2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özlemcim ben de 35+0da çıkmış olucam sen de :)))Boşver valla benim 3 günüm kaldı dünya varmış

ben de aynen senin gibi düşünüp boşverdim tatlım... aman yaa canımdan kıymetli mi? çook gerekirse ileride ücretsiz izin alırım :))) valla öyle bir ferahladım ki ben de anlatamam sana :)) gerçekten dünya varmışş... şimdi müdürüm gelsin konuşucam yüzünün alacağı ifadeyi çok merak ediyorum o gelecek ben gidicem yerime de kimseyi almadılar hala uğraşsınlar dursunlar bakalım görelim nasıl oluyormuş :)))

hadi hayirli olsun
darisi basimiza

yillik izinden felan mi kullanacaksiniz?
dogumdan sonraya eklenecek 5 hafta yanmiyor ya da azalmiyor de mi bu durumda?

hadi hayirli olsun
darisi basimiza

yillik izinden felan mi kullanacaksiniz?
dogumdan sonraya eklenecek 5 hafta yanmiyor ya da azalmiyor de mi bu durumda?

amiin :) evet canım bir hafta yıllık iznimden kullanıcam... 36. haftada doğum izni alıcam inş. yani 4 hafta doğumdan sonraya atabilmiş olacağım... ne yapayım dayanamıyorum... bebeğimin sağlığı bu haftalara da bağlı son haftalar da çok önemli daha fazla yorularak günümü harcamak istemiyorum....

slm kızlar...
kaç gündür gelemedim..
bugün sabah hastaneye gittim 32 haftalık rapor için...
uzun uğraşlar sonucunda devlet hastanesinden alabildim çook kalabalıktı ve saçma sapan ordan oraya koşturup durdular bizi..5 hafta daha çalışcam sonrada hadi bana eyvallah:)

hadi hayırlısı canım... umarım sıkıntısız stressiz geçirirsin 5 haftayı... bizim gibi vazgeçmezsin :)))

hadi hayırlısı canım... umarım sıkıntısız stressiz geçirirsin 5 haftayı... bizim gibi vazgeçmezsin :)))

inşallah canım..walla bende çok sıkılırsam tepemin tası atarsa basar giderim:)) üstümde bir rahatlık oldu raporu alınca kaydirigubbakcemile3

inşallah canım..walla bende çok sıkılırsam tepemin tası atarsa basar giderim:)) üstümde bir rahatlık oldu raporu alınca kaydirigubbakcemile3

dimi yaa aynısı bende de olmuştu... müdürüm tatilden arıyor... genel müdür ne zaman gelecek diye soruyor.. yarın geleceğini söylüyorum... Allah kolaylık versin deyip bir de gülüyor... ben bu insanlar için daha ne diye kendimi paralayayım yaa.. üzülmüyor ki hamile kadını bıraktım burda sefa yapıp üstüne bir de havamı atıyorum deyip akannehir

Selam kızlar ben geldim doktordan,bebeğimin 2 kilo 330 gram cıktı plasenta yaslanması ya da suyumda azalma vs.herhangi birsey olmadığını herseyin haftamıza göre normal olduğunu belki doktorumun gecen seferki ölçümde bi hata yapmıs olabileceğini söledi böylece içime su serpildi,burdan cıkardığım sonuc doktoruma güvenmeliyim her konuda ne olursa olsun kadın hersey normal dediği halde ben baska doktorada gttim aama içim rahatladı cok şükür

iyi canım sevindimm... maşallah bebeğine :)) sonuna kadar böyle olsun inş. bana da bu sefer yine zayıf derse ben de başka dr a gideceğim:))) maşallah bebişine... bugün 3. güzel haber bu 3 ünüz de aynı haftalardasınız üçünüzün de bebeği aynı gramda benim de inş. bu ağırlığa gelir hafta sonuna kadar :Saruboceq:

maşallah daha ne olsun cok sükür sağlıklı doğsunlarda kilosu az olsun yeterki sağlıklı hele bir doğsunlar ben onu balla börekle beslerim :)))

Ben artık eve gıtmek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm suan son yarım saatte geÇsın erken cıkıcam bugÜn ınŞ.

Saol canım bak ben sık giremediğim için takipde zorlanıyorum 3 kşi olduğumuzu kiloları aynı olduğunu senden duyuyorum inan...

Saol canım bak ben sık giremediğim için takipde zorlanıyorum 3 kşi olduğumuzu kiloları aynı olduğunu senden duyuyorum inan...

evet canım yanlış hatırlamıyor isem tam olarak öyle;

serdemm dün gitti 34 haftalıktı bebeği 2300gr dı.. herwood arkadaşımız gitti o da 34+ larda onun da bebeği 2300 dı seninki de öyle :)))

Allah bize de nasip etsin :))) benim de 3 günüm kaldı çok yemem lazım :)))

doktor günleride heyecanLı oluyo ya epey valla hadi bakalım bugünü sayma 2gün kalmıs bulusmaya...sengözlerimebaksanab

Selam kizlaar
siz hala calisiyosunuz demek ben calistigimi dusunemiyorum yaa izmir yaniyo valla. Gerci benim durum da biraz farkli erken dogum riskim var benim 1 aydir raporluyum evde yatiyorum haftaya da dogum iznim basliyor tahminim ben agustos annesi olamicam temmuzda gelir benim sabirsiz kiz kesin :)) ilk doguran olmaya adayim yani gecmise de pekbakamadim ama var mi benim gibi aceleci olan ki? :)

hayırlısı ile zamanında gelsin inş. canım.... henüz yok bize daha erken :)) hepsi zamanında gelsin inş. :)))

Fıstık annişLer biz cıkıyoruz.kendinize iyi BAKIN.

biz de çıkıcaz biraz iyi akşamlar canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…