Çiğdoşum kız ben izne çıkınca ne yapıp edip görüşsek diyorum ama nasıl aypsak ben eşime bir söyliyim bakalım haftaya 1 gün beni bırakıp alır mı senin dediğin yere...
tamam canım orayı bılıyorum ama ordan yemıyorduk bu defa oraya gıdelım bız arkada varya 3 4 tane sıralı onlardan 2, gırıyoduk hep bılmıyoruzkı :roflol:
pişmemişte verıyorlarmı kı derın dondurucuya atıyorsun esım k....sevmez ama tekırdağınkını yıyorrr
arkadaş bikaç mazeret söyledi ama hepsinin miladı doldu! onunla msjlaşmalarımızı da özellikle silmedim kaydettim.. aksini iddia ederse de yayınlarım.. bu artık mazereti geçti çünkü..! bu yapılan hepimize saygısızlık!
şu doğumlarımızı yapalım hayırlısıyla hediyeleşmemizi yine yaparız ama bu defa biribirimiz arasında..
bluspirto seni ayrıca takdir ediyorum.. kendini başkasının yerine koyup ince düşüncenden dolayı.. ALLAH yuvanızdaki bereketinizi arttırsın inş.. hepimizin oluyor maddi-manevi sıkışıklıkları illaki.. ama bu denli düşündüğün için ayrıca teşekkürler..
Arkadaş en son 28.05te girmiş sizce bir şey olmasın şimdi baktım mesajlarına hediye yollamadı diye kızarken gerçekten 1 şey olmuş olmasın Allah korusun
evet canım paketlede veriyorlar çiğ olarak evde yapılan daha farklı tabii.
bi de oranın acılı sosu falan mmmm ayy neyse orada yemek daha başka yani...
ALLAH hiçbir zaman kötü bişey vermesin tabi onun ailesine ve kendisine duamız hepimiz için o..
ama facede farmwille oyununda gayet aktif.. c.tesi günü itibarıyle hatta..
Arkadaş en son 28.05te girmiş sizce bir şey olmasın şimdi baktım mesajlarına hediye yollamadı diye kızarken gerçekten 1 şey olmuş olmasın Allah korusun
ayy bilemiyorum tabii ama hallisnacık ne zamandır uğrasıor bu durumla onu biliorm
çeşit çeşit mazertler yani bana pek bişi olmuş gibi gelmior.yine de allah korusun bebişini
falan yani...
kızlar nasılsınız havalardanmıdır nedir başım ağrıyo iki gündür siz ne yapıyosunuz yemek işini bazıları akşam hazır yiyoruz diyo hamilelerde bir iki akşam yenebilir ama her akşam yenmez dimi zor bela yapıyorum bir şeyler
komşum var karı koca dün akşam bize çaya geldiler kadıncağız 56 yaşında saolsun camlarını si,lemediysen siliym dedi bende hayatta benden çok büyüklere iş yaptıramam gerek yok sen kahve içmeye gel dedim zaten yağmur da yağdı bir hafta sonra silerim belki
mutfak dolaplarının içi silinecek o iş gözümde büyüyor biraz hepsini boşaltmak gerekiyor ya
serdemmm annene benim adreside versekmi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?