba.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fik fikten olmuş olabilir o akıntı. :roflol: :roflol: :kedi:

Son düzenleme:
ya dr um doğurtma meraklısı galibakaydirigubbakcemile3 bakıyorum ikizlere acil durum olmadığı sürece en az 36 deviriyolar benimki 35 dealıyım dio başka bişi demiokaydirigubbakcemile3

Senin 36. haftanda başka bir sezaryeni mi var ki, seninkini öne almaya çalışıyor? :mymeka:

Evettt benimde kontrolüm yarın. Toplu kontrole gidiyoruz galiba.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 fik fikten olmuş olabilir o akıntı. :roflol: :roflol: :kedi:

fik fik mi? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 heee 3 er kilo girdilerkaydirigubbakcemile3

sorma valla... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

İyi fikirmiş, ben de yapayım böyle... Burnunu sürttürüp kıvılcım çıkartayım. Azcık kıymet bilir belki.

yok yok ben bu hamilelikte akıllandım Çiğdemim :))) doğumda aynısını yapmaaamm :)) acımıyorsa da acıyor dicem... bağırmam gerekmese de bağırıcamm.. dimi ama azcık burunları sürtsün :)))

AYYYYŞŞŞ YANGIN VAR DİYE BAĞIRICAM ŞİMDİ......kafamçokkarıştı
ÇOK SICAK YAAAAAA.. KLİMA AÇIK,BANAMISIN DEMİYO
:bbo:

GİDİP ŞU BEBE GİBİ Mİ YAPSAM :roflol:

:roflol: Ne yapsam nazlanıyorum sanıyorlar hep. En iyisi gerçekten nazlanmak, bakalım ne oluyor??

hamile kalma telaşındaykene kk daydım ben ateş ölçme yöntemlerinde uğraşırkene bir arkideşim vardı ordanki halan görüşürüz şimdide 40 ı çıktı oluşunun maşallah neyse o fikfikçibaşı derdi kendine bende fikfikçibaşının yaveri olarak gezerdim kk da gebelik topiklerinde :icecream: fikfik yapmak ordan dilimizdedir kulakları çınlasın

günaydın cnm geçenlerde yapıldı tahlillerim kan değerimde iyi çıktı
cumartesi doktoruma gittiğimde de söyledim magnezyum verdi 3 gündür falan içiyorum pek faydası da olmadı yaaa
canım kan degerını magnezyum dusurur sana kan ılacı vermesı lazım magnezyumu cok ıcmemek lazım sen bı kan degerını olctur bak bıde bende usume cok streslıysem oluyor sende stres cokmu?

sen benım karnımı gorsen korkup kacarsın halınede bence sukur edersın gobek delıgımın bıle ustune cıktı yarıkalr ve turkıye yol harıtası mubarek yer kalmadı yırtıladık bende senle aynı duygulardayım kuzucuk ama yapcagımız bıseyde yokkı

ay ben yerim bunuuuuuu ve bende şimdi giricem duşaaaa aynen böleeee

Fik fik ne yaa?? kaydirigubbakcemile3

fikfik işte anla şekeerim aganigiiiii kaydirigubbakcemile3 meleğin nasıl girdi karnına kuzucum kaydirigubbakcemile3

evet evet süper fikir bayıldım bu fikre ama küvette dene bencekaydirigubbakcemile3

diğer kelimelerden çok daha güzel olmuş canım ehehe :)) özellikle de sık kullanılınca

koya fotonu bende koyim bakalım benim çatlaklarım senin çatlaklarını döver şekerim bende duble bebe varkaydirigubbakcemile3

ay ben yerim bunuuuuuu ve bende şimdi giricem duşaaaa aynen böleeee

fikfik işte anla şekeerim aganigiiiii kaydirigubbakcemile3 meleğin nasıl girdi karnına kuzucum kaydirigubbakcemile3

ehehehe ayy bebek sahibi olmak hamile kalmak çok güzel... çok büyük bir nimet... ama nasıl yapıldığı aklına gelince insanın bir garip oluyor sanki her hamileyim dediğinde o durumu düşünüyorlar gibi geliyor çok komiğime gidiyoorrr

tatlım valla dr a kalsa gel alım dio kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana 1 2 si gibi dedi ama ben 5 inden sonra istiyorum....

offf yaa bu ne sıcak kocamdan allah razı olsun nazlanmama gerek kalmadan hep üstüme düşer
bende dalga geçiyorum ben bu hamileliği çok sevdim bunu doğuduktan sonra hemen ikinciyi yapıcam diyorumda kaydirigubbakcemile3 bakalım bunu nasıl doğurcaz

ben hiç öle düşünmüom benimkiler fikfikle olmadı ya ondan heraldekaydirigubbakcemile3
benim bebeiler 18 aylık doğcak kızlar ne ilginç dimi 9 ay dondurdum kuzuları 9 ayda taşıdım ettimi bana 18 ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…