2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdoşum kız ben izne çıkınca ne yapıp edip görüşsek diyorum ama nasıl aypsak ben eşime bir söyliyim bakalım haftaya 1 gün beni bırakıp alır mı senin dediğin yere...

canımcım cok rahatsızsan gelemeyecek gibiysen iptal edelim.ben senin doğumuna
gelmek istiyorum zaten.sonrasında da ohoooo ben bol bol görüşeceğimize eminim ama
sıcaklar ve bu hamileliğin son ayları bişey diyemem yani mazeretin varsa canım benim.
birde neden korkuyorum biliomusun?şimdi kocişler getirdi bizi allah korusun orada en
ufak bişi olsa valla yemin ederim bi hışımla başımıza kakarlar söylemeyecekleri yoktur
yani ben ondan daha çok korkuyorum biliomusunkaydirigubbakcemile3

arkadaş bikaç mazeret söyledi ama hepsinin miladı doldu! onunla msjlaşmalarımızı da özellikle silmedim kaydettim.. aksini iddia ederse de yayınlarım.. bu artık mazereti geçti çünkü..! bu yapılan hepimize saygısızlık!
şu doğumlarımızı yapalım hayırlısıyla hediyeleşmemizi yine yaparız ama bu defa biribirimiz arasında..
bluspirto seni ayrıca takdir ediyorum.. kendini başkasının yerine koyup ince düşüncenden dolayı.. ALLAH yuvanızdaki bereketinizi arttırsın inş.. hepimizin oluyor maddi-manevi sıkışıklıkları illaki.. ama bu denli düşündüğün için ayrıca teşekkürler..

aYnen çiğdemcim bir şey olur ben sana demedim mi işte işe gitmeye eriniyorsun gezme olunca en başta gidersin sonra da yoruldum dersin diye başlar bizim ki. Ama napıyım ben yine de seni doğumdan önce görmek istiyorum neyse bakıcaz artık bir çıkıyım da izne.

evet canım paketlede veriyorlar çiğ olarak evde yapılan daha farklı tabii.
bi de oranın acılı sosu falan mmmm ayy neyse orada yemek daha başka yani...

canım ne iddia ederse etsin boşver onamı inanacağız yani şimdi.sende yorma kafanı artık ne yapalım heryerde var böyle insanlar...

bluspirito hakikaten çok düşüncelisin arkadaşım...

Arkadaş en son 28.05te girmiş sizce bir şey olmasın şimdi baktım mesajlarına hediye yollamadı diye kızarken gerçekten 1 şey olmuş olmasın Allah korusun

tamam didoşummm ozamana göre bakarız durumumuza görede...
offf çıkmak zorundayım ben nedenini yazamıyorum şimdi.başımda biri var üfff
hadi öptüm herkesi kendinize iyi bakın didemim seni ve masalımı da öptm cnm benim...

Arkadaş en son 28.05te girmiş sizce bir şey olmasın şimdi baktım mesajlarına hediye yollamadı diye kızarken gerçekten 1 şey olmuş olmasın Allah korusun

ayy bilemiyorum tabii ama hallisnacık ne zamandır uğrasıor bu durumla onu biliorm
çeşit çeşit mazertler yani bana pek bişi olmuş gibi gelmior.yine de allah korusun bebişini
falan yani...

kızlar nasılsınız havalardanmıdır nedir başım ağrıyo iki gündür siz ne yapıyosunuz yemek işini bazıları akşam hazır yiyoruz diyo hamilelerde bir iki akşam yenebilir ama her akşam yenmez dimi zor bela yapıyorum bir şeyler
komşum var karı koca dün akşam bize çaya geldiler kadıncağız 56 yaşında saolsun camlarını si,lemediysen siliym dedi bende hayatta benden çok büyüklere iş yaptıramam gerek yok sen kahve içmeye gel dedim zaten yağmur da yağdı bir hafta sonra silerim belki
mutfak dolaplarının içi silinecek o iş gözümde büyüyor biraz hepsini boşaltmak gerekiyor ya

kızlar bu arada yusuf kayramın magnetlerını bebek sepetini bez kutusunu ıslak mendıl kutusu hepsini kendım yaptım çok şeker oldular tek tek süsledım onları...

ALLAH hiçbir zaman kötü bişey vermesin tabi onun ailesine ve kendisine duamız hepimiz için o..
ama facede farmwille oyununda gayet aktif.. c.tesi günü itibarıyle hatta..

Valla ben hiç yemek filan yapmıyorum annem getiriyor sağolsun hazır şeyleri indirip indirip yapıyorum dolaptan napıyım yanına da pilav makarna tamam işte

ALLAH hiçbir zaman kötü bişey vermesin tabi onun ailesine ve kendisine duamız hepimiz için o..
ama facede farmwille oyununda gayet aktif.. c.tesi günü itibarıyle hatta..

Başkanım takma sen kafana elinden geleni yaptın Aysu arkadaşımız da ne yapsın kabullenmiş zaten o ark. da gerçekten ayıp etmiş ama üzülme bak kızın da üzülüyor

Sen yanlış kişiye bakmış olmayasın canım. en son 19 unda burdaydı. Facebookta da 2 saat önce bişeyler yapmış.

ayy bilemiyorum tabii ama hallisnacık ne zamandır uğrasıor bu durumla onu biliorm
çeşit çeşit mazertler yani bana pek bişi olmuş gibi gelmior.yine de allah korusun bebişini
falan yani...

Yok canım ya, mercan geliyo daha 2 gün önce burdaydı.

İyiyiz canım sen nasılsın ?

:teytey:
serdemmm annene benim adreside versekmi:)

Vercanım yollar sana da:))) Zaten yas tutuyor ben haftaya ,izne çıkıcam diye her gün gel diye tuttururum ben yanlız oturmıyım diye sabah duydu izne çıkıcağımı temizliğe başlamış sonra yaptırmam diye çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…