2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

koya fotonu bende koyim bakalım benim çatlaklarım senin çatlaklarını döver şekerim bende duble bebe varkaydirigubbakcemile3

aaa pardon seker ben onu unutmusum senın ıkızler benım oglusumu dovebılır :)
benım tek olmasına karsı cıdden cok fena ya gecmezde nasıl cırkınlestım ben yaaaaaa dubaya dondum zaten :bbo:

Ya ben de bu gidişle gidip alın bu yaramaz kızımı diycem 37. haftada sanırım durmuyor kızlar durmuyor inat yapıyor sanki bana

şanlısın ozaman Meralcim... bizimki 2. yi isteyince ben istesemde belli etmicem :))) istemiyormuş gibi davrancam :)) tecrübe ediyoruz işte herşeyi yavaş yavaş...

delikafadulden evet yaa gerçekten ilan etmiş gibim evlenirkende öyle sanki cümle aleme biz yasal olarak fikliycez diye ilan ediyormuşsun gibime geliyor bebek olayıda başka bir versiyonu ama uzunca süre uğraşıpta öyle sahip olunca artık utanma mutanma garipseme kalmıyor şekerim

benım tek olmasına karsı cıdden cok fena ya gecmezde nasıl cırkınlestım ben yaaaaaa dubaya dondum zaten :bbo:

benim zilloşlar süper tekme atıyoalr sabah eşim karnıma bakıo resmen kola bacak görüoz ya dediki bunlar birbirleriniçokkk dövecek galiba :)kaydirigubbakcemile3

fik fik mi? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Fik fik ne yaa?? kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Açıklamışlar artık anlamışsındır. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben hiç öle düşünmüom benimkiler fikfikle olmadı ya ondan heraldekaydirigubbakcemile3
benim bebeiler 18 aylık doğcak kızlar ne ilginç dimi 9 ay dondurdum kuzuları 9 ayda taşıdım ettimi bana 18 ay :)

ayy cnm en çok hamileleği yaşayan sensin o zaman kaydirigubbakcemile3

fikfik işte anla şekeerim aganigiiiii kaydirigubbakcemile3 meleğin nasıl girdi karnına kuzucum kaydirigubbakcemile3

Heeee şu mesele. Yalnız benim karnıma kuzu girmedi. Dolaylı yoldan yaaniii kaydirigubbakcemile3 Aaah ah şu doğumdan sonra 40'ım çıksa...

Merhaba kızlar biz geldik.Burada feci şekilde yağmur yağıyor.
KKayınpederim boya yapıyor aparatman arasını boyadı tabi bütün mermerlerde nasibini aldı,şimdi ben nasıl temizlicem bu halimle eğilip yerden bıya kazıyamamki off sinir krizleri geçiriyorum.O yüzden çıktım yukarıya kapıyıda açmıyorum kös kös yatıp sinir oluyorum
Her an zili çalıp hadi oturma odasının tavanlarını boyayayım dicek die ödüp kopuyo rezil edicek her bi tarafı.Dün başladı bugün 2 katı birden bitirmeye çalışıcak sanki atlı kovalıyo,düşünün işte hart hurt nasıl yaptıını.Yağmur yağmasa kaçıcam burdan gitmek istiyorum ıstanbul a annemin yanına akannehir

ben hiç öle düşünmüom benimkiler fikfikle olmadı ya ondan heraldekaydirigubbakcemile3
benim bebeiler 18 aylık doğcak kızlar ne ilginç dimi 9 ay dondurdum kuzuları 9 ayda taşıdım ettimi bana 18 ay :)

ay canım benim yaa allahım sağlıcaklan kucağımıza almayıda nasip edecek inşallahhh fikfik mikmik artıkın gerisi sorun değil düştümü rahme düştüü ohhh

oo bende adavapuru gibiyim yaylana yaylanaa gidiyorum kızlar kaydirigubbakcemile2 bundan çok çevirmemiz gerekcekkkkk akannehir

benim zilloşlar süper tekme atıyoalr sabah eşim karnıma bakıo resmen kola bacak görüoz ya dediki bunlar birbirleriniçokkk dövecek galiba :)kaydirigubbakcemile3

benım kzuuda bazen cosuyor ayaklarını ellerını bı dayayısı var artık sıkıstım burda der gıbı senınkıler sımdı tek yumurta ıkızımı oluyor tıpatıp aynımı olcak?

ayy cnm en çok hamileleği yaşayan sensin o zaman kaydirigubbakcemile3

ivetttttttkaydirigubbakcemile3 ben duble çocuk taşıyorum duble hamilelik geçirdim duble sakladım bebilerikaydirigubbakcemile3

dimi yaaa o akşam herkes mutlaka birkere düşünüyordur bunlar bu akşam bu işi yapacak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benım kzuuda bazen cosuyor ayaklarını ellerını bı dayayısı var artık sıkıstım burda der gıbı senınkıler sımdı tek yumurta ıkızımı oluyor tıpatıp aynımı olcak?

yok canım benimkiler çift yumurta ikizi yani iki ayrı kese iki ayrı plesenta sahibi kuzularım.... aynı olmayacaklar sanırım ama benzerler yinede kardeşler neticede...

Hoşgeldin canım. Ay temizleme işini de sana mı bırakıyolar. akannehir ohaoldumsmile Yapıcak kimse yok mu ? Yavaş ve temiz yapmak varken neden acele ediyo ki. :1ninca:

hadı ya ozman sana cok gecmıs olsun bızım apartmanda 3 hamıleydık bı ben catladım oburlerınde bı ane bıle yok oyuzden bana daha bı koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…