koya fotonu bende koyim bakalım benim çatlaklarım senin çatlaklarını döver şekerim bende duble bebe varkaydirigubbakcemile3
offf yaa bu ne sıcak kocamdan allah razı olsun nazlanmama gerek kalmadan hep üstüme düşer
bende dalga geçiyorum ben bu hamileliği çok sevdim bunu doğuduktan sonra hemen ikinciyi yapıcam diyorumda kaydirigubbakcemile3 bakalım bunu nasıl doğurcaz
ehehehe ayy bebek sahibi olmak hamile kalmak çok güzel... çok büyük bir nimet... ama nasıl yapıldığı aklına gelince insanın bir garip oluyorsanki her hamileyim dediğinde o durumu düşünüyorlar gibi geliyor çok komiğime gidiyoorrr
aaa pardon seker ben onu unutmusum senın ıkızler benım oglusumu dovebılır :)
benım tek olmasına karsı cıdden cok fena yagecmezde nasıl cırkınlestım ben yaaaaaa dubaya dondum zaten :bbo:
fik fik mi? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Fik fik ne yaa?? kaydirigubbakcemile3
hamile kalma telaşındaykene kk daydım ben ateş ölçme yöntemlerinde uğraşırkene bir arkideşim vardı ordanki halan görüşürüz şimdide 40 ı çıktı oluşunun maşallah neyse o fikfikçibaşı derdi kendine bende fikfikçibaşının yaveri olarak gezerdim kk da gebelik topiklerinde :icecream: fikfik yapmak ordan dilimizdedir kulakları çınlasın
ben hiç öle düşünmüom benimkiler fikfikle olmadı ya ondan heraldekaydirigubbakcemile3
benim bebeiler 18 aylık doğcak kızlar ne ilginç dimi 9 ay dondurdum kuzuları 9 ayda taşıdım ettimi bana 18 ay :)
fikfik işte anla şekeerim aganigiiiii kaydirigubbakcemile3 meleğin nasıl girdi karnına kuzucum kaydirigubbakcemile3
http://www.ressim.net/e/upload/5c1d0bc3.jpg
bak seker bu 2 hafta oncekı halım bundan daha kotu yanı bu ıı halı
ben hiç öle düşünmüom benimkiler fikfikle olmadı ya ondan heraldekaydirigubbakcemile3
benim bebeiler 18 aylık doğcak kızlar ne ilginç dimi 9 ay dondurdum kuzuları 9 ayda taşıdım ettimi bana 18 ay :)
aaa pardon seker ben onu unutmusum senın ıkızler benım oglusumu dovebılır :)
benım tek olmasına karsı cıdden cok fena yagecmezde nasıl cırkınlestım ben yaaaaaa dubaya dondum zaten :bbo:
benim zilloşlar süper tekme atıyoalr sabah eşim karnıma bakıo resmen kola bacak görüoz ya dediki bunlar birbirleriniçokkk dövecek galiba :)kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy cnm en çok hamileleği yaşayan sensin o zaman kaydirigubbakcemile3
delikafadulden evet yaa gerçekten ilan etmiş gibim evlenirkende öyle sanki cümle aleme biz yasal olarak fikliycez diye ilan ediyormuşsun gibime geliyor bebek olayıda başka bir versiyonu ama uzunca süre uğraşıpta öyle sahip olunca artık utanma mutanma garipseme kalmıyor şekerim
http://www.ressim.net/e/upload/5c1d0bc3.jpg
bak seker bu 2 hafta oncekı halım bundan daha kotu yanı bu ıı halı
benım kzuuda bazen cosuyor ayaklarını ellerını bı dayayısı var artık sıkıstım burda der gıbı senınkıler sımdı tek yumurta ıkızımı oluyor tıpatıp aynımı olcak?
Merhaba kızlar biz geldik.Burada feci şekilde yağmur yağıyor.
KKayınpederim boya yapıyor aparatman arasını boyadı tabi bütün mermerlerde nasibini aldı,şimdi ben nasıl temizlicem bu halimle eğilip yerden bıya kazıyamamki off sinir krizleri geçiriyorum.O yüzden çıktım yukarıya kapıyıda açmıyorum kös kös yatıp sinir oluyorum
Her an zili çalıp hadi oturma odasının tavanlarını boyayayım dicek die ödüp kopuyo rezil edicek her bi tarafı.Dün başladı bugün 2 katı birden bitirmeye çalışıcak sanki atlı kovalıyo,düşünün işte hart hurt nasıl yaptıını.Yağmur yağmasa kaçıcam burdan gitmek istiyorum İstanbul a annemin yanına akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bu çatlakmı kız ayyy çok komiksin sen bide nası abartmış nası abartmış kız benim karnımda et rengi kalmadı kığkırmızı çatlakdan tenimin rengi kalmdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?