kızlar nasılsınız havalardanmıdır nedir başım ağrıyo iki gündür siz ne yapıyosunuz yemek işini bazıları akşam hazır yiyoruz diyo hamilelerde bir iki akşam yenebilir ama her akşam yenmez dimi zor bela yapıyorum bir şeyler
komşum var karı koca dün akşam bize çaya geldiler kadıncağız 56 yaşında saolsun camlarını si,lemediysen siliym dedi bende hayatta benden çok büyüklere iş yaptıramam gerek yok sen kahve içmeye gel dedim zaten yağmur da yağdı bir hafta sonra silerim belki
mutfak dolaplarının içi silinecek o iş gözümde büyüyor biraz hepsini boşaltmak gerekiyor ya
kızlar bu arada yusuf kayramın magnetlerını bebek sepetini bez kutusunu ıslak mendıl kutusu hepsini kendım yaptım çok şeker oldular tek tek süsledım onları...
Sen yanlış kişiye bakmış olmayasın canım. en son 19 unda burdaydı. Facebookta da 2 saat önce bişeyler yapmış.
Yok canım ya, mercan geliyo daha 2 gün önce burdaydı.
İyiyiz canım sen nasılsın ?
zaten 135 lira elektirik gelmiş kızlar eşim elde yıkama makineye at diyodu bulaşıkları ondan oldu herhalde sizede okadar geliyormu birde öyla akşamları dışarda yersek ooo işimiz iş
zaten bebek olunca pek yemek yapamıycakmışız
ayyy altınolukta yağmurmu var dua edıyorum ya esım tuturdu cuma gıdelım dıye yollarda doğururum dıye ıstemıyorum hıç ne olcağı bellımıkı cantanıda hazırlarsın ıste dıyoo ne farkedermıs orası burası benı kendı doktorum doğurtsun ıstıyorum
iyiiym canım biraz başağrısı okadar birazdan banyoyu temizliycem senin kasılmalar geçtimi
zaten 135 lira elektirik gelmiş kızlar eşim elde yıkama makineye at diyodu bulaşıkları ondan oldu herhalde sizede okadar geliyormu birde öyla akşamları dışarda yersek ooo işimiz iş
zaten bebek olunca pek yemek yapamıycakmışız
Ben hep bulaşıkları makinada yıkıyorum canım. Annem gelince elinde yıkıyo, çok kızıyorum ona. Boşuna mı aldık makinayı. Hem elde yıkayınca daha çok su gidiyo. Bize elektrik o kadar yüksek gelmiyo.en son 40 tl geldi sanırım. sempatiksalakcinni
güzelim gelsen iyi olur ama nerede yapıcan doğumu canım devlet hastanesinde doktor özeline gittiğimiz halde pek ilgilenmiyo öyle eylülde gelsen daha iyi olur gibi
2 yıl oldu evlenelı sureklı 90 falan gelıyor allahtan kocısım bısı demıyoo ama ben uzuluyorum cokta dıkkat ederım ısık falan acık kalmasın dıyeee bu aykıde 165 yada 168 dı sanırım sok oldum utu cok yakıyor sanırım sende carsaf neyım utuluyorsan ondandır bıde fırın cok calıstırıyorum ben tencere yemeği fazla yemez benımkı
canım 1 haftalığına gelıcez esım calısıyor cunku denız kusu sankı denız hastası yanı yol 6 saat suruyor buradan yola dayanabılırmıyım bılemıyorum belkı gece yolculugu olursa yavas yavas dınlene dınlene gıderız ama orada sancı tutarsa senden bılıyorum anlatmıstın esıme soledım bole bole dıye edremıte gotururum dıyoo orasıda aynıydı değilmi öyle söylemıstın
ay berrakçım ne güzel 40 gelmiş bize niye öyle geldiki çamaşırda hafatada 4 yada 5 açmaya başladım sıcakta üstümüzü çok deyiştiriyoruz ondanmı acaba sen kaç kere açıyosun çamaşır makinasını
canım bir haftalığınaysa bir şey olmaz allahın izni ile hem hava almış olursunuz
ama uzun süre sağlık şartları pek parlak değil özel hastanemiz bir tane oda 2 milyar istiyo sigortalıdan devlette yapıcam doğumu nasip bakalım ama hava açtı burada canım herkez deniz gidiyo çok güzel istersen görüşürüzde
Benim de eşim ütüye düşkündür eline neyi atsa hazır yıkanmış ütülenmiş olmasını ister yoksa yemek olmasa ev pis olsa umru olmaz ama aradığı kıyafeti bulamasa çıldırır
kızlar esım gelene kadar dusa gırım cok kotu oldum rahatlarım belkı grs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?